Jeg er helt utladet!

Hele denne uken har jeg jobbet inni meg. For jeg visste at denne dagen ville koste meg en del krefter. Rett og slett fordi jeg skulle innom Egersund, og jeg har ikke vært der siden før jul. Denne gangen skulle jeg kun være med min mann da han skulle kjøre bort traileren sin. Etter en del frem og tilbake så endte jeg på å bli med. For jeg må jo øve meg på å være der.

Denne gangen valgte vi å ikke si noe på forhånd, og ikke planlegge noen besøk. For vi tar dette gradvis, og det var nok for meg. Jeg har kjent på det i magen min hele uken, og angsten kom snikende i dag også. Men vi kjørte av sted, og forsøkte å ha en koselig tur sammen bare oss to. Da vi skulle inn på et spisested, så var jeg ikke særlig komfortabel, og jeg scannet hele lokalet for å se om der var noen kjente. Det er ikke kjekt for meg å ha det sånn, og jeg vet at det kan være vanskelig å forstå.

Jeg klarte heldigvis å spise maten min, og så dro vi hjemover igjen. På veien hjem kunne jeg kjenne hvordan skuldrene mine endelig senket seg ned igjen, og jeg ble så utladet. Det var en stille dame i bilen, og min kjære har vært en stor støtte for meg i hele dag. Han pusher meg forsiktig videre, og er der når jeg trenger ham. Så det gikk bra selv om jeg fikk kjenne på angsten i dag også. Nå blir neste steg å ta en dagstur hvor vi besøker slekten min, og kanskje en liten tur i byen sammen med mor. Det kommer i løpet av høsten. Sånn er det, og jeg må ta steg for steg.

Det skal bli deilig å slappe av resten av kvelden nå, og så håper jeg at vi møtes her på bloggen igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg elsker Skal vi danse!

Wenche Larsen

Nå skal jeg jammen meg kose meg hver lørdag fremover. For endelig starter høstens tv favoritt Skal vi danse! Jeg elsker å danse, og det kribler i beina når jeg ser på kjendisene som fyker over parketten. Men stakkars mennesker, som de må gjennomgå med treninger og nerver. Jeg må bare si at jeg synes samtlige er supertøffe som våger å kaste seg ut i dette i år!

For meg så er det kjekt å se hvordan de løser de ulike dansene, kostymene og musikken. Det er noe som trigges veldig når jeg ser på det, og jeg holder nesten pusten mens de danser. Faktisk så er jeg litt redd for at noen skal skade seg skikkelig, eller at nervene spiller dem et puss. Tenk å svinge seg der på direktesendt tv helg etter helg. Ja, jeg har så stor respekt for dem som våger og orker dette kjøret!

Hvem heier dere på? Har dere en forhåndsfavoritt? Jeg er svært spent på å se Funkygine, Trine Haltvik og Per Sandberg. Det er litt av en miks av mennesker som er med i år. Jeg vil nok finne en klar favoritt etter hvert som sesongen starter skikkelig. Men jeg håper virkelig at alle sammen holder seg skadefrie, og at de får oppleve en mestring gjennom dansen.

Kos dere i kveld folkens, og så heier vi litt på alle sammen i kveld! Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å følge med fremover! Vi snakkes litt senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Ikke snakk deg selv nord og ned!

God lørdagsmorgen, kjære dere!

Da var lørdagen i gang, og jeg har noe på hjertet som jeg ønsker å si til deg i dag. For jeg merker at altfor mange mennesker snakker seg selv ned hver eneste dag. Inkludert meg selv, og jeg er ekspert på det. Men jeg har snudd dette i eget liv, og forsøker heller å snakke meg selv opp og frem. Det har faktisk gitt livet mitt en ny start, og jeg vil gjerne at du også skal få det bedre i din hverdag.

Begynn å legg merke til hva du egentlig sier til deg selv i løpet av en dag. Hvor mye av det er negativt, og hvor mye er positivt? Hvilken pott blir høyest til slutt? Vel, de aller fleste av oss sier mest negativt. Det er skremmende, og de eneste som kan endre det er oss selv. Så nå må vi passe på oss selv i tiden som kommer. Når negative ord vil ut, så må du jage dem vekk. Tenk deg om, og vurder om det faktisk er så ille som du vil ha det til å være.

Fokuset skal være på alt det positive som skjer i ditt liv. Hva er det som er bra i din hverdag, og hvordan kan du bruke det positive? Ta godt vare de positive følelsene som kommer i hverdagen din. Våg å nyte det litt mer enn du gjorde før. Gi deg selv et klapp på skulderen, og vær fornøyd med deg selv. Man skal selvfølgelig sette krav til seg selv. Men ikke dra deg selv ned i gjørma! Når du opplever mestring, så nyt den gode mestringsfølelsen som kommer.

