Jippi, jeg klarte det!

God kveld!

Det er så utrolig deilig å kunne si at jeg klarte å gjennomføre 20 treningsøkter i januar 2020! Det har vært en krevende måned, og jeg har virkelig jobbet hardt med meg selv for å kunne klare dette. Men jeg er i mål, og er så klar for å gjøre den samme jobben i februar. Da har jeg enda færre fridager, så jeg må være veldig strukturert hele tiden. Det blir en tøff måned, men desto kjekkere når man når målet sitt.

Jeg har noen ganger vært skikkelig demotivert. Men da hjelper det å tenke på alle fordelene som trening faktisk gir meg. Det er så utrolig viktig for meg å kunne prestere, så da må jeg jo gjøre det som kroppen min responderer aller best på. Jeg er svært takknemlig for alle dere som heier på meg underveis. Det betyr så mye for meg, og har hjulpet meg gjennom de tunge stundene.

Målet for den første måneden i 2020, er altså nå et faktum. Jeg går inn i helgen med en så fin følelse i kropp og sjel. Men jobben er så vidt begynt, og der ligger nye mål som venter på meg. Det kommer til å bli et svært aktivt år for min del, og jeg vet at det kommer til å gjøre meg sterkere i hverdagen min. De neste månedene må jeg ha et stort fokus på fysisk aktivitet, og fortsette den gode prioriteringen i hverdagen.

Kos deg sammen med familien i helgen, og smett inn en eller to treningsøkter også! Vi snakkes senere i kveld.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Er “flink pike” bare dumt?

Jeg har alltid hatt en sterk arbeidsmoral, og vært veldig opptatt av å skulle ha en karriere. Til tider så har det gått litt for langt, og det erkjenner jeg ærlig. En stor del av årsaken til akkurat det, henger direkte sammen med min oppvekst uten selvtillit. For meg så ble det altoppslukende å være flink nok, slike at ikke noen kunne kalle meg dum. For jeg visste at de allerede hadde ødelagt mitt eget selvbilde når det kommer til kroppen min. Men hjernen min skulle ikke noen ta meg på.

Det er fint å ha god arbeidsmoral. Men det kan bli litt vel mye noen ganger. Og når jeg nå sitter hjemme, så kan dere nok skjønne at jeg var nødt til å finne på noe nytt å gjøre. Så jeg har valgt å satse på meg selv, rett og slett. Bruke de egenskapene som tilhører meg, og gjøre det med glede og energi. Min helse trenger det, og jeg må ikke bare bli sittende i et hjørne. Det er viktig for meg å ha nok å gjøre, og kan til tider derfor gape over litt vel mye om gangen. Sånn har jeg egentlig alltid vært, men nå er jeg mer bevisst på mine egne handlinger.

Skal man komme seg frem i denne bransjen, så kan man ikke sitte på gjerdet og vente på bedre tider. Nei, da må man produsere innhold hver eneste dag. For meg så fungerer det fint, og jeg trives veldig godt med denne løsningen. Det er mange som ikke skjønner min situasjon, og hvordan jeg kan jobbe på denne måten. Men jeg er heldig som har fått til en hverdag som passer for meg og min familie. Der vil alltid være delte meninger om meg, og det stresser meg ikke lenger. For jeg har funnet en ro inni meg, og vet akkurat hvor jeg ønsker ende opp.

Hard jobbing fører til resultater, og jeg vet at det vil skje hos meg også. Nye ting skjer jo hele tiden, og jeg jobber tålmodig og målrettet. I hele mitt voksne liv, så har jeg ønsket å kunne formidle. Så da er jo denne kreative bransjen midt i blinken for meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Uro skaper nye låter!

God morgen!

Denne uken så har jeg hatt en del tankekjør. Det har faktisk vært ganske krevende for meg, og det har tatt fra meg verdifull energi. Jeg har heldigvis klart å kanalisere noen av de følelsene ut i ord, og har produsert tre sterke sangtekster. Når jeg våger å lytte skikkelig til det som skjer på innsiden, så klarer jeg faktisk å være ganske produktiv. For meg så er det en terapi å kunne skrive, men jeg ser også at tekstene er sterk kost.

Jeg har allerede sendt tekstene over til musikkterapeutene, og sammen skal vi jobbe med melodier til tekstene. Det kommer til å kreve en del av meg, og det kan gode hende at der kommer noen tårer underveis i prosessen. Jeg satser på at det hjelper meg noen steg videre, og at jeg kommer sterkere ut etterpå. Det er både godt og vondt å skrive tekster. For man må våge å kjenne skikkelig etter. Det er ikke alltid jeg klarer det, og da står ordene fast inni meg. Denne gangen fikk jeg ordene egentlig veldig kjapt og greit.

Det er godt å vite at jeg har noen som hjelper meg videre med disse tekstene. De kjenner meg godt, og kan forstå hvorfor akkurat de ordene kommer ut nå. Der skjer mange spennende ting i livet akkurat nå, men samtidig så trigger det frem følelser. Jeg er nok også litt redd her jeg sitter. Men jeg vet at det er riktig å ta nye steg, og ta den tiden som jeg trenger. Men jeg håper bare at platen min ikke blir altfor mørk og tung. Det må på en måte være en balanse der. Men jeg velger å beskrive følelser som er ekte og reelle.

Nå gleder jeg meg til å gå på musikken sammen med gjengen i formiddag. Da skal vi øve på en helt annen type musikk, og jeg kjenner at det trenger jeg nå. Ser virkelig frem til å slå meg løs på slagverket i noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Blir du liggende på sofaen?

Å være aktiv i hverdagen, er veldig viktig når man lever med psykiske utfordringer. Så jeg har i flere år prioritert det. For jeg orker ikke å bli liggende på den sofaen, og synes synd på meg selv. Det fører meg nemlig ikke dit jeg vil, og da må jeg ta ansvar selv. Vi kan ikke skylde på noen andre. Men vi må ta grep i eget liv. Det er mange ganger hvor jeg kjenner at det virker håpløst. Men så kommer der alltid noen lyspunkt når du minst venter det. Jeg er heldig som har funnet min vei videre, og tar de stegene jeg kan klare. Det er kjekt å ha noe å holde på med hver eneste dag.

Da jeg ble værende hjemme, så hadde jeg to valg. Enten måtte jeg finne meg en ny hverdag, eller så kunne jeg bare synke ned i selvmedlidenhet og sorg. Heldigvis så var ikke staheten min borte, så jeg valgte å jobbe meg videre på min egen måte. Det er jeg så glad for. Aller mest fordi jeg nå har det mye bedre med meg selv, og helsen min er mer stabil over tid. Der er noe som har skjedd med meg, og jeg føler at fortiden heldigvis blir liggende bak meg nå. Det har vært et spennende halvår, og jeg har utviklet meg som person, både fysisk og mentalt.

Livet mitt ble snudd på hodet, men det har virkelig vært fint å se hvordan min nye hverdag er nå. Jeg er omgitt av kjærlighet og respekt. Trygge rammer er på plass, og jeg utvider mitt eget trygghetsvindu. Jeg håper at min historie kanskje kan være til inspirasjon for noen der ute. For jeg vet hvor tøft det er å starte helt på nytt i livet. Mange ganger kan de se så mørkt ut, men jeg lover deg at solen kommer frem etter hvert. Men du må ta små steg om gangen, og finne en trygghet inni deg selv. Da kan du klare mye mer enn du tror!

Jeg håper at du har en fin kveld, og at du passer godt på deg selv. Husk at i morgen kommer en ny dag med blanke ark, og den kan du bruke sånn som du selv vil. Aldri mist håpet om en bedre hverdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Jeg må slippe taket!

God kveld!

Når jeg skriver låter, så må jeg slippe ut følelser. Lukke opp den døren som alltid er lukket, og som inneholder sterke opplevelser og traumer. Ikke fordi jeg har lyst til det, men fordi jeg gjennom låtskriving klarer å bearbeide noen av de såreste følelsene mine. Man må rett og slett våge å kjenne på følelsene sine. Noen ganger så orker jeg bare ikke tanken på det, mens andre ganger så må jeg plutselig bare skrive ned noe. Men man må tillate seg å kjenne på det som faktisk er gjemt innerst inne.

Jeg har skrevet en del låter allerede, og jeg vet at tekstene er dype og alvorlige. Det måtte bare ut av kroppen min, og jeg er glad for at det nå er blitt mine låter. Så er det noen ganger vondt å lese tekstene på nytt. For det minner meg om såre ting. Man kan trygt se at låtskriving er terapi. Men det er jammen meg ikke enkelt heller. Jeg forsøker å finne noen svar, og det er ikke alltid man finner de svarene som man ønsker seg. Men jeg vet at dette kommer til å hjelpe meg, og kanskje noen andre der ute.

Sjelen er ganske sliten etter at man har skrevet en ny tekst. Det er ofte en rar blanding av lettelse, sinne og sorg. Heldigvis så har jeg også en god dose med håp i tekstene mine. For livet har jammen meg blitt ganske så bra. Det er viktig for meg å slippe taket på noen vonde følelser. Ved å bruke dem i musikken, så får jeg en dose terapi hver eneste gang jeg fremfører den. Ordene har kommet fra hjertet mitt, og det håper jeg at publikum vil kunne kjenne. For jeg gleder meg så utrolig mye til å få låtene ut til alle dere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Jeg tar sjansen!

God morgen!

Nå er snart januar måned over for denne gang, og det er alltid like deilig å være ferdig med den måneden. Men jeg må likevel si at det har gått ganske bra med meg nå i vinter. Det handler om at jeg har tatt grep, og gjort viktige endringer i livet mitt. Noe som var viktig for meg , og for min familie. Jeg har heldigvis selvinnsikt nok til å se at noe måtte gjøres. Det er jo virkelig kjipt å gjøre de samme feilene om igjen flere ganger. Så nå har jeg klart meg fint, men fikk trøbbel i julen. Sånn ble det, og så lærer man av det også.

Selv man er voksen, så fortsetter man å lære masse om livet. Faktisk så synes jeg livet er spennende for tiden, og det er en veldig fin følelse å kjenne på. Mange muligheter kommer til dem som står på, og jeg har ikke tenkt å gi meg på noen som helst måte. Det er så deilig å være motivert for noe konkret, og faktisk ha tro på sitt eget konsept. Så får tiden vise om magefølelsen min stemmer denne gangen også. Jeg våger i hvert fall å gi det et skikkelig forsøk!

Når andre voksne kritiserer meg, så merker jeg at det fort blir ganske usaklig. Og en del av de som velger å være kritiske, har faktisk ikke noen som helst kjennskap til hvordan denne bransjen faktisk fungerer. Så med tiden så har jeg blitt mer hardhudet, og det påvirker meg ikke så mye. Det er mitt valg, og jeg står godt i det. Dersom jeg går på trynet, ja så har jeg gitt meg selv en verdig sjanse til å nå mine mål. Det er viktig for meg å ikke bli sittende på gjerdet, men heller ta mer styring selv.

Å starte opp med podcast, var min egen ide. Det pratet jeg kun med min mann om, og så har jeg nevnt det for gode venninner. Men selve avgjørelsen tok jeg uten innblanding fra andre. Det er viktig for meg å kjenne et eierskap til det jeg gjør, og da bestemmer jeg helt selv. Jeg har en mentor som jeg kan be om råd fra, men dette var mitt eget valg. Det er nemlig svært viktig for meg å være sterk i meg selv, og ta sjanser på egenhånd.

Det er viktig å ta i mot råd, men noen ganger så velger jeg å lytte til meg selv. Så får jeg heller bare tryne litt da. Det kommer alltid en dag hvor man må takle motstand, og jeg er ikke redd for det. Så mye har livet allerede lært meg. Nå har jeg det veldig bra, og jeg våger å gå all in. Det er stas!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Nå e hu mor fornøyd!

Jeg har virkelig sett frem til denne dagen. For endelig fikk vi et mye bedre internett. Herlig å kunne jobbe raskere, og ikke være så gretten når jeg må vente på internett. Vi har fått inn fiber, og alle hjerter gleder seg! Ungene er glade, og hu mor jobber med glede. Men det har virkelig vært en meget rar dag, og montøren var her i mange timer. Jeg er generelt ikke så glad i å ha fremmede inne i huset mitt, og særlig når jeg ikke kan svare dem fornuftig på tekniske spørsmål. Der er jeg skikkelig dust, og blir bare et stresset kvinnemenneske. Faktisk så merker jeg at stress nivået i kroppen min har vært altfor høyt i hele dag.

Men nå er det over, og vi er endelig ferdige. Det føles godt, og jeg er glad for at vi forbedrer dette nå. Jeg er jo tross alt avhengig av bra internett for å gjøre jobben min. Noen ganger så skulle jeg bare ønske at kroppen min taklet ting bedre, for nå er jeg skikkelig sliten i hele meg. Det var godt å ha en rolig ettermiddag og kveld her hjemme. Rart hvordan jeg kan kjenne at endringer trigger meg. Sånn er det jo bare, og jeg må forholde meg til det resten av livet mitt. Små ting kan by på store utfordringer, mens andre ting går veldig greit. Ikke så lett for dere andre å forstå.

I kveld ligger jeg strekk ut på sofaen. Her blir der ikke gjort mer enn det som er ytterst nødvendig. Batteriene må lades til en ny dag i morgen. Ha en fin kveld, og håper vi snakkes i morgen tidlig her på bloggen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Nå nærmer det seg!

God kveld!

Det er på tide for meg å legge vekk noen sperrer inni meg selv. For jeg er nå snart klar for å jobbe mer aktivt når det kommer til ulike samarbeid. Der har jeg en vei å gå, og masse som må læres underveis. Men det aller viktigste, er å legge vekk sjenansen. Det er jeg som må gjøre jobben, og jeg må selv finne samarbeidspartnere der ute. Dette er noe som jeg må få mer kunnskap om, og så skal jeg gjøre så godt som jeg kan på dette området også. Alt til sin tid, og jeg må gi meg selv oppgaver som jeg skal løse. Her handler det om å få vekk styggen på ryggen, og faktisk fronte mine kanaler.

Dette har tatt tid for meg, og jeg kjenner at der må gjøres en skikkelig jobb på innsiden nå. Nå er kanalene mine i ferd med å bli større, og da er man mer attraktiv som en eventuelt samarbeidspartner. Jeg håper at dette vil gi meg et løft, og at jeg snart kan få en inntekt på blogg og sosiale medier. Det er jo et mål som jeg ønsker å nå. Man kan ikke nekte for det. Samtidig så vil jeg forholde meg til samarbeid som jeg virkelig kan stå inne for, og som jeg tror at mine følgere kan ha nytte av. Jeg føler meg trygg på at det vil løse seg, og at øvelse gjør mester også på dette punktet.

Mange av dere har faktisk vært utålmodige på mine vegne. Men jeg har hele tiden hatt fokuset på å kanalene mine større. Så det har ikke vært et hastverk for min del. Nå er jeg veldig klar for å komme i gang, så får vi se om det kommer noe etter hvert. Jeg gleder meg til å videreutvikle kanalene mine, og også utvikle meg som person.

Ha en fin kveld, så snakkes vi igjen senere i kveld! Har du hørt min nye podcast episode? Temaet er panikkangst, og du finner den her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg