hits

Siste innspurt 😜

Da er fredagen endelig her, og jeg er straks klar til ukens siste treningsøkt her hjemme! Blir muligens gåtur i løpet av helgen også, da jeg nok trenger litt frisk luft! Jeg har vært flink denne uken også, så i dag er det 5. Treningsøkten denne ulen! Det er jeg veldig fornøyd med å ha gjennomført to uker på rad! Kroppen reagerer positivt på treningen. Da er det gøy å holde på!

Jeg har også terapitime i formiddag. Det skal bli godt å gå pratet om endel vanskelige utfordringer de siste ukene. Det er så godt å ha et sted hvor jeg virkelig kan få tømt ut av meg. Det er som dere vet masse forskjellige ting som jeg må jobbe med. Og jeg liker å få pratet, og å forstå meg selv litt bedre. Å gå i terapi har blitt et viktig verktøy for meg. Det anbefaler jeg gladelig til andre mennesker som har utfordringer i livet. 

Det skal bli veldig deilig å få min kjære hjem i dag! Jeg savner ham veldig , så det er alltid deilig å få ham hjem til oss. Da blir det fredagstacoen, og en rolig kveld i stuen. Håper dere alle sammen får en flott fredag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv