SE PRODUKTENE I GOODIEBOX AUGUST 2018!

Reklame | Inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt!

 

Jeg har som dere vet blitt mye mer opptatt av hudpleie og sminke. Det er kjekt å passe godt på seg selv, og unne seg velvære. Men jeg føler ofte at det er dyrt når jeg egentlig kun ønsker å teste ut et produktet. Men ved å abonnere på GOODIEBOX så får jeg mulighet til akkurat dette. Jeg betaler kun 199kr for en eske, og får tilsendt en hver måned. Esken inneholder flotte produkter som i vanlig butikk er verd mye mer enn kun 199kr. Nå har jeg muligheten til å få teste ut ulike produkter på min hud og kropp. Så kan jeg vite litt mer om hva som jeg liker, og hva som fungerer best for meg å bruke videre i hverdagen. Da vil jeg jo føle meg tryggere når jeg skal investere litt i hudpleie og sminke. Jeg vil i dette innlegget vise hvilke produkter som jeg fikk i dagens eske:

CARMEX ORIGINAL LIP BALM

Dette produktet er en klassiker, og en favoritt når det kommer til å pleie tørre lepper. Mentolen i leppepomaden har en frisk og kjølende effekt, og konsistensen er for mange helt perfekt. Opprinnelig pris er 49 kr, og vi fikk full size produkt. Den er fuktighetsgivende uten å være for fet, og den fir en naturlig glans. 

COMME DEUX SERUM BOOSTER

Med #pinkdrops Serum Booster fra Comme Deux kan du bokstavelig “booste” dine yndlingsprodukter slik at de yter litt ekstra. Bland to tre dråper i dagkremen, oljen eller foundationen for ekstra fukt fra vidunder ingrediensen hyaluronsyre. Du kan også påføre fire fem dråper direkte på ny renset hu morgen og kveld slik at produktet fungerer som et serum. Opprinnelig pris  329kr, og jeg fikk full size produkt.

MESAUDA WONDER LASHES MASCARA

Denne mascaraen skal ramme inn og fremheve øynene, og passer perfekt til solkysset hud. Jeg gleder meg veldig til å teste denne skikkelig, og har hørt masse bra om dette merket når det kommer til mascaraer. Opprinnelig pris er 125kr, og vi fikk et full size produkt.

NAILS INC. TOP COAT

Det kan ofte gå litt fort for seg når jeg lakker neglene mine. Jeg håper derfor at denne kan hjelpe meg til å bevare neglelakken litt lenger. Dette produktet tas på helt til slutt når man har lakket neglene, og skal gi bedre holdbarhet og ekstra pleie. Opprinnelig pris er179kr, og jeg fikk et full size produkt. 

HUNMAN + KIND BODY SUOFFLE

Dette produktet skal tas på kroppen etter en dusj eller bad. Det dufter veldig sommerlig, og skal gi huden fuktighet. Den skal brukes på ren hud, og kan gi litt ekstra kjærlighet til tørre områder på kroppen. Vi fikk et test produkt som inneholder 12ml. Opprinnelig pris for 30 ml er 69kr.

PIXI MULTIBALM BABY PETAL

Dette er et multi funksjonelt produkt som kan brukes på øyne, kinn og lepper. Den har en kremete konsistens som gjør at den er lett å lande, og resultatet skal bli friskt og naturlig.  Kjekt å få et produkt som har mange bruksmuligheter, og fargen er veldig fin. Opprinnelig pris er 129kr, og jeg fikk et full size produkt!

Jeg gleder meg veldig til ta i bruk alle disse flotte produktene! Disse varene ville kostet meg 880kr i butikken, men jeg betalte kun 199kr, og fikk dem levert i en fin gave eske hjemme i postkassen min! Jeg vil komme tilbake med mine erfaringer på de ulike produktene når jeg har testet dem. Ha en nydelig kveld!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg