Jeg gleder meg til 2018!

Vi er snart ferdige med 2017. Ett nytt år venter på oss om ikke mange ukene. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å starte på 2018! Jeg har så mange kjekke og spennende ideer til det neste året, og jeg gleder meg veldig til å jobbe mot de målene som jeg har satt meg. Jeg vet allerede at jeg kommer til å bli mer synlig, og jeg forbereder meg mentalt på å takle flere tilbakemeldinger. Jeg må nemlig forberede meg mentalt på veldig mange ting. Jeg skal være komme i et stort, norsk magasin. Det vil bli lest av veldig mange mennesker. Jeg er veldig spent på hva som kommer i kjølvannet av den reportasjen. Jeg er i hvert fall klar for å gjøre mitt beste på min egen måte.

Det er godt å se fremover! Det ligger så mye som vi ikke vet. Vi kommer til å få mange gode opplevelser. Når de vonde periodene kommer, så skal vi tenke tilbake på hva som hjalp oss sist gang. Da vil vi komme oss gjennom dette også. Jeg har mange forventninger til det nye året, og jeg håper inderlig at det blir et godt år for oss. Jeg håper å komme en del videre med mine prosjekter. Jeg vil veldig gjerne kunne se tilbake på året, og vite at det fikk fremover. Da må jeg være innstilt på å ta de stegene som behøves. Jeg vet allerede nå om spennende ting som skal skje, og jeg skal få lov til å drive med formidling!

Jeg er glad i livet mitt! Det har virkelig kommet seg veldig i løpet av dette året her. Jeg håper at fremgangen fortsetter, og at jeg blir enda mer stabil. Jeg har brukt dette året til å bli litt mer kjent med meg selv på godt og vondt. Jeg har en kronisk syk kropp som jeg forsøker å finne ut av. Og den mentale biten jobbes med hver eneste dag. Det har gitt resultater, og jeg føler meg som en annen person i dag. Jeg er i ferd med å finne meg selv, og det er en spennende prosess som fortsetter inn i 2018! Jeg håper at DU blir med på denne reisen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg