Jeg slipper meg løs!

Noen mennesker er varme, og har en herlig aura rundt seg. Når man blir kjent med så flotte mennesker, så blir jeg veldig glad. Det er godt å føle seg trygg i deres omgivelser, og man blir sett for den personen man faktisk er. Jeg er sikkert ikke den eneste som ønsker å bli kjent med flere mennesker. Og jeg er aktiv, våger å delta på ting og være sosial når det er mulig. Hvis man byr på seg selv, så får man ofte veldig masse tilbake. Når jeg er i slike omgivelser, så kan jeg slippe meg løs. Være akkurat sånn som jeg er, og gjøre ting som jeg liker.

Man må legge janteloven bak seg, og faktisk by på ditt i samfunnet. Vi er jo alle sammen mennesker med ulikt utgangspunkt, og vi liker ulike ting. Men når man setter sammen folk i et trygt og varmt miljø, så skjer der ting. Jeg har fått så mange klemmer i dag. Det varmer hjertet mitt, og jeg føler meg så trygg. Når man merker at nye vennskap skapes, så er det jo bare helt herlig. Jeg føler meg så utrolig heldig akkurat i disse dager. For jeg vet at der finnes mennesker som ser mer, og som lar meg få sjanser.

La oss alle sammen forsøke å være gode mot hverandre i hverdagen. Det kan faktisk bety mye mer enn du tror. Vi må ikke la negativitet få ødelegge alt det fine som skjer. Men vær åpne for å bli kjent med nye mennesker, og gi av deg selv. Du får så mye igjen, dersom du slipper nye mennesker inn i livet ditt. Det har jeg gjort, og jeg angrer ikke et sekund!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Mestring i hele kroppen!

Det er en deilig følelse inni meg akkurat nå. Jeg har kommet hjem fra spillejobben nå, og jeg må bare erkjenne at jeg er ganske stolt av meg selv. Å gå alene ut på spillejobb, er til tider både skummelt og krevende. Men herlighet så utrolig kjekt det er! Flott mennesker som driver Tiedemands Cafe, og de passer så godt på meg hele tiden. Jeg er så heldig som får lov til å opptre hos dem, og jeg er allerede booket inn til neste lørdag. Så dette går så fint, og jeg kjenner på mestring!

Jeg tenkte på det underveis i dag. Det har vært mange tunge tak i min hverdag, men dette er en skikkelig opptur. Og jeg føler at det løfter hverdagen min, og det merker jeg godt. Nå er jeg i skikkelig musiker modus, og har så mye glede av musikken i hverdagen. Å sitte her hjemme å øve, har fått en viktig brikke på plass. Det skal bli godt å slappe av på sofaen, for jeg er ganske sliten. Men det er ikke så farlig, jeg koste meg. I tillegg så var der to par fra Egersund som satt ved det nærmeste bordet. Det gjorde meg litt nervøs, men det var koselig.

Alt i alt så har jeg hatt en skikkelig fin ettermiddag, og jeg gleder meg allerede til neste helg! Da er der nok masse folk, og jeg vet folk allerede har bestilt bord. Denne gode følelsen skal få bli med meg videre i hverdagen min, og jeg skal bruke den fornuftig.

Kos deg masse i kveld, så snakkes vi igjen senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat ( torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Jeg er klar!

God morgen!

Jeg har jobbet godt med meg selv etter gårsdagens følelser, og er klar for en ny og spennende dag. Det skal bli kjekt å komme seg ut på spillejobb om noen timer, og jeg skal øve litt nå i formiddag. Sånn er det for meg. Når visse følelser blir trigget, så klarer jeg ikke å fungere sånn som jeg burde. Da må jeg tillate meg selv til å bruke god tid, og bare bli omringet av kjærlighet fra mine nærmeste.

Tusen millioner takk til alle dere som sendte meg fine meldinger. Jeg har lest alle sammen, og forsøkt å svare så godt som jeg kan. Det varmer hjertet mitt at dere valgte å skrive noen trøstende ord til meg på fredagskvelden. Godt å vite at det ikke bare er jeg som synes at den kommentaren var unødvendig. Det er ikke ofte jeg velger å vise frustrasjonen min så åpent på sosiale medier, men jeg har fått nok av sånne type ord.

Nå er fullt fokus på spillejobb, og jeg gleder meg veldig til å spille for folk på Tiedemands Cafe! Jeg håper at mange stikker innom, og at de kommer til å kose seg med god mat og underholdning. Ønsker dere alle sammen en fin lørdag, og ta godt vare på hverandre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Kommentaren som fyrte meg opp!

I ettermiddag klarte en kommentar å sette fyr på meg. Jeg ble skikkelig sint, og vonde tanker kom i hodet mitt. For jeg sliter jo en del med eget utseende, selvbildet , spiseforstyrrelser i hverdagen. Jeg hadde filmet en ny video til min Youtube kanal, og jeg har gått uten sminke i hele dag. Tenkte ikke på at det var noe jeg måtte endre på for å filme video. Det har jeg nemlig lært meg til, og jeg skal være fornøyd med meg selv akkurat sånn som jeg er.

Det gikk ikke så lang tid, før jeg fikk en kommentar på Facebook. “Er lurt å sminke seg litt for å se bra ut på videoer. Bare et tips”. Det stakk i magen min da jeg leste det. De negative tankene om meg selv, ble trigget umiddelbart. Først trist, men så ble jeg skikkelig provosert. Måtte bare snakke om det på Snapchat og Instagram story. For meg så er ikke en sånn kommentar greit. Noen reagerer kanskje på at jeg er hårsår. Men jeg vet akkurat hvordan det kjennes å ikke føle seg fin nok. Hver dag i hele mitt liv har jeg kjent på det. I hvert fall så lenge jeg kan huske.

Noen ganger så velger jeg å bare overse det vonde som kommer på internett. Men i dag traff det en nerve hos meg, og det resulterte i et skikkelig sinne. Hvordan skal man klare å minske kroppspresset i dette samfunnet? Hvorfor må jeg ha sminke for å kunne se bra ut? Er jeg stygg uten sminke? Er jeg for stygg for å kunne filme video? Vil ikke folk se på mine videoer fordi jeg ikke pynter meg nok? Nei, dette er virkelig ikke greit for meg. Derfor sa jeg i fra. Men det rakk ikke inn hos vedkommende, så jeg legger ikke mer energi inn i det nå.

Jeg ønsker å være naturlig, og kunne velge selv hvilke dager jeg bruker sminke. Det kan godt hende at jeg er sminket i neste video, men det skal kun være fordi jeg allerede har sminket meg. Sånn som i morgen, når jeg skal filme før spillejobb. Da er sminken min på. Dette er noe som virkelig trigger, og jeg kjenner på mange følelser i kveld. Det blir en rolig kveld her hjemme med min kjære. Jeg orker ikke å gå ut. For jeg ser jo ikke så bra ut. Nei, drit i hele greia. Det bli hjemmekos i stedet.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Kom deg ut blant folk!

God kveld!

Da kan vi senke skuldrene litt, og ta helg. I hvert fall noen av oss. Selv om jeg skal på spillejobb i morgen. Det er bare stas for min del. Endelig har jeg en følelse inni meg som jeg virkelig har savnet. For det er noe annet å ha en avtale om en jobb, i forhold til det å kun jobbe her hjemme. Det er bare to timer i uken, men det gir meg masse. Men la oss heller snakke om noe helt annet. Tenkte jeg ville skrive noen ord om relasjoner. Hvordan kommer du i kontakt med andre mennesker? Venter du på at de skal banke på døren din? Eller er du aktiv selv, og oppsøker miljøer som du trives i?

Jeg har lært masse om relasjoner de siste årene. For hvor dypt stikker et vennskap? Er vi så gode venner som det vi tror, eller forsvinner det når livet blir vanskelig? Noe av det såreste for meg, har vært å måtte avslutte relasjoner på grunn av ulike omstendigheter. Da jeg dro fra Egersund, måtte jeg ta vanskelige valg. Det ble viktig for meg å få nok avstand til det som var vanskelig, slik at jeg kunne bygge meg selv opp igjen. Det resulterte blant annet i at jeg måtte dra fra gode vennskap. Den dag i dag så kan jeg kjenne på savnet. Men jeg var helt nødt til å dra bort.

Når vi knytter til oss nye relasjoner, så finnes der mange ulike kategorier innenfor vennskap. Noen mennesker er man bare på hils med, men det sitter ikke så dypt. Så har man venner som man møter en gang i blant, men som man faktisk er litt glad i. Til slutt så har man bestevenner. De vennskapene hvor man har gjensidig respekt, og kan dele det aller meste. Jeg føler meg heldig som har alle kategoriene i livet nå. For jeg har en frihet til å kunne velge selv, og jeg bestemmer over min egen fritid. Jeg valgt å engasjere meg i lokallag, og kom meg ut blant folket.

I dag så føler jeg meg hjemme i Mandal. Dette har uten tvil blitt et kjært sted for meg, og jeg elsker å bo i hjemmet vårt. Gode vennskap skapes enda, og jeg koser meg veldig sammen med dem. Å gi litt av seg selv, kan gi veldig fine resultater. Men man må våge å gjøre en innsats selv. De ringer nemlig ikke plutselig på døren!

Ha en fin fredagskveld, så snakkes vi igjen senere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Kjærligheten seiret!

God morgen!

Da er nok en uke over, og fredagen er her. Det er alltid like deilig å tenke på, for da kommer jo min kjære mann hjem til oss igjen. Noen uker er savnet ekstra stort, og man skulle ønske at vi alltid var her hjemme sammen. Men så går det jo alltid bra med oss likevel. Å kjenne at man savner ektefellen sin, er jo bare et godt tegn. Vi har snart vært kjærester i 7 år. Det er helt utrolig hvordan årene flyr av sted. Heldigvis er vi like glad i hverandre den dag i dag. Det er jeg super takknemlig for.

Jeg var så sikker på at der ikke fantes en mann der ute for meg. Og jeg ønsket ikke å ha et forhold som minnet meg om det forrige. Heldigvis så klarte min kjære å overtale meg, og vi valgte å satse på hverandre. Det har virkelig gitt livet en god mening, og vi er blitt en fin familie. Å se hvordan han er med ungene, varmer hjertet mitt. Det var et stort ansvar som kom sammen med meg. For ungene betyr alt, og jeg ønsket så inderlig at de kunne få en fin stefar. Vi var heldige.

Å finne det samholdet som familie, har vært en viktig og interessant reise. Nå hadde jo ikke min mann barn fra før, så det var da fullt fokus på de to guttene mine fra første dag. Jeg kan ikke få takket min kjære nok for den rollen han har i vårt liv nå. Da jeg flyttet ned hit, så var det ikke bare lett. Å skifte miljø er ikke det enkleste for barn, og jeg måtte kjenne på magefølelsen min. Heldigvis så vet jeg at vi valgte helt rett, og jeg har ikke angret i det hele tatt.

Kjærlighet er dyrebart, og det må tas vare på. Det er ikke tvil om at vi voksne kommer litt langt bak i køen nå. Så vi har litt å ta igjen når ungene vokser enda mer til. Men vi har vært ganske flinke til å se hverandre likevel, og vise at vi elsker hverandre. Det kommer en dag hvor ungene forlater redet, og da skal vi gjennomføre en del fine planer som vi allerede har lagt. Det er godt å ha troen på en trygg og fin fremtid for både store og små! Jeg ønsker dere alle sammen en fin fredag, så snakkes vi igjen til kveldens innlegg. Snart helg, folkens!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Spillejobb gjør meg glad!

Nå kjenner jeg at gleden over å kunne spille piano, har økt betraktelig de siste ukene. Det er så stas å få lov til å opptre, og jeg gleder meg veldig til lørdagens opptreden. Nye coverlåter øves på, og jeg leter etter sangskatter på internett mens jeg ligger på sofaen. Så utrolig kjekt å holde på med, og det gir meg et godt humør. En skikkelig opptur, rett og slett. Jeg er skikkelig heldig, og det føles veldig riktig for min del.

Jeg elsker å finne nye låter som passer til anledningen. Det er kjekt å utvikle seg som artist, og stå på egne bein. Kanskje jeg kan gjøre dette andre plasser også etter hvert? Den som lever får se! Jeg er så klar for en ny helg, og vet at dette kommer til å bli en skikkelig fin ting. Nå er jeg endelig sterk nok til å teste ut nye spilleplasser, og det føles veldig godt. Det er lov å feire de milepælene som man faktisk klarer å oppnå!

Har du tips om coverlåter, så skriv gjerne i kommentarfeltet eller send meg melding. Jeg har plass til mange flere låter i min perm, og gleder meg til å videreutvikle mitt eget konsept. Fy søren, dette er både gøy og spennende for min del. Sommerfugler i magen, og masse tanker om antrekk. Vil jo se bra ut , samtidig som det må være komfortable klær og sko. Alltid noe som denne damen må fundere på.

Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Den evige kampen!

God kveld!

Jeg forsøker etter beste evne å komme meg videre. Gjøre alle de riktige tingene, og fokusere på fremtiden. Men noen ganger så holder kroppen meg igjen, og vil ikke slippe taket. Da blir jeg veldig frustrert, og kan faktisk til tider få lyst til å gi opp. Men jeg skylder meg selv å faktisk gå videre. Livet er helt annerledes nå, og jeg har så mange muligheter. Jeg vet at mange andre klarer å legge lokk på problemer, og så går de videre. Sånn skulle jeg veldig gjerne hatt det. Men min situasjon er ikke sånn, og det har jeg fått bekreftet av leger og terapeuter. Jeg er i recovery prosess, og vil komme meg videre på min egen måte. Men det betyr ikke at det vonde forsvinner, eller slipper taket.

Det handler om at jeg finner en riktig balanse i livet, og at jeg klarer å gi fortiden min mindre og mindre plass i nåtiden. Små ting kan velte et stort lass, og det stemmer i mitt tilfelle. For jeg kan egentlig ha en fin dag, men så er det plutselig en trigger som setter meg helt ut. Vanskelig for dere andre å skjønne, og jeg har jobbet knallhardt for å akseptere min egen hverdag. Jeg vil jo aller helst bare glemme alt som har skjedd. Psykiske utfordringer er til tider krevende, og svært uberegnelige. Den eneste måten jeg kan leve på, innebærer stram struktur, forutsigbarhet og trygge rammer. Det er jeg veldig heldig som har her i Mandal, og det hjelper meg videre.

Til nå så har jeg ikke hatt en eneste dag uten at gamle minner/traumer har streifet inni hodet mitt. Noen ganger er det ikke så mange ganger, mens andre ganger så kjører det konstant inni hodet mitt. Da er det godt for meg å vite at det ikke trenger å være farlig. Men jeg må ta hensyn til min egen form, og jobbe meg gjennom de traumene som dukker opp. Hver eneste dag, folkens. Det er ingen spøk. Men beinhard jobbing med følelser, og finne riktig vei videre. Takk for at du er med meg på den reisen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!