hits

Å bearbeide gjør vondt....

Det er til tider smertefullt å bearbeide minner. Det skjærer langt inni hjertet. Følelsene kommer sterkt frem. De er til tider sterke og kraftfulle. Det svir innerst i hjertet. Man kan ikke endre det som allerede har skjedd. Man må akseptere det, og forsøke å bearbeide det. Det er vanskelig. Det gjør vondt. Jeg blir sint, og føler meg maktesløs . 

Likevel vet at jeg det blir bedre. Det har jeg også erfart. Det tar tid å bearbeide alle inntrykkene man får. Det er lov å bli lei seg. Det er lov å bli sint . Det er lov å føle på raseri. Det er faktisk viktig å la de følelsene også få komme frem. Ihvertfall litt. Ved å prate med fortrolige om det det vonde, så vil det gradvis bli lettere. 

Det er lov å innrømme at noen ganger er man litt utslått. Noen ganger føler man seg trist. Slik er det for meg i dag. Men jeg vet at jeg klarer å komme videre. Det har jeg allerede bevist!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv