hits

juli 2016

Deilig å komme hjem❤️❤️

For en deilig følelse å komme hjem! Det var så deilig å få komme hjem, få pakket ut av bagger og poser! Klesvask er allerede sortert , og i full gang! Alt av rene klær er tilbake i skap der de hører hjemme ! Her er det alltid full ryddesjau før man setter seg ned!

Desto deiligere føles det nå å ligge på sofaen nydusja og fornøyd! Veldig deilig å bruke eget bad! Små ting som man setter pris på etter en uke på tur! Resten av kvelden blir jeg her på sofaen ! 

Tilsammen på ferien har vi kjørt ca 150 mil! Og alle fire er fortsatt gode venner! Vi har levd tett på hverandre, så nå har barna emigrert inn på sine rom, og bedt om å få fred😜😜de skal få det! Det har de fortjent etter sin første bilferie!

Håper alle sammen har hatt en fin helg!

Timene flyr i godt selskap!

I dag har timene virkelig gått fort avsted! Vi har kost oss sammen med familie på campingen, og har kost oss med grilling og drøs! Utrolig koselig å ha god tid til en god samtale med folk man er glad i! Ungene syntes det var deilig å komme tilbake hit hvor de er vant med å være!

Nå gjør vi oss klare til å kjøre hjem til Mandal! Så da blir det noen dager med klesvask, ulike ærender og jeg må komme meg ut på en treningstur eller to! Kroppen skriker etter en lang gåtur i Furulunden ! Skal bli godt å strekke seg ut på sofaen hjemme i stua ikveld !

Det er kjekt å være på ferie, men det skal bli godt å komme hjem til egen seng og dusj! Barna ser frem til å lukke seg inne på hvert sitt rom etter å ha vært sosiale i en uke! Borte bra, men hjemme best!

 

Deilig å være på Neset!

Det var veldig kjekt å komme tilbake til Neset camping i går kveld! Det var nesten som å komme hjem! Min kjære fikk satt vogna på plass igjen, og vi har en ryddejobb foran oss i dag! Nå skal alt ordnes på plass igjen slik vi pleier å ha det rundt oss!

Det var veldig hyggelig å møte familie og venner her på campingen! Vi koste oss sammen i for kveld, og vi kom oss sent i seng! I dag skal vi grille god mat, og då drar vi til Mandal i kveldinga ! Vi vil hjem å vaske tøy, og få noen dager hjemme! Så drar vi opp igjen på torsdag!

Sommerferie er deilig, men også ganske utfordrende! Små og store tett oppå hverandre hele tiden merkes ! Men vi klarer oss greit, og koser oss så godt vi kan!

Ferieturen er over!

Da er vi tilbake på Neset om få minutter ! Ferieturen vår er vel gjennomført , og små og store er fortsatt gode venner! Vi har hatt noen fine dager sammen! Nå blir vi på Neset en natt, før vi kommer hjem noen dager!

Jeg er så glad for at vi fikk disse dagene sammen på tur! Nå har prinsene fått se litt av vårt vakre land! Vi har kommet oss gjennom mange mil i bilen! Nå får vi kose oss med flotte minner fra en fin ferie !

Håper dere alle sammen har en fin kveld! 

Tålmodighetsprøve deluxe!

Ungene storkoser seg i vannet mens vi voksne forsøker å være tålmodige sjeler som venter på land ! Ungene flyter rundt og rundt i flodbølgen i timesvis! Kjempegøy for dem, og de ønsker ikke stå i kø ved alle rutsjebanene! 

Bø sommarland et et kjekt sted for barn og voksne! Men du bør være glad i å bade ellers blir dagen lang! Stive priser å komme inn, og svindyr mat her inne! Men vi koser oss likevel! Godt og varmt vær fikk vi ihvertfall i dag!

Nå nærmer det seg at vi drar hjemover mot Neset camping! Gleder oss til å treffe venner og familie der! Vi har hatt en kjekk ferie! Vi har gjort oss masse nyttige erfaringer med hensyn til de neste års ferier ! Kjekke minner å se tilbake på! 

Nydelig vær på feriens siste dag!

Deilig å våkne opp til sol og flott sommervær når vi skal i sommarland! Nå er vi klare til å innta parken , og de små gleder seg veldig! Jeg håper bare at alt går bra med alle sammen! 

Vi drar rett til Neset i kveld! Håper dere alle sammen får en fin dag! En uke har gått siden vi ble gift! Ferien har vært fin! Nå skal vi kose oss i parken noen timer!

Pizza og kos på camping😍

Vi er kommet oss vel frem til Beverøya camping ! Vi har regn og 12 grader! Rene høstferiefølelsen! Vi har fått opp forteltet, så vi voksne kan være der i kveld ! Middagen i kveld er enkel , godt med Pizzabakeren overalt!!

Jeg har virkelig fått kjenne på mine utfordringer angående krefter og helsen på denne turen! Det er litt leit for meg å måtte innse! Jeg makter ikke alt jeg skulle ønske! Men så er det glede i alle de små ting vi opplever! Jeg ønsker jo å være en sprek og aktiv mamma ! Men min kjære mann er forståelsesfull, og vi finner gode løsninger!

Nå krysser vi fingrene for fint vær i morgen, slik at ferien får en fin avslutning i Bø Sommerland! Ungene gleder seg til bading, og mest sannsynlig må jeg også uti vannet !! Så gleder vi oss til å komme tilbake til Neset i morgen kveld!

Når mammas "batteri" går flatt....

Vi er i gang med turen ned til Bø! Det tok sin tid å komme seg avgårde, da jeg er utslitt! Jeg sliter med fibromyalgi og revmatismen , så det gikk tregt! Men litt hvile i bilen, og litt Paracet , så kommer jeg meg gjennom dagene!

Nå regner vi med å være fremme ca kl 17, og satser på Beverøya camping! Alt går så lenge man tar tiden til hjelp! Små og store er klare for hjemreise snart, så det går mot slutten på en fin ferieuke! 

Det er masse kjekke stunder å tenke tilbake på etter denne uken! Vi har aldri gjort dette med barna før , så det er en læringsprosess ! 

Nå drar vi mot Bø!!

Vi har akkurat kommet oss i gang med dagen ! Vi har ett rolig tempo, det er helt sikkert ! Vi skal nå pakke oss sammen, og reiser mot Bø i Telemark! Planen er å gå i sommerland i morgen med våre kjære prinser! De gleder seg til å få badet litt! Det har ikke vært noe bading til nå denne ferien, så regner med at de kommer til å kose seg der!

I går kveld grillet vi spareribs og mais til prinsene , og de koste seg! Vi fikk satt opp fortelt slik at vi kunne sitte ute uten å bli iskalde! Vi hadde en stille og rolig kveld, og det var deilig å slappe godt av! Min form varierer veldig, så vi tar det med ro! 

Håper dere alle sammen har det fint! Vi er nok tilbake på Neset i slutten av helgen! 

Timeout i vogna😄


Etter besøket på Langedrag dro vi en liten tur til Geilo sentrum! Vi fikk oss litt mat, og kikket litt i butikker! Men etterhvert ble jeg desverre ganske dårlig, så kroppen gav beskjed om at nå er det på tide å stoppe litt! Vi dro derfor tilbake til campingvogna! Nå koser ungene seg med film inne, og vi sitter ute! Jeg har funnet strikketøyet frem, og formen er i bedring! Vi skal grille, og ha en rolig kveld i vogna ! Det er deilig å finne roen om kveldene! Vi trenger å slappe litt av innimellom ! 

Jeg går desverre litt tom for krefter til tider, og kroppen verker! Men det gir meg energi å være med de jeg er aller mest glad i! Da klarer jeg det neste ! Hverdagen kommer tidsnok , så jeg nyter dagene så godt jeg bare kan!  Håper alle sammen får en fin kveld!
 

Barndomsminner strømmet på!!
På Langedrag traff jeg på "Penny Krone"!! Min tante og onkel hadde fjordlandshest akkurat som denne! Jeg ble helt henført av barndomsminner da jeg koste litt med denne flotte hesten! Lukten var akkurat den samme som hesten hos tante og onkel ! Deilig med gode minner! Langedrag er et koselig sted , men egner seg nok best for litt små barn! Men en koselig vandring blant dyrene har vi hatt !


 

Sen frokost😄
Vi nyter virkelig ferien! Vi liker ikke å stå opp så tidlig, verken små eller store ! Så vi er litt trege om morgenen! Nå har prinsene kost seg med toast og spilling , og jeg og min kjære mann fikk spist sen frokost utendørs! Deilig med en rolig start på dagen!

Nå skal vi snart dra avgårde til Langedrag! Der skal vi kose oss, og kikke på dyrene! Det er en fin plass , og de har masse ulike dyr! Vi har sol og litt vind! Varmt i sola, men kaldt i skyggen! Blir nok en strålende dag! Vi satser på grilling i kveld, og blir en natt til her på Dagali!

Det er første gang vi reiser på tur som familie, og det går stort sett bare fint! Vi justerer tempoet etter form og humør! Kortspill om kvelden er kjempemoro for store og små! Jeg nyter disse øyeblikkene sammen med mine kjære! 


 

På plass i Dagali😜😜Da har vi plassert oss på Dagali camping  og det var godt å få parkert! Vi har vært på reise hele dagen, og er slitne! Vi har vært på Villmarksenteret i Øvre Eidfjord, lært masse om natur og dyr! Vi fikk også sett på 3D film om Norges natur! Filmen er laget av Ivo Caprino, og du føler at du flyr helikopter!

Nå har vi tenkt å ha en rolig kveld, og er klare for Langedrag i morgen! Nok en ny dag med masse nærkontakt med dyr! Det blir kjekt å vise barna det fine stedet!  Nå satser vi på mat, litt kortspill og en god natt med søvn!

 

På vei til Langedrag😜😜

Da har vi bestemt oss for å dra mot Langedrag! Vi skal på gården i morgen! Nå er vi på ferjekaien, og venter på ferja til Kinnsarvik! Vi skal kose oss underveis, og tar flere stopp! Nå drar vi til Øvre Eidfjord, og besøker Villmarksenteret! Gleder oss til å vise gutta den fine plassen! Det regner litt, og er kun 12 grader! Så det er litt småkjølig for meg! Men det går fint! 

Jeg sliter litt med revmatismen, men vi tar det i rolig tempo! Jeg klarer masse bare vi tar pauser underveis! Jeg forsøker å være så sprek som mulig! Det viktigste er at vi opplever ting sammen! Ellers er alle friske og raske !

Håper dere alle sammen har en flott dag!

 

En sløv feriemorgen!

Noen dager må man bare ta seg litt inn igjen! Vi har sovet som bare det alle sammen , og det ble en sløv start på dagen! Vi hadde behov for å hvile litt alle sammen , så vi har sovet litt lenge! Vi skal etter planen pakke sammen her i Velure, og forflytte oss videre!

Så nå skal vi etterhvert få i oss frokost, og ta ett lite familieråd om hvor vi skal videre! Vi har litt forskjellige alternativ å velge mellom! I går kveld fikk mamma lært seg et kortspill , Hopp i havet, sammen med prinsene! Gøy å spille sammen med dem! 

Det er viktig å nyte øyeblikkene når man er på tur! Små ting blir veldig koselige, og vi hadde en fin stund med kortspill i går kveld! Været er ikke så godt, så da må vi kose oss i vogna om kvelden! Nå må vi komme i gang med dagen! Ha en fin dag alle sammen !

Skuldrene har endelig senket seg!

Den siste tiden før bryllupet har jeg stresset endel med tanker og følelser ! Det har vært masse å forholde seg til, og jeg har hatt endel tankearbeid i forhold til min fortid! Det har til tider vært tøft! Men jeg har alltid vært veldig sikker på hvordan jeg ønsket å ha det i fremtiden sammen med min mann og mine barn!

Nå når bryllupet er vel overstått , og ferien er kommet godt i gang, så kjenner jeg endelig at skuldrene er senket noen hakk, og jeg er roligere! Jeg ser at det går fremover med oss alle sammen, og vi går veien sammen! Vi hjelper hverandre og støtter hverandre! Både små og store! 

Det er godt å oppleve at det fungerer så bra å ta med alle sammen på tur! Som mamma er det utrolig deilig å kunne ha med alle på tur! Jeg skal nyte hver dag, og vi skal sammen lage flotte minner som vi kan se tilbake på! Å komme seg videre i livet kan sv og til virke vanskelig å få til, men vi er på rett vei!

Akvariet og shopping😄

Både store og små koste seg på Akvariet i Bergen! Masse kjekt å se på! Pingviner , seler, krokodiller, slanger, fisker, krabber! Prinsene var helt oppslukt! Vi fikk se når de veide pingviner! Gøy å se at de virkelig koste seg, og lærte mamma  masse om alt som lever i havet!

Deretter var det ut på shopping, og lunsj på Burger King! Er vi på ferie, så koser vi oss litt! Det er moro å være på tur! Nå har vi begynt på tilbaketuren til Velure! Der skal vi kose oss med god mat og spilling! Vi koser oss, og er sosiale! Gode minner skapes!

Låtefossen

Vi kjørte tilsammen 40 mil i går! Vi hadde en flott tur, og fikk sett flott natur, geiter og sauer langs veien, litt snø og fossefall! Kjekt å se at prinsene likte å hvor fint det er her! Vi stoppet på Låtefossen! Masse vann, og det likte de godt! 

Da vi kom fram til Velure kl 22.30 var det en sliten gjeng som kom seg raskt i seng! Alle har sovet godt, og nå lar vi campingvogna stå, og drar på dagstur til Bergen! Gleder oss til å vise barna Akvariet, og masse annet gøy i dag! Jeg koser meg på ferietur sammen med mann og barn! Er utrolig takknemlig for at vi får oppleve dette sammen! Denne ferien skal nytes og dokumenteres med masse bilder! Ha en flott dag!
 

Spisepause på Bykle😄😄

Vi koser oss på ferietur, og stemningen i bilen er svært god! Prinsene koser seg på tur, og vi har akkurat hatt mat på Bykle! Godt med litt påfyll for store og små ! Vi satser på å komme oss til Velure i løpet av kvelden! Vi har hatt litt regn underveis, men det gjør ikke noe! 

Det var veldig deilig å få kommet seg avgårde, og hele familien koser seg i sammen! Det er viktig for oss å skape gode opplevelser sammen alle fire! En skikkelig Norgesferie er topp! Håper alle sammen har det fint! 

Da er vi på tur😄😄

Da er vi endelig kommet oss avsted på en etterlengtet sommerferie med prinsene våre! Det regner i dag, men vi satser på bedre vær etterhvert ! Det har vært litt stress å få pakket oss avsted, men nå forlater vi Mandal for en stund!

Nå bærer det avsted til vårt vakre vestland! Jeg er blitt så glad i naturen og omgivelsene der etter at min kjære har vist meg dette på tidligere ferieturer som vi to har hatt! Nå skal det bli kjekt å kose oss der sammen med prinsene våre! Vi gleder oss til å besøke parker og serverdigheter! Det blir mye is og god mat underveis ! Vi har med oss kortstokk slik at mamma endelig skal lære seg ulike kortspill! Prinsene kommer til å vinne over mamma uten problem!!

Jeg elsker å dra på ferie med campingvogna ! Da har vi det vi trenger med på turen, og senger som vi er vant med! Dette skal bli gøy!!

Ring på fingeren gjør noe med meg...

Å bli gift, og få ring på fingeren har gjort noe med meg! Det er så deilig å se på ringen, og vite at vi er gift ! En bekreftelse på at jeg kan legge vonde år bak meg, og gå videre! Jeg har fått verdens beste ektemann , og roen har senket seg inni meg! Det er så rart, jeg har jo visst at det skal være oss to lenge, men jeg har fått en ro inni meg nå! En gedigen bekreftelse på at han elsker meg, og at det skal være oss to❤️❤️

Min kjære kommenterte i går at jeg virker så utrolig rolig og tilfreds! Han merker det på meg, og ser at det var godt for oss begge å få en slik flott markering av vår kjærlighet! Jeg føler meg så trygg, elsket og ivaretatt! Og jeg gjør mitt beste for at han skal ha det godt sammen med meg! 

Vi er begge to så utrolig stolte av prinsene våre! De hadde en strålende dag i bryllupet, og det gikk så fint med dem hele dagen! Det var en god bekreftelse for dem å oppleve at vi ble gift! Vi har det så godt her i Mandal! 

Som gift kommer det både gode og vonde dager! Men akkurat nå svever vi litt på kjærlighet ! Det er lov! Nå gleder vi oss til å dra på ferie i løpet av dagen! Det blir spennende for store og små!

Lykkelig og sliten❤️❤️

Det var en fantastisk dag i går! Vi hadde det nydeligste været som har vært i hele sommer! Sol og blå himmel! Vielsen ble så nydelig og intim! Prinsene klarte oppgavene sine med glans, og vi er så stolte av guttene våre! Jeg slet med tårene , men det gikk etter forholdene fint! Vi fikk sagt ja til hverandre, og er lykkelig gift !

Det var morsomt på fotoshoot, og vi fikk nok mange blinkskudd! Men jeg fikk ihvertfall erfart at modellyrket ikke er noe for meg! Men med god hjelp fikk vi tatt masse ulike bilder! Gleder oss til vi ser resultatet! 

Festen gikk så fint! Masse deilig mat , dessert bord og kaker! Flotte taler og masse flotte gaver! Tusen takk til alle sammen for en minnerik dag! I dag er CI slitne, men veldig lykkelige! Kjærligheten seiret! Deilig å være gift ❤️❤️❤️

Ferdig sminket😍😍


Da er jeg ferdig klippet og sminket av June på Junes Frisørhjørne ! Jeg storkoser meg, er veldig rolig og bare nyter dagen! Sol og strålende vær! Formen er så bra, tror adrenalinet har tatt over! Utrolig deilig følelse i kropp og sinn!  Tusen millioner takk for alle lykke ønsker som hagler inn! Bilder kommer senere! Nå er min kjære forlover i sminkestolen ! Så bærer det til svigermor og ta på finstasen!
 

I dag blir jeg Fru Gundersen❤️❤️❤️

Solen skinner, humøret er på topp, spenningen stiger og sommerfuglene flyr i magen min! I dag er endelig vår store dag! Vi skal gifte oss! Det er helt uvirkelig egentlig ! Vi gleder oss masse alle sammen! Været er helt topp sålangt ihvertfall ! 

Jeg har faktisk sovet veldig godt i natt! Det hadde jeg ikke trodd ! Men det var godt å få hvile kroppen! I dag kjenner jeg på en stor glede og takknemlighet for at jeg går gifte meg med min store kjærlighet! Verdens beste kjæreste! Og jeg heter fra i dag Wenche Larsen Gundersen! Det klinger godt, og jeg bærer det med stolthet!

Nå blir det en rask dusj, og forsøke å spise litt! Forloveren min kommer kl 09.15, og vi skal være hos frisøren kl 10!! Vielsen er kl 13 i Harkmark kirke! Så blir det fotoshoot og fest! Det blir en deilig dag, som vil gi oss gode minner! 

Størst av alt er kjærligheten❤️❤️❤️

Generalprøven i kirken ble rørende...

Å hoi hvordan skal dette ende?? Vi har gjennomført generalprøve i Harkmark kirke! Prinsene var med, de skal bære inn ringer i morgen!! Presten tok oss gjennom alt som skal skje, og vi fulgte nøye med. Plutselig var minsteprinsen så rørt, at tårene bare rant og han fikk komme i mammas armer! Og da begynte mamma også å gråte!! Jammen er følelsene sterke hos både store og små! Rørende å se hvor mye det betyr for oss alle sammen!  

Vi fikk spist litt mat etterpå, og har nå en liten hvil hjemme på sofaen før det er bånn gass til kvelden kommer! Godt å puste ut littegrann, og strekke kroppen litt! Snart er det prat med kjøkkengjengen , og litt handletur. Så må salater lages, og fraktes på plass. Regner med at timene løper fort utover kvelden! Men stemningen er god! Jeg er spent, men gleder meg veldig !

Knallrå bryllupsbil😜😜Tuuuusen takk til Bertel O.Steen Agder AS som lot oss få låne en knallrå Mercedes E klasse!! Superfin bil dom vi skal bruke i morgen!! Dette blir så bra!! Vi gleder oss, og detaljene kommer på plass nå! Vi kan bare drømme om å eie en slik bil, så kjempegøy at vi fikk låne denne på vår store dag!!

Dagen før den store dagen!!

Da er fredagen her! Dagen før dagen! Nervene har satt seg i mage og kropp, og min form er desverre ikke helt på topp! Det er ikke enkelt for meg å takle alt stresset og alle følelsene som svirrer i meg! Jeg gleder meg veldig, så jeg regner med formen blir bedre når vi bare kommer i gang! I dag har vi det travelt, og da ligger mitt post traumatiske stress og lurer...

Nå er det ikke lenge før min storesøster er her! Hun skal lage en kake her, og så skal vi pynte festlokalet sammen! Hun har peiling på slike detaljer, så jeg gav henne ansvaret! Det var lurt! Så er det generalprøve i kirken senere i dag! Vi skal også rekke en gjennomgang med de kjekke damene som skal styre kjøkkenet ! Jeg skal handle frukt og grønnsaker, og lage salater! Satser på at alt går fint!

Tusen takk for alle gode ønsker som kommer vår vei! Takk for alle gode tanker! Jeg hadde håpet at mine nerver skulle avta noe , men jeg styrer det ikke helt selv! Men jeg er trygg på at alt skal gå fint! Nå må jeg komme i gang! 

Puuuhhh alt man rekker...

Da er endelig middagen på kok, det skal bli godt med mat etter en lang dag på farten! Vi har rukket masse i dag! Vi har vært en tur til Vigeland , vi har ryddet på plass i campingvogna, jeg måtte hacen time på sofaen da kroppen streiket, vi har gjort ærender, hatt koselig besøk og satt frem bordene i festlokalet! 

Så nå skal det bli godt å roe ned etterhvert! I morgen blir det en ny og travel dag! Bord skal pyntes og general prøve i kirken skal gjennomføres! Alt skal ferdigstilles! Vi gleder oss, og mine nerver er på plass!! Nå skal jeg forsøke å koble litt ut i kveld, slik at batteriene lades opp igjen! Ha en flott kveld !

Kjærlighetens veier!

Da jeg i 2012 valgte å leve alene , hadde jeg aldri trodd at jeg skulle gifte meg igjen noengang! Men kjærlighet kommer når vi minst aner det! Jeg har vært ubeskrivelig heldig! Livet hadde ikke vært det samme uten min kjære! Det er godt å være to om alt som skjer her i livet! Jeg er takknemlig for hver dag vi får sammen! Det er ikke en selvfølge å ha det godt! Men med kjærlighet og respekt har vi knyttet et sterkt bånd! Og jeg føler meg trygg og ivaretatt !

Dagene går selvfølgelig opp og ned hos oss også! Alt er ikke rosenrødt til enhver tid! Men slik er livet! Nøkkelen vår er kommunikasjon! Å snakke sammen om gode og vonde ting, gi hverandre oppmuntring og trøst! Å se hva den andre trenger der og da! Vi prater sammen om alt! 

Det er godt å føle seg elsket!

Travel dag foran oss!

I dag skal vi få gjort masse! Barna skal på dagstur, og vi skal få gjort masse klart til bryllup og ferie! Vi skal få handlet det vi trenger, og vi skal begynne å pakke i campingvogna til ferieturen vår! Det blir nok å gjøre i dag, men vi er to om det så det burde gå fint!

En urolig natt er over, så jeg er rimelig sliten før vi har begynt på dagen! Men humøret er likevel bra, og jeg har god tro på at det blir en fin dag! Mine kne er ganske kranglete, så dermed presser jeg ikke inn trening nå! Vil ha så gode bein som mulig på lørdag!

Håper dere alle sammen får en flott torsdag! 

Kun 3 dager igjen!!

Om tre dager er jeg gift. Så heldig jeg er. Jeg skal få gifte meg med verdens beste kjæreste. Vi skal få feire vår kjærlighet, og kose oss. Sammen med den nærmeste familien skal vi senke skuldrene, og bare feire hverandre! Det har vært en lang reise dit. Nå er det glede som rår, og det ligger til rette for en flott dag! Jeg vet jeg høres ut som en forelsket fjortis, men jeg er utrolig lykkelig og glad for at jeg får oppleve dette! 

Alle små detaljer er forhåpentligvis under kontroll. Jeg har løpt rundt på ærender de siste dagene, og nå minker det på listen. Jeg tror det aller meste er i boks! Alt av klær til alle fire er på plass! Maten er bestillt , og den siste handlelisten er klar! Jeg skal lage noen salater. Så de lager jeg fredag ettermiddag. Jeg har laget detaljert timeplan til lørdag, så håper alt klaffer! Så nå må alle holde seg friske og raske! 

Jeg begynner virkelig å bli spent! Min kropp krangler litt, så jeg tar det rolig i dagene frem til bryllupet! Jeg skal tross alt gå med høye hæler en hel dag!! Blir nok en skral frue dagen derpå, men det får bare være!!

Små detaljer setter angsten i sving...

Det trenger ikke handle om den store tingen . En lukt, en setning, ett ord kan sette angsten i gang. Plutselig våkner angsten opp fra dvalen, og begynner å røre på seg. Jeg kan kjenne hvordan uroen sprer seg i kroppen, pulsen øker og hjertet dunker. Jeg får problemer med pusten, og det er ubehagelig . Men jeg har lært at det ikke er farlig. Angsten kan ikke skade meg. Men den klarer å vippe meg av pinnen i små perioder. Det liker jeg ikke. For jeg føler at jeg mister kontrollen. En kontroll som er kjempeviktig å ha. Mine trygge rammer er utrolig viktige å ha. Angsten gjør meg svak. Den gjør meg sårbar. Jeg vil være sterk! Jeg trenger å være sterk! Å føle seg svak er vanskelig for meg å takle. 

Jeg vil alltid være sterk. Jeg vil ikke være den som kollapser. Jeg vil ikke være den som gråter, og må bli holdt rundt. Jeg liker nærhet, men ikke fordi jeg er svak. Jeg må jobbe med å gi meg selv lov til å være sårbar. Slippe ned murene, og ikke bestandig være så tøff. I trygge omgivelser må jeg slippe alt ut. Jeg må la tårene trille. Jeg har lov å bli sint. Jeg har lov å være litt liten, og ta imot trøst. Jeg prater åpent om at jeg har angst. Men likevel vil jeg ikke at noen skal se når jeg har angst. Jeg trekker meg bort, og beskytter meg selv. Kun mine aller nærmeste ser når angsten tar grep. 

Jeg har lært meg å leve med det. Jeg forsøker enda å akseptere det bedre. Å akseptere det betyr ikke at jeg liker det. Men jeg må godta at det er en del av min baggasje. Jeg har lært meg å ikke la angsten styre. For jeg vil være meg. Jeg vil mestre livet.

4 mnd som blogger😜😜

I dag er det 4 måneder siden jeg startet opp bloggen min! Det har vært noen spennende og innholdsrike måneder på godt og vondt! Det har vært både latter og tårer ! Jeg har sluppet ut mine innerste tanker og opplevelser! Der har vært litt av en reise følelsesmessig for meg! Men det føles riktig og godt!

Bloggen har åpnet nye dører for meg, og fremtiden blir spennende! Jeg har fått blitt kjent med flotte mennesker, og er i ferd med å bygge meg et nytt nettverk! Jeg har oppdaget nye sider ved meg selv, og jeg tørr å satse! Jeg er fast bestemt på å følge drømmene mine, og har spennende prosjekt på gang!

Bloggen har nå passert 46 000 sidevisninger siden oppstarten ! Det hadde jeg ikke trodd ! Jeg er dypt takknemlig for alle dere som følger meg, og leser mine innlegg! Tusen takk alle sammen! 

Det er veldig godt å kjenne på all varme og støtte som kommer min vei når dagene er vonde! Det er jeg utrolig takknemlig for! Og dere deler gledene mine med smil og entusiasme ! Det er en styrke i å tørre dele sine følelser med andre! Jeg føler meg uendelig mye lettere i kropp og sinn etter at jeg løftet av lokket , og fortalte noen av mine opplevelser!

Jeg gleder meg til å fortsette med bloggen! Jeg gleder meg til nye utfordringer! Håper dere blir med videre på min reise!

Tusen takk for støtten!

Atter en gang ble det reaksjoner på mitt innlegg. Men bortsett fra det ene trollet, så haglet det inn positive og støttende meldinger på blogg og på Facebook . Tusen hjertelig takk for alle gode og varme ord! Det betyr masse for meg at dere er der, og gir meg støtte! Jeg blir både rørt og takknemlig! Jeg er glad for at mine venner stiller opp, og gir meg støtte og omsorg! Kjekt å lese alt dere skriver til meg og mine kjære! 

Heldigvis så er jeg rolig og trygg på meg selv i forhold til temaet i dag. Jeg vet hvilke valg jeg har tatt, og jeg har det veldig godt! Sannheten om mitt privatliv er det kun jeg som vet. Derfor kan jeg trygt stå inne for mine valg. Jeg gjør det som behøves, og som føles riktig for mitt liv. Det er deilig å trekke inn frisk luft, forberede bryllup og ferie! Kjærligheten vår står i sentrum, og den fortjener feiring! Så nett trollene får bare se at jeg hever hodet, og klarer meg fint!

Nå er kvelden kommet, og jeg har inntatt sofaen! På tide å hvile kroppen etter en hektisk dag! Kos dere, og ha en flott kveld alle sammen!!

Mitt oppgjør

Jeg fikk en kommentar på ett av mine forrige innlegg. Vedkommende skrev ikke navnet sitt. Men vedkommende hadde tydeligvis blitt provosert over mitt oppgjør med mitt liv i Egersund . Det ble også nevnt at jeg bryter broer og velger å dolke mine tidligere støttespillere i ryggen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble provosert. Forstå meg rett, det er helt greit å være kritisk til mine innlegg ! Jeg forstår at ikke alle er enige i mine synspunkter og fremgangsmåte . Men jeg velger likevel å skrive dette innlegget. For jeg har litt jeg vil dere skal vite!

1. Jeg valgte å flytte fra Egersund av mange ulike grunner. Mine mest private grunner ønsker jeg ikke å kommentere her. Men jeg er helt åpen om at det beste for min helse fysisk og psykisk var å starte på nytt. Det var viktig for meg. Jeg har selvfølgelig hatt gode opplevelser i min hjemby også, men summen av det negative ble for stort. Jeg trengte en forandring. Og når kjærligheten gjorde at vi måtte velge ett sted å bo sammen, så var det på tide å bryte opp, og komme seg avsted! 

2. Jeg har mistet kontakten med en del mennesker. Men det er ikke kun min feil. Jeg har bevisst brutt kontakten med de menneskene som ikke gjør meg godt, eller ikke tror på meg. Jeg ønsker å ha mennesker i livet som jeg virkelig kan stole på. Som alltid er der. Det er mitt valg, og det står jeg for. Men det er faktisk sånn at mange av de som jeg tidligere kjente, har valgt selv å trekke seg unna. Det er ikke alltid jeg som bestemmer om vennskap skal ha livets rett. Noen kunne jeg nok ha tatt kontakt med selv, men usikkerheten blir stor når man ikke hører noe fra dem på flere år. Jeg biter ikke, og det er fint dersom noen vil ta kontakt! 

3. At noen av dere ikke liker at jeg forteller om mine negative opplevelser, er helt iorden. Jeg forstår at det kan være vanskelig å lese det. Men dere får faktisk velge. Bloggen er min arena, og jeg velger selv hva jeg vil fortelle om her! Dere velger helt frivillig å lese det jeg skriver! Jeg er så glad og takknemlig for alle som leser min blogg! Men på bloggen er det faktisk mine synspunktet som skal komme frem. Jeg har holdt munn i mange år om mine opplevelser! Det er det slutt på nå, og bloggen er min plass hvor jeg kan få frem det jeg mener og tenker! 

4. Jeg har tatt et valg. Jeg skriver i det offentlige rom. Da må jeg kunne stå inne for alt jeg skriver! For meg blir det feigt å skrive anonymt. Hvis ikke mitt navn kan stå under det jeg skriver, så bør jeg heller ikke skrive det. Når folk er anonyme blir det vanskelig å vite hvordan man skal forholde seg til vedkommende. Så ta gjerne kontakt via andre måter dersom dere ønsker å ta kontakt for å diskutere med navn. 

Jeg er ikke en person som ønsker å såre andre mennesker. Men jeg er ærlig. Det kan være brutalt for noen. Men jeg har valgt å skrive, og jeg kommer til å være åpen og ærlig i all min jobbing fremover! Jeg pynter ikke på sannheten! I tiden fremover kommer jeg til å fortsette med blogg, og med foredrag. For jeg har ting på hjertet, og jeg vil nå ut! Og jeg vet at jeg har god støtte i familie og venner! Det er jeg glad og takknemlig for!

Bryllupsforberedelsene fortsetter❤️❤️

I går kveld fikk vi laget bordkartet til bryllupsfesten! Kjekt å sette seg ned, og planlegge detaljer! Det er ikke mange dager igjen ! Jeg har laget en cirka timeplan for hele dagen! Det blir full gass fra morgen til sene kvelden! 

I går fikk jeg også i boks klær til eldsteprinsen! De blir så fine, at jeg kommer til å bli helt rørt bare over å se dem i finstasen ! Så nå er alle fire klar for den store dagen! 

I dag skal jeg få gjort noen ærender, og pusle litt her hjemme! Godt å ha nok å gjøre i disse dagene ! Håper inderlig det fine været fortsetter! Ønsker dere alle sammen en flott tirsdag!

Bryllupstalen svirrer i hodet mitt❤️❤️❤️

På lørdag skal jeg holde tale for min kjære! Det fortjener han virkelig ! Jeg skal forsøke å få sagt noen ord om vår sterke kjærlighet uten at det blir vel klissete ! Ordene svirrer rundt i hodet mitt, og jeg kommer mest sannsynlig ikke til å skrive noe på forhånd! En slik tale skal gå komme fra hjertet der og da!

Jeg er så takknemlig for at jeg traff min kjære! Det er mitt og barnas store glede i livet! Det er allerede godt over 3 år siden vi ble kjærester! Tiden har flydd avgårde! Vi har opplevd gode og vonde dager! Men vi har stått sammen hele tiden! 

Om talen blir kort eller lang, det får vi bare se! Noen tårer kommer det garantert hos meg! For mine følelser er sterke! Jeg gleder meg til å bli gift med verdens beste kjæreste! Vi har det trygt og godt sammen! 

Det er ikke lett å holde sommerfuglene i sjakk nå! Jeg et utrolig spent, og følelsene er sterke allerede! Jeg blir fort sentimental , og det merker de her hjemme! Men det er gode følelser! 

Jeg må slutte å snakke meg selv ned!!!

I disse dager går jeg rundt med masse tanker om min egen fremtid. Jeg er i gang med en viktig prosess i forhold til hva jeg skal bruke resten av mitt liv til. Jeg er i ferd med å ta litt vågale valg, vil noen si. Jeg derimot, tenker at det er på høy tid å få bruke mine erfaringer og evner på en ny og spennende måte. Jeg vil bruke de mulighetene som jeg ser finnes. Jeg må endelig tørre å gi meg selv troen på at jeg kan enda oppnå masse! Men da må jeg ta grep! Visse endringer må til! Og det må begynne allerede nå!

Jeg må slutte å snakke meg selv ned! Jeg må tørre å se mine kvaliteter, og faktisk vise dem frem! Jeg må slutte med det negative tankesettet i forhold til mine kvaliteter og egenskaper! Jeg må drite i Janteloven! Tørre å gjøre det jeg har lyst til! Jeg må la meg få slippe fri! Senke skuldrene, og virkelig se på fremtiden med smilende øyne ! For jeg kan oppnå masse i fremtiden! Jeg har personlige erfaringer som jeg vil dele med dere! 

Så nå jobbes det i dette hodet . Noe har allerede kommet ned på papiret. Ideene og engasjementet er stort! Det er deilig å jobbe med mitt eget prosjekt! Det git meg glede og mestringsfølelse ! Det gir meg troen på en spennende fremtid! Det er på tide å la drømmer bli til virkelighet! 

Klar for tur🏃🏃

Da har jeg kommet meg i gang med dagen etter nok en natt med lite søvn ! Jeg er desverre plaget med søvnen , og det er slitsomt i perioder! Satser på at det roer seg etterhvert! Nå er vi i en spennende uke, og jeg starter dom planlagt med en god treningstur i Furulunden !

Det skal bli deilig med en god tur nå! Jeg trenger det for kropp og sinn! Masse tanker i hodet nå, og da hjelper det å trene utendørs! Satser på at jeg får en fin økt ute med musikk på ørene ! Det er jeg avhengig av når jeg er på tur alene !

Ellers skal jeg så smått begynne på pakkingen til ferieturen vår! Det er på tide å få oversikt! Blir litt å pakke når fire stk skal på tur! Men vi gleder oss veldig ! Håper dere har en fin mandag! Kos dere!

Livmorhalskreft tar liv...Rip Thea Steen

I dag leste jeg at Thea Steen er død. Kun 26 år gammel. Hun var et ansikt utad for alle oss som har eller har hatt livmorhalskreft. Jeg kjente henne ikke, men leste bloggen hennes. Jeg gjorde det fordi jeg har hatt livmorhalskreft selv. I 2010. Men jeg var heldig, og ble frisk etter en stor operasjon. Thea Steen ble aldri frisk. Hun fikk ikke oppleve resten av livet! Kreften kom tilbake, og fikk overtaket. Det er fryktelig trist! Hun kjempet så hardt! Hun var så åpen. Hun gav av seg selv for å hjelpe andre. Det står det respekt av.

Å sjekke seg jevnlig for livmorhalskreft ble Thea sin kampsak! Hennes kampanje fikk flere tusen jenter til å sjekke seg! Det er kjempeviktig! Når min kreft ble oppdaget, var det 10 år siden forrige gang jeg hadde blitt sjekket. Jeg ante ikke hvor lenge kreften hadde vært i kroppen min. Alt jeg visste var at kreften hadde satt seg fast i kroppen min. Lettelsen var stor da jeg seks uker etter operasjonen fikk beskjed om at jeg hadde vært superheldig! Jeg slapp videre behandling. Jeg lærte en kraftig lekse. Man skal sjekke seg ofte. 

Jeg har opplevd at mennesker jeg er glad i, har falt bort på grunn av samme type kreft som min. Det er nært, og tankevekkende!  Jeg fikk muligheten til å fortsette mitt liv, mens andres tok slutt. Jeg vet ikke hvorfor jeg var heldig, men er takknemlig for hver ny dag! Jeg vil gjerne oppfordre dere alle til å ta jevnlige sjekker! Det er bedre å vite det tidlig! Det reddet meg! Vi må gi kroppen vår en fair sjanse. Jeg vet hvor redd man blir når man er syk. Jeg ønsker ikke å oppleve det igjen! Men heldigvis sa min kropp ifra at noe var galt, og jeg oppsøkte legen! 

Når sjekket du deg sist?? Er det på tide med en ny sjekk?? Ikke utsett det lenger! 

Planlegging hos Warren foto!!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en koselig time hos Unni i Warren foto! Hun skal fotografere i kirken og brudebilder ute på Harkmark! Hun har en kjempegod plan, så dette kommer til å gå helt glimrende! Det blir spennende å se det ferdige resultater!

Mine sommerfugler er allerede i full gang i magen min! Jeg er så utrolig spent , akkurat som ei lita jente!! Gleder meg veldig til å oppleve dette! Så nå må vi bare krysse fingrene for fint vær slik at alt går etter planen ! Foreløpig er værprognosene ganske bra! Vi satser på det!

Men nå må jeg få i meg mat, og så er det videre i organiseringen til ferien!!

Rastløse bein stjal nattesøvnen!

Da ble det nok en natt med lite søvn på denne damen! Jeg slet i går ettermiddag med kramper i lårene, og i natt hadde jeg "tusenvis av maur " som kriblet i begge beina fra låret og helt ut i tærne!Skikkelig ubehagelig og umulig å få sove!  Så i natt satt jeg i stua med strikketøyet, og ventet på at det skulle gå over! Jeg fikk sovnet etter kl 2 en gang!!

Men nå er det en ny dag! Kroppen er stiv og i ulage, men her må det jobbes likevel! Vi må få gjort ting mens min kjære er hjemme! Så campingvogna skal vaskes innvendig , sengetøy vaskes og puter luftes! Bilen skal også vaskes innvendig og utvendig! Alltid nok å gjøre!

Håper inderlig kroppen kommer seg etterhvert!Jeg vil så gjerne hjelpe til! Klarer ikke se på at alle andre jobber, jeg vil bidra selv! Det er viktig for meg! Å bli passiv nytter ikke! Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste! Håper dere alle sammen får en flott søndag!

Glad og fornøyd!!

Da er vi vel hjemme igjen, og campingvogn er trygt plassert! Alltid spennende å transportere vogna! Nå kan vi trekke pusten littegrann, før vi går løs på mye ordning og vasking i morgen ! Her benyttes alle dagene til å få gjort det som behøves! Får skikkelig sommerfølelse når vi holder på med disse forberedelsene! Takknemlig for at vi har denne muligheten til å dra på tur! Det har vært en lang dag, så det var godt å komme hjem igjen!

Lørdagskveld er gull. Det er deilig med helg! I kveld blir det stille og rolig med pizza og TV. Vi fortjener det! Jeg er takknemlig for å ha en trygg og god base her i Mandal! Vi har det bra alle sammen! Håper dere alle sammen har det fint der dere er akkurat nå! Kos dere sammen, og skap gode øyeblikk for hverandre! Senk skuldrene, og nyt lørdagskvelden! Det skal jeg! 

Det er bare en uke igjen til vårt bryllup. Gavene har begynt å komme, og vi er så takknemlige for alle som tenker på oss! Mine bryllupsnerver har for alvor begynt å komme! Men jeg gleder meg veldig til vår store dag! Jeg er sikker på at det blir en flott feiring av kjærligheten vår! Uken kommer til å gå fort! Jeg har masse trening, og ærender å løpe! Mye skal fikses, samtidig som der skal pakkes til ferie! Greit å ha det travelt, da flyr dagene fort avsted! 

Ha en flott kveld!

Dritt å bli så sliten😡

Vi er i full gang med opprydning på campingen ! Alle skuffer og skap er gjennomgått, og vi rydder med hard hånd! Jeg har hjulpet min kjære så godt jeg kan! Jeg blir desverre ganske stresset og urolig av slike ting som dette, så det er litt trøblete for meg å gjennomføre slike dager! Men vi har kommet oss gjennom det aller meste!

Men plutselig var mine krefter borte! Nå ligger jeg strekk ut på sofaen noen minutter for å hente meg inn igjen, og fortsette å hjelpe til! Så skal vi hekte på vogna, og kjøre den hjem ! Mye skal luftes og vaskes i løpet av helgen! Selv om jeg blir sliten , så gleder jeg meg veldig til å gjøre alt klart til ferien! Kommer til å bli deilig å dra avgårde når bryllupet er overstått ! 

Nå håper jeg mine batterier hurtiglades!! Jeg liker ikke å ligge her å se på at min kjære jobber!!

Henting av campingvogn😜😜

Da er vi i gang med en travel helg! Vi er allerede klare for å hente hjem campingvogna! Vi drar til Neset nå, og får tatt med det vi trenger på ferien etter bryllupet ! Min kjære har teken på å få løs campingvogna enkelt og greit!

Hjemme skal vi få vasket den ordentlig, og luftet godt! Alltid deilig å dra på tur med ren vogn ! Uka som kommer skal benyttes godt til å pakke og gjøre mest mulig klart! Blir kjekt å dra på tur med barna som nygifte!

Håper dere alle sammen får en flott lørdag! Kos dere sammen med venner og familie! Skap gode øyeblikk!

Lille speil på veggen der....

Lille speil på veggen der....er du min venn i dag, eller er du slem med meg i dag? Blir jeg glad eller trist? Gir du meg følelsen av å være fin, eller blir det en påminner om at jeg er for stor? Tørr jeg se i deg, lille speil? 

Lille speil på veggen der....jammen har jeg vært redd for deg mange ganger! Har gjort Alt jeg kunne for å unngå deg! For jeg taklet deg ikke! Det ble for mye å ta inn! Setningene jeg hadde blitt fortalt om hvor stygg jeg var, ble bekreftet! Jeg kunne ikke rømme fra det! For i mitt hode var det jo sant det jeg hadde blitt fortalt i mange år som voksen! "Se deg godt i speilet! Du er så .....stygg at ingen vil ha deg!"

Kjære speil på veggen der! Jeg har bestemt meg for å bli venn med deg! For du er bare et speil! En ting på veggen! Du viser ikke hele meg! Du viser bare skallet! Du viser den kroppen jeg er skapt i! Den skal jeg være glad i! Det får ikke du ta i fra meg! 

Kjære speil på veggen der....en dag blir vi to ordentlig venner! Da ser jeg kanskje innom deg en ekstra gang, bare for å smile til deg! 

 

I bikini på terrassen😜😜


Nå fortjener jeg en medalje😜😜jeg er på terrassen i BIKINI😱😱jeg våger faktisk!! Hurra for meg!! Dette satt laaaangt inne! Paddeflat på gode puter i solsteiken med musikk på ørene nyter jeg endelig sommervarme og litt bris😄😄solkrem er tatt på for den stakkars huden min sin skyld!!  Magen min har ikke sett sol på mange år!!! Så i dag slår jeg slag for hverdagskroppen !! Ohhhlala dette er skummelt men jeg står for å legge det ut!!! 
 

Tårer for Nice😞

Det er sjelden jeg leser nyheter! Jeg blir rett og slett i dårlig humør av det! Men i dag har jeg lest! Og tårene kom! En ufattelig tragedie fant sted i Nice i går kveld! Atter en gang kom terror rett i fleisen på oss! En lastebil kjørte over barn og voksne! Barn og voksne som glade feiret sin nasjonal dag er ikke her lenger! De er døde ! De er revet bort! Hvordan er det verden har blitt?

Jeg kjenner jeg blir redd! Redd for hva vi kan forvente i fremtiden! For ikke kom og fortell meg at vi klarer å stoppe dette grusomme nettverket som kun vil at andre skal lide! Vi skal selvfølgelig kjempe mot dem! Men gang på gang viser de sin brutalitet og kynisme! De vil skade mest mulig! Drepe flest mulig ! For dem er det en seier å få rive uskyldige mennesker ut av livet! Det er i mine øyne skammelig og grusomt! 

For hver slik terrorhandling  som skjer , vokser fremmed hatet! Vi blir redde, og vi blir skeptiske! Det igjen går utover uskyldige som ikke har noe med dette å gjøre! Men frykten vår blir så stor! Kan vi bevege oss fritt i trygghet ? Må vi hele tiden tenke at det kan være en fare her? Er enhver offentlig markering et nytt terrormål? 

Vi må ikke være så naive og tro at det ikke kan skje her! Vi er en del av verden, og den er blitt nådeløs! Men samtidig må vi ikke la oss kneble! Vi må fortsette å leve! Det er sterkt å lese på Facebook at noen jeg kjenner bidro med førstehjelp i Nice i går! De var der! Så det hele! Fysisk er de ok, men psykisk er de rystet ! Jeg er glad for at de er like hele, og stolt over at de hjalp mennesker som behøvde førstehjelp!

Vi må vise at vi bryr oss! Vi må vise vår medfølelse! Det kan faktisk være hos oss det smeller neste gang! Slik har verden desverre blitt! Men kjærligheten må få vinne! Vi må ha fokus på nestekjærlighet ! For vi kan ikke grave oss ned i redsel og frykt! Vi må leve! For ingen skal gå ta i fra oss livsgleden vår! 

I dag er mange mennesker i sorg i Nice! Foreldere har mistet sine uerstattelige barn, barn har mistet foreldre, gode venner og kjærester er revet brutalt bort! Mine tanker går til alle dem! RIP❤️❤️

Hysteriet om kropp!

Kroppen vår er naturlig! Ihvertfall dersom man inne har puttet den full av ulike stoffer for å se "bra" ut! Vi har alle hver vår kropp! Den skal vi leve med resten av livet! Det er derfor en fordel å være venn med den! Er du venn med din egen kropp? Jeg er ikke alltid like glad i min kropp! Faktisk så har jeg regelrett hatet den mesteparten av livet mitt! Det er jeg ikke stolt over, men det er sant !

Jeg har hatet kroppen min helt siden jeg var liten jente! Jeg har sett meg selv i speilet, og grått mange tårer! Alt var feil! Jeg var overvektig, og kroppen este ut på aldeles feil måte! Kroppen ble et fengsel! Jeg fikk også mange kommentarer på at jeg var stygg! 

Jeg blir så lei meg når alt bare skal dreie seg om den perfekte rumpa, de flotteste puppene og den strammeste magen! Vi er så uendelig mye mer enn bare kropp! Vi må lære oss selv og våre barn at det er på innsiden det ekte mennesket er! Din verdi som menneske skal ikke veies i kg eller bhstørrelse! 

Jeg har fått høre mye opp igjennom livet mitt! Mye har vært ydmykende og stygt! Men ingenting har såret meg mer enn de verste kommentarerene om hvor stygg jeg var! Å stadig bli fortalt at du er stygg, ødelegger deg innvendig , og det er en lang reise å bli hel igjen etter slikt! Jeg unner ingen det!

For få år siden ble jeg fortalt på tlf av en voksen person at jeg var så stygg at jeg ikke kunne ses på film! Det ville ødelegge alt for denne personen !  Det såret faktisk den dag i dag!  Det var ikke en nær venn, og vedkommende er ute av mitt liv! Men likevel har den setningen satt dype spor! Man prater ikke slik til noe menneske ! 

Hysteriet rundt kropp og utseende kommer ikke til å stoppe! Men vi kan gjøre en forskjell hvis vi vil! Vi kan heie på hverdagskroppen, og lære hverandre å være glad i oss selv! Jeg jobber med det hver eneste dag! Jeg har mye som må repareres innvendig etter årenes løp! 

Min kropp skal jeg leve med hver dag resten av livet! Den er meg! Slik er jeg! Jeg velger å gjøre mitt beste for å ta vare på kroppen min! Den skal bære meg videre i livet! En fremtid hvor jeg er glad i meg selv akkurat slik som jeg er! 

Å lete seg frem i offentlige lover og regler....

Google er ofte min aller beste venn. Jeg bruker den når jeg skal hjelpe barna med lekser jeg ikke forstår, eller når jeg trenger informasjon om ulike ting jeg ikke vet noe om. Det siste døgnet har jeg googlet i vei. Jeg har forsøkt å komme meg gjennom labyrinten av offentlige lover og regler. Det er mye jeg trenger å forstå og lære. Mye kunnskap som må innhentes før jeg kan ta endelige valg. Noen svar har jeg allerede funnet. Noe av det var lett forståelig, andre igjen helt gresk for meg! Da er det godt å ha nære venner som man kan spørre til råds! Det er jammen ikke lett å finne ut alt man vil. Jeg går meg ofte vill i denne labyrinten. Forhåpentligvis vil jeg kunne komme i mål til slutt!

Det er spennende å jakte på svar! Gøy å være opptatt med noe nytt! Gøy å tenke fremover! Spennende å vurdere ulike veier å gå! Det tar mye energi fra meg for tiden. Jeg er ett utålmodig vesen, og vil gjerne ha alt avklart raskt og effektivt! Men slik er det ikke alltid mulig å leve. Man må av og til ta tiden litt til hjelp. Jeg satser på å få god hjelp underveis i denne prosessen! Ideene svever i hodert mitt, og jeg satser på en spennende og innholdsrik tid fremover! Det er godt å kjenne på støtten jeg fikk av de jeg pratet med i går. Venner som har tro på meg, og på min ide! Som backer meg opp, og gir meg nyttige råd! Det er jeg utrolig takknemlig for!

Dere som kjenner meg fra før, vet at jeg liker at ting skjer rundt meg. Jeg liker å jobbe. Jeg liker utfordringer. Jeg liker å by på meg selv. Jeg elsker å mestre nye situasjoner. Men samtidig er jeg litt sårbar. Jeg har bagasje som jeg må ta hensyn til. Jeg må ikke presse meg for hardt! Det er en viktig og vanskelig balansegang! For jeg blir ivrig! Jeg har så lyst til å oppnå mine drømmer! Det er ikke sikkert at min helsesituasjon bare er ille. Det kan være at nettopp denne vekkeren gir meg det pushet som jeg trenger for å tenke nytt om livet mitt. Istedenfor å tenke på alt jeg ikke klarer lengre, vil jeg heller fokuserer på mulighetene som jeg har! På alt som jeg kan klare! Der er så mange muligheter! Jeg er ikke ferdig! Jeg har fortsatt guts!

Morgentur😄

Da er en ny dag i full gang ! Jeg er i grei form, og er kledd i treningstøy for en god morgentur! Skal bli godt å få beveget seg litt! Hodet mitt er opptatt med masse tanker om fremtiden! Det er spennende, men litt slitsomt å tenke så mye! Men jeg er optimist! Jeg ser frem til ting blir mer avklart! 

Nå satser jeg på at en tur i frisk luft vil gi meg en god start på dagen! Håper dere alle sammen får en flott dag! Det fortjener vi alle sammen ! Nyt øyeblikkene , og vær gode mot hverandre! Lykkelige øyeblikk er vi med å lage selv, så styr ditt liv i riktig retning❤️❤️

Jeg må ta et skikkelig oppgjør !

Det er på tide med ett skikkelig oppgjør med meg selv. Jeg må virkelig finne ut av diverse ting. Hva vil jeg? Hva skal jeg satse på? Skal jeg forsøke å følge drømmen min? Er det mulig å kombinere alt sammen? Kan jeg få det til å fungere? Jeg vet egentlig hva jeg vil, men jeg må sjekke mange ting først! Godt å søke råd fra gode venner før man bestemmer seg helt! Jeg er takknemlig for alle som har god tro på meg!

Jeg føler meg ikke ferdig i arbeidslivet, selv om helsen skranter. Jeg har fortsatt mye jeg har lyst å bidra med. Jeg klarer ikke tenke annerledes . Jeg må ta hensyn til helsen, men likevel være aktiv! Jeg har masse tanker og ideer i hodet mitt. Det må surre litt der før jeg lander på noe konkret! Det viktigste for meg er en god hverdag for familien min, og en god løsning som fungerer for oss alle sammen! Det skal jeg nok få til tilslutt!

Spennende samtale !

I dag har jeg hatt en veldig spennende og inspirerende samtale. Jeg har vært hos Annie Tønnessen . Hun jobber i eget firma Reduser Stress her i Mandal. Hun er en svært inspirerende dame! Jeg fikk gode råd i forhold til mitt foredrag til høsten! Det var utrolig givende å prate med ei så sprudlende og engasjert dame! Nå jobber hodet mitt intenst med mange tanker og ideer. Jeg har mye spennende å jobbe med. Jeg kan virkelig være i starten av noe nytt og spennende i livet mitt!

Det er av og til slik at man trenger hjelp av andre for å se mulighetene som ligger der! Hvis jeg vil, så kan jeg få til utrolig masse i fremtiden. Det handler om å ha troen på seg selv, og tro at man kan bidra med mye! Jeg har sterke og personlige erfaringer innenfor mange spennende områder! Det kan jeg bruke konstruktivt! For jeg ønsker å hjelpe andre! Samtidig leter jeg etter en mulighet til å kombinere mitt privatliv/familie, min helsetilstand og mulige jobbmuligheter! For jeg har så mye på hjertet! Jeg ønsker så inderlig å få bidra! 

Annie hjalp meg å se mulighetene. Hun hjalp meg å se fremover. Hva kan jeg gjøre? Hva har jeg lyst til å gjøre med livet mitt? Er dette starten på ett nytt eventyr i livet mitt? Bør jeg ikke ta de mulighetene som dukker opp i kjølvannet av mitt første foredrag? Annie hjalp meg til å se hva jeg allerede har oppnådd. Se hvor langt jeg har kommet! Jeg har en blogg som allerede har passert 42 000 sidevisninger i løpet av få måneder! Jeg er allerede booket til mitt første foredrag! Jeg har blitt godt mottatt, og har en solid heiagjeng rundt meg!

Familien min er aller viktigst. De skal ha det bra! Og det er like viktig at jeg har det bra! For meg ville det være helt topp å kombinere jobb med hjemmesituasjonen. Helsen tilsier at jeg ikke makter vanlige arbeidsdager. Men jeg er i tenkeboksen! Gode råd mottas med takk! Hva skal jeg velge? Hva skal jeg tørre å satse på?? Mulighetene er større enn jeg først trodde! Jeg har fått et godt spark bak i dag! En skikkelig god vekker! Og sommerfuglene flyr i magen min! Hva vil fremtiden bringe ???

Hvorfor drømmer jeg så intenst??

Natt etter natt drømmer jeg! Hver eneste natt bruker hjernen min masse energi på å spille av filmer i hodet mitt mens jeg sover! Noen ganger er det morsomme drømmer! Men stort sett er det drømmer med mye drama og gamle, vonde minner som spilles om igjen og om igjen! Akkurat disse drømmene skulle jeg gjerne sluppet! Jeg våkner ofte helt opprørt, og det er ikke noe greit!

Jeg vet at dette er en del av den bearbeidingen som jeg går gjennom! Det vil roe seg med tiden! Jeg satser på at bedre tider kommer! Nå fokuserer jeg på at det kun er drømmer, og ikke virkeligheten! Det er viktigst å slå fast for meg! Jeg gleder meg til jeg kan sove helt rolig en hel natt! 

Jeg er uansett klar for en ny dag! En dag hvor alt er nytt, og vi stiller med blanke ark! Jeg gleder meg til å se hva som venter meg i løpet av dagen! Kos dere alle sammen! Nyt dagen! 

Hekta på brudekjoletv!!!

Ok...jeg innrømmer det...jeg er hekta....på brudekjoletv!! For andre kvelden på rad sitter jeg klistret foran skjermen og glor på andre damer som finner sin brudekjole...gjett om mine sommerfugler er i sving!! Jeg gleder meg såååå til å ta på min drømmekjole!! Jeg synes det er uvirkelig at det snart er min tur til å stå brud!! Jeg koser meg foran TV , og drømmer meg bort til mitt eget bryllup som bare er 11 dager til!!

Det skal bli så kjekt å bli pyntet som en prinsesse! Jeg har virkelig stått på for å komne meg inn i kjolen min! Jeg er så stolt over at jeg klarte det! Å kjøpe en kjole som ikke passet var en stor sjanse! Mestringsfølelsen ved å klare det er veldig stort for meg! Jeg skal bære den med stolthet! Satser på at min kjære blir godt fornøyd med valget mitt! Han har vært en fantastisk støtte for meg. Jeg dro alene og prøvde kjolen. Fikk den ikke igjen, så slukøret og trist dro jeg hjem tomhendt . Men min kjære kjenner meg godt . Han skjønte at jeg egentlig hadde funnet drømmekjolen min. Han stod klar hjemme, gav meg en god klem og fikk pratet ordentlig med meg om hva jeg ønsket , og hva som måtte til for å kunne få kjolen til å passe! 

Etter en skikkelig prat med min kjære, og en prat med min trener Irene Skuland Reilev, ble vi enige om at jeg kunne klare det! Så da bestemte jeg meg for å satse ordentlig. Jeg kjøpte kjolen! Jeg har trent hardt, og cm har forsvunnet! Det er med stolthet jeg nå passer kjolen perfekt! Det blir en stoor seier for meg! Jeg håper alle gjestene liker mitt valg! Uansett er jeg verdens stolteste brud! Jeg får verdens beste ektemann, og jeg blir en vakker brud! 

Sår med tynne skorper

I dag er en slik dag hvor gamle sår fortsatt svir. En dag hvor gamle sår har fått skorpen revet av. Gamle følelser og vonde minner herjer med meg. Gir meg ikke fred. Lar meg ikke få gå videre. Det gjør vondt. Jeg blir oppriktig trist og lei meg. Jeg har så lyst til  å slippe unna disse rundene. Jeg liker dem ikke. Jeg ønsker så inderlig å bare glemme alt det vonde. Men jeg blir minnet på det hver eneste dag. Det er alltid noe som dukker opp. Noe som jeg må jobbe med. Noe jeg må bearbeide . Jeg er ganske enkelt drittlei. Jeg vil ikke ha det slik.

Livet har etterlatt seg dype sår. Sår som det tar mange år å få til å gro skikkelig. For de må gro innenfra og ut! Det er sårt og vondt når minnene tar overhånd. Følelsene og tårene bare kommer uten mulighet til å stoppe det. Det må ut. Noen dager må man la det få komme ut. Jeg kan ikke alltid være så fryktelig tøff. Jeg må tørre å la det komme ut iblant. Men det svir. Det er tungt. Jeg vil ikke. Men jo mer jeg kjemper i mot, jo verre blir det når det så kommer.

Heldigvis har jeg flest gode dager. Det er jeg glad for. Men alle som vet hva angst er, vet at den er sterk når den tar tak i deg! Den er hard å kjempe imot. Kreftene tar av og til litt slutt. Men jeg finner alltid nye krefter. Slik blir det også denne gangen. I dag er angsten på besøk, men den blir snart kastet ut. Den får ikke lov å bli her hos meg. Jeg har møtt den, kjent på den, akseptert at den kom,men den skal vises bort igjen. Her får den ikke slå rot. Den tar muligens denne dagen, men i morgen er en ny dag!

Jeg har lært masse de siste årene! Jeg vet hva jeg må gjøre! Og jeg skal klare det denne dagen også ! Livet mitt er ikke et glansbilde, derfor skriver jeg ærlig om dette. Jeg feier det ikke under teppet! Vi er mange som sliter med angst av ulike grunner. Noen dager blir man satt ut, og angsten spiser opp energien. Men angst er ikke farlig . Den kan ikke gjøre noe med meg som jeg ikke takler. Jeg mestrer å leve med angsten. Jeg klarer meg greit i livet. Det er jeg stolt over. Og jeg tørr å si det høyt! Mental helse er ikke så fryktelig farlig! Vi er vanlige mennesker, og skal ikke bli sett ned på selv om vi sliter! Ha respekt for hverandre, og vær rause! Vis vennlighet og omsorg, så får du det samme tilbake! Takk for alle som viser omsorg❤️❤️

En tung start

Det er tungt å komme i gang med dagen når man har sovet lite og dårlig! Kroppen er tung og vond! Men humøret er ellers ok! Jeg er i gang med dagen! Jeg skal gjøre ulike ærender i dag, og få orden her hjemme! Alltid noe å henge fingrene i! Håper dagen blir ok! Jeg satser på at formen blir bedre utover dagen! 

Jeg håper at dere alle sammen får en fin dag! Vi kan ikke styre været, så vi får ta det vi får! Jeg gleder meg til vi får dra på ferietur, nesten uansett hvordan været blir! Gleder meg til å vise barna litt av vårt flotte land! Jeg elsker å feriere på Vestlandet , er så mange nydelige steder! 

Nå må jeg komme i gang med det jeg skal, så prates vi mer senere!

Deilig å være hjemme 😍

Det var deilig å komme hjem! Deilig å slappe av i godstolen her hjemme med TV og strikketøyet! Det ble veldig slitsomt med all utpakkingen, så jeg trengte virkelig en rolig kveld!

Jeg og minsteprinsen har kost oss med Say Yes to the Dress❤️❤️Det var skikkelig moro å høre på hans kommentarer og bemerkninger ! Mange meninger om brudekjoler! Han er veldig spent på mammas kjole!! Utrolig morsomt å se på med ham😜😜

Nå blir det en fortsatt rolig kveld her i huset! Det er deilig med slike kvelder hvor man klarer å slappe av, og virkelig bare gjøre det man har lyst til! Håper dere alle sammen har det fint!

Vel hjemme igjen!

Da har jeg klart å få oss alle hjem igjen til Mandal! Det var noen kjekke dager i campingvognen, men nå venter andre sysler på oss de nærmeste dagene! Vi fikk to dager med fint vær, og to dager med regnvær! Jeg er ikke vant med å pakke oss ut derfra, men vi kom oss hjem på ett vis med bilen stappfull av poser, bagger, skittentøy. Så hjalp heldigvis prinsene mine med å bære alt inn her hjemme! Så nå er det full gang med klesvasken, og baggene er pakket ut! Snart venter sofaen på meg, og en velfortjent hvil skal jeg virkelig unne meg etter dette styret!

Minstemann skal på nye eventyr i morgen, så det må pakkes på nytt igjen så fort klærne er tørre! De neste ukene skal jeg bruke på å forberede bryllup, trene masse og forberede pakkingen til ferieturen vår! Listene er ferdig skrevet, slik at jeg vet hva jeg må pakke til oss alle sammen! Jeg må ha orden i pakkingen, hvis ikke blir det for stressete for meg! Håper været bedrer seg litt, slik at treningen utendørs blir lystbetont! Viktig å holde formen ved like i sommer! Jeg skal også jobbe litt med foredraget mitt, så jeg har nok å gjøre!

Men nå kjenner jeg kroppen er i ferd med å streike litt, så nå blir det sofaen! Håper alle sammen har en flott mandag uansett vær!

Forlovet i 1 år❤️❤️❤️

Tenk i dag er det akkurat 1 år siden jeg ble fridd til på toppen av Gaustadtoppen ! En helt ubeskrivelig lykkefølelse som nesten ikke kan beskrives! Å stå på toppen etter 4,5 timers blodslit var helt magisk! Nydelig utsikt over store deler sv Norge laget en perfekt ramme til å bli fridd til! 

Vi var så utrolig slitne begge to! Alle delene av kroppen var utslitt! Etter timer med vandring oppover i steinene , med kramper og smerter overalt, så var det så deilig å komme til toppen ! At min kjære i tillegg fridde, toppet en aldeles fantastisk dag og opplevelse! Det er et flott minne å ta med seg!

1 år er gått, kjærligheten er enda sterkere mellom oss to❤️❤️Om 12 dager blir vi gift! Jeg er evig takknemlig for at jeg får oppleve den store kjærligheten ! Jeg gleder meg utrolig mye til vår store dag, og til fremtiden sammen med min kjære og prinsene våre! 

Vi møter motbakkene sammen! Vi løser utfordringer sammen! Vi planlegger fremtiden sammen! Vi møter hverdagen sammen! Det er veldig verdifullt for meg! Takket være min kjære, har jeg og prinsene fått en trygg og god base i Mandal! Jeg gleder meg til fremtiden! 

Det kribler i magen😍😍

Tenk, nå er det kun to uker igjen til bryllup ❤️❤️❤️Jeg kan nesten ikke tro at det er sant! Jeg merker nå at det kribler veldig i magen bare jeg så vidt tenker på det! Jeg gleder meg så veldig til vår store dag! Endelig skal vi få feire kjærligheten vår sammen med nær familie! Det blir en høytidsstund , og en koselig familiefeiring !

Det har vært mange følelser i sving dette året! Oppturer og nedturer! Men kjærligheten står sterkt hos oss, og vi har det godt isammen❤️❤️Heldigvis er vi begge sterke sammen! Vi gleder oss veldig til å få bli gift! Tenk at jeg skal få oppleve dette! En kjærlighet så sterk og stor ! 

I helgen har vi finpusset på detaljer i forbindelse med bryllupet , og da kjente jeg nervene komme! Det blir en følelsesladet dag for hele familien! Jeg er fryktelig lettrørt for tiden, så det blir nok endel tårer! Men det blir gledestårer! 

Nå får vi bare håpe at været blir bra! Ønsker meg solskinn , slik at vi får fine bilder ute😄😄

Bloggen holder meg aktiv!

Jeg er veldig glad for at jeg våget å starte opp bloggen min. Ikke for å bli rik eller berømt . Men for å ha en kanal hvor mine tanker og følelser kan få komme ut. Et sted hvor jeg kan kommunisere på min egen måte med omverdenen ! Få forklart det som er til tider vanskelig å prate om med andre! Eller dele gleden med flere! Mange ganger er bloggen en ventil som gjør at hverdagen min blir bedre! Jeg får tømt hodet mitt. Jeg får ut litt av det jeg bærer på. Jeg er glad for at jeg våget å gjøre det. Det er viktig for meg! Og det føles riktig for meg!

Nå når jeg har store helsemessige utfordringer, hjelper bloggen meg å holde meg aktiv! Jeg mø tenke på neste innlegg. Hva vil jeg skrive om i dag? Hva ønsker jeg å skrive om? Hverdagsmennesket, eller dypere innlegg om følelser og opplevelser? Å blogge er en aktivitet som stimulerer hjernen, og holder meg oppe når dagene er vonde. Dere får være med på deler av min hverdag. Bloggen er åpen og ærlig . Men likevel er det fortsatt viktig for meg å holde noe helt privat.

Jeg burde nok publisert flere bilder enn det jeg gjør. Men litt av problemet er teknisk, de havner fort feil vei. Det er heller ikke alltid jeg liker å publisere bilder av meg selv. Min selvtillit svinger veldig på det området. Noen dager vil jeg ikke vise meg selv til hele Internett . For meg er det viktig å ha roen i forhold til hva jeg publiserer. Det er min magefølelse som gjelder. Men jeg lover dere bilder fra bryllupet vårt om to uker!!

Livet er en berg og dalbane for tiden. Jeg har masse smerter, og humøret svinger. Det er mye som må fordøyes! Men jeg forsøker å holde meg positiv. Men når man har smerter døgnet rundt, og er fryktelig sliten hele tiden, blir det litt stusselig i perioder. Jeg er ihvertfall glad for at jeg ikke feiler noe som forkorter livet mitt. Jeg skal ha ett langt og godt liv med mine kjære!

Våkne med vond kropp😒

Så er det blitt søndag, og været har snudd! Det kjennes på kroppen! Kroppen er stiv og smertefull i dag, og jeg er stuptrøtt selv om jeg har sovet lenge og godt! Typisk for revmatismen som herjer med kroppen min! Men det er nå sånn livet er! Det går opp og ned! Etter to gode dager, kommer som regel reaksjonen i kroppen ! Da passer det godt med en rolig dag på campingen!

I dag får vi kose oss inne med pledd, musikk og TV ! Litt drøs blir det alltid på campingen! Vi koser oss uannsett vær! Det er det som er då deilig med isocamp ! Det føles som en hytte! Vi koste oss i går kveld, men måtte rømme innendørs tidlig på grunn av mygg og knott😡😡

Håper dere får en fredelig og fin søndag alle sammen! Jeg skal ta det rolig, og pleie kroppen min! Den vil ikke så mye i dag! Prates senere❤️

Jentekveld /guttekveld😄😄

Jeg har holdt på en hemmelighet for min kjære hele uken! Det er svært vanskelig da jeg ikke skjuler noe for ham til vanlig! Min kjære har planlagt grilling ned til minste detalj for denne kvelden! Tatt opp mat fra fryseren, og gledet seg til en god grillaften på terrassen! 

Men slik ble det ikke! Plutselig kom kompisgjeng på besøk og hentet ham med seg ut på middag! Litt stas på ham før han blir gift!! Han ante ingenting, og ble svært overraska! Så nå er han ute og spiser middag! Vi jentene griller alene, og skal kose oss! 

Så nå er det visst jeg som er grillmester, og det er jeg ikke vant med! Men prinsene har fått spareribs og maiskolber! Vi andre skal kose oss med svinefilet ! Jeg fikset det greit! Gleder meg til en koselig kveld på terrassen vår!

Jeg løper opp bakker!!!

Vel er jeg på "ferie", men jeg kan ikke ta ferie fra treningen! Min kjære trener sendte meg epost med treningsprogram som avtalt ! Det er to uker til jeg står brud, og jeg skal være lekker!! Så da nytter det ikke å daffe rundt! En rask gåtur, liten joggeøkt, planke,armheving, hofteløft, froskehopp, situps! Avsluttet det hele med 3 motbakkeintervaller i bakken på bildet!!


Her gjelder det å løpe så raskt som mulig fra bunnen, og opp til toppen! Rask gange ned igjen, litt pustepause, så løpe på nytt til toppen🏃🏃🏃!! Godt fornøyd med egen innsats ! Deilig med en dusj, og nyter nå terrasselivet!!

Kjekk kveld på terrassen❤️

I går kveld hadde vi en veldig koselig kveld på vår terrasse! Ungene koste seg, og spilte kort mens vi laget taco !Vi spiste utendørs , og etterpå ble vi sittende ute og prate til over midnatt ! Varmelampene var gode å ha etterhvert! Vi drøste og lo! Veldig koselige timer! Skikkelig sommerstemning!

Ungene fikk badet 3 ganger i går, og de nyter dagene her på campingen ! God stemning! Deilig å kjenne på sommerfølelsen! Det var så deilig følelse i hele går! I natt har jeg sovet godt, og er klar til en ny sommerdag! Solen skinner! 

Kos dere, og ha en flott lørdag! Nyt dagen! Det skal ihvertfall jeg!

Besøk, bading og god mat!

Vi har hatt en strålende dag her på Neset camping! Vi har kost oss med masse besøk , ungene har badet i 14grader ferskvann , spist masse is og god mat! En deilig dag med følelse av sommer og ferie!

Nå har ungene akkurat badet for andre gang, og jeg står kald på land og passer på😜😜må bli varmere før jeg tørr å prøve! Nå gleder vi oss til flere kommer i kveld! Blir koselig med storesøster og jentene hennes i nabovognen! Blir kos med taco ikveld ! 

Håper alle sammen nyter fredagen! Vær gode mot hverandre, og nyt øyeblikkene! Denne helgen skal virkelig nytes! Så glad og takknemlig for denne plassen vi har her! Kjekke mennesker, god drøs og smil overalt! 

Drittlei revmatismen, men godt å være på campen!

Det ble en smertefull start på feriedagene her på campen ! Revmatisme herjer med kroppen min for øyeblikket, så det ble sofaen i går ettermiddag og kveld!  Jeg verket i hele kroppen, men armene er verst! Vi slappet av med god mat, TV og musikk! Det ble vanskelig å få sove, ble over kl 2 før jeg sovnet! Nok klaging nå!

Nå gleder jeg meg til en koselig dag med mye besøk! Solen skinner, og helgen skal nytes! Jeg må bare få i gang kroppen litt, så blir det bedre etterhvert! Vi satser på bra vær disse dagene! Blir mer folk her i helgen, det gleder vi oss til! Så nå må jeg sette i gang dagen ordentlig! Deilig med ferie!

Å senke skuldrene er en kunst!

Jeg har en stygg uvane. Jeg går med skuldrene høyt oppe nesten 24 t i døgnet. Jeg er alltid på. Det er vanskelig å kunne slappe ordentlig av! Jeg er stiv i nakke og skuldre, og kroppen er alltid i beredskap . Det er slitsomt å alltid være på. Derfor er det ekstra godt å kjenne at jeg slapper bedre av her i campingvognen! Jeg stresser ikke så mye, og tar ting mer med ro enn hjemme. Her er det begrenset med arbeidsoppgaver, og det er deilig! 

Vi har en god sofa, med deilige pledd som varmer en frossen kropp. Deilig å finne roen, og faktisk hvile med god samvittighet. Det har vært litt vel kaldt, så det er deilig med varme pledd! Her er det slaraffenliv som gjelder! I morgen får vi koselig besøk, og da skal programmet for bryllupet vårt spikres! Tenk at det er snart bare to uker til vår store dag! Det nærmer seg! Nå tar jeg bloggfri resten av kvelden!  Kos dere! 

Endelig på Neset Camping❤️❤️

Nå føles det som sommerferie ! Vi har kommet oss på plass på Neset camping! Et nydelig sted i Byglandsfjord hvor vi har fast plass med campingvogn og isocamp! Føles som en hytte! Det er så lenge siden sist jeg og ungene var her! Skuldrene senker seg med en gang, og det er deilig! Nå skal vi være her noen dager, og bare nyte ferien! 

Det var godt å få pakket ut av bilen med en gang! Inn med bagger og fritidsleker! Ser virkelig frem til disse dagene her i ro og mak! Batteriene skal lades, og vi skal kose oss! Gleder meg til besøk av gode venner i morgen, og resten av gjengen som komner til helgen!

Håper alle sammen har en god dag! Ekstra godt å komme hit etter en tøff terapitime hvor tårene trillet! Nå skal jeg slappe av med god samvittighet!

Klar for å komme bort litt!

God morgen alle sammen! Håper dere har en fin dag! Jeg har stresset i vei her hjemme i går kveld og nå i morges! Er på tide å komme seg litt avgårde, og det skal bli deilig med noen dager hjemmefra ! Uvant for meg å pakke alene, men alt går bra etterhvert! Håper bare jeg ikke glemmer noe viktig!

Nå bærer det først på siste terapitime før ferien! Godt å ha ett sted hvor man kan prate helt uten filter! Så må jeg gjøre ett raskt ærend på byen ! Nytt undertøy må til etter at cm har forsvunnet denne våren! 

Jeg regner med det blir litt travelt de neste timene, men kommer innom med blogginnlegg underveis i dagen! Ønsker dere alle sammen en flott torsdag! Nyt den sammen med venner og familie! Jeg gleder meg til skuldrene senkes ned i ettermiddag !

Jeg har kjøpt BIKINI!!!

I dag var dagen da bikinispøkelset skulle overvinnes! Jeg trakk noen gode magedrag , og forsøkte å holde roen da jeg nærmet meg butikken! Jeg kjente det knyttet seg i magen bare ved tanken på å se på bikini! Men jeg hadde bestemt meg! Nå skulle jeg overvinne denne skrekken! Så jeg gikk resolutt inn i butikken! I første etasje møtte jeg to blide ansatte! De spurte om jeg trengte hjelp! Jeg gikk bestemt mot trappen mens jeg proklamerte: Jeg skal i bikiniavdelingen! Den ene kom småløpende etter meg for å hjelpe!

Jeg fikk kyndig hjelp! Rart at andre mennesker kan se hvor store /små pupper du har bare ved å kikke på dem! Jeg fikk med meg litt av hvert inn i prøverommet, og pulsen økte ytterligere noen hakk! Hvordan skulle dette gå! Jeg lot klærne falle, og fikk på meg dette skumle plagget! Etter litt prøving fant jeg utav det! 

Jeg har altså kjøpt min første ordentlige bikini! Svart og grønn! Jeg klarte det! Nå gjenstår det å få varme i været slik at den blir brukt! Og masse selvtillit må på plass for at den skal brukes!! Men 1.steg er unnagjort ! 

Ut av mitt eget mørke.....

Jeg har vandret i mitt eget mørke. Ikke latt noen få se helt inn til mitt innerste. I mitt mørkeste rom hvor alle de såreste følelsene var gjemt. Hvor alle smertene var lagret bak en lukket dør. Hvor jeg ikke slapp noen inn. Jeg var der alene. I altfor mange år. Jeg lot meg selv bli ydmyket gang på gang. Jeg var ingenting verd. Det betydde ingenting om jeg hadde det godt. Jeg tenkte det bare var sånn livet mitt var. Jeg fortjente ikke noe annet. Det var liksom min skjebne at det skulle være slik. I altfor mange år levde jeg slik. I mitt eget mørke.

Utad smilte jeg. Utad var masken min på. Smilende, hyggelig og blid. Sa alltid ja til det jeg ble spurt om. Selv om jeg kunne hate det så intenst. Jeg hadde ikke lyst, men sa ja likevel. For jeg skulle jo være grei. Jeg skulle være flink pike. Ingen skulle si at jeg var slem. For det ville jeg ikke være. Jeg ville at folk skulle like meg. Men de kjente ikke MEG! For jeg turte ikke vise meg frem. Jeg regnet ikke med å bli likt. Jeg orket ikke skuffelsen over å bli mislikt. Derfor ble jeg heller i mitt eget mørke så altfor lenge.

Tilslutt ble jeg syk. Jeg fikk kreft i 2010, Jeg skjønte at livet varer ikke evig. Jeg ville ut av mørket. Men det var vanskelig å finne veien. Jeg lette, snublet og falt. Men jeg hadde åpnet så vidt døren, og litt lys begynte å slippe inn. Noen lysstråler som gav meg troen på noe bedre. Kanskje jeg kunne tørre å være MEG?? Å åpne den døren var smertefullt og skummelt. Noen ganger ville jeg bare rømme inn igjen. Men noe dro meg ut mot solen. En drøm om et annet liv. Et liv med ekte smil. Med ekte tårer.  

Jeg lever ikke lenger inni mørket. Jeg er ute i solen, men mange dager kommer det svære, svarte skyer foran solen. Men jeg er likevel ute. Jeg får frisk luft, og puster fritt. Jeg er meg. Jeg er ekte. Jeg er brutalt ærlig, Jeg lar meg ikke knekke. For den ekte MEG er sterk! Sterkere enn jeg ante! Jeg har samlet opp mot i altfor mange år. Det var på tide å bruke det! Det er deilig å endelig leve!

Fysisk aktivitet redder meg!

Som revmatiker er det to ting som gjelder for å holde seg i best mulig form. Trening og hvile. Man må holde seg i fysisk aktivitet slik at man ikke stivner fullstendig! Jeg har både urinsyregikt, fibromyalgi og leddslitasje i begge hender og fingrer. Det betyr at min risiko for å stivne hen er veldig stor. Hvis jeg sitter for lenge stille, ser det ofte ut som jeg er et eldre menneske når jeg reiser meg for å gå. Kroppen stivner kjempefort, og er smertefull. Jeg har absolutt ikke tenkt å la det skje uten kamp! Derfor trener jeg iherdig for å få best mulig helse.

Jeg er helt avhengig av å trene regelmessig. Og jeg er faktisk helt avhengig av å bli rettledet slik at jeg ikke belaster kroppen min på feil måte. Det koster penger å bruke personlig trener, det er bare sånn det er. Og min private trener er verd hver eneste krone jeg betaler! Men det irriterer meg at jeg ikke kan få dekket utgifter til trening. Det må jeg fint betale for selv. Jeg kan få ørten medisiner på apoteket, og slipper unna med en egenandel. Men når trening er den eneste medisinen som har effekt på mine helseproblemer, må jeg pent betale alt sammen selv! Det merkes godt i en slunken lommebok.

Ja, jeg kan gå en tur i skog og mark. Det er gratis. Men jeg kan også få motivasjon, bli instruert i nye øvelser, oppleve mestringsfølelse, skape ett nettverk ved å trene sammen med andre. Det har vært en viktig arena for meg til å bli kjent med nye mennesker her i Mandal. Ved å oppsøke treningsgrupper har jeg blitt kjent med nye, gode mennesker! Folk som sier hei til meg i butikken! En liten drøs etter treningen! Løpe sammen på stranda under treningstimen! Små samtaler som gjør underverk på selvtilliten! Som hjelper meg til å holde kropp og sjel i gang!

Jeg kommer til å prioritere trening høyt fremover i livet mitt! Samme hva det koster, må jeg finne løsninger som fungerer best for meg! For det gjelder faktisk å kjempe for mine muligheter til et bra liv sammen med mine kjære! Jeg vil nemlig oppleve nye steder! Jeg vil nå nye topper! Jeg vil mestre nye utfordringer mentalt og fysisk! Helsen min byr på utfordringer, men de skal jeg takle på ett eller annet vis! Jeg kan ikke lenger klare å jobbe slik jeg har gjort før. Jeg må tenke nytt, og finne nye veier å gå! Det blir en spennende reise! Og den kan ende veldig godt. Nå krever kroppen litt hvile, men med tiden blir jeg kanskje klar til nye utfordringer!

Hver cm bort=svette og tunge tak💪🏃

Siden starten av desember har jeg trent bort 12cm rundt magen. Jeg har trent bort ca 10 cm over brystet. Hver eneste cm er forsvunnet fordi jeg iherdig har trent og spist regelmessig og relativt sunt! Jeg har aldri hatt så mye muskler i beina før! Jeg er utrolig stolt over hver eneste cm jeg har klart å få bort! Det handler ikke om vekt, men om å føle seg vel med kroppen sin. Jeg har fortsatt en mage som henger, og som er i veien. Men jeg er så mye sprekere fysisk til tross for revmatiske sykdommer. Med kyndig veiledning av Irene Skuland Reilev har jeg styrket kroppen til å tåle jogging! Vi har tatt det steg for steg sammen.

Absolutt ingenting kommer av seg selv. Jeg har tatt frem staheten min. Jeg har satt meg mål. Mål som var viktige å nå. Ett sterkt ønske om et aktivt liv.En drøm om å kunne løpe. En drøm om å kunne henge med de andre en hel treningsøkt . En drøm om å føle seg god nok. Ett ønske om å gi gamle minner ett solid spark bak! En sterk beskjed til alle som dømte meg nord og ned! Til og med nå når kroppen herjes av kroniske sykdommer, gjør jeg treningsmessige fremskritt ! Det handler om vilje! Jeg gir meg ikke! Selv om jeg er nede for telling noen ganger, gir jeg meg ikke! 

Jeg trenger trening! Jeg trenger å løpe! Jeg trenger å slenge ut noen fæle gloser når planken krever sitt! Jeg rensker hodet mitt mens jeg trener! Jeg får ut sinne, frustrasjon og angst! Jeg får tilbake selvtillit ,mestringsfølelse og energi! Jeg får følelsen av at jeg lever! Jeg fikser det på min måte! Jeg vet hva som behøves for å mestre hverdagen. Takk til alle dere som støtter meg, og heier på meg! Det betyr veldig mye for meg! Jeg fortsetter min vei mot en sunnere kropp! 

Lykkelig når klær passer😜😜

For en ubeskrivelig glede og lettelse det er når klær passer! Brudekjolen passer kjempefint, og det ble helt topp med finskoene til! Da ble lengden perfekt ! Nå er brudestasen helt klar ! Det er en stor lettelse! Jeg greide målet mitt, og jeg blir kjempefin!!

For å toppe hele dagen fikk endelig kjøpt meg smal svart bukse i dag! Stretch bukse på Bikbok av alle ting!! Har aldri hatt mulighet til å komne oppi noen bukser der før! Skikkelig digg!!!! Så fornøyd 😜😜😜

Det er deilig å kunne finne tøy i helt vanlige butikker ! Det er en stor lettelse for meg å slippe stormoteavdelingene! Der har jeg vært nok ganger i mitt liv!! Så Happy!!!!!!

Deilig med bittelitt shopping

Etter å ha levert ungene avsted på dagens utflukt, var det deilig å ha litt tid til seg selv. Jeg tuslet rundt på litt shopping i sentrum. Var og sjekket opp bikiniutvalget, og må innom når de får mer varer! Da blir det prøverom og svetting huff ja. Fikk snop meg noen lette topper, og en genser! Kjekt med littegrann nytt i skapet! Så bar det hjem, har fått i meg lunsj og litt hvile. Nå er det på tide å prøve brudekjolen igjen!!! Spennende tider dette her! 

Det blir så veldig virkelig når man prøver på finstasen! Regner med sommerfuglene i magen våkner skikkelig til liv da ja!! Gleder meg veldig til den store dagen! Blir stas å føle seg som en prinsesse!! Håper bare jeg får dreisen på finskoene med relativt høye hæler!! Satser på at det går greit, regner med høyt adrenalin nivå i kroppen denne dagen!  Jeg har kjøpt ordentlige prinsessesko i glitter!! Såpass må være lov når man står brud!!

Opp og hopp!

Huff det ble raskt morgen etter å ha ligget våken halve natten😜Men opp må vi! Prinsene har planer, og mamma får gjort noen ærender! Trening var egentlig planlagt, men vonde føtter utsetter det til senere! Jeg har utsatt bikinishopping ganske lenge, men gjør et forsøk i dag!

Satser på en fin dag for små og store! Håper dere alle sammen har det bra! Jeg velger å fokusere på de positive tingene i dag! Positive barn er deilig å våkne opp til! Solen er på plass, og vi er klare for en ny dag! Kos dere!

Å leve med kroniske sykdommer

Jeg er bare 39 år gammel. Jeg har ikke blitt førti år enda. Likevel må jeg visse dager ta hensyn til kroppen fordi den rett og slett streiker. Kroppen vil ikke det jeg vil. Kroniske sykdommer stopper meg i perioder. Jeg mangler krefter og energi, pluss at smertene er store. Det er fryktelig kjipt, men noe jeg bare må leve med. Jeg vil så gjerne holde meg aktiv og friskest mulig. Jeg vil klare det som "alle" andre klarer. Det er kjipt å måtte innvilge seg tid til horisontal trening(les:hvile) nesten hver eneste dag. Jeg var i ok form i morges, var på gårdsbesøk, og deretter rett hjem på sofaen under pleddet med indre frost og smerter i hele kroppen. Totalt utslitt, og en hvil måtte til. Nå er jeg oppe igjen, og skal få gjort litt i heimen mens formen tillater det.

Noen dager fungerer jeg nesten helt som alle andre. Jeg nyter disse dagene til fulle! Men jeg har en tendens til å skulle klare litt for mye på de dagene. Man vil rekke alt. Man vil oppleve ting. Det er kjempeviktig å komme seg ut på nye eventyr. Smellen kommer etterpå. Men det er slik at noen ganger må man bare drite i den smellen som kommer, og leve livet litt! Håpet er at med tiden vil jeg bli bedre. Jeg vet at medisinen for mine sykdommer er trening og hvile. Der finnes ingen mirakelkur foreløpig! Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for at jeg skal fungere best mulig i hverdagen! Nå er det aller viktigst å hente inn krefter til bryllup og sommerferien vår! Vi gleder oss til å dra på tur sammen med prinsene våre, og oppleve masse spennende sammen!

Selv om jeg har sykdommer, så er jeg heldig. Ingen av dem gjør livet kortere! Jeg er takknemlig for det. Selv om jeg sliter med å akseptere situasjonen, har jeg bestemt meg for å forsøke å gjøre det aller beste jeg kan for å få ett godt liv videre sammen med mine kjære! Jeg har bloggen min, og den holder meg i gang på mange måter! Jeg skal holde foredrag, så hodet holdes i aktivitet og sommerfuglene flyr i magen min! Det gjelder å ha overkommelige prosjekter å fylle dagene med. Selv om jeg dessverre ikke klarer  å jobbe nå, så får jeg tenke ut en alternativ livsvei! Det blir spennende å se hva livet vil bringe i fremtiden!

Besøk på Lindland Gård!!Vi har virkelig kost oss på Lindland Gård! Lindland Gård ligger i rolige omgivelser i Holum i Mandal kommune ! En familiepark hvor man kan senke skuldrene, og kose seg blant dyrene! Kjekk plass for små og store! Vi besøkte geiter,esel,lamaer,hester,esel!

 

Tidlig opp!!

Da er alle sammen på beina, og klare for en spennende dag! Barna skal på Lindland gård i dag, og jeg skal være med litt i starten ! Gleder meg til å få se hvor fint de har fått det til der oppe! Alle skryter av det, så blir greit å få sett selv også !

Natten gikk sånn passe her! Endel smerter men fikk sovet endel! Jeg satser på at det blir bra med frisk luft! Nå er vi straks klare til avgang! Håper de får en knallbra dag på gården! Vi prates! 

Når smertene tar over....

Så kom der en liten smell på tampen av helgen! Smertene i kroppen ble vel sterke, så sofaen er inntatt og teppet funnet frem. Smertestillende er tatt, og middag spist. Nå er det avslapping på sofaen resten av kvelden. Jeg sliter med smerter i skuldre, armer og føtter. Men sånn er det bare. Jeg ser frem til ny dag i morgen. Satser på at kroppen er litt bedre etter nattens hvile. Jeg blir litt motløs og trist iblant, men jeg velger å fokusere på det jeg klarer.

Å leve med kroniske smerter er vanskelig å forklare. Det er ikke enkelt å forstå for andre. Å våkne hver dag med smerte er ikke gøy. Det er slitsomt både mentalt og fysisk. Man kan bli både sint og lei seg i perioder. Nå vet jeg ihvertfall hva som er galt i mitt tilfelle. Jeg må leve med det, men lærer hvordan jeg kan mestre hverdagen så godt som mulig! Jeg satser på at trening og positivitet vil hjelpe meg fremover. Jeg må trene for å ikke stivne fullstendig. Jeg er innstilt på tøffe perioder, men er villig til å kjempe for en aktiv hverdag! 

For tiden er jeg veldig sliten. Jeg kjenner at det tærer på kropp og sjel. Man må venne seg til andre måter å fikse ting på. Jeg må hvile innimellom slagene. Skulle gjerne orket alt mulig, men det går ikke for øyeblikket. De neste ukene skal jeg pleie meg selv slik at jeg blir en strålende brud, og kan være oppegående og aktiv på vår familieferie etter bryllupet.

Fornøyd med egen innsats!

Jeg fikk meg en solid treningstur i Furulunden i formiddag! Masse blide mennesker overalt, og masse turister! Litt vind, men ellers fint treningsvær! Musikk på ørene, og avgårde med meg! Det ble hele 6,3 km rask gåtur på meg i dag! Det er jeg godt fornøyd med etter uken som har vært! Jeg er glad for at jeg ikke gir opp, men fortsetter å holde meg aktiv! Det var deilig for både kropp og hodet å komme seg ut! Jeg fikk kjenne på brennende føtter mot slutten, men sånn er livet! 

Vel hjemme ble det tid til en god dusj, og ett kaffebesøk. Nå har jeg stått på kjøkkenet, og laget hjemmelagede mini pizzaer til prinsene mine! Det er alltid stas! Jeg laget 12 minipizzaer, og en vanlig pizza! De spiser som bare det, og jeg scorer viktige mamma poeng i heimen! Tenkte på det mens jeg holdt på. Jeg elsker å bake. Får fylle opp fryseren på gode dager! Ungene elsker hjemmebakt , og jeg får lurt inn grovt mel uten at de merker det!

Nå bevilger jeg meg en rolig ettermiddag her hjemme! Deilig at vi fikk en deilig helg sammen alle fire! Glad for at formen er såpass god akkurat nå! Kos dere alle sammen! Prates iløpet av kvelden!

Klar for treningstur!

Etter å ha blitt plutselig fryktelig sliten i går kveld, stupte jeg i seng og sov til langt utpå formiddagen! Hadde heldigvis satt på vekkeklokke slik at det ikke ble altfor galt! Våknet stiv og støl , og humøret litt nede! Så da er det kun to ting å gjøre! Få i seg mat, og deretter komme seg nedi Furulunden for en sårt tiltrengt treningstur!

Så nå er jeg klar for trening! Det skal bli godt med en god tur nå med musikk på ørene! Det blir bra for både kropp og sjel ! Mitt indre batteri gikk plutselig helt flatt i går kveld, men dagen var fin! Satser på en ok dag! Håper dere har en fin søndag!

Lørdagskos

I ettermiddag har vi kost oss på Burger King med prinsene ! Vel hjemme spilte vi Uno alle fire, og det var kjekt å spille sammen alle fire! Ble enige om å ha med kortspill på sommerferien vår! God stemning rundt bordet, og prinsene vant over oss voksne! Utrolig koselig stund! Slike er viktige i hverdagen! Så ble det plutselig ryddesjau på prinsene sine rom, og det var godt å få det ryddig og rent! Herlig når min kjære hjelper til slik at det blir orden på sakene!

Nå skal vi slappe av, og kose oss! Ikke noe mere stress i dag! Det har vært en flott dag, og formen er enda ganske god. Jeg begynner å bli sliten, og armene streiker litt. Men pyttsann , denne dagen har vært god , og jeg skal leve lenge på den følelsen! Jeg håper på en fin dag i morgen! Satser på at været blir bra! Ha en strålende lørdagskveld !

Lykke i de små ting!

I dag er jeg faktisk i veldig bra form. Jeg koste meg på handletur med min kjære! Jeg var glad og fornøyd da vi pakket ut varene, og fikk spist lunsj ! Jeg er glad for at jeg orker å pusle litt hjemme, og brette tøy! Jeg tror jammen jeg kan strikke litt i ettermiddag! Jeg gleder meg til å bake pizza til prinsene i kveld! Jeg gleder meg til jeg og min kjære skal kose oss med god middag i kveld! 

Dette er kanskje ikke de store øyeblikkene i livet. Men de er like viktige! Å være glad og takknemlig for de små øyeblikkene er kjempeviktig! Jeg tar ikke gode dager for gitt, men er takknemlig for de gode dagene som dukker opp innimellom ! Jeg har så mye smerter til vanlig, så når de blir nesten borte noen timer så nyter jeg det! Det er så deilig å kunne føle seg bra en gang i blant! Ja jeg verker fortsatt, men i dag er det ikke så intenst.

Man trenger lykkelige øyeblikk i livet! Øyeblikk som gir oss følelsen av å virkelig leve, ikke bare eksistere! Å kunne kjenne på gleden varmer sjelen! Det gir håp og oppmuntring som trengs når det snur igjen. Det kan være jeg plutselig lander med ett brak i kveld eller i morgen. Men det problemet får jeg ta da. Nå skal jeg kose meg , og nyte de små øyeblikkene livet gir meg! Ha en fortsatt strålende lørdag!

Deilig å ha en god dag😜😜

I dag er det en glad dame som skriver! Endelig har jeg fått sove godt en hel natt! Hjalp nok å få min kjære hjem he he😜Jeg valgte å ta litt smertestillende før leggetid, og heldigvis fungerte de, og jeg fikk endelig sove! Det var deilig å våkne i ganske ok form! En deilig dusj og sen frokost er unnagjort ! Jammen har jeg funnet meg en sunn frokost som jeg liker. Naturell yougert, havregryn , blåbær og bringebær!! Det gikk ned i en fei i dag!

I dag skal jeg og min kjære få gjort litt ærender! Handle litt som trengs til bryllupet, og få unnagjort ukeshandelen av matvarer! Deilig å få gjort slike ting nå, så har jeg ledig tid til uken til andre ting! Litt husarbeid skal vi også få gjort! 

Men aller mest skal jeg forsøke å nyte at jeg føler meg ganske ok i helsen i dag! Håper det varer noen timer! Ha en flott lørdag❤️❤️

Endelig helg❤️❤️

Så er endelig fredag kveld her igjen! Jeg ser frem til taco med min herlige gjeng her hjemme nå i kveld! Det er alltid deilig når hele familien samles i heimen! Vi skal kose oss med god mat og slappe godt av alle sammen!

Det har vært en tøff uke for meg med masse følelser ! Jeg har hatt mye smerter , og er ikke så veldig sprek for øyeblikket! Men da er det ekstra godt og viktig å kose seg sammen med mine nærmeste! Jeg skal bruke helgen fornuftig , og gå litt tur innimellom huslige sysler!

Jeg håper dere alle sammen får en flott helg! Kos dere ! Nyt sommeren uansett vær! Vær glade i hverandre, og vær rause❤️❤️

Meg mot støvsugeren💪

Plutselig ble jeg skikkelig lei av å ligge under teppet! Jeg fant ut det var på tide å gå i krigen mot støvdottene her i huset! Jeg fattet mot, og gikk målrettet til skapet hvor støvsugeren står gjemt! Armene mine skrek allerede ved første løft ut av skapet ! Men jeg var i kampmodus! Hybelkaninene skulle endelig fjernes samme hvor mye det smerter i kroppen!

Jeg gikk til angrep på hver lille krok! Jeg ble motivert over å se resultater raskt! Jammen ble kjelleren ferdig på 1-2-3!! Tok meg tid til å vaske noen speil underveis, slik at jeg kunne beskue meg selv i krigsmodus!! Godt å få det unnagjort! Fikk hjelp av en alliert til å bære støvsuger mens jeg støvsugde trappen opp til hovedetasje😜

Jeg gav meg ikke før jeg var ferdig med gang , bad, kjøkken og stue! Da skalv begge armene, og det var på tide å ta perm! Jeg vant krigen! 1-0 til meg! Hybelkaninene måtte vike for ei skadeskutt husmor i krigshumør 😜😜😜

Værsyk😒

Nok en dag med regn! Øsende, pøsende regn ! Kaldt og surt innevær! Kjenner jeg er værsyk! Jeg vil ha sol! Jeg vil ha sommervarme! Jeg vil ikke fryse mere! Jeg vil ha det godt og varmt rundt meg! Slippe inn frisk luft uten å bli iskald!

Jeg har gledet meg sånn til sommeren ! Håper inderlig at den kommer snart! Jeg vil nemlig bli sommerbrun og fin til jeg skal stå brud om noen uker! Det nærmer seg, og jeg vil at varmen skal komme!

Sukk, det får være nok syt! Måtte bare få det ut! Får søke tilflukt under pleddet , og satse på at varmen i kroppen stiger!

Legekontor

Man ser mye rart på ett venterom hos legen! Der er en egen lukt og atmosfære! Ukebladene ligger sirlig i fire hauger på bordet! Det er så tidlig på dagen at man har ikke rotet dem til enda! Det rådet en merkelig stillhet på venterommet! Ikke noe radio er satt på! Man hører driften av ventilasjonsanlegget!

I dag har jeg time hos fastlegen min! Jeg liker det ikke, men er nødt! Inn og få sykemelding, og prate om veien videre inn i Nav systemet! Jeg gruer meg! Jeg liker ikke å kaste inn håndkleet! Det strider mot mitt indre! Men helsen må komme først!

En ny natt med smerter er gjennomført ! Våknet midt på natten med kramper i hele høyre arm fra skulderen og helt ut i hånden! Det var smertefullt! Jeg fikk stoppet krampene ved å strekke ermen mot veggen og presse imot!

Satser på at fredagen blir fin likevel! Jeg satser på at helgen blir bedre! Vi prates senere!