TÅRER PÅ YOGA!

God kveld!

Jeg har akkurat kommet meg hjem fra dagens andre gruppetimer på Sanden treningssenter. I kveld har jeg vært med på medisinsk yoga, en time med fokus på avslapping, avspenning og uttøying i eget tempo. Må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk. Det er nemlig utfordrende for meg å senke pulsen helt ned, og ikke ha så  sterk kontroll på det som skulle skje rundt meg. Og ja, jeg kjente på mange følelser underveis.

Men jeg er så glad for at jeg valgte å gjennomføre denne økten. Ja, jeg er stiv og klarer ikke alt like bra. Men det var godt å senke ned skuldrene. På slutten kom der faktisk litt tårer i øyekroken. For det er sånt som skjer når man endelig senker ned garden. En flott instruktør som ledet oss gjennom det, og fikk pratet litt om min situasjon i etterkant. Jeg tror dette vil gjøre meg godt. Nå har jeg egentlig lyst til å legge meg.

Det er viktig å gi seg selv noen utfordringer. Dette var en ny opplevelse for meg. Er allerede påmeldt til neste uke. Nå blir det sofakos med Basse resten av kvelden!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg