MAMMAHJERTET BANKER!

God kveld!

I kveld kjenner jeg på en koselig følelse. For nå har jeg i to dager jobbet sammen med minstemann på hans rom. Og i den tiden har vi hatt så god stemning, og fine samtaler. Det er ikke så ofte vi har tid til det, men nå er vi på en måte nødt til å jobbe sammen. Vi har nå malt to strøk, og det gjenstår en runde til i morgen. En skikkelig fin opplevelse for oss, og det har gitt meg så gode mammafølelser.

Jeg har stor forståelse for at mamma ikke er den kuleste å tilbringe tid med. Men i dette prosjektet har det vært vår oppgave å løse ting sammen. Helt ærlig, så var jeg også litt spent på hvordan vi ville løse denne oppgaven. Men det har vært god stemning, litt musikk og en prat om hverdagen vår. Jeg har lært mye disse dagene, og mammahjertet banker hardt av stolthet og mestring. Oppussing kan være til besvær, men vi har hatt godt av dette!

Klem fra Wenche

KALENDEREN FYLLES OPP!

God kveld!

Nå skal jeg planlegge høsten og vinteren godt. Har allerede fått inn bookinger til mange show frem mot jul. I tillegg så skal jeg en helg på kurs i Kristiansand, og der blir nok både lærerikt og kjekt. Ser at kalenderen fylles opp, så jeg må gå lagt inn nok hvile og fritid. Men det blir spesielt travelt i november og desember. Jeg gleder meg, og er spent.

Det er så mye kjekt som skjer, og jeg føler meg så utrolig heldig. Nå ser jeg jo at der er et publikum som ønsker å ha meg på scenen. Det varmer hjertet mitt veldig. Og det fyller opp selvfølelsen min litt. Jeg trenger bekreftelser, og det virker bra på meg. Gleder meg sånn til å underholde, og kose meg med musikken. Den gir meg masse energi, og jeg glemmer tid og sted.

Jeg håper at dere stikker innom for å høre på meg. Det er så kjekt når dere dukker opp på mine show!

Klem fra Wenche

 

MALING OVERALT!

God morgen!

I går fikk jeg ny respekt for de som jobber som malere. En jobb som virkelig krever konsentrasjon og utholdenhet. Jeg og minstemann malte første strøket på hans rom i går. Vi brukte i underkant av tre timer. Og min kropp kjennes ut som at den har trent altfor mye. I dag bli det strøk nr2, og vi regner med å trenge enda en runde med maling i morgen.

Jeg fikk bekreftet min mistanke om at jeg ikke er den beste til å male. Men vi får bare gjøre så godt som vi kan. Blå vegger skal males om  til vanilje farge. Vi fikk i det minste litt tid sammen, og det gikk så fint. På med deilig musikk, så kom vi oss gjennom det på en god måte. Kjekt å tilbringe tid sammen med ungen min. Og faktisk gjennomføre en praktisk oppgave sammen.

Tror jeg skal varme opp denne kroppen litt før vi setter i gang. Her trengs der litt blodsirkulasjon i armer og bein. Vi krysser fingrene, og gleder oss til vi får det endelige resultatet!

Klem fra Wenche

SPENNENDE PROSJEKT PÅ GANG!

God kveld!

Nå er jeg så klar for å øve på masse julesanger! Ja, det er en stund til jul enda. Men det er ikke lenge til julebord sesongen starter, og da må jeg ha klart et nytt karaoke show. Da må der inn mange kjekke julelåter. Det er alltid artig å synge julesanger, og det gir meg så god følelse i både kropp og sjel. Jeg er klar for å opptre, så da må jeg øve godt den kommende perioden.

Jeg er så glad for de mulighetene som jeg får, og skal gjøre mitt aller beste. Det blir skikkelig morsomt å lære seg julelåter å ulike sjangre. For jeg må ha litt av hvert på listen min. Både kjappe og friske sanger, samtidig som at jeg må ha tradisjonelle klassikere også. Nå som jeg vet at der blir oppdrag, så setter jeg i gang med stor iver og entusiasme. Dette er en ny utfordring, som jeg gladelig tar i mot!

Tenk så mye kjekt som skjer for tiden med musikken. Det er så masse nytt som jeg ønsker å teste ut, og jeg byr på meg selv. Nå blir det nok masse øving, og jeg må finne de riktige låtene. Hvilke julefavoritter bør jeg ha med i showet??

Klem fra Wenche

JEG TRENGTE LITT TID!

God kveld!

Da jeg var ferdig på musikkloftet i formiddag, så valgte jeg å stikke innom Tiedemands Cafe. Der traff jeg gode venner, og fikk kost meg med en deilig lunsj. Jeg hadde rett og slett behov for å slappe litt av i koselige omgivelser, og få påfyll av deilig energi. Det var herlig med en deilig burger, og jeg tillot meg selv å kose meg med deres deilige sjokoladekake.

Noen ganger må man gi seg selv tid. Bare senke skuldrene litt, og ha det koselig med venner. Jeg er glad for at jeg stakk innom, og det ble både latter og alvor. Gleder meg til å opptre på fredag kveld. Er så klar for en skikkelig helaften med deilig musikk. Noen steder har en atmosfære som treffer sjelen. Tidemands Cafe er et godt sted å være for min del. Maten var så deilig, og jeg nøt det skikkelig. En deilig opplevelse, før jeg dro hjem til malerkosten og oppussing!

Klem fra Wenche

NY BOOKING PÅ PLASS!

God morgen!

Jeg er blant dem som virkelig heier på norsk musikk. Der er så mange flinke artister og musikere. Da jeg vokste opp, så fikk jeg kun kassetter med norske artister. Det var Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Sigvart Dagsland, Karoline Kruger og Tor Endresen. Og jeg kunne de aller fleste låtene deres på rams. De var mine musikalske forbilder, og jeg drømte om å være like flinke og populære som dem.

Når jeg nå skriver min egen musikk, så kan jeg fortsatt bruke dem som inspirasjon. Men jeg skaper mitt eget uttrykk, og tekstene er dype og personlige. Disse artistene gav meg musikalske skatter som jeg fortsatt har med meg. Tenk om noen der ute kan like min musikk? Jeg er så full av nerver når det kommer til min musikk. Om kun få dager, skal jeg fremføre fire låter live på Verdensdagen for psykisk helse her i Mandal!

Det blir utendørs konsert, og jeg skal ha første halvdelen av tiden. Jeg lar altså publikum få høre de låtene som jeg spiller inn i studio om få uker. Jeg kjenner at sommerfuglene i magen våkner skikkelig, og det blir rart. Mer og mer virkelig for hver dag som går. I formiddag er det ny økt på Musikkloftet, så jeg forbereder meg best mulig!

Klem fra Wenche

 

JEG VET JEG KAN!

God kveld!

Nå kan de kalde vinterdagene bare komme, for jeg har en deilig og varm lue klar til bruk. Ekstra kjekt å strikke den selv, og faktisk kjenne på mestring i hver maske. Gøy å takle overgang fra rundpinne til strikkepinner. Og felle av etter mønster. Mye nytt å lære nå, men det går jo ganske så bra. Valgte å strikke den i lys farge, da jeg har både jakke og hals i matchende farge. Blir fint i vinterkulden!

Små gleder i hverdagen er viktig. Akkurat nå så er det ekstra godt å bruke hodet på kreativt håndarbeid. Du tenker kanskje at det er jo bare en liten lue. Men for meg så er det så utrolig gøy å kunne gjøre dette selv. Uten at andre må hjelpe til, eller faktisk bare overta mine prosjekter. Nå er jeg heldigvis mer tålmodig. Det kommer godt med. Nå har jeg som sagt startet på et større prosjekt. Men denne lille luen gav meg en påminnelse om at jeg faktisk kan klare det selv!

Klem fra Wenche

FARMEN 2020 LEVERER!

God kveld!

Jeg må si at årets utgave av Farmen virkelig lover godt. Det har vært en så kjekk start, og der er så mange deltagere som virkelig har sin egen personlighet. Nå ble det ganske mye drama mellom guttene første uken, og det syntes jo jentene var litt morsomt. Valget av førstekjempe ble Jostein, og det overrasket meg ikke. Men for en sjau det ble mellom storbonden og Jostein i etterkant. God tv vil jeg si. Og jeg gleder meg til fortsettelsen.

I tillegg så har vi Torpet, og der har vi to av mine favoritter fra tidligere sesonger. Mathias og Karianne er jo to herlige mennesker. Så det er morsomt å endelig ha dem tilbake på skjermen. Jeg kommer til å kose meg fremover, og vil ha med meg alle episoder. Gøy å se at Farmen klarer å levere god tv enda en gang, og det er godt jobbet med casting og produksjon. Friskt pust med ny programleder i Mats Hansen. Han virker til å spille litt mer på humor, og er mer konkret i sine tilbakemeldinger.

Høsten er en fin tid på tv, og jeg koser meg hjemme i godstolen. Dette blir kjekt, og nå skal det bli spennende å se hvem som vinner til slutt!

Klem fra Wenche

 

KLARER JEG DETTE?

 

God morgen!

De siste ukene så har jeg virkelig fått blod på tann når det kommer til strikking. Det er så kjekt å endelig få det til, og jeg har fått ferdig en lue allerede. Er snart halvveis på en hals også. Men nå har jeg funnet en genser som jeg vil strikke. Det blir spennende å se hvordan dette går. Jeg skal kjøpe inn garn denne uken, og er veldig spent. På et tidspunkt skal jeg sjonglere fire farger i et mønster. Men det blir så fint.

Jeg er heldig som kan få god hjelp dersom jeg setter meg selv helt fast. Dette blir en stor mestringsopplevelse. For jeg skal ikke gi opp underveis. Tenk så stas å kunne holde varmen i egenstrikket genser denne vinteren! Jeg har troen på at dette skal kunne gå, og jeg gleder meg til å lære masse underveis. Skal strikke med ganske store pinner, så da ser man kjapt fremgang. Denne oppgaven vil kunne gi meg noen grå hår.

Første bud blir å få tak i riktig garn. Håper de har det her i Mandal. Så er det bare å legge opp masker, og sette i gang!

Klem fra Wenche

TRENINGSPLAN UKE 40!

God kveld!

Jeg er skikkelig motivert for en ny treningsuke, og fortsetter med mine morgenøkter også i høstferien. Det er så viktig å holde seg i gang, og fortsette på min treningsreise. Resultatene merkes på kropp og hode, så det gjør meg ekstra motivert. Denne uken skal jeg gjennomføre disse øktene :

Mandag:

Tirsdag:

 

Onsdag:

Torsdag:

 

 

Fredag:

Jeg er glad for at disse treningsprogrammene passer min helse og kropp. Det gjør meg trygg, og jeg jobber effektivt i disse minuttene. Sammen med normalt spisemønster, så gir det meg en vektreduksjon, og kroppen min strammes opp. Føles herlig, og jeg merker at det hjelper på min selvfølelse. Ta deg noen minutter med trening så ofte som du klarer. Det vil gi deg en positiv effekt!

Klem fra Wenche