Jeg + lange negler= KLØNA!!!

Nå har jeg tatt av. For nå sitter jeg her med lange, røde negler. Og jeg er så utrolig klumsete hele tiden! Jeg ler av meg selv ganske ofte. For dette var virkelig noe som jeg ikke fikser helt. Den minste ting blir altså så vanskelig å gjennomføre! Jeg elsker neglene, og er helt fascinert av dem. Men sånn rent praktisk så har jeg nok ikke helt knekt koden. Og da blir det mange rare situasjoner. Jeg tror nok at min redsels for at de skal knekke, gjør meg veldig forsiktig. Så jeg tenker at dette blir jeg vant til etter en stund. Jeg har hatt lyst på lange negler ganske lenge. Endelig våget jeg å gjennomføre det! Så jeg føler skikkelig pen her jeg sitter og forsøker å skrive på pc.

Noen av Dere tenker sikkert at dette ikke er noen stor deal. Men for meg så er det ganske sprøtt. For nå har jeg endret meg veldig det siste året. Og jeg må noen ganger ta ett steg bakover for å se på meg selv. Det er mye som er nytt både på innsiden og på utsiden. Det tar litt tid å absorbere alt sammen. Men jeg koser meg veldig, og har godt humør. Så jeg tar disse utfordringene med et stort smil! Herlighet så fine negler jeg har nå! Og jeg måtte bare ha dem røde. For jeg føler at røde negler og røde lepper viser en sterk kvinne. Så her skal all usikkerhet jages vekk! Jeg føler meg så klar for masse spennende i tiden som kommer!

Det er skikkelig gøy å teste ut nye ting. Så jeg kommer garantert til å fortsette med lange negler. I hvert fall når jeg har knekt en del koder på hvordan alt gjøres. Så jeg skal le godt underveis, og virkelig ta det med et smil! Jeg er glad for at livet virkelig tar meg fremover, og jeg nyter hvert sekund. Noen ganger må man bare gå for det man ønsker seg, og ikke være sjenert. For jeg er jo en vågal kvinne som ikke gir meg så lett! Det er jeg faktisk stolt av! Ha en fin kveld!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Mai 2019 har vært så fin!

Jeg er så takknemlig for alt som har skjedd meg i Mai 2019! Endelig har jeg hatt en måned som har gjort meg godt, og som jeg virkelig kan se tilbake på med glede. Formen min er så bra for tiden at det nesten er litt rart. For jeg koser meg veldig, og er i full sving med Influencer programmet. Det er nesten umulig å forklare hva denne tilliten har gjort med meg. For nå ser jeg så mange muligheter, og det gjør meg veldig glad og inspirert! Selv om jeg aldri gav meg selv helt opp når det kom til karriere, så var dette en veldig viktig beslutning for meg. For nå ser jeg fremover på en helt annen måte. Jeg merker at det faktisk gjør meg rørt. Det er så viktig for meg.

Det har egentlig kun vært to vanskelige dager denne måneden, og det er jo nesten rekord! Og det som skjer er jo egentlig bare helt surrealistisk for meg. Jeg må passe på at jeg hviler nok. Det er nok det punktet som er vanskeligst. Men jeg har funnet en fin rytme i hverdagen. Så det viser jo at jeg kan komme meg videre selv om jeg har utfordringer. Mange av Dere har lest bloggen min i alle år, og jeg er så glad for å endelig kunne skrive om positive fremskritt. Tusen takk for all støtte og omsorg som Dere har vist meg hele tiden. Nå skal vi derfor kose oss med fremgangen sammen! Jeg har kost meg masse denne måneden, og jeg har utviklet meg allerede. Det kjekkeste er jo at jeg ser det hjelper!

Nå ser jeg fremover med iver og glede! Dette skal bli et spennende år. Jeg ser virkelig frem til å utvikle kanalene mine enda mer. For her gjelder det å jobbe strukturert og riktig. Heldigvis så ser jeg at det gir meg fremgang på mange plan. Rent personlig så er jeg mye roligere. Jeg takler stress bedre, og “klikker” ikke så ofte. Det er deilig å kjenne at man står sterkere i en selv. Det handler også om at jeg nå har fortiden min mer på avstand siden jeg har sluttet med samtaleterapien. Det var helt riktig og viktig. Nå trenger jeg å beholde fokuset fremover. Dette skal bli utrolig gøy!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Jeg stoler på Anne Brith!

Jeg regnet med å få kommentarer dag jeg gikk ut og fortalte at jeg er med i Anne Brith Influencer Program! For når man skal samarbeide med en kjent person, så har vil alltid noen mene et eller annet om det. Det fikk jeg rett i , og jeg har blitt advart ganske mange ganger. Men lar meg ikke provosere av det. Det er ikke verd min energi. Jeg er en voksen dame, og jeg tar egne valg. Og jeg har valgt å stole på Anne Brith, og la henne hjelpe meg det neste året. Og jeg føler meg ivaretatt, sett og respektert av Anne Brith. For meg så er dette en unik mulighet som jeg ønsker å få mest mulig ut av. Så jeg har vurdert dette nøye, og kommet frem til at det er riktig for meg å satse på dette samarbeidet.

Der vil alltid være negative røster der ute. Og jeg vet at janteloven fortsatt står sterkt hos mange kritikere. Men jeg synes egentlig dette bare bekrefter det som jeg allerede visste. Når man stikker hodet frem, så vil alltid noen mislike dine valg. Det kan ikke få ødelegge min vei videre i livet. Jeg er så glad for at sjansen kom, og at jeg nå får verdifull hjelp underveis på min reise. De som ikke liker dette får bare være. Mitt fokus ligger på jobben som Influencer, og nå har jeg det veldig fint. Da går det også fint på hjemmebane fordi mamma har det bra.

Jeg vet hva jeg vil! Og jeg er ikke dum. Selvfølgelig følger jeg med, og passer på meg selv. Det gjør jeg jo alltid samme hvem jeg samarbeider med. Så jeg lar ikke negative røster få ødelegge! Jeg er heldig som har så mange som heier på meg også. Det er noe som jeg virkelig setter pris på , og som gir meg positiv energi i hverdagen min. Nå gleder meg til å fortsette på min reise, og blir en enda bedre Influencer!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen, WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Netthets ødelegger hverdagen!

I disse dager er det masse snakk om netthets i media. For ordføreren i Klepp har blitt utsatt for et umenneskelig overtramp. Faktisk hele familien har hatt det skikkelig vanskelig i sin hverdag. Det er så forferdelig å høre hvordan bompengesaken kan trigge frem netthets og straffbare handlinger. Jeg føler med familien, og håper inderlig at ting roer seg ned. Man blir skremt av å se omfanget av saken. Det er ikke greit i det hele tatt! Jeg synes det er tragisk at vi har et samfunn hvor slike overtramp finnes. Det er ikke greit!

Jeg har vært aktiv på internett i noen år nå. Og jeg har fått møte noen nett troll underveis. Men jeg har heldigvis ikke hatt det så ille. Likevel så gjør det at jeg kan sette meg litt inn i situasjonen som familien på Klepp har vært i. For netthets gjør vondt. Man må ha et sterkt filter på når man skal lese stygge ting om seg selv på internett. Hos meg er det stille akkurat nå, og det er jeg glad for. Men jeg vet hvordan det føles å få hets. Det er viktig at hele samfunnet tar ett oppgjør med nett trollene. Og jeg er glad for at der nå er kampanjer mot nett hets.

Vi må lære barna våre reglene om netthets. For det starter jo en plass, og vi må begynne på denne ryddejobben. Men jeg vet jo at godt voksne mennesker tillater seg å skrive de styggeste tingene på internett. Så her må alle sammen gå i seg selv, og ta et oppgjør med egne uttalelser. Her på bloggen så står jeg selv ansvarlig for hvert ord som skrives. Så da må jeg være sikker på at jeg kan stå inne for det , og så kan jeg publisere det. Der finnes regler som vi alle skal forholde oss til, og det burde faktisk ikke være så vanskelig. Jeg håper at denne saken på Klepp kan vekke det norske folk! For vi må stå sammen i kampen mot netthets, og vise at vi ikke godtar det!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Jeg deler mine erfaringer med studenter!

Det hender iblant at studenter har praksis på musikkterapien. Da lar jeg dem få snakke med meg, og jeg deler mine erfaringer når det kommer til musikk og psykisk helse. For jeg har tross alt benyttet meg av dette tilbudet ganske lenge, og har hatt stor fremgang. Jeg er ikke redd for å snakke med studenter. De er jo opptatt av å lære mest mulig når de er i praksis. Det er viktig at studenter kan få høre hva musikkterapien gjør for meg som bruker. Nå er jeg en åpen person, så for meg så føles det ganske naturlig å la dem være tilstede.

Jeg velger åpenhet, og det kan hjelpe andre mennesker også. For dersom studentene skal bli til gode fagfolk, så kan de trenge den kunnskapen som vi brukere kan formidle. For meg så betyr musikkterapien veldig mye, og jeg ønsker at det skal være tilgjengelig overalt. Musikk har en helende effekt, og tankekjøret forsvinner. I dag fikk jeg muligheten til å prate med en student. Det var godt å kunne gi noe av seg selv. For jeg tror at vi må dele mer med hverandre, og snakke åpent om hva som fungerer. Jeg skal i hvert fall bidra så godt som jeg kan!

Gi av Deg selv dersom det føles riktig for deg. Det er ikke noe for alle ,og det respekterer jeg fullt ut. Nå har jeg kommet meg så langt at jeg våger å dele. Så jeg ser frem til å samarbeide med studenter flere ganger. Vi trenger å utveksle mer erfaring. For det er i hverdagen det skjer. Terapi kommer i mange former og fasonger. Så jeg tror at det kommer til å bli enda viktigere med ulike terapiformer i fremtiden. Hvis jeg kan hjelpe med min historie, så er det bare greit for meg!

Vi blogges!

Følg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Feminiteten eksploderer i meg!

Herlighet som jeg har forandret meg de siste årene! Det er så merkelig å se på bilder fra bare noen få år tilbake. Jeg har virkelig hatt en stor endring i livet, og feminiteten eksploderer nesten i meg! Nå er det helt vanlig for meg å bruke sminke, og kle meg opp. Jeg har ikke så mange sperrer på det området lenger. Det handler om trygghet. For nå våger jeg å være meg selv. Det er kjekt å sminke seg, og det er gøy med mote. Jeg koser meg veldig , og er i strålende humør. Helt herlig å kjenne at man lever!

Det er ganske rart å se på meg selv. Jeg liker det jeg ser, men samtidig er det litt fremmed. Nå har jeg virkelig blitt en feminin kvinne som våger å ha sin egen stil! Og jeg får heldigvis masse ros fra venner og familie. Nå bruker jeg mye mer tid på meg selv, og på eget velvære. Det er faktisk noe som jeg trenger, og som hjelper meg videre. For nå er jeg kommet skikkelig i gang, og koser meg veldig. Jeg bryr meg plutselig veldig om hvilke sko som matcher til antrekket, eller hvilke veske jeg skal bruke. Og jeg har til og med faktisk fikset neglene mine!

Men det er sånn jeg er her og nå! Forandring fryder, og det er kun meg selv som har bestemt det. Når man kjenner at det er på tide med en endring, så har jeg endelig sluppet meg selv fri til å gjøre det. Det er gøy å se hvor jeg er nå, og jeg gleder meg veldig til tiden som kommer. Men selv om jeg elsker alt som er på utsiden, så er det fortsatt innsiden som er viktigst. Det er hele meg som nå endelig finner en ny kurs!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Hva trenger Du for å være lykkelig?

Hva trenger Du for å kunne føle deg lykkelig? Har Du det fint, eller er det noe som mangler i hverdagen? Vet Du hva som vil hjelpe Deg? Jeg tror alle sammen noen ganger føler at hverdagen er både traust og vanskelig. For alle sammen møter på perioder i livet som er utfordrende. Det er noe av det som er fascinerende med oss mennesker. Alle har noe som de gjerne ville hatt annerledes. Men for å kunne endre livet, så må man aller først ta en grundig kikk på eget liv. For man må akseptere dagens situasjon aller først. Det betyr ikke at Du liker det, men at Du har skjønt hvor du er akkurat nå . Da kan man nemlig sette fingeren på hva man ønsker å endre. Jeg har stor tro på at egeninnsats kan fikse det aller meste. For vi kan ikke hele tiden lene oss på andre, og håpe at de kan fikse livet vårt. Der finnes mange som kan hjelpe, men Du må faktisk selv foreta endringene. For Du må ha et eierskap til eget liv. Jeg vet at det noen ganger er vanskelig å gå gjennom sin egen situasjon, men det er først da man faktisk kan finne veien videre.

Velg ut noen områder som Du ønsker å foreta en endring på. Fokuser på det som er viktigst i ditt liv, og hvordan Du ønsker å leve. Vi finner lykke i ulike ting. Så jeg kan ikke si nøyaktig hva Du bør fokusere på. Men jeg vet at dersom man fyller livet med positive opplevelser og mestring, så vil det gi personlig vekst! Så jeg oppfordrer Deg til å ta konkrete steg mot det målet som Du ønsker! Og jeg vil oppfordre Deg til å ta små steg om gangen. For Du trenger litt tid til å la det nye finne sin plass i Deg. Jeg har selv vært gjennom en del endringer i mitt liv, og merket meg at det er ikke alltid innsiden klarer å ha samme tempo som utsiden. Det handler om å la kropp og sjel forenes, og bruk litt tid på den prosessen. Men det aller viktigste er jo at Du fyller livet med det som Du faktisk elsker. Da kommer godfølelsen på plass, og Du vil gradvis få en bedre hverdag.

Vi utvikler oss gjennom livet. Det som vi likte å holde på med i ungdommen, er ikke alltid likt det som vi liker som voksne. Men vi skal unne oss å ha det kjekt! For vi har så godt av å le masse i hverdagen. Der er så masse alvor rundt oss hele tiden. Så vi trenger litt fritid hvor skuldrene senkes ned, og vi unner oss glede. Det tror jeg er veldig viktig. For jeg merker selv at det er ekstremt viktig med noen friminutt. Da kan jeg ha det moro, og være sammen med mennesker som trigger frem smilet! Så et lurt tips er nok å være sammen med mennesker som Du virkelig kan være deg selv med. Jeg håper at Du kan tenke litt over disse tingene, og ta grep dersom Du trenger mer glede i din hverdag. Jeg heier på DEG!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg