Jeg er sliten, men fornøyd!

I dag er jeg fryktelig sliten og vond i hele kroppen min. Men det er helt ok. For jeg fikk gjennomført en veldig fin dag i går. Hele opplegget fungerte veldig fint, og vi var så glade når alt var overstått. Det er alltid kjekt å synge offentlig. Men jeg må nok erkjenne at gårsdagens opptreden var spesiell for meg. Det var aller første gang jeg skulle fremføre mine egne sanger offentlig. Det var trygt å ha med en kjempeflink pianist. Vi fremførte fem sanger, og vi fikk så fin respons fra publikum. Det varmet meg veldig. Folk stod faktisk i kø for å gi meg ros og klemmer etterpå!

Det er så utrolig kjekt å se at publikum likte sangene mine! Jeg fikk så enorm respons, og det gikk inn i hjertet mitt. Men medaljen har sin bakside for min del. For store smerter kom med en gang konserten var overstått. Og i dag kjennes kroppen ut som en slagmark. Hver bevegelse gjør faktisk vondt, og jeg det føles som om jeg har løpt altfor langt. Det frustrerer meg en del at kroppen min reagerer så sterkt. Men jeg må bare leve med det. Jeg klarte heldigvis å være aktiv hele dagen, og jeg fikk beveget meg masse!

Jeg følte meg fin hele dagen. Sminken satt som et skudd hele dagen, og jeg fikk så mange komplimenter om at jeg så veldig godt ut! Jeg var i ilden under møtene, og la frem saker. det ble også meg som løp rundt med mikrofonen til de som ville ta ordet underveis. Jeg svarte på ulike spørsmål etter beste evne, og var ganske varm en stund. Men alt gikk så utrolig fint, og vi kom lett i mål med alt sammen. Jeg ble takket av som Fylkesleder, og det var godt å kjenne på. Nå kan jeg slappe mer av, og ikke ha så stort ansvar på mine skuldre. Det er viktig for meg nå.

Det er så godt å kjenne at man har gode venner i Mental Helse! Jeg blir helt rørt når jeg tenker over alle de flotte ordene jeg fikk. Det er iblant vanskelig å ta det inn der og da. Men dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på hvert eneste ord. Jeg har lært så ufattelig mye de siste årene. Men jeg vet også at kroppen min ikke tåler så harde belastninger ofte. Så i dag er jeg en meget sliten dame i koseklær. Som har ligget masse på sofaen, og pustet ut. Smertene kommer til å forsvinne om en dag eller to. Men minnene i fra en flott dag kommer jeg alltid til å bære med meg i hjertet mitt! Tusen takk!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Deilig søndag!

Jeg synes at søndager er en fin dag. Da har vi som regel muligheten til å sove lenger enn vanlig, og ta en rolig start på dagen. Vi trenger en dag i uken som er rolig og avslappet. Det har vært en veldig travel uke for min del, og jeg kjenner at det har kostet masse krefter. Da er det ekstra deilig å ha en fin dag sammen med mine kjære. Vi har ikke så mange planer for dagen. Men jeg gleder meg til å kunne tilbringe tid sammen med min kjære mann. Vi ser jo ikke hverandre så mye om gangen, så det gjelder å være tilstede mens han er hjemme.

Jeg håper at Du også får en veldig fin søndag! Ta det god tid til å nyte de gode øyeblikkene. Da får Du jo mye glede i hverdagen. Nå skal jeg ta det med ro, og kanskje ta en liten tur ut. Det hadde nok vært lurt å gå litt tur i løpet av denne dagen. Kroppen min er jo litt i ulage, så bevegelse er jo en lur ting. Men jeg får se hva de andre i familien har tenkt å gjøre i dag. Jeg har en god dag, og er så lettet etter at gårsdagen gikk så fint.

En ny uke venter på oss allerede i morgen. Så jeg skal bruke denne dagen fornuftig sammen med de som jeg er aller mest glad i. Familien min kommer aller først, og det føles veldig godt å være ferdig med mange ting nå. Ha en nydelig dag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg skal kose meg i kveld!

Nå skal jeg kose meg skikkelig resten av kvelden. Vi har gjennomført denne dagen på en veldig fin måte, og alt har vært bra. Jeg har akkurat hatt min minikonsert, og det gikk veldig fint. Jeg elsker jo å opptre foran et publikum. Jeg er så takknemlig for all den fine tilbakemeldingen som jeg har fått. Det var spennende å slippe egen musikk ut til publikum, men det ble heldigvis veldig godt mottatt. Nå er vi i gang med middagen, og det skal bli godt med god mat nå. Det er på tide å kose seg litt ekstra, og være sammen med gode venner.

Det er deilig å senke ned skuldrene, og vite at alt er over nå. Jeg er ferdig med min jobb i fylkesstyret for denne gang, og det føles veldig bra. Det kommer til å bli deilig å legge seg hjemme i egen seng i natt, og vite at denne dagen gikk bra. For det er en dag som jeg har tenkt masse på det siste året. Nå er det valgt et nytt styre, og mine plikter er over. Så deilig det er å tenke på!

Ha en fin lørdagskveld!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

I dag går jeg av som Fylkesleder i Mental Helse!

I dag er jeg ferdig med min periode som Fylkesleder i Mental Helse Vest Agder. Det har vært to spennende år. Men jeg kjenner at det skal bli godt å gi stafettpinnen videre til ny leder i løpet av denne dagen. For det er en tid for alt. Nå skal jeg heller fokusere på lokallaget her i Mandal. Jeg trenger mer frihet på grunn av min egen helsesituasjon. Så valget om å gå av var enkelt med tanke på min situasjon. Men jeg har lært veldig mye i løpet av denne perioden. Gode venner har jeg også fått, og de kommer jeg til å savne. Heldigvis er det mange muligheter til å møtes igjen!

I dag skal Mental Helse Vest Agder og Mental Helse Aust Agder bli til Mental Helse Agder. Jeg har vært leder for arbeidsutvalget som har forberedt denne sammenslåingen. Jeg er heldig som har fått meget god hjelp av flotte mennesker. For dette kunne jeg ikke så veldig mye om. Men vi har jobbet veldig bra, og nå er dagen endelig kommet. Der skal gjennomføres ekstraordinære årsmøter for begge lag før lunsj, og så er det sammenslåingsmøte etter lunsj. Vi var raske med å be om hjelp fra sentralt hold. Så jeg er så glad for å besøk av vår flotte landsleder og vår organisasjonssekretær.

Nå er det på tide at jeg kommer meg av sted. Jeg gleder meg, og jeg er veldig spent. For det er så mange ting som skal gjennomføres på riktig måte i dag. Sammen kommer vi til å komme i mål. Så kan jeg glede meg til min opptreden før middag i kveld!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Youtube og Instagram!

 

Jeg lader opp til morgendagen!

I kveld skal jeg bare slappe av sammen med familien min. Jeg skal samle masse krefter til en veldig hektisk lørdag. Da vet jeg av erfaring at hvile må til i forkant. Så jeg har passet på meg selv de siste dagene, og vært snill mot meg selv. Da skal jeg klare en veldig hektisk dag ganske godt. Jeg skal av sted tidlig i morgen, og det er spennende. Vi skal avholde ekstraordinære årsmøter i Mental Helse Vest Agder og Aust Agder før lunsj. Og så er det etter all sannsynlighet fusjoneringsmøte etter lunsj. Det kommer til å bli veldig spennende, og vi gleder oss veldig!

Nå skal jeg tilbringe kvelden sammen med min kjære mann og ungene. Og jeg har faktisk bestemt meg for å ikke overnatte på hotellet i morgen. Jeg drar heller hjem til familien min, og sover i egen seng. Det tror jeg er det lureste for meg. Man lærer seg ulike ting etter hvert, så jeg velger å sove hjemme. Men før jeg drar hjem så skal jeg ha minikonsert og en god middag sammen med flotte mennesker fra hele Agder!

 

 

Det er godt å kjenne på roen her hjemme i kveld. Når vi er sammen ,så føles det veldig godt og trygt. Jeg blir alltid avslappet når jeg får min kjære mann hjem på fredagen. Da er familien komplett, og jeg kan fokusere på familien. Det skal bli så godt å slippe en del ansvar etter morgendagen. Jeg kjenner at det er nødvendig for meg å ta slike hensyn til meg selv. Men i kveld skal jeg bare kose meg.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Mat er vanskelig!

Det er ikke så lenge siden jeg fortalte om spiseforstyrrelsen min her på bloggen. Jeg er helt ærlig når jeg sier at det var ganske vanskelig og skummelt. For mat er mange ganger utfordrende for meg. Jeg har holdt det for meg selv i veldig mange år. Jeg har nemlig hatt denne utfordringen siden jeg var en liten jente. Når man da skal ta av lokket, og slippe det ut til andre så er det tøft. Men jeg har gradvis åpnet meg opp i terapien og privat. For min spiseforstyrrelse er ikke livstruende på noe som helst vis. Men det er likevel en vanskelig ting for kroppen min. Jeg klarer nemlig ikke å gi den riktig næring. Og når dagene er vonde, så straffer jeg meg selv med på hoppe over måltider.

Dette er vanskelig. Men jeg føler likevel for å dele. For jeg trenger å bli kvitt min egen skam. Jeg har hatt denne utfordringen hele livet. Alt startet med mobbingen. For når man daglig blir hetset for kropp og utseende, så setter det dype spor. Jeg våget nesten aldri å spise på skolen. For da følte jeg at alle stirret på meg, og at jeg ble tykkere for hver bit jeg svelget ned. En skadelig tanke å ha i et barns hode. Men jeg tenkte sånn. Og derfor ventet jeg med å spise til jeg var trygg. Hjemme ble der spist altfor mye middag og kveldsmat for å kompensere.

Nå er jeg voksen, og har egen familie. Det er viktig for meg å være et godt forbilde for ungene mine. Så jeg forsøker etter beste evne å ha gode rutiner her hjemme. Men når det kommer til min egen rutine, så er den fortsatt ikke så bra. Jeg skal derfor henvises til Ernæringsfysiolog for å sette opp en kostholdsplan. Det skal hjelpe meg til å komme videre i denne prosessen samtidig som jeg jobber med den mentale biten. Dette kommer ikke til å bli en enkel prosess, og jeg vet ikke om jeg blir kvitt det. Men jeg skal ta i mot hjelp, og forsøke å få bukt med spiseforstyrrelsen.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Siste øvelse før opptreden er unnagjort!

Nå er siste øvelsen unnagjort før lørdagens minikonsert! Jeg gleder meg veldig , og det gikk så fint i dag på øvelsen. Det er veldig viktig for meg å være godt forberedt. Man vil jo veldig gjerne gjøre sitt beste når man er på scenen. For meg så er slike oppdrag helt tipp topp! Jeg koser meg sånn når jeg opptrer med musikken. Da er jeg trygg på meg selv, og føler meg bra. Det er liksom som om jeg føler at jeg er på riktig sted. Scenen er der jeg vil være. Men jeg har aldri kommet så langt med musikken som jeg egentlig drømmer om. Kanskje kan der skje ting om ikke så lenge. Jeg er optimist, og håper inderlig på masse oppdrag fremover!

Jeg har alltid drømt om å være artist! Det er noe som har vært inni hodet mitt siden jeg gikk på barneskolen. Men jeg har ikke klart å nå så langt som jeg vil. Nå er jeg tryggere på meg selv, og da kan jeg komme meg fremover. Musikk er terapi for meg, og det frigjør meg fra vonde minner. Tankekjøret mitt forsvinner, og jeg storkoser meg. Jeg gleder meg til å blomstre på scenen med min egen musikk! Sangstemmen min er jeg så glad for, og den kan bringe meg videre i livet!

Det er på tide å kaste seg ut i det! Dersom jeg vil lykkes som artist, så må jeg våge å satse. Endelig er jeg på et sted i livet hvor jeg kan videreutvikle musikaliteten min. Det er så godt å kjenne på. Nå har jeg musikalske venner som ønsker å jobbe sammen med meg. Det er så herlig å ha flinke musikere med seg på scenen. Da kan jeg fokusere på sangen fullt og helt. Da blir min kommunikasjon med publikum nært og direkte. Jeg gleder meg hver eneste gang jeg skal opptre. Da blir jeg veldig fokusert, og jeg koser meg så utrolig mye!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg trives på Youtube!

Jeg koser meg veldig på Youtube! Det er spennende å ha sin egen kanal. Der kan jeg produsere eget innhold, og vise andre deler av livet mitt. Jeg har blitt tryggere på filmingen og redigering. Men jeg er fortsatt amatør. Det er veldig kjekt å se at flere kommer til kanalen min, og at filmene blir sett. Det er veldig motiverende for meg. Det er ikke så skummelt for meg å filme lenger. Men jeg må noen ganger ut av komfortsonen. Men det har jeg bare godt av! Så lenge jeg kun publiserer innhold som jeg kan stå inne for, så er det ok.

Jeg har litt forskjellig på min kanal. Der får man komme nærmere innpå livet mitt. Det er ikke så farlig å dele glimt fra en vanlig hverdag. Men jeg skjønner at det ikke er noe alle vil gjøre. For meg så er det kjekt og spennende. Jeg utfordrer meg selv, og må være kreativ. Det er jo tross alt jeg som planlegger, filmer, redigerer, publiserer og markedsfører videoene mine. Det er faktisk mer jobb enn folk tror. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderen, og er stolt over det jeg klarer å få til.

Nå våger jeg å være meg selv. Det betyr at jeg ikke skal skjemmes over det jeg gjør. Selv om en del folk tenker negativt om mine kanaler. Jeg kan ikke ha som mål å blidgjøre alle. Der vil alltid være noen som ikke liker meg. Sånn er livet, og det får bare være. Jeg vil være trofast mot meg selv og min familie. Det er det som betyr aller mest for meg. Nå klarer jeg faktisk å kose meg når jeg filmer. Men jeg tenker en del på hvordan jeg ser ut. Jeg vil gjerne at abonnentene mine skal få bli godt kjent med meg. Da  må de få se meg akkurat slik som jeg er. Så jeg passer på å filme meg uten sminke og sånn også.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!