hits

Nostalgiske barndomsminner!

Sommeren var en fin tid når vi var små! Sommerferiene varte en hel evighet! Dagene var lange, og solskinnet varmet oss hele dagen! Deilig badetemperatur! Noe av det jeg husker aller best, var de dagene da vi dro ned til sjøen, til ei lita bukt. Mor pakket med brødskiver med egg og pålegg, gulost, nøttepålegg. Hun hadde alltid med seg kjeks eller hjemmebakt! Korga var stappfull av saft og god nistemat! Vi hadde alltid altfor mye å bære! Strandmadrasser og store håndklær var viktig å få med seg. Baderinger og armringer ble plasser på de merkeligste steder for å klare å få alt med seg!

Vel fremme møtte vi som regel andre barn og voksne som vi kjente godt! Dette var like kjekt for mor og damene, som for oss barna. Tidsskjema eksisterte egentlig ikke, vi koste oss! De voksne damene pratet livlig, og vi barna lekte og badet! Vi fanget sandkrabber! Kjempegøy å få de opp i bøtten! Det var alltid viktig å få fanget flest mulig! Vi fikk bade veldig lenge før mat, for etter at vi hadde spist måtte vi være på land i en halvtime! Det var lenge å vente før man kunne få bade igjen! Men de voksne var strenge på den regelen! Vi var ikke så begeistret for akkurat den regelen!

Det er veldig godt å tenke tilbake på slike gode barndomsminner! De minnene som gjør meg varm i hjertet når jeg tenker på dem! Alle de gode stundene og opplevelsene som vi delte som familie! Det handler ikke om materielle ting, kostbare ferieturer. For meg handler det om de enkle, men trygge og flotte stundene vi opplevde sammen! Å ta frem de gode minnene er så viktig! Særlig når man bearbeider alle de vonde opplevelsene! Å kjenne på de gode følelsene som kommer frem, er en viktig del av veien videre i livet! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar