TAKK FOR I ÅR!

God kveld!

Da er vi jammen kommet til siste dag i 2022, og da er det på tide å takke for året som har gått. Dette året har ikke bloggen vært så høyt prioritert, det må jeg bare erkjenne. Men jeg har valgt å ta den inn på to do listen min for 2023, så der kommer nok jevnlige oppdateringer her også i tiden som kommer. Jeg føler at dette året har gitt meg så mange verdifulle øyeblikk, og jeg har lært masse både om livet og om meg selv som person. Det har vært utfordrende, og samtidig veldig kjekt.

Det var godt å komme tilbake til en mer normal hverdag etter hvert, selv om covid fortsatt er blant oss. Jeg har endelig kommet i mål med innspillingen av min første plate, som kommer på nyåret. Det føles utrolig godt, og jeg er svært spent på hvordan den blir mottatt av alle dere. Ellers skriver jeg fortsatt nye låter, så der kommer kanskje flere plater. Det er jo noe som jeg elsker å drive med. Mine band medlemmer har vært så flinke, og jeg stortrives med gutta! Vi gleder oss veldig til å holde konserter i 2023, og har øvd intenst i flere måneder allerede.

Dette har vært mitt første år hvor jeg har bygget min egen network marketing business, og jeg bare elsker den måten å jobbe på. Det har gjort meg så mye sterke og friere som person. Der skjer jo mye når man stadig går ut av komfort sonen. Da har jeg merket en personlig utvikling som jeg er evig takknemlig for. Det tar tid å bygge en opp en bærekraftig business, så jeg er fortsatt i startsfasen. Men det skal ta tid, og jeg skal gi det tid. Nå vet jeg jo så mye mer om hvordan dette fungerer, så jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år med egen butikk. Tenk at jeg har våget å satse på meg selv!

Takk til deg som har fulgt meg her på bloggen! Det har vært dager hvor jeg virkelig har trengt å skrive, og jeg klarer ikke å kvitte meg med bloggen. Den har liksom blitt en del av meg, og min hverdag. Håper at dere blir med videre inn i 2023!

Kos dere i kveld, og vær forsiktige!

klem fra Wenche

 

JEG VIL IKKE HA DET!

God kveld!

Det nærmer seg nyttårsaften og det betyr at det blir skummelt for vår kjære Basse. Han er livredd for høye lyder, og fyrverkeri er det verste han vet om, stakkars katten min. Hvert eneste år er han livredd, og gjemmer seg overalt når det smeller som verst. Det er så fælt å se hvor engstelig han er, og vi er alltid hjemme sammen med han. Veterinæren kunne ikke hjelpe oss, men sa at vi alltid må være hjemme. Det er en selvfølge for oss å være hjemme på nyttårsaften. Han skal ikke være alene, når han er så redd.

Jeg vet at der er delte meninger om fyrverkeri. Men jeg mener at det hadde holdt med offentlige oppskytninger. Da hadde veldig mange dyr sluppet å være så redde, og folk hadde spart masse penger. Tenk på hvor store summer som blir brukt, for å skinne i noen få sekunder på himmelen. Det er mange år siden forrige gang vi kjøpte noe selv, og det er ikke noe problem å klare seg uten det. Jeg er alltid livredd for at noen av mine nærmeste skal skade seg.

Ja, vi skal markere et nytt år. Det skjønner jeg også. Men jeg mener altså at det hadde vært mer enn nok med det kommunene skyter opp. Jeg tror nok at en slik ordning ville vært litt krevende å innføre, men det hadde gått seg til. Noen ganger må man ty til strenge regler for å gjennomføre en endring. Og jeg stemmer for det i dette tilfellet. I år tror jeg vi trekker ned i kjelleren, for der er det ikke vinduer. Da tror jeg kanskje Basse får det litt bedre.

Jo eldre jeg blir, dess tryggere blir jeg i å stå i sånne meninger som dette. Helt greit at der er delte meninger om dette. Men jeg føler virkelig at vi ikke tenker nok på våre firbeinte venner. At vi skal måtte dope ned kjæledyr, er helt hjerteskjærende for min del. Jeg skal bruke kvelden på å beskytte min Basse, og det føles godt.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

JEG MÅ HA DET PÅ PLASS!

God kveld!

Jeg er helt avhengig av å føre lister. Da har jeg en skikkelig oversikt over hva som må gjøres, og jeg stryker ut etter at oppgaven er utørt. Det gir meg en så god følelse, når jeg ser at oppgavene er gjennomført. Jeg bruker lister både privat, og i business. For jeg må vite hva som skal gjøres, og da kommer jeg alltid i gang. Det trigger meg å få unna listen, for å si det sånn. Der er mange som er sånn som meg, og så er der mange som ikke takler lister i det hele tatt. Der er vi jo forskjellige, og det er helt greit.

For meg så handler det om at struktur og planlegging fungerer aller best. Da er jeg effektiv i jobben min, og kan gå løs på mine personlige aktiviteter etterpå med god samvittighet. Jo mer som er planlagt, dess bedre føles det for meg. Når du skal starte din egen network marketing business, så må du jobbe konsekvent over svært lang tid for å oppnå resultater. Da er det ekstra viktig å være klar over hva som må gjøres, og så faktisk gjennomføre det hver eneste dag.

I min kalender bok er der en liste på hver eneste dag. Der har jeg skrevet inn det som kreves i businessen min, og alt skal gjennomføres etter beste evne. Jeg elsker å få ny kalender, og bare gyve løs på et nytt år med nye muligheter. Nå har jeg jo litt erfaring også, så jeg vet hva som trengs for å komme seg videre. Og jeg merker også at mitt nye hjemmekontor fungerer perfekt for meg, og det gjør meg enda mer effektiv til å få unna listen min hver dag.

Noen ganger kan jeg misunne de av dere som bare kan ta det som det kommer. Men sånn er det ikke for meg. Og jeg er helt ærlig om at mine helseutfordringer krever at jeg planlegger livet mitt. Mine mentale utfordringer krever en solid struktur i hverdagen. Heldigvis har jeg funnet min måte å gjøre det på, og det fungerer så bra for meg. La oss finne den måten som passer for hver enkelt, og så gyver vi løs på oppgavene med friskt mot!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

ALLTID EN STØRRELSE FOR STOR!

God kveld!

Det er rart hvordan noen ting bare skjer helt automatisk. Jeg har en uvane når det kommer til klær. Det ender som regel alltid med at jeg kjøper klærne mine minst en størrelse større enn det jeg egentlig trenger. Gammel vane er vond å vende. Det handler om at jeg alltid har vært stor, og jeg glemmer at kroppen min er annerledes nå. Dermed velger jeg alltid komfort, og skal  være sikker på at klærne ikke strammer for mye. Det resulterer i at mine klær på en måte gjør meg større enn det jeg er.

Jeg ble litt bedre på det nå dette året her, fordi jeg har fått klar beskjed fra både min mann og min venninne. De mener det godt, men det var ganske sårt å bli minnet på dette. Her om dagen hadde jeg på meg en bluse som passer akkurat, og det føltes så rart for meg. Jeg gikk og dro i den hele tiden, for jeg følte den var for liten. Men så passer den jo. Jeg er bare ikke helt mentalt klar for å ha klær som sitter så nærme kroppen min. Dette må jeg bare øve på, for jeg vil jo ikke gjemme bort kroppen min heller.

Dette er jeg ikke alene om. Vi er mange som skjuler kroppene våre. Selvbildet har gjerne fått seg en skikkelig knekk, og da er det vanskelig å vise seg frem. Men jeg tror det er viktig å snakke høyt om det. Mennesker kommer i alle slags fasonger, og hver kropp er vakker. Vi må våge å være den vi er, og ikke ha behov for å gjemme oss bort. Jeg vet at jeg må jobbe hardt for å komme over akkurat dette selv. Nå har jeg jo en kropp som er i bedre form, og jeg føler meg fin. Så da må hodet følge med på lasset, og ikke overkjøre meg.

Nå ryddet jeg i garderoben min her om dagen, og kvittet meg med en del klær som var altfor store. Nå er jeg nødt til å bruke det som jeg har, og som faktisk passer bedre. Så gjelder det å ha riktig fokus når jeg fyller på garderoben min. Velge den størrelsen som passer, og ikke den som gjør meg større og posete. Der kommer garantert til å være noen glipptak, men jeg skal i hvert fall jobbe med saken!

Ha en fin kveld, så snakkes vi om ikke lenge.

Klem fra Wenche

DET HAR ALDRI SKJEDD FØR!

God kveld!

I dag kastet jeg ut jula! Det har aldri skjedd før at jeg har tatt bort alt sammen allerede på 3.juledag. Men jeg kjente bare at nå ønsker jeg å få tilbake min vanlige stue. Rart hvordan man bare kan kjenne sånne ting på kroppen, og føle at man trenger en endring her og nå. Det tar ikke så veldig lang tid å fjerne jula, så jeg er glad for at det ble gjort unna allerede i dag. Nå kan jeg jo bruke romjulen til å fokusere på helt andre ting. Og jeg er super motivert til å jobbe med nye mål for businessen min i 2023.

Jeg har blitt mye bedre på å følge min egen magefølelse. Det betyr også at jeg noen ganger tar noen valg som kanskje ikke alle andre ville ha gjort. Men som føles riktig for meg, og som mine aller nærmeste støtter opp om. Det kan være både små og store ting. Å fjerne jula så tidlig er jo ikke så veldig viktig sak egentlig, men likevel så reagerer mange da jeg snakker om dette på sosiale medier. Heldigvis er min mann helt enig med meg, og vi gjør det som føles riktig for oss.

Mitt fokus nå er på det som ligger foran meg. En spennende tid med musikken min, og med businessen min. Nå skal jeg jobbe godt i disse dagene, og ha riktig fokus. Sette meg konkrete mål, og mange delmål underveis mot de største målene. Da vil jeg garantert kjenne på masse mestring, og det gjør meg så glad og gira. Vi nærmer oss 2023, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang med et nytt år. Jeg vet ikke hva som venter på meg, men skal ta imot det som kommer med åpne armer.

Nå skal jeg kose meg resten av kvelde, og nyte synet av min vanlige stue med vanlig pynt. Akkurat sånn som jeg ønsket meg. Og så håper jeg at du bruker romjulen sånn som du selv ønsker å gjøre det. Husk at der finnes ikke noen regler på det. Bare gjør ting som føles riktig, og som du blir glad av!

Stor klem fra Wenche

Da var jula over for i år!

God kveld!

Jeg håper at du har kost deg i disse juledagene, enten du er alene eller sammen med familie. Her har roen senket seg, og julegjestene dro hjem igjen i går formiddag. Det har vært skikkelig koselig å ha mine foreldre på besøk, men også godt å være bare oss igjen her nå. Nå har vi gjort oss ferdige med juleselskapene for i år, så resten av romjulen blir fylt opp med ganske så vanlige rutiner og gjøremål. Men jammen har vi kost oss masse i disse dagene.

Vi startet med å feire min fars 79 årsdag lille julaften. Vi hadde invitert noen gjester hit, og så koste vi oss med taco. Det er noe som alle liker, og som vi jo har hver fredag uansett. Så ble det kaker og kaffe etterpå. På selve julaften var det ribbe middag med masse tilbehør, og ribba ble så god. Jeg hadde som vanlig beregnet altfor mye, så det var bare å spise så mye de ville. Til dessert hadde vi riskrem, og is med frukt cocktail.

Det var ganske fort gjort å få delt ut gavene, og alle ble så fornøyde. Utrolig hvor stor forskjell det er på det å feire julaften med store barn, kontra med små barn. Etterpå spiste vi enda mer kake, og så tok vi kvelden ganske så tidlig. Etter frokost på 1.juledag, kjørte min mann foreldrene mine tilbake til Egersund. Minstemann dro også på ferie, så nå er det ganske så stille her hjemme. Eldstemann drar i morgen, så da blir vi voksne alene noen dager denne romjulen.

Jeg er gira på å fjerne julepynten, så den tas bort allerede i morgen. I dag har jeg ryddet i garderoben min, og det føles alltid skikkelig deilig. Helt typisk meg å måtte gjøre noe sånt på en 2.juledag, da jeg fort blir rastløs av helligdager. Jeg jobber som vanlig i romjulen, og det føles skikkelig deilig å komme i gang igjen. Håper du skaper deg en romjul som akkurat du trives med!

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart igjen.

Klem fra Wenche

PÅ GLATTISEN!

God kveld!

Nå har det jammen meg vært et lunefullt vær de siste dagene her i Mandal. Først fikk vi litt snø, og det er for så vidt greit nok det. Men jeg liker ikke når snø blir til slaps, og det blir livsfarlig glatt utenfor døren min. Da lukker jeg meg inne, og vil aller helst ikke forlate hjemmet mitt. Men nå har jeg ikke noe valg, da min mann er hjemme. Han får meg ut hver eneste dag, selv om det ofte bare er for noen ærender. Som vanlig har jeg det litt tøffere mentalt om vinteren, så han forsøker å få meg ut av huset.

Heldigvis har jeg og en av venninnene mine en tur avtale, så jeg skulle da altså ut på tur onsdag morgen. Været var ikke så veldig fint, men det fikser vi med skikkelige tur klær. Jeg må bare si at det var ikke den enkleste turen vi har hatt i Furulunden. For der var der mange partier med is, med litt vann over. Vi måtte gå ganske mye i grøftekanten, for å kunne komme oss trygt gjennom turen. Jeg blir jo så stiv som en stokk når jeg merker at der er glatt, så turen tok sin tid. Godt at jeg har en tålmodig venninne med meg.

Vi klarte å komme oss gjennom 5,4km, og det synes jeg ikke var så aller verst. Men jammen meg var jeg helt utslitt etterpå. Sovnet i stolen, før jeg fikk kommet meg i dusjen. Jeg var nok mest sliten etter å ha vært så anspent over tid, for jeg slappet absolutt ikke av under hele den turen som vi gikk. Men jeg er glad for at vi kom oss ut, og det var jo friskt men godt. Tror nok at de fleste turene i romjulen kommer til å bli her hjemme på min egen walking pad. Den er jeg så glad i !

Bevegelse er viktig, om det skjer ute eller inne. Så jeg skal fokusere på å få nok aktivitet inn i julen dette året her. Det handler om at jeg trenger det, innimellom alt av julemat og juleselskap. Men nå skal jeg kose meg aller mest sammen med mine kjære foreldre, som kom ned hit til oss i dag.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

 

TÅLMODIGHETSTEST!

God kveld!

Her om kvelden så lyttet jeg til Beauty Secret Community sin podkast mens jeg tok hudpleie rutinen min. Ja, vi har faktisk vår helt egen podkast i teamet, og der deler erfarne kollegaer av meg sin kunnskap. Temaet for den episoden, var noe som traff meg ganske hardt i magen. Nemlig utålmodighet. Og hvorfor det er så viktig å tenke langsiktig i network marketing business. Passet perfekt for meg som akkurat har oppsummert mitt første hele år i businessen, og som har hårete mål.

Jeg har god tid. Og jeg skal la det ta den tiden som det trenger. Men jeg trengte likevel å lytte til denne episoden, for å roe meg selv ned litt. Puste med magen, og tenke på alt jeg har fått til i løpet av året. Være glad for alt som har skjedd, og som jeg har lært så mye av. Det har vært en bratt læringskurve, og jeg har så mye som jeg ønsker å knekke koden på i tiden som kommer. Her kan jeg heldigvis prøve meg frem, og fortsatt finne nye veier som jeg kan gå innenfor businessen.

I mitt eget lille team er jeg dønn ærlig. Starter du opp sammen med meg, så får du klar beskjed om at du må være tålmodig og konsekvent. Jeg lover deg ikke gull og grønne skoger. Men jeg gir deg en mulighet, som du kan velge å satse på. Uten økonomisk risiko. For jeg vil at du skal være klar over realiteten i denne businessen. Da er du klar til å jobbe hardt, være strukturert og er villig til å fighte deg gjennom dagene. Så jeg velger å starte opp med mennesker som er villige til å takle dette fra første dag.

Jeg aner ikke hvordan min business ser ut om noen år. Og for å vite hva som skjer, så må jeg gjøre jobben som fører meg dit. Så jeg sitter her, og er super motivert. Nå er jeg jo så godt i gang, og det skal bli spennende å se hva som ligger foran meg. Husk at du ikke har peiling på hvor godt det kan gå! Her er det jo en mulighet som faktisk er svært stor, så lenge du orker å holde dette i gang hver eneste dag. Synlighet på sosiale medier er helt avgjørende, så våg å vis deg frem!

Hvis du sitter der og tenker at dette er spennende, så ta gjerne kontakt via sosiale meder for en uforpliktende prat. Kanskje har du bestemt deg for at i 2023 skal du våge å ta action, og si mer ja enn nei? Du trenger kanskje en ekstra inntekt, nå når alle utgiftene stiger? Her har du i hvert fall en solid mulighet, som du raskt kan få komme i gang med. Våg å være optimist på egen vegne, du har ingenting å tape!

Kos deg med de siste forberedelsene til jul, så snakkes vi snart igjen!

Klem fra Wenche

TAKKNEMLIG & GLAD!

God kveld!

Noen ganger så blir jeg sittende, og bare tenke over hvordan livet mitt har blitt. For der har jammen meg skjedd mange endringer de siste årene, og det har blitt bedre. Jeg kjenner på en enorm takknemlighet, og klarer å kose meg. Selv om jeg har det ekstra tungt om vinteren, så føler jeg at det er lys i tunnelen. Denne vinteren blir jeg spesiell for meg, da store mål blir nådd. Og nå kjenner jeg at det gjør meg veldig stolt. Dere som har fulgt meg her gjennom noen år, vet jo at det til tider har vært ganske mørkt og vanskelig.

Heldigvis kan ting snu, så lenge man aldri gir opp seg selv. Og jeg vet at der fortsatt ligger masse utfordringer foran meg. Det gleder jeg meg til, og føler meg endelig klar. Jo mer voksen jeg blir, dess mer innser jeg hvor viktig det er å gripe mulighetene som kommer. Livet går jo så utrolig fort, og vi vet ikke hvor lang tid vi faktisk har. Merker også at jeg tenker mye mer på hva som egentlig betyr noe, og hvordan jeg ønsker å prioritere min tid fremover.

Da jeg ble ufør, så mistet jeg meg selv på en måte. Det har vært ganske utfordrende å måtte godta den helse tilstanden som jeg nå har. Jeg er heldig som kan få et langt liv, men er likevel preget av smerter og ubehag. Hverdagen må legges til rette, og jeg leter alltid etter gode løsninger. Heldigvis har jeg funnet min vei, og det skaper en hverdag som jeg klarer å trives i. Musikken løfter meg mentalt, og gjør at jeg forsvinner inn i toner og tekst.

Jeg sitter her på hjemmekontoret mitt, og er glad for å ha en egen business som krever min innsats hver eneste dag. Det handler om å gjøre litt hver dag, og ta små steg. La kroppen min få bestemme tempoet. Og så vet jeg at ingen sjef maser på meg om jeg tar en ekstra pause. Akkurat det er jeg så glad for. De tidene hvor jeg må forholde meg til en sjef, er definitivt over. I musikken derimot har jeg jo et band som jeg jobber sammen med. Men de er så forståelsesfulle. så det går veldig fint.

Det er godt å kjenne på takknemlighet. Og jeg minner meg selv om hvor heldig jeg er.

Ha en fin kveld, så snakkes vi nok snart igjen”

Klem fra Wenche

NÅ SENDER JEG DET AVSTED!

God kveld!

Her for noen dager siden, så hadde jeg og bandet mitt siste gjennomhøring av musikken før den sendes til mastring. Det er så rart å skulle sende av sted musikken min, og la profesjonelle lydteknikere få fikse på den før utgivelse. Men jeg ønsker å ha best mulig kvalitet på platen min, så da blir det neste steg. Jeg gleder meg så utrolig mye til å høre på resultatet, og er spent på om det blir sånn som jeg ønsker at det skal være. Heldigvis har jeg avtale om å at de jobber med det, til jeg er 100% fornøyd.

Når de har gjort dette, så skal musikken sendes inn til Fajo Music AS. Jeg er så heldig å ha promoavtale med dem ,og gleder meg til å samarbeide med dem nå. Dette er jo et prosjekt som jeg har jobbet med i snart 3 år, så det er på tide å få det ut til dere nå på nyåret. Selv om jeg selv er glad i musikken min, så aner jeg jo ikke hva som vil skje når platen slippes. Akkurat nå føles det som at jeg skal sende bort “barnet mitt”.

Som låtskriver vet man jo aldri. Men man må skrive tekster som føles ekte og naturlig for en selv. Jeg vil jo synge fra hjerte til hjerte. Det kommer til å være sårbart, og jeg ønsker å dele uten filter. Så langt som det går, uten å miste meg selv. Der må selvsagt vernes om visse detaljer fra eget liv, men følelser og tanker kan deles likevel. Ordene er mine, og det kommer fra innsiden min. Så har vi flettet dette sammen med musikk som jeg føler lager en ekte og fin stemning.

Det eneste jeg kan gjøre nå, er å vente. Stole på prosessen, og gjøre alt jeg kan for å holde meg i god form. Være forberedt på det som skulle dukke opp, og stå stødig i meg selv. Det klarer jeg fint, og når dette endelig kommer ut så skal jeg uansett feire det. For det er en skikkelig stor seier for meg personlig!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche