Mine mål i 2020!

God kveld!

Nå er vi kommet i gang med 2020, og det er en så god følelse. For aller første gang så føler jeg meg forberedt på et nytt år. Der skjer så mange ting på privaten, og jeg må virkelig jobbe godt med meg selv dette året her. Det vil garantert komme oppturer og nedturer. Men jeg gleder meg, og har satt meg konkrete mål for 2020:

Bloggen:

Jeg kommer til å fortsette med tre innlegg hver eneste dag. Det betyr masse for meg, og jeg har hatt en skikkelig solid økning i 2019. Det håper jeg fortsetter, og skal derfor ha som mål å etablere meg blant de 20 beste blogggerne på listen. Det kommer til å være hardt å få til, men jeg elsker å ha mål som krever stor innsats. Med tanke på den økningen jeg hadde siste halvår, så er det innenfor rekkevidde. Der vil komme en blanding av hverdagslige innlegg, og en del innlegg med temaer som personlig vekst og trening. Gleder meg skikkelig til å utvikle meg videre, og ha fokus på bedre bilder.

Instagram:

Her kommer jeg til å være mye mer aktiv. For jeg ønsker å vokse skikkelig her, og da må aktiviteten opp. Der skal være mer liv i story, og feeden skal oppdateres flere ganger daglig. Det krever en skikkelig innsats fra min side, og jeg føler meg klar for den oppgaven. Jeg vil ta dere mye mer med på det som skjer der og da. Håper at det vil øke interessen, og jeg har virkelig ønske om å nå 2000 følgere i løpet av 2020.

Youtube:

Der vil fortsatt komme minst 4 videoer i uken. Her vil jeg nok poste mer musikk, og også ha flere vlogger fra min hverdag. Det er kjekt å jobbe med kanalen min, og jeg har 1000 abonnenter som målsetting i 2020. Det er krevende å bli større på Youtube, men jeg ønsker å forsøke ett år til. Så får jeg da ta en avgjørelse om jeg føler det bærer frukter.

Snapchat:

På denne kanalen må jeg virkelig skjerpe meg skikkelig. Det er utfordrende for meg å klare å ha nok aktivitet her, men jeg må sette i gang med nye rutiner på det. Da fungerer jeg aller best, så her er det stort forbedringspotensiale for min del. Viktig å værfe ærlig mot seg selv, og innse at man ikke er like flink alle steder. Så jeg må altså legge inn mer tid her, og se hvordan jeg kan vokse videre.

Musikk:

Jeg fortsetter å jobbe med eget materiale, og har som mål å komme ut med egen plate i 2020! Det er stas å si at 9 låter allerede er klare, og at jeg fortsatt skriver. Det kommer til bli større fokus på opptredener dette året, og jeg skal jobbe masse med egne konserter også dette året. Samtidig så skal jeg også være aktiv på Musikkterapien, og der har vi spennende planer, som jeg kommer tilbake til senere.

Trening:

Dette året skal trening være sterkt prioritert. Jeg har som mål å gjennomføre 20 treningsøkter med moderat intensitet hver måned i hele 2020. Da vil jeg bli sterkere, både fysisk og psykisk. I tillegg så vil jeg kanskje bli kvitt noen kile, og føle meg i god form. Det kommer til å bli dokumentert på mine sosiale kanale, og håper at det kan inspirere dere til å bevege dere mer i 2020!

Som dere ser, så har jeg nok å jobbe med i 2020! Men jeg elsker å jobbe mot konkrete mål, og det medfører større aktivitet for min del. Jeg er så klar for å dele dette året med alle dere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg