Hjertet mitt sier JA!

Dersom man virkelig ønsker å skape noe eget, så må man være sterk. Da nytter det ikke å alltid utsette ting til senere, men heller ta grep her og nå. De siste månedene har jeg lært meg mye om det å være grunder, og satse på noe eget. Det er uten tvil en veldig spennende periode som ligger foran meg. Jeg har bestemt meg for å få inn masse kunnskap, og jeg er ivrig etter å komme meg noen steg videre. Endelig følte jeg meg klar for å skape noe helt eget, og det angrer jeg ikke på. Nå er tiden inne for å våge, lytte til magefølelsen og være trofast mot egen moral og intensjon.

Jeg jobber med hjertet, og det er noe som virkelig er viktig for meg. Jeg kan ikke styre på med ting som gir meg feil følelse. Det handler om å ha et brennende engasjement for det man driver med, og skaffe seg nok ballast til å kunne stå stødig i vindkastene. For meg så vil der garantert komme mange utfordringer, og jeg kommer nok til å bli engstelig noen ganger. Men jeg er en kvinne som alltid reiser meg igjen, og som faktisk ønsker å gjøre en forskjell. Det er noe som alltid har vært inni meg, og endelig er dagen her hvor jeg satser selv.

Man blir aldri utlært, så det er viktig å være åpen og lærevillig. Jeg har mange ideer inni hodet mitt, og jeg må sortere hvilke som er bærekraftige. Dersom jeg lurer på noe, så skal jeg finne svar. Hvis jeg ikke klarer å løse det selv, så skal jeg be om hjelp fra noen som er bedre enn meg på akkurat det området. Jeg ønsker å lære fra mennesker som virkelig kan faget sitt, og som er engasjerte og kreative. De lærer jeg aller mest av. Dette er min aller første uke med lansering. Det har vært tøffe tak, men jeg er helt overbevist om at dette er riktig for meg her og nå.

Jeg gleder meg sånn til å jobbe videre med egne prosjekter, og lære masse nytt hver eneste dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

Siste innlegg