Hvorfor slutter de store bloggerne?

Hvorfor slutter de store bloggerne?

I går annonserte Pilotfrue at hun tar en pause fra bloggen sin, og at hun er usikker på om hun kommer tilbake noen gang. For meg så kom det ikke overraskende. Jeg føler at det gradvis har kommet færre innlegg på bloggen hennes, og at hun sikkert rett og slett har gått litt lei etter 6 år med blogg. Jeg kjenner henne ikke i det hele tatt, men har kommunisert med henne for veldig lenge siden. Da var hun så snill, at hun svarte på noen spørsmål angående bloggen min. Jeg var frimodig, og sendte en melding til noen bloggere, og spurte dem om gode råd. Det var kun Pilotfrue som tok seg tid til å gi meg et ordentlig svar.

Jeg har fulgt henne på bloggen fast, til tross for at vi er svært ulike. Men jeg har på en måte vært litt fascinert av måten hun har skrevet om livet sitt, og har kost meg på bloggen hennes. Kommer definitivt til å savne hennes innlegg, men følger henne videre på andre sosiale medier. Det er krevende å ha en blogg i 6 år, og være så mye i offentligheten som hun er. Og jeg aner ikke noe som helst om hvordan det må føles, at så mange vet hvem man er. Jeg vet bare at å skrive blogg, kommer ikke av seg selv, så hun har gjort en solid jobb for å komme dit hun er i dag. Blir spennende å se hva hun skal drive på med i tiden som kommer.

Det er ikke umulig at hun plutselig dukker opp igjen på bloggen. Vi har jo opplevd det tidligere med store bloggere. De trenger en lang pause, men så kjenner de på savnet etter bloggen likevel. Vel, vi får bare vente og se. Det har vært kjekt å følge med på bloggen, så jeg håper at hun deler masse på andre kanaler i tiden som kommer. Jeg håper bare at hun trives med det hun gjør, og at hun vet vi er mange som vil savne innleggene hennes!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

En søvnløs natt!

Litt sliten etter en søvnløs natt!

God kveld!

Det går ikke helt knirkefritt for seg, å ha katt i huset. Basse holdt oss våkne store deler av natten, så vi er litt slitne i dag. Men sånn går det, når katta holder seg i ro store deler av dagen. Men vi har kommet oss fint gjennom denne dagen, og fått unnagjort en del av det som vi hadde planlagt. Jeg måtte ha meg en god dusj i morges, og da klarte jeg å mykne opp denne kroppen litt. Blir nemlig ganske så lemster, når jeg ikke klarer å slappe helt av om natten. I tillegg så har jeg jo etterdønninger etter fredagens opptreden enda. Men smilet har vært på plass i hele dag, til tross for urolig natt. Håper at det roer seg ned litt etter hvert som Basse venner seg til vår hverdag. Det ble en del latter også i natt, da vi kan ikke la vær å flire litt av ham heller. Masse kos ble det også.

Søvn er utrolig viktig for meg, så jeg satser på at det blir roligere med tiden. Pinsen har vært veldig fin, og det er deilig med en fridag til i morgen. Så vi har fortsatt litt tid sammen som familie, før min kjære drar på jobb i morgen ettermiddag. Jeg skal ikke være så sen i seng i kveld, og håper at vi får sove litt bedre i natt. Nå i dag så har jeg jobbet godt, og jeg har fått ferdig alt til ny måned i Mestringsklubben. Da er det ekstra deilig å slappe godt av på sofaen i kveld. Jeg ser frem til å komme i gang med ny måned, og nye muligheter. Så til tross for en stresset natt, så har jeg klart å komme i mål med de viktigste tingene. Det er jeg fornøyd med, og gleder meg til å nyte morgendagen i mitt eget tempo.

Jeg sender deg gode tanker, og håper at din pinse har vært fin så langt. Ta en rolig kveld, og nyt så godt som du bare kan. Vi prates her om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Blir juni bra?

Jeg håper at juni blir knallbra!

God morgen!

Vi er kommet til siste dagen i mai måned, og sommerværet stråler her i Mandal denne pinsehelgen. Jeg er klar for en søndag med ganske mye jobb, men det skal gå fint. Jeg skal snappe på @hverdagschat, og så skal jeg i tillegg filme inn de nye motivasjons og inspirasjonsvideoene til Mestringsklubben. Det kommer jeg til å bruke litt tid på, men håper at jeg kan få litt luft også i løpet av dagen. Noen ganger så må jeg bruke søndager til jobb, men det takler hele familien bra.

Jeg er glad for at sommeren nå kommer, og juni pleier å være en veldig fin måned. Det kommer til å skje masse spennende for min del, og jeg går inn juni med masse spenninger i kroppen min. Forhåpentligvis vil flere brikker komme på plass i løpet av denne måneden, og jeg er veldig spent. Ellers så skal ungene fullføre skolen, og jeg har en som slutter på barneskolen. Det må jo markeres på en eller annen måte. Men vet ikke helt om Corona gjør det umulig med den ordinære markeringen på skolen.

Det skal bli godt å få skoleferie, selv om jeg liker rutiner aller best. Men ungene trenger den friperioden, og vi skal kose oss her hjemme i Mandal. Blir nok masse bading, og fine dager sammen med venner denne sommeren. Håper at vi alle sammen får en fin start på sommeren, og at juni måned kommer med mange fine opplevelser til oss alle sammen! Ønsker deg en super søndag, og fortsatt god pinse!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Vi fant ikke Basse!

Basse elsker å gjemme seg!

Her har de siste dagene vært preget av å lege gjemmeleken. For Basse trenger tid til å bli trygg, og gjemmer seg på de mest utenkelige stedene. Faktisk så var han borte hele gårsdagen, og jeg var skikkelig fortvilet over å ikke finne ham noe sted. Alle dører hadde vært lukket, så jeg var ganske trygg på at han måtte være inne et sted. Men jeg klarte ikke å finne ham. Min kjære mann kom hjem mens jeg var på jobb i går kveld, og fant ham da etter kun 10 minutter.

Det viste seg nemlig at Basse hadde klart å komme seg inn under vår seng, og har ligget under der hele dagen. Det gikk heldigvis fint å få ham ut, men hele sengen måtte flyttes på. Så da ble jo de to også litt kjent i løpet av kvelden. Så herlig å få melding om at Basse var funnet, og da kunne jeg slappe av. Så godt å komme hjem, og vite at han var på sin faste plass under sofaen innerst i hjørnet. Rett under der hvor jeg pleier å ligge å hvile. Der kan jeg høre at han maler, og reagerer når jeg prater til ham.

I dag fikk jeg han nokså lett ut fra sofaen, og vi hadde da en skikkelig fin kosestund sammen i godstolen. Bamse lå i fanget mitt akkurat som en liten baby, og jeg fikk kose ham på hele magen. Så deilig å se hvordan han koser seg i armene mine, og så fikk han gå da han fikk nok. Rett under sofaen igjen, og masse godlyder. Ja, jeg kommer nok til å oppdatere dere litt om Basse. Men skal forsøke å ikke ta helt av ,selv om mammahjertet er aktivert til fulle. Deilig å ha fått Basse hjem, og hele familien elsker ham!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Jeg gav alt!

Det gikk så bra!

God kveld!

Da er lørdagskvelden er, og vi er slitne mennesker i hvert vårt sofahjørne- Ikke så rart, med tanke på alt som har skjedd til nå denne helgen. Jeg må bare si, at gårsdagens karaoke opptreden gikk så fint! Herlighet, så god stemning. Deilige mennesker som klappet, sang med og overøste meg med så fine ord. Det var en skikkelig treningsøkt for hele kroppen min. Jeg startet opp rett før kl 20, og sang til kl 23! Tror jeg hadde maks 15 minutter pause. Det gikk i ett, og kroppen var proppfull av adrenalin. Litt flaut å se på video, for jeg er ganske hyper. Men jeg gjennomførte i god stil, og det gikk så fint. Faktisk noe av det kjekkeste jeg har gjort på veldig lang tid.

Jeg gleder meg allerede til neste mulighet, og det skal skje mer av dette i tiden som kommer! Det var en variert kveld, men alt fra Elvis til Celine Dion. Og jeg fremførte også Hello av Adele, for aller første gang offentlig! Det var jo litt skummelt, men jeg gav alt jeg hadde. Da jeg skulle legge meg i går kveld, så verket magemusklene mine noe helt sykt. Aldri kjent på en sånn lemsterhet i mageregionen. Våknet opp litt hes og sliten i stemmen, og med en mørbanket kropp.

Baksiden av medaljen slo til i full blomst. Men det var jeg forberedt på, så jeg takler det fint. Fikk ikke sovet lenge, da vi har hatt dugnad her i dag. Jeg laget god grillmat, og vi er godt i gang i kjelleren. Kom faktisk i mål med dagens plan, og er strålende fornøyde med det. Godt når man har fine folk som hjelper til.

I kveld skal jeg bare kose meg masse med Basse, og ta livet fullstendig med ro. Der er ikke så mye energi igjen akkurat nå, og det er helt greit. Håper at dere får en fin lørdagskveld, og en god start på pinsehelgen! Vi snakkes igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Snart kommer mannfolka!

Jeg skal være grilldronninga i dag!

God morgen!

I dag er vi våkne tidlig, og er så klare for å komme i gang med skikkelig dugnadsdag her hjemme i kjelleren. Der kommer sterke mannfolk, som skal hjelpe min mann med å bære ut steiner fra det rommet som vi nå skal renovere. Min jobb i dag er kjøkkentjeneste, så jeg skal holde disse arbeidskarene mette gjennom dagen. Grilling av hamburgere, koteletter og pølser skal gjøres av meg. Og de skal få nok av mat. Jeg er så takknemlig for all den hjelpe vi får, så det føles bare fint å kunne lage mat til dem i dag.

Nå skal vi full fart ned på butikken, og handle inn matvarene sammen. Og så kommer de andre om ikke så veldig lenge. Tror det kommer til å bli en spennende dag, og vi gleder oss til å se hvor langt de kommer. Neste steg blir grus, og så skal gulvet støypes så snart som mulig. Dette blir så bra til slutt, og det er gøy å være skikkelig i gang med dette prosjektet. Alt ligger til rette for at det skal bli en skikkelig fin løsning til slutt. Men jobben må gjøres først, så kan vi nyte det etterpå.

Full fart i dag altså, så jeg tror timene kommer til å fly fort av sted i dag. Det er masse som skal gjøres, så jeg vil komme i gang. Kan ikke kaste bort tiden nå, men heller fokusere på det som skal gjøres her og nå. Ha en fin lørdag, og kos dere masse! Snakkes her i kveld igjen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Elefanten i rommet!

Snakk om det!

Jeg liker noen ganger å snakke om elefanten i rommet. Det som egentlig plager alle involverte, men som ingen sier høyt. Noen ganger så må bare den ballongen sprekkes, og man blir nødt til å kommunisere om temaet. Jeg er glad for at der nå finnes mennesker i faglige miljøer, som endelig er mer på vakt. Og som våger å snakke om de vanskelige tingene. Det står det respekt av. For noen må snakke høyt. Der må lages oppstyr iblant, for at man skal våkne skikkelig. Jeg liker det bedre, enn at ingenting blir gjort fordi vi er feige.

Der kommer som regel gode ting i kjølvannet av en diskusjon. Så lenge man klarer å behandle hverandre med den respekten som vedkommende fortjener. Uansett om man er uenig, eller enig. Jeg kan ikke være enige i alle rundt meg til enhver tid. Men jeg kan respektere at andre har annet syn en meg på visse ting. Mottar jeg respekt tilbake, så ordner det alle meste seg på en fin måte. Voksne mennesker må gå foran, som et godt eksempel Og der har vi alle sammen mye å lære av hverandre. Å velge kommunikasjon, kan spare oss for mye vondt.

Våg å ta den praten , som du egentlig kvier deg litt til. Det kan selvsagt gå begge veier, men verd et forsøk. Å ta tak i utfordringer, er en viktig del av livet. Man kan ikke bare skyve det foran seg for alltid. Da blir veien ekstra tung. La oss heller gå for den riktige løsningen. Snakk om det!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torasdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Klar for å gi gass!

Så klar for å underholde!

God kveld!

Nå er det ikke så lenge til jeg skal opptre i kveld, så jeg er ganske så fokusert på det akkurat nå. Sånn skal det jo være, når man får lov til å underholde gjester på et utested. Jeg gleder meg veldig, og tror det kommer til å bli en skikkelig fin kveld. Håper på god stemning, og at de liker det jeg skal gjøre i dag. Karaoke for alle pengene! Det er skikkelig gøy uansett, og litt spesielt at det kun er meg som får opptre akkurat i kveld.

Det skal bli godt å komme seg ut, og tenke kun på musikk. Jeg trenger det avbrekket nå, og er i riktig modus. Når man vet at man skal opptre, så skjer der noe inni kroppen. Akkurat som man slår på en slags bryter, og jeg blir full av adrenalin. I tillegg til at jeg er litt overtrøtt, etter første natt med katt i hus. Basse ønsket seg nemlig oppmerksomhet klokka halv fire i morges. Litt uvant for mamma, men det blir nok roligere etter hvert.

Håper dere alle sammen får en hyggelig fredagskveld, og kanskje treffes vi på Tiedemands Cafe i kveld? Jeg er skikkelig klar, og håper at der er fullt av gjester i kveld. Der kommer innlegg kl ni , men jeg får nok ikke delt det på sosiale medier før sent i kveld. Så dere må bare stikke innom bloggen litt senere i kveld.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Travel dag!

En fredag med mange aktiviteter!

God morgen!

Da er fredagen kommet, og første døgn som kattemamma er overstått. Basse gjemte seg store deler av gårsdagen, men det er jo helt naturlig. Men han tiner opp etter hvert, og maler som bare det når vi koser med ham. Det er så koselig med en katt her hjemme, og jeg tror nok at dette skal gå veldig fint. I da må han være litt hjemme alene, men det kan være godt det også. Masse inntrykk for Basse, og da kan han slumre i fred og ro. Jeg skal kommet meg av sted på musikkterapi igjen i dag, så da blir det tomt her hjemme. Heldigvis ikke så lenge om gangen.

Nå gleder jeg meg også veldig til å opptre i kveld på Tiedemands Cafe. Det blir karaoke på meg kl 20.00! Herlighet, så gøy det kommer til å bli. Jeg skal nyte de mulighetene som jeg får, og gjøre så godt som jeg bare kan. Dette er jo bare kjekt, og jeg gleder meg til god stemning blant publikum. En deilig fredag, og jeg ser frem til at min kjære kommer hjem en eller annen gang i dag. Usikkert om vi får så mye tid sammen i kveld, og i morgen klemmer vi i gang med dugnad i kjelleren. En skikkelig arbeidshelg, og jeg håper vi kommer ganske langt i prosjektet vårt også.

Jeg ønsker dere alle sammen en nydelig fredag, og håper at dere fyller den med positivitet og glede. Da vil dere se at timene flyr, og at pinsehelgen straks er i gang!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag

Bli gjerne med i Mestringsklubben!