Man skal ikke ha dårlig samvittighet fordi man roser seg selv. Det er faktisk en meget viktig del av livet ditt. Jeg vil at hver gang du tenker negativt, så skal du tvinge deg selv til å tenke på dobbelt så mange positive ting. For der er fint ting rett rundt deg. Det handler om å kunne legge merke til det gode i livet. Jeg er sikker på at du kan finne masse spennende i dine omgivelser.

Ha en fin dag, og husk på det som du nettopp har lest her. Vær god mot deg selv, og fyll hjerte og hodet med positive tanker!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Det var bare meg og han!

Der skjedde noe helt uvanlig i formiddag. Da jeg kom til musikken, så var det kun meg og lederen som møtte opp! Så da ble jeg altså alene med han i to timer. Det var veldig rart i starten, men så gikk det veldig fint. For da kunne jeg jo velge alle sangene selv, og det var en god anledning til å teste ut nye sanger. Når vi er mange på en gang, så blir det jo en annen type musikk som spilles.

Jeg spilte piano, og han spilte gitar. Det var en skikkelig fin start på helgen for min del. Musikken gir meg fred i sjelen , og nå fikk jeg synge alt det jeg ønsket i to timer. Skikkelig koselig, og vi fikk pratet litt også innimellom. Jeg er svært glad for at jeg valgte å gå dit i dag. Noen ganger er jo dørstokken hard å komme seg over. Men det viste seg å være en riktig beslutning denne gangen.

Siden jeg var alene, så fikk jeg filmet litt også til sosiale medier. Det er ikke så enkelt å få gjort det når vi er mange. Jeg forsøker å ikke bry de andre med min jobb, og må være forsiktig. Men jeg fikk tatt opp to sanger, og det var jeg veldig takknemlig for. Det er jo kjekt å kunne vise hva jeg driver med. Musikken er en så stor del av livet mitt, og jeg ønsker jo å satse på den fremover.

Nå er helgen endelig kommet i gang, og jeg koser meg sammen med mine kjære. Faktisk så skal jeg henge sammen med min kjære mann store deler av helgen. Vi trenger litt tid iblant bare oss to. Ha en fortsatt fin kveld, og så snakkes vi igjen allerede i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg skal dele enda mer!

Den siste tiden så har jeg fått en del tips om hva jeg bør dele mer av i min hverdag. Og jeg synes det er veldig hyggelig at dere sender meldinger til meg, og at dere vil kjenne meg enda bedre. Så derfor kommer jeg til å dele enda litt mer av meg selv i tiden som kommer. Jeg kommer til å dele glimt fra musikken, og ellers de tingene som jeg driver med i hverdagen min. Der skjer jo litt av hvert i mitt liv.

Jeg har vært litt usikker på hva dere egentlig ønsker å se, så fortsett svært gjerne med å sende inn ønsker. Da er det lettere for meg å skape et innhold som dere faktisk liker å lese eller se. Selvsagt så må det føles naturlig for meg, så det er ikke alt som kommer med av deres ønsker. Sånn er det jo bare. Jeg gleder meg skikkelig til å fortsette med dette, og tror vi kommer til å ha en fin og spennende høst sammen.

Tusen takk til alle dere som faktisk velger å følge meg! Dere skal vite at jeg er svært takknemlig, og det varmer hjertet mitt. La oss derfor dele tanker og ideer med hverandre, så kan vi få til masse kjekt! Jeg skal kose meg i kveld sammen med min familie. Det håper jeg at du også kan. Fredag er alltid deilig, og jeg elsker å få min kjære mann hjem. Vi snakkes igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg holdt på å besvime!

Wenche Larsen

I går opplevde jeg noe som var særdeles ubehagelig, og ganske skremmende. For jeg skulle fikse neglene mine, og det gikk ikke så veldig bra. Vi har slitt med at jeg har sensitive negler og neglebånd. Men jeg må nok også si at vedkommende som fikser neglene mine, er vel kjapp og brutal. Det har resultert i at jeg faktisk har kviet meg for å gjennomføre dette. Men så elsker jeg jo å ha pene negler, og vil gjerne fortsette med det. Så jeg møtte opp, og var forberedt på smerter.

Det viste seg å bli skikkelig smertefullt denne gangen. Og der hadde kommet luft inn mellom min negl og den kunstige neglen på to fingre. Jeg merket smerte på samtlige negler, men ingenting kan minne om den smerten som kom på de skadde fingrene. Jeg kjente plutselig at kroppen min reagerte veldig sterkt, og ubehaget var skikkelig stort. Det prikket i hele meg, og jeg ble skikkelig uvel og kvalm. Jeg kaldsvettet, og ble svimmel. Jeg ba henne om å stoppe, og til slutt gikk hun for å hente vann til meg.

Jeg drakk opp vannet, og fikk en liten pause. Det var så ekkelt, og jeg trodde virkelig at jeg kom til å besvime der jeg satt. Jeg har ikke opplevd noe lignende på veldig mange år. Og jeg hadde spist godt før jeg dro. Men jeg måtte jo fortsette, for vi var midt i prosessen. Heldigvis så gikk det bedre, og jeg tror faktisk at hun også ble litt paff. For man skal jo ikke besvime av å fikse negler akkurat. Det rare er jo at jeg egentlig har svært høy smerteterskel.

Etter to timer var jeg ferdig, og det var en lettelse å komme seg ut derfra. Nå ønsker jeg å finne et annet sted å fikse neglene mine på. For flere sier at det ikke trenger å være så smertefullt. Så jeg kommer til å bytte plass, og se om det kan gjøres på en mer skånsom måte. For dette var skikkelig vondt, og jeg orker ikke mange slike opplevelser. Mine negler er fine med sin lilla farge, og med litt glitter i fargen. Så det ble et pent resultat. Heldigvis, for det hadde vært ekstra surt dersom jeg ikke hadde likt resultatet!

Jeg ønsker deg en super fredag! Håper at du får unnagjort det som gjenstår før helgen setter inn for fullt! For min del så er det musikk i noen timer, og så vente på at min kjære kommer hjem i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg må bli kvitt marerittene!

Har du noen gang hatt et så fælt mareritt at du våkner av ditt eget skrik? Jeg kan love deg at det ikke er noe særlig hyggelig. For jeg har veldig ofte fæle mareritt, og det er ganske utfordrende. Selv om jeg vet at tryggheten råder her i huset, så jobber kroppen min enda med gamle traumer. Og når jeg da endelig våkner, så er jeg helt utslitt. Jeg vet at dette er noe som jeg må regne med. Men jeg skulle ønske at der fantes en oppskrift på hvordan man sletter traumer fra hodet mitt.

Å leve med traumer synes ikke på utsiden. For vi kan se helt vanlige ut, og det er jo bare fint det. Men det som foregår på innsiden, er der ikke noen som ser utenom meg. Og jeg forsøker etter beste evne å takle en vanlig hverdag slik som alle andre. Jeg har fått det bedre med årene, men sliter enda i mange situasjoner. Nå har jeg kommet frem til at dette må jobbes litt mer med. Så jeg lytter til mindfullness, og forsøker å la hodet mitt tømmes litt og litt.

Heldigvis så har jeg jo dere, og alle kanalene mine. For det å jobbe med dette, er en redning for meg. Jeg har noe som venter på meg hver eneste dag, og jeg får skrevet ting ut av kroppen min der og da. Så jeg koser meg litt ekstra med kanalene mine for tiden, og jobber hardt med innholdet. Det krever hard jobbing, men jeg har tenkt å bli værende i denne bransjen i mange år. Faktisk så tror jeg at det kommer til å gjøre meg enda friskere. Og jeg får leve i nåtid og fremtid.

Jeg forbereder meg på en ny natt, og håper at denne blir god. Husk at vi er mange som kan slite med usynlige ting, så du er ikke alene! Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg blir sint på kroppen min!

Jeg har en utfordring i min hverdag. Og det irriterer meg ganske mye for tiden. Det er ikke så enkelt når man nesten daglig blir sint på sin egen kropp. Jeg vet at det ikke hjelper meg noe særlig, men jeg havner inn i det likevel. For jeg vil så mye mer enn det denne kroppen egentlig godtar. Og når jeg pusher grensene, så gir kroppen meg juling i etterkant. Samme hvor positiv jeg forsøker å være, så er smertene der hver eneste gang. Jeg elsker å stå på scenen, men jeg hater virkelig dagen derpå.

Så hva skal jeg gjøre med det? Vel, jeg har egentlig to valg. Enten slutte å opptre, eller så må jeg faktisk akseptere situasjonen sånn som den er. Og jeg velger å jobbe med aksepteringen. For ingen skal holde meg vekke fra scenen! Jeg både håper og tror at dette kan bedre seg etter hvert. Men det er en slitsom prosess å faktisk komme dit. Nå er det ekstra viktig for meg å ha en snill kropp. Så jeg må gjøre det jeg kan for å hjelpe den. Da nytter det ikke å bli sint enda en gang.

Heldigvis så kan jeg nå snu litt mer på planene mine uten å få panikk. For dagen er lang, og jeg kan komme meg gjennom den på en ok måte. I dag skulle jeg trene på morgenen, men måtte heller trene i ettermiddag. Sånne ting lærer jeg meg å takle, og så får jeg lage en dagsplan som tar mer hensyn til kroppen min. Jeg vet at det tar tid å finne den balansen som faktisk fungerer aller best. Så jeg forsøker å ikke stresse meg opp unødvendig.

Hva velger du å gjøre dersom kroppen streiker? Presser du deg gjennom alt du skulle, eller tar du hensyn til helsen din?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg