Jeg liker “kontoret” mitt!

Jeg jobber hjemme. Der har jeg min egen plass hvor jeg jobber. Min kjære ektemann laget en skreddersydd kontorpult til meg i gangen. Der kan jeg sitte i fred, og jobbe med mine kanaler. Jeg har hjemmekontor, og det fungerer veldig fint. Men jeg må være litt hard mot meg selv, og ikke gjøre jobben min mens jeg ligger på sofaen. Det er noe som skjer med innstillingen min når jeg setter meg på kontoret mitt. Da er jeg på jobb. Her har jeg alt som jeg trenger for å kunne drive mine kanaler. Men  jeg håper at jeg kan oppgradere på det tekniske etter hvert som WeLG Foredrag vokser.

Hjemmekontor er en perfekt løsning som passer vår familie. Jeg må være tilgjengelig stort sett hele tiden for barna mine. Da er det fint å ha kontor ute i gangen, og rommene til barna er i nærheten. Det handler aller mest om å ha en trygghet her hjemme. Jeg kan ta oppdrag ute, men jeg kan ikke være borte hver dag hele uken. Jeg jobber noen timer mens de er på skolen.  Så tar jeg fri noen timer, og får laget middag til familien. Dersom helsen tillater det., så jobber jeg gjerne en liten økt på ettermiddagen også. Det er noen dager som jeg ikke klarer å jobbe i det hele tatt. Så jeg kan gjøre alt i mitt eget tempo.

Jeg har ikke behov for et kontor utenfor hjemmet nå. Så der sparer jeg en del utgifter for firmaet. Jeg er jo enda helt i startgropen. Det kommer til å ta en del tid før jeg kan se de store resultatene. Men jeg koser meg underveis, og jeg føler at jeg bidrar med noe viktig i samfunnet vårt. Det er jo delte meninger om oss som er influencer, og det skjønner jeg godt. Men det er viktig for meg å si at vi er alle sammen forskjellige mennesker som gjør ting på hver vår måte. Jeg har en annen type blogg enn mange andre. Men der er jo plass til oss alle sammen. Formidling er det som jeg skal jobbe med de neste årene, og det gleder jeg meg veldig til.

Veien blir til mens man går. Hva som skjer om noen år er det ikke mulig å vite. Men jeg velger å være optimist på egne vegne. Jeg satser det jeg kan på dette, og så kommer resultatene om en stund. Jeg er her, og jeg kommer til å være her på internett i lang tid. Mine tanker, følelser og opplevelser kommer til å bli dokumentert på blogg og Youtube!

Vi blogges!

Følg gjerne WELG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg