hits

Tror jeg restarter dagen 😜

Jeg hadde så store planer. Jeg skulle stå tidlig opp, og ta meg en treningsøkt hjemme i stuen. Så skulle jeg ta meg en god og velfortjent dusj og mat. Så skulle jeg vekke barna, og bevilge meg en koselig shoppingtur på salg. Det ble ikke helt sånn akkurat. Jeg kom meg ikke opp av sengen før halv elleve i formiddag. Jeg skviset kroppen oppi smale bukser for å se noenlunde smal ut på shopping. Droppet både trening og frokost. Ungene var allerede våknet. Gav dem frokost før jeg dro ut. Magefølelsen var ikke god. Innom legesenter for å hente viktig papir, og ble sur da jeg måtte betale 130kr for ti linjer på et ark.

Jeg ble ikke mindre sint da jeg glemte å strekke mine korte ben bort fra bilen da jeg hadde parkert. Resultatet ble den digre flekken på ene leggen på den svarte buksen. Inne på senteret var det altfor varmt, og det gikk få sekunder før svette rant. Jeg fant ikke en dritt. Jeg trålet butikkene til ingen nytte. Til slutt endte jeg opp med ett plagg. Lurer på om det noengang blir brukt. Til slutt gjorde jeg det eneste fornuftige. Jeg dro hjem. Hjem til to brødskiver og en restart på dagen😜Tror jeg må lure meg selv til å glemme denne formiddagen😂😂noen ganger blir alt bare feil...men godt jeg har humor nok til å flire litt i ettertid😉

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv