Lørdag er en fin dag!

Da er endelig helgen kommet for alvor. Vi er kommet til lørdag, og jeg elsker lørdager. Det er så deilig å ha hele familien hjemme. Man kan få gjort unna en del ærender, og man kan få gjort litt her hjemme. Det er veldig kjekt å få min kjære ektemann hjem hver helg. Da kan man kose seg i sammen,. og lage helgene til noe som er positivt for hele gjengen. Jeg slapper mer av når min kjære ektemann er kommet hjem. Det er deilig å ikke være alene som voksen. Man trenger litt tid sammen med familien. Jeg merker at det er noe som betyr veldig mye for meg. Når jeg kan se hvordan vi alle sammen fungerer fint sammen, så blir jeg både rørt og glad.

Vi forsøker å få gjort en del ting på lørdager. Men noen ganger bruker vi hele dagen til å slappe av sammen. Det er jo ganske hektisk for oss begge to i ukedagene. Han er borte på jobb, og jeg har ansvaret her hjemme alene. Jeg koser meg veldig her hjemme, og det fungerer veldig fint for oss å ha denne løsningen. Men det er veldig viktig at vi voksne faktisk ser hverandre, og lytter til hverandre. For noen ganger har man behov for å kommunisere ansikt til ansikt. Vi snakker masse i telefonen i løpet av uken. Men det er ikke det sammen som når man kan ta en prat hjemme. Jeg er veldig glad for at vi har det så fint sammen. Det er noe som jeg ikke tar for gitt, og vi er flinke til å inkludere hverandre i det som skjer.

Jeg håper at Du også har en fin lørdag! Bruk den slik som Du selv ønsker. Ta godt vare på de gode øyeblikkene som kommer din vei. Vi har alle sammen utfordringer i hverdagen. Senk skuldrene ned , og nyt litt av denne dagen. En helg går veldig fort, så det er viktig at man er bevisst på sine valg. Jeg er veldig glad i helgene. Det er liksom noe spesielt med de dagene. Livet inneholder nok av utfordrende situasjoner. Så jeg vil være litt ekstra flink til å nyte de gode helgene sammen med min kjære familie .

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg