Utfordringer våren 2017!

Jeg er glad i å sette meg egne mål. Da har man noe spesifikt å strekke seg etter. Da jobber man målbevisst mot dette målet, og gjør det som behøves for å mestre situasjonen. Jeg driver ikke med nyttårsforsetter i det hele tatt. Men i løpet av året er det alltid ulike problemstillinger som jeg ønsker å løse eller mestre. For vi trenger å komme oss litt videre. Små steg som tar oss riktig vei. Det er jeg opptatt av. Så jeg har satt meg noen mål for våren 2017, og de er som følger:

Sykkel

Jeg har en veldig fin sykkel stående. Jeg fikk den av min kjære for noen år siden. Da skulle jeg bli overbevist om at jeg kunne sykle, og at det ikke var farlig. Barndomsminner hadde satt dype spor, og min selvtillit angående sykling og balanse var forduftet. Vi syklet deler av Rallarvegen den sommeren, og jeg var kjemperedd, men glad! Jeg fortsatte med sykkelturer hjemme den sommeren. Men det var tungt, og jeg var veldig engstelig. I Fjor sommer hadde jeg kun en tur på sykkelen min. Det er flaut å tenke på. Så i år skal jeg ta frem sykkelen så snart våren er her, og der skal sykles mange turer i vår og sommer! For det er god trening både for kondisjon og for balanse! Og aller mest for å jage vekk de negative tankene som kommer hver eneste gang jeg nevner ordet sykkel for meg selv!

Treningstur

Jeg må ta meg selv i nakken, og komme meg ut på tur. Jeg har vært veldig sløv en periode, og helsen har ikke vært god. Hovne knær er vanskelige å trene med, men jeg må finne en løsning. Jeg må ha frisk luft, og trenger en luftetur helst hver dag. Nå er det på tide å ta skikkelig grep om situasjonen, og lage seg gode treningsrutiner igjen. Jeg ble faktisk tatt litt på sengen angående hvor smertefull en vinter kan være for oss revmatikere. Men jeg må komme meg ut av huset mye mer enn det jeg gjør for øyeblikket!

Være engasjert

Jeg har blitt vist tillit. Jeg har nå engasjert meg i Revmatikerforeningen og i Mental Helse Mandal, og har nå to ulike styreverv. Da kreves det at jeg står på, og er engasjert. Jeg skal bli kjent med de andre medlemmene, og organisasjonene. Dette blir svært spennende. Jeg skal ta fatt på jobben som sekretær med friskt mot! Jeg gleder meg til å delta på ulike arrangement og møter i organisasjonene. Dette har jeg veldig godt av! fordype seg litt i annet enn seg selv. Det er viktig for den mentale helsen å være engasjert i noe.

Pynte meg litt!

Jeg skal ta i bruk klærne mine. Ikke være så redd for å ta på et skjørt eller kjole i hverdagen. Det skader ikke med et skjerf eller øredobber. Jeg kan godt sminke meg litte grann. Det skader ikke å ha en litt finere stil og fremtoning. For jeg er jo en voksen dame etter hvert. Jeg sliter hardt med denne biten, men desto viktigere å jobbe med det. Jeg har masse fint i skapet mitt. Det gjelder å tørre å bruke det! Det skal jeg være mye flinkere til fremover.

Det aller viktigste for meg blir uansett å ta godt vare på meg og mine nærmeste. Familien betyr alt for meg! Og familien får det bedre dersom jeg har det godt med meg selv også! Jeg gleder meg til vår og varmere dager! Håper dere henger med! Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg