Jeg trenger kjærlighet og respekt!

Det er mange ting i livet som man ikke egentlig trenger, men som er kjekt å ha likevel. Men så er der noen ting som man faktisk trenger i livet sitt. Jeg vet hva som er viktigst for meg. Det er kjærlighet og respekt! Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk oppleve det til slutt. For jeg hadde det vanskelig i veldig mange år. Det er vanskelig å tenke på. For det virker som en annen tid. Men jeg husker det så altfor godt. Når jeg endelig fikk oppleve kjærlighet og respekt, så begynte helingsprosessen hos meg. Da kunne jeg endelig komme meg litt videre i livet. Ta noen oppgjør med gamle spøkelser, og stake ut en ny kurs for meg og min familie.

Det har kostet meg masse. Mennesker har forsvunnet ut av livet mitt underveis. Men så har jeg fått så mye som er så godt. Det er noe som jeg aldri kommer til å ta for gitt. Det er ikke en menneskerett å ha det bra. Vi kommer alle sammen i situasjoner hvor livet jobber i mot oss. Men det finnes heldigvis en vei ut derfra. Men man må være villig til å gå. Jeg gikk, og så ble jeg funnet av min kjære mann noen måneder etterpå. Det var akkurat slik livet mitt skulle bli. En ny start med masse kjærlighet og respekt for hverandre. Vi lever ikke et perfekt liv. Der er nok at utfordringer fortsatt. Men jeg merker at det er lettere enn før. For jeg vet hva som holder meg oppe. Det er stabiliteten og tryggheten. Jeg har noen som tar meg dersom jeg faller.

Respekt er noe som begge må gi til hverandre. Det er veldig viktig. Jeg skjønte ikke hva som foregikk da jeg møtte min nåværende mann. For han viste meg hvordan man skal behandle et annet menneske i et forhold. Det var noe som jeg ikke kjente så mye til fra før. For meg så var det veldig skummelt i starten. For jeg ventet på at han skulle sprekke, og vise meg sitt sinne. Men jeg fant til slutt ut at han ikke var farlig for meg. Det var en lettelse som jeg ikke kan forklare med ord. Når man plutselig opplever at kjærlighet og respekt hører sammen, så er det stort. For meg så var det faktisk helt avgjørende. For jeg trengte det så sårt. Og jeg hadde masse å gi tilbake. Det er ikke alltid alt er like enkelt. Men jeg vet at vi kommer gjennom det som skjer. For vi løfter hverandre videre.

Jeg har vært heldig, og familien min fungerer fint. Vi har det godt, og takler en storm dersom vi må. Jeg håper at vi får lov til å ha mange år sammen. Det er så godt og så trygt for oss alle fire. En dag om gangen. Vi kommer oss fremover. Det tar bare litt lang tid iblant. Jeg føler meg veldig heldig!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg