Finn Din indre styrke!

Det hender at livet er vanskelig. Noen ganger vet man ikke hvordan man skal komme seg videre. En dag kan være like slitsomt som et maraton. Men man vet at det ikke nytter å gi opp. For vi skal komme oss gjennom det som er vanskelig og vondt i livet. Jeg har vært gjennom mange slike dager. Det har hendt at jeg ikke tror at det vil bli bedre. Men jeg har gang på gang erfart at jeg har en indre styrke. Den kommer frem når livet er på det verste. Når man ikke klarer å tenke fremover. Da blir man plutselig sterk selv om man er svak. Vi har alle sammen en indre styrke. Men alle er ikke klar over at de har det. Jeg trodde ikke på det selv heller.

Men jeg har erfart at der alltid finnes litt styrke igjen. Selv om livet kan være veldig vanskelig. Mørket kan forsvinne. Men det tar tid, og det krever en egen innsats fra Deg! Jeg vet at dette kan være litt provoserende dersom du står midt i noe som er helt mørkt. Men jeg har erfart det selv. Det var helt mørkt hos meg i 2014. 9 uker på Dalane DPS. Frivillig innlagt med alvorlig depresjon og utmattelse. Jeg husker ikke så mye fra de første ukene. Men jeg kan huske at lyset etter hvert kom gradvis tilbake i livet mitt igjen. Smilet kom tilbake. Jeg kunne le igjen. Der var virkelig noe mer inni meg som ville hjelpe meg videre. Men jeg måtte komme langt ned før jeg kunne reise meg igjen.

Jeg håper at Du ikke mister håpet! For der kommer bedre dager. Men vi må jobbe oss dit selv. Man kan få masse hjelp underveis. Men man må faktisk gjøre selve jobben selv. Det handler om å finne ting som gjør det godt. Hva er det som gjør deg glad? Er der noe som Du liker ekstra godt å holde på med? Jeg har fått masse hjelp av meg selv. Når jeg skjønte at jeg hadde en kreativitet inni meg, så ble livet plutselig bedre. Små ting kan gjøre store endringer i livet. Jeg håper virkelig at Du er villig til å kjempe for deg selv. For det fortjener DU!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg