Jeg jobber mot konkrete mål i 2018!

Jeg har brukt en del tid på å tenke over egen situasjon. For jeg har veldig mange ideer, og det kan bli noe mye iblant. Jeg fant derfor ut at jeg måtte jobbe mot noen konkrete mål i 2018. Jeg har tenkt på hva jeg har lyst til, og hva som er mulig å få til. Det er jo ikke alltid at de to tingene stemmer overens. Men jeg mener at man må ha noen konkrete mål å jobbe mot! Det er alltid spennende å legge planer, og se hvor langt man kan klare å komme i løpet av et nytt år. Så jeg tenkte at jeg skulle røpe noen av mine mål for 2018:

1. Jeg ønsker å gjennomføre minst 5 foredrag i løpet av 2018!

2. Jeg ønsker å lede, gjennomføre og oppsummere prosjektet Sommertreff 2018 for Mental Helse Mandal og Lindesnes og våre samarbeidspartnere.

3. Jeg skal skrive ferdig boken min! Ja, du leste riktig! Jeg er i gang med å skrive min egen bok. En blanding av selvbiografi og mestringsverktøysbok. Jeg har ikke landet noen avtale med forlag enda, men jobber med saken! Dette er spennende, vanskelig og utfordrende for meg. Men jeg er kommet godt i gang, og det kjennes riktig å fullføre boken i løpet av 2018!

4. Jeg skal gjennomføre mine oppgaver som Fylkesleder i Mental Helse Vest Agder på best mulig måte. Jeg skal jobbe bra, og delegere ansvar til mine dyktige medlemmer! Jeg gleder meg veldig til å fortsette med denne jobben i 2018!

5. Jeg skal være i fysisk aktivitet 3 ganger per uke. Jeg danser hver mandag, og det bare elsker jeg! Men jeg må også få gjennomført to treninger til hver uke.

6. Jeg skal ha min egen julekonsert med band i desember 2018!

Dette er spennende å jobbe med! Det gjør at jeg må sette meg inn i ting, og være veldig bevisst på mine egne valg. Jeg vil være en kvinne som våger! Jeg håper også på en avklaring fra NAV i løpet av 2018. Det er ikke lett å vente på slike avgjørelser over lang tid.  Men jeg gleder meg til å gjennomføre disse tingene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg