Velkommen August 2017!

Da er jammen meg august kommet! Dette er en måned som inneholder mange forskjellige ting. Vi skal aller først nyte siste rest av sommeren. Det er viktig å benytte seg av gode sommerdager som dukker opp rett som det er. Vi har fortsatt tid til å være litt impulsive. Jeg håper på noen dager på Sjøsanden sammen med ungene og venner. Jeg håper på gode kvelder sammen med venninner. Jeg håper at vi får mange koselige måltider sammen som familie. Det er jo tross alt hverdagen som er viktigst.

Så begynner etter hvert forberedelsene til skolestart. Jeg skal ha guttene mine i 5. og 9. klasse dette året. Så jeg må gå gjennom garderobe og sko. Sjekke at de har det de trenger i ranslene sine. Få hjem gym sko og innesko. Det er mange detaljer som må på plass. Jeg håper at dette går rimelig smertefritt. Ungene skal også få klippet seg før skolestarten. Jeg må ha ting på stell før de starter opp etter ferien. Jeg vet at dette kan bli et utforende år for ungene mine, men jeg er klar til å hjelpe dem gjennom hverdagen. Det blir viktig å få på plass alle rutinene i hjemmet med en gang.

Så er det også på tide for meg å komme i gang med mine behandlinger igjen. Det blir fortsatt terapi, og fysioterapi. Hver uke skal både kropp og sinn få den hjelpen som den trenger. Jeg skal være veldig flink til å ta vare på meg selv fremover. Det er en av mine viktigste oppgaver. Fungerer ikke mamma, så fungerer ikke hverdagen vår. Jeg gleder meg til å være på Stedet hver tirsdag fra 8.august.  Jeg skal også rekke en samling med alle de som var på kurs før ferien angående Kjøkkenpraten. Så blir det styremøter for organisasjonene, og grillfest for Mental Helse Mandal. Helt på tampen av august skal jeg også lede neste Fylkesstyremøte i Mental Helse Vest Agder!

Det blir travelt. Det ser dere allerede. Så det gjelder å trene, og samle opp energi underveis. For jeg skal jammen meg få oppleve masse i denne måneden. Så jeg håper på god helse for oss alle sammen fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg