Velkommen Juni 2017!

Endelig er vi kommet til juni 2017! Sommeren er her, og den skal virkelig nytes! Jeg elsker sommermånedene! Det er så herlig med god temperatur og masse solskinn. Været vil jo variere en del, men likevel er det jo sommer. Jeg gleder meg over mange ting som skjer her hjemme. Det nærmer seg sommerferie med stormskritt! Det liker både store og små. Jeg forstår godt at ungene gleder seg til skoleferie. Men det blir jammen meg utfordrende nok med 8 uker ferie uten den vanlige strukturen i hverdagen!

Pinsen skal vi ha på Neset camping! vi gleder oss til nok en fin helg på campingplassen med familie og venner. Vi håper på brukbart sommervær. Men vi har det koselig uansett. Vi har det godt og varmt inne også dersom været slår seg vrang. Med tv og internett på plass kan man komme seg fint gjennom noen gråværsdager også. Brettspill har vi også på plass, og masse god mat. Det blir helt sikkert veldig fint for oss alle sammen. Litt dugnad skal det også bli tid til. Viktig å hjelpe andre med å få det like fint og komfortabelt som oss selv!

Men juni betyr også enden jobbing her hjemme. Vi har en del planer utendørs som må gjennomføres før sommerferien starter for fullt. Så det blir to helger hjemme med masse jobbing. Vasking av hus utvendig står på agendaen, og det blir nok slitsomt. Men det må gjøres, og vi går sammen om å få det til. Det skal også vaskes litt mer utenfor og terrassen gjenstår enda. viktig å få slike ting på stell før vi drar på sommerferie. Jeg har blitt ganske god på å hjelpe til utendørs. Med god tålmodighet har min kjære lært meg masse om hvordan man holder ting i orden. Det er faktisk veldig kjekt å kunne hjelpe ham utenfor. Vi er et godt team!

Min kjære mor fyller 70 år denne måneden, og vi skal til Egersund for å holde stort selskap for henne i slutten av måneden. Og i den forbindelse skal vi forsøke å ha en hel uke i Egersund. Det blir veldig rart å være der så lenge, og jeg er meget usikker på min egen reaksjon. Men min kjære mann skal hjelpe min bror med dugnad, så da blir jeg og ungene også igjen den uken. Håper på kjempefint sommervær, og at vi kan kose oss de dagene sammen med familie og kompiser!

Som dere skjønner så blir denne måneden også travel! Der skal også skvises inn styremøter og sommeravslutninger underveis. Men jeg regner med at med nok hvile innimellom så kommer vi oss gjennom dette også! Og det er jo ikke lenge til vi kan slappe av, og bare nyte sommeren!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg