Jeg ønsker å lære masse i 2018!

 

Man lærer så lenge man lever! Det har jeg alltid fått høre hjemme. Og jeg tenker at det faktisk er veldig sant. Vi blir aldri ferdig utlært verken menneskelig eller faglig. Jeg har bestemt meg for å lære masse det neste året. Jeg vil være åpen for ny kunnskap og nye impulser. Jeg må tenke annerledes for å komme videre. Jeg kan ikke kun tenke begrensninger. Jeg må våge å tenke på muligheter! For der finnes så utrolig mye som vi ikke enda har oppnådd i livene våre. Jeg merker på meg selv at det må mer kunnskap til. Jeg må ha et enda tryggere grunnlag for å stå stødig i årene som kommer.

Jeg trenger mer kunnskap om flere ting. Jeg ønsker å lære mer om tekniske ting. Jeg vil veldig gjerne lære enda mer om formidling. Jeg vil skrive bedre på internett, og være enda mer synlig. Da må jeg våge mer enn jeg allerede gjør. Det er skummelt, men veldig spennende for meg. Det handler om at jeg ønsker å nå ut med mitt budskap. Jeg er fersk innenfor foredragsbransjen, og jeg må derfor gjøre meg selv synlig. De vet jo ikke om meg! Så derfor jobber jeg aktivt med å lære meg ulike verktøy som skal gi meg resultater på lang sikt.

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg skal delta på webinar når det er mulig. Jeg er veldig takknemlig for at noen mennesker deler av sine kunnskaper på internett. Kanskje kan jeg også gjøre det en gang? Mulighetene ligger der ute, og vi må egentlig bare våge å bruke dem. Jeg skal i hvert fall gi gass dette året, og virkelig forsøke å nå noen av mine mål!

Vi blogges!

Sjekk ut www.welgforedrag.com! Der kan Du lese om mine foredrag om psykisk helse og mestring som jeg tilbyr. Jeg skreddersyr gjerne foredrag til ønsket tema! Ta kontakt på [email protected]!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg