hits

Heia Norge!

Dette er en fin tradisjon som har vart i mange år. Nok en gang sitter jeg klar foran TV for å heie på hele Norges håndballjenter ! Det har til tider vært altfor spennende kamper, og det har blitt både seire og tap i årenes løp. Men jeg er en trofast publikumer foran TV, og håper på en flott kamp nå i dag! Det blir nok spennende til siste slutt! Vi har lov til å håpe på gull, men sølv er uansett veldig bra! Nå gleder jeg meg til kampen kommer i gang! Så nå heier vi jentene våre gjennom finalen! Heia Norge!

Jeg kan faktisk huske da de vant bronse for 30 år siden. Det så jeg på TV hjemme ! Jeg husker hvordan treneren løp over banen med det norske flagget! Jeg husker mange spennende finaler. Men finalen mot Frankrike glemmer jeg aldri. To ekstraomganger, og vi hylte og skreik i stua som var full av gjester!  Det var magisk stemning underveis. Håper ikke det blir så spennende igjen i dag!  Gleder meg til å se kampen !

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv