Er jeg en åpen bok?

For ikke så lenge siden hørte jeg en kommentar om meg selv. “Wenche er som en åpen bok!” Vedkommende som sa det mente det i positiv forstand, og jeg ble på ingen måte fornærmet der og da. Men jeg har tenkt en del på det i ettertid. For er jeg virkelig en åpen bok? Viser jeg absolutt alt til dere? Svaret er faktisk nei. For selv om jeg er veldig åpen og ærlig her på bloggen og på videoer, så holder jeg faktisk masse for meg selv. Det er veldig mange ting som jeg ikke skriver eller snakker om offentlig. Slik er det nødt til å være. For jeg trenger som alle andre å ha et privatliv.

Men det å være åpen er for meg en viktig og fin egenskap. Jeg tenker at jeg er heldig som tørr å dele. Jeg våger å være meg selv. Jeg har lagt bort den perfekte masken. Jeg har valgt å ha en blogg som viser hvordan jeg egentlig har det i min hverdag, og hva jeg er opptatt av. Og jeg er ikke så veldig glad i å forsøke meg på å være et glansbilde. Jeg er ingen engel. Jeg er bare meg, og det får faktisk være godt nok. Min åpenhet har nok provosert noen mennesker. Det må jeg tåle. Men jeg forventer likevel en viss respekt. For det er ikke slik at åpenhet er den letteste veien til en god fremtid.

Når jeg velger å holde ting privat, så er det viktig for meg. Da ønsker jeg å skjerme mine nærmeste. For det er ikke alt alle trenger å vite. Noen ganger må jeg også få gå gjennom ting i fred uten dere. Det vet jeg at dere forstår. Men jeg kommer til å være åpen fremover. For jeg forsøker å komme meg fremover i livet, og jeg tar i bruk de verktøyene som hjelper meg fremover. Åpenhet er et av de aller viktigste.  Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg