🎄ÅRETS JULEGAVER🎄

God kveld ❤️

Da føler jeg egentlig at julen er over, selv om vi fortsatt har noen dager igjen i romjulen. Denne julen har vært veldig rolig og fin. Og jeg er så fornøyd med både gaver, og det sosiale som vi har hatt sammen med familie. Så jeg tenkte at det var kjekt å dele litt om gavene jeg var så heldig å få under treet.

Jeg fikk nye AirPods, og det har jeg virkelig ønsket meg. Bruker de så mye, og de gamle var virkelig utslitt. Det ble også ny hårføner , som jeg også virkelig trengte. En ny koffert var så hyggelig å få, og gleder meg til å bruke den på neste reise. Så fikk jeg det deiligste flanell sengesett i Marius mønster til vår dobbeldyne. Det blir så godt og varmt å sove i nå på vinteren.

De siste årene har jeg samlet på Mumie kopper. Og jeg ble så glad for å få to nydelige mumie krus, som jeg allerede bruker. Det er så koselige motiver, og jeg blir så påminnet om barndommen min med mumietrollet på tv.  Vi valgte også å investere i ny airfryer til oss selv denne julen. Cosori Dual blaze er allerede i bruk her hjemme, og en favoritt gave hos oss.

Jeg er så takknemlig for gavene , og gleder meg til å bruke disse i tusen fremover❤️

Ønsker deg en fortsatt god jul❤️

Klem fra Wenche

 

🎄GOD JUL🎄

Jeg vil ønske deg og dine nærmeste en riktig god jul, og håper at du får en skikkelig fin feiring. Gjør det på din egen måte, sånn at julen blir trivelig og minnerik🥰

Vi skal ha en rolig julefeiring med familie, så det blir nok koselig. Barna er ikke hjemme i julen, så det blir jo bare voksne i år. Nå gleder jeg meg til god middag, og både julesnop og kaker🎄

Senk pulsen, og kos deg masse. Det er lov å slippe ned skuldrene , og spis deg god og mett!

GOD JUL❤️❤️❤️

BESTE STARTEN PÅ DAGEN👌

God kveld❤️

I formiddag fikk jeg meg endelig en skikkelig fin tur i Furulunden igjen. Det var uten tvil en frisk start på dagen, men så nydelig. Jeg gikk sammen med min gode venninne, og vi fikk snakket om litt av hvert underveis. Det har vært etterlengtet å komme seg ut på tur, så vi gikk over 6 km.

Frisk luft er uten tvil viktig. Og jeg elsket å være i Furulunden. Vakre strender, og koselige stier. Og det er bare så idyllisk der, selv om været noen ganger gjør det litt utfordrende. Litt høyt vann noen steder, men da er det bare å velge en annen sti istedenfor.


Jeg er så takknemlig for å kjenne at kroppen min takler både jobb, og litt fysisk aktivitet også. Fikk en skikkelig fin start på fridagen min. Håper på flere turer i løpet av romjulen. Er jo uten tvil lettere å bevege seg nå når kroppen har blitt betraktelig lettere. Godt å kjenne på akkurat det.

Så vil jeg også takke deg som stikker innom her på bloggen. Det er kjekt å skrive, selv om blogg ikke er så populært lenger. Ønsker deg en fin kveld❤️

Klem fra Wenche

SLIK BLIR MIN JUL🎄

God kveld❤️

Jeg har en ganske travel jul foran meg. De neste to dagene har jeg fri, men så skal det jobbes på Joker Frøysland i hele julen. Vi har nemlig åpent på helligdager, så da blir det travle dager. Jeg har dagvakt på julaften, og på juledagene. Men det går fint. Vi drar en liten snartur til Egersund på lille julaften. Min far fyller 80 år, så det må jo markeres litt❤️

I år skal ikke barna være hjemme i julen, så det blir rolig feiring for oss her i Mandal. Da passer det greit å jobbe. Gleder meg til å ønske alle kundene våre en god jul. Så koselig å jobbe på en så liten butikk. Det er første året hvor jeg skal lede butikken gjennom julen, så jeg kjenner litt på stress. Men vi samarbeider bra, så det kommer til å gå bra.

Nå ska jeg bruke de neste to dagene på å få alt klart. Mangler vel en eller to gaver fortsatt, men har laget en god plan. Og jeg skal jammen meg kose meg litt også. Har planlagt litt aktiviteter i morgen, så satser på at det blir en knallfin fredag. Nå skal jeg gi kroppen min hvile, og bare nyte at jeg har litt fri. Det er en deilig følelse.

Ha en strålende fin kveld!

Klem fra Wenche

HAR DU HVILEPULS?

God kveld ❤️

Herlighet, som dagene flyr for tiden. På jobb er det jo travle dager nå rett før jul. Desto viktigere er det å finne pusterom i løpet av døgnet. Jeg har funnet min måte å gjøre det på. Hver ettermiddag etter jobb, så drar jeg hjem for å lage middag. Litt huslige gjøremål har jeg jo. Men så blir det deilig dusj, og på med julepysjen🎄🌟🥰

Jeg elsker den rolige atmosfæren her hjemme i min julepyntede stue. Og jeg koser meg med julemusikk , eller en god serie på nettbrettet mitt. Når jeg tillater meg selv å roe helt ned, så finner jeg overskudd til neste arbeidsdag. Nå har jeg jo fast jobb med mye ansvar, så jeg passer godt på helsen min❤️🥰

Husk at både du og jeg har behov for ro. Vi trenger det. Ikke alltid jage etter noe. Men bare gjøre det som passer best for akkurat deg. Ikke la deg bli altfor fanget i ting og tang. Men sett av tid til å bare være. Det har jeg gjort, og det fungerer så bra.

Ha en rolig og fin førjulskveld ❤️

Klem fra Wenche

VELKLEDD OG ELEGANT!

Reklame | Annonselenke Pierre Robert

God kveld❤️

Hvis det er noe jeg liker å gå med for tiden, så er det dress. Å ha stilige sett med bukse og blazer i garderoben er digg. Jeg føler meg velkledd og elegant. Det passer på scenen , på middag eller fest. Jeg er spesielt glad i min svarte cord dress. Den er lun og varm, men likevel stilig.


Jeg velger ofte å bruke min favoritt ullsinglet til dressen. Den har fin utringning , og er så behagelig å ha på. En svart singlet trenger man til alle årstider, og perfekt å ha en i deilig ull. Enkelt og elegant på samme tid. Det liker i hvert fall jeg. Jo eldre jeg blir, dess mer opptatt blir jeg av å finne min egen stil.

Hvis man ønsker å bygge en god basis garderobe , så er jo også blazer i ulike stoffer veldig populært. De kan jo fint kombineres med ulike bukser også. Så jeg er definitivt på jakt etter flere i tiden fremover. Gi meg gjerne gode tips til hvor jeg kan finne de.

Ønsker deg en fin kveld❤️

Klem fra Wenche

DET ER IKKE EN QUiCK FIKS!!

God kveld❤️

Jeg har valgt å være åpen om min beslutning om å bruke Wegovy. Det satt langt inne å be om medisinsk hjelp mot min overvekt, da jeg har jobbet hardt på egenhånd i veldig mange år. Men jeg innså at det var på tide å benytte seg av den hjelpen som faktisk finnes. Min fastlege var enig, så da startet jeg opp i juni.

Det gikk overraskende kort tid før jeg merket effekten av medisinen. Der dukket opp en metthetsfølelse, som jeg aldri har opplevd før. Søtsuget forsvant, og spiseforstyrrelsen min ble satt på «pause « . Vektnedgangen kom også veldig raskt igang. Jeg har bare økt dosen en gang , da både legen og jeg ønsker at det ikke skal gå så raskt nedover.

Selvsagt er der bivirkninger, men jeg har vært heldig. Eneste utfordringen min er å drikke nok, og jeg har treg mage. Litt små uggen noen ganger, men ikke noe som plager meg veldig. Psyken min har fått seg en opptur, og jeg føler meg mer og mer tilfreds i egen kropp. Største gleden er uten tvil at den fysiske formen er blitt betraktelig bedre. Og jeg takler å jobbe!

Men disse resultatene kommer ikke av seg selv. Man må fortsatt være aktiv, ta bevisste valg på hva du spiser. Dette er en drahjelp mot en sunnere livsstil. Siste legebesøk viste flotte blodprøve resultater , så det var en solid opptur!

Du kan følge hverdagen min på sosiale medier❤️❤️❤️

Klem fra Wenche

🎄JULESTEMNING🎄

God kveld ❤️

Jeg har virkelig fått skikkelig julestemning her hjemme dette året her. Stuen er pyntet til jul, og nytt juletre ble kjøpt for noen uker siden. Jeg er jo allergisk , så vi må ha plastikk tre. Det gamle som vi hadde, var godt brukt og preget av tidens tann. Så vi fant et flott tre på Rusta.

Det er noe spesielt med å ha pyntet juletreet. Hele stuen blir opplyst, og jeg kan se på det i timesvis. Elsker julepynten vår, som har lange tradisjoner. Spesielt glad i julekulene som ble kjøpt i Sør Korea da vi hentet barna våre. Det er jo ganske mange år siden nå. Men de betyr mye for oss.

Jeg elsker gull, rødt , mørk grønn, kongler, hjerter  og engler på treet. Heldigvis godtar familien min smak, så det byr ikke på diskusjoner. Det er en egen atmosfære når julepynten er på plass, og den nyter jeg hvert eneste år .

Ønsker deg en fin førjulstid ❤️

Klem fra Wenche

 

MYE HAR SKJEDD SIDEN SIST!

God kveld ❤️

Det er noen måneder siden forrige innlegg her på bloggen. Jeg føler at det har skjedd så mye i livet  mitt  siden den gang. Men jeg tenkte at en liten oppdatering her inne også burde gjøres, selv om blogging ikke lenger er min hovedaktivitet. Livet mitt smiler om dagen, og jeg er på et godt sted. Den tryggheten som jeg endelig kjenner på, er så utrolig deilig.

I starten av juni valgte jeg å begynne på Wegov medisin, for å få hjelp med min livsstilsendring. Det har virkelig vært en suksess, og jeg har gått ned 22kg. I tillegg har mange cm forsvunnet på kroppen min. Helsen min er betraktelig forbedret, og jeg valgte å starte i ny jobb 1.august. Jeg er nå driftsleder ved Joker Frøysland. Butikken ligger rett i nabolaget mitt, og det fungerer perfekt.

Det er en stor milepæl å være tilbake i jobb. Har fortsatt min network marketing business på si. Jeg koser meg med masse mestringsfølelse, og har en fin hverdag. Rart hvordan livet fører meg fremover, og jeg griper de mulighetene som dukker opp underveis. Jeg koser meg på sosiale medier, og der kommer jeg til å være aktiv fremover også.

Jeg aner ikke hvor ofte det blir innlegg her fremover. Men nå fikk dere et livstegn. Ønsker deg en fin helg, og du er velkommen til å følge hverdagen min på sosiale medier ❤️

Klem fra Wenche