hits

Koselig julelunsj❤️

I formiddag har jeg vært på Stedet Aktivitetssenter , og der koste vi oss med nydelig julelunsj. Koselig prat rundt bordet, og stemningen var lett og god. Innimellom hadde vi noen litt dypere samtaleemner, og jeg får alltid noe å fundere på i etterkant. Det er koselig å samles til sosial prat og ulike aktiviteter hver tirsdag formiddag. Vi håper at flere kommer etter jul.

Julen er desverre ganske vanskelig for mange. Noen vil aller helst bare hoppe over hele julen, og velger å ta det som det kommer. For meg har julen alltid vært en tid for familie og god mat. Men jeg kan faktisk forstå at det kan være andre løsninger som er best for andre. Vi lever livene våre på hver sin måte. Vi tar de valgene som passer for vårt liv. Slik er det også med julen. Jeg håper at julen blir en rolig og fin høytid for oss alle sammen. 

Jeg gleder meg til å feire jul med familien. Selve julen blir i Egersund i år. Men romjul og nyttår blir i Mandal. Håper på noen fine fridager med mine kjære.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv