hits

Førstehjelpskurs😜

I dag er jeg med på førstehjelpskurs i forbindelse med arbeidsavklaring prosessen som jeg er midt inni. Hele dagen på skolebenken er desidert ikke det jeg foretrekker, men må man så må man. Jeg har aldri vært særlig glad i slike kurs. Men det er jo viktig lærdom.  Så det blir nok litt av hvert i dag. 

Jeg satser på å komme meg gjennom dagen på best mulig måte. Men har ikke særlig lyst til å havne oppi slike hendelser privat. Det er flott at der finnes frivillige hjelpemannskap rundt omkring oss. De bruker av sin tid og energi for å redde oss dersom det behøves. Det er en flott egenskap å ville hjelpe andre. 

Jeg er skikkelig pinglete, og gruer meg til de praktiske øvelsene på slutten av dagen. Men øvelse gjør oss i stand til å hjelpe andre! Ha en fin dag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv