Monopol og taco!

For en herlig fredags ettermiddag og kveld! Jeg har kost meg med Monopol spilling med begge prinsene en lang stund nå i ettermiddag! Stor stemning rundt bordet, og vi koste oss veldig! Faktisk så ble det mamma som vant til slutt! Så deilig med slike stunder sammen! Min kjære mann kom hjem, og vi fikk handlet inn mat. Nå har vi kost oss med taco, og roen har senket seg! Været har vært veldig skiftende i dag! Men jeg har likevel følt at dagen har vært fin! Jeg håper at dere alle sammen har en god kveld! Jeg skal virkelig nyte kvelden! 

Gleder meg til helg❤️❤️❤️

Å som jeg gleder meg til helg med mone kjære! Fredag er den beste dagen i uken! Ungene har fri, og min kjære kommer hjem til oss! Det blir kos og fredagstacoen skal på bordet ikveld! Gode rutiner for en flott kveld! Jeg har rukket å få gjort noen ærender, vært hos legen , båret inn ved i kjelleren og nå er det litt hvile på sofaen ! 

Jeg håper alle sammen gleder seg til helgen, og jeg ønsker dere alle en riktig god fredag ettermiddag!

Rusten og sliten kropp☺️

I dag er ikke selve kroppen på godlage! Er nok etter smellen på trening i går, pluss at jeg sovnet veldig sent i går kveld! Jeg ble liggende lenge og tenke! Hodet ville ikke skru av! Godt å tenke på at det er høstferie til uken, og vi må ikke så tidlig opp! Det gleder både store og små! Jeg lar kroppen hvile fra morgenen av, før legetime i formiddag! Litt huslige sysler skal gjennomføres, og så satser jeg på en kjekk fredagskveld med min kjære senere! Skal bli veldig godt å få ham hjem! Jeg ønsker dere alle sammen en flott fredag!

Kjekt med bittelitt shopping!

Timene har gått fort i ettermiddag og kveld. Etter middagsbesøk måtte jeg avgårde på amfiet. Det var nødvendig med noen ærender. Jeg måtte ordne gymsko til eldstemann, og litt klær til ham. Jeg fikk heldigvis veldig god hjelp på butikkene , så det gikk kjapt og greit! Så da hadde jeg bittelitt tid til egentid. Da havner jeg alltid inn på H&M. I dag tror jeg at jeg hadde lyst på halve butikken. Det føltes ihvertfall slik. Høsten er min desiderte favoritt årstid når det gjelder klær. Jeg klarte å holde meg til kun ett plagg. Så da var det ekstra gøy at jeg endelig fant en dongeri kjole til meg selv! Det har jeg sett etter lenge! Og veldig kjekt når det var billig også! Gleder meg til å bruke den i ulike kombinasjoner. Begynner så smått å kose meg med klær igjen. I går gikk jeg i skjørt. Så det går fremover på den feminine fronten…..

Nå har kvelden kommet, vinden har roet seg litt utenfor. Jeg har de små trygt hjemme under dyna, og kan slappe av. Jeg skal glo litt på Lukket Visning. Elsker å kikke på luksuriøse hjem, og drømme seg bittelitt bort!

At jeg aldri lærer….

Noen ganger tror jeg visst at jeg er en toppidrettsutøver av rang! På med treningstøy og joggesko! Motivasjonen på topp! Snakker meg selv opp! Gi gass nå, dette har du så godt av! Bakken ved lysthuset i Furulunden er en fin bakke å løpe i. Men den er en fæl bakke å møte veggen i! Jeg var superklar for trening. Og ved første motbakkeintervall løp jeg til toppen! Og så var det i gang med annehver styrke og kondisjon. Du kan trygt si at jeg plutselig møtte veggen i bakken i intervall nr 3!! Det var så vidt jeg ikke kastet opp. Kroppen hang ikke med i det hele tatt. Slukøret måtte resten av timen fullføres i sakte tempo. Og jeg var så sliten etterpå. Men jeg gav ikke helt opp, og fullførte så godt jeg kunne. Nå har jeg fått i meg mat og drikke. Kjenner at kroppen har fått litt juling, men det går seg til. Tydeligvis har de mentale utfordringene den siste tiden satt spor i kroppen min. Sp jeg må forsøke å variere innsatsen min etter dagsform . Jeg har desidert noe å lære der…..

Jeg er likevel sikker på at jeg skal trene videre. Men ikke mer i dag. Nå skal kroppen få hvile. Jeg skal pleie den litt. Så er jeg nok klar til ny dyst , kanskje i morgen. Vi får se. 

Terapi og trening!

I dag skal jeg ikke løpe på møter! I dag skal jeg ha terapitime først, og deretter skal jeg trene med revmatiker foreningen og Irene Skuland Reilev! Det gleder jeg meg veldig til selv om det både blåser og regner! Det er skikkelig høstvær! Men det liker jeg egentlig ganske godt! Denne formiddagen skal altså være egenpleie for kropp og sjel! Det fortjener jeg etter harde dager med møter hele uken! 

Å sette av tid til meg selv er blitt veldig viktig! Jeg må ha de timene for meg selv! Fylle på energi! Få pratet ut med noen! Levert fra meg gruff og frustrasjon! Godt å våkne opp i dag, og vite at jeg kan hjelpe meg selv i dag! Håper dere får en flott torsdag! 

Blandede følelser i kroppen…

I kveld er jeg utladet. Jeg er sliten. Jeg er litt lettet for at deigen er over. Jeg er litt trist. Og jeg er på en måte litt motløs. Forstå meg rett, jeg er ikke i ferd med å gi opp noe som helst. Men jeg er oppgitt. For uansett hvor mange møter jeg deltar i, eller etater jeg involverer i livet mitt, så er det vi alene som må ordne opp i alt det vonde. Det er vi som står i alvoret hver dag. Det er vi som beskytter.  Det er vi som setter grenser. Det er vi som må tåle avvisning. Det er vi som feller tårene når fortvilelsen blir så stor. For oss er det selvfølge å holde ut. Sammen skal vi klare oss gjennom det som skjer. Men det må være lov å kalle en spade for en spade! Det må være lov å bli litt matt etter møter med masse ulike etater.

Men så kommer disse gylne øyeblikkene her hjemme. Når alt er rolig. Når jeg får stryke litt på ryggen. Får kjenne på litt nærhet. Får den første klemmen på over en uke. Da triller tårene av glede, kjærlighet og lettelse. Da er det virkelig verd all verdens møter og avtaler. For ingenting kan måle seg med et gyllent øyeblikk hvor kjærligheten overgår alt.

Havet gir energi !

Akkurat nå har jeg kjørt ut på Piren! Jeg sitter i bilen, og ser utover havet! Her finner jeg ro! Her finner jeg energi! Her finner jeg de kreftene som behøves for å gjennomføre møte nr 3 i dag! Jeg har kommet meg helskinnet gjennom dagen så langt! Men jeg har fått ny informasjon som gjorde vondt i hjertet! Så jeg hadde behov for noen minutter ved sjøen! La bølgene ta med seg det vonde! Forsøke å fatte mot til neste dyst! 

Takk og pris for at jeg er sta og sterk! Takk for alle gode tanker, de hjelper meg veldig! Nå skal jeg gå ut, og kjenne vinden i ansiktet mitt! Så er jeg klar!

Leggkramper og vond skulder😜

En ny natt med mareritt er over! Jeg har tydeligvis strammet og spent kroppen i natt, for jeg våknet med solide leggkramper i begge beina, og smerter i ene skulderbladet! Festlig når man har planer hele dagen! Jeg har derfor måtte avlyse morgentrening, kroppen må hvile nå! Kan ikke nytte å trene når leggene streiker! Skulle gjerne hatt den treningsøkten i dag, da det er tøffe møter hele dagen! Men isteden får jeg hvilen kroppen litt, før jeg gjør meg klar for tre avtaler! Jeg håper dere sender meg gode tanker i dag! Ønsker dere alle sammen en flott onsdag!

Skjerf, pledd og sofa…

Etter ett to timers møte med mye følelser i sving, var det ubeskrivelig godt å komme seg hjem. Lettere til sinns, og glad for å ha fått rensket opp i litt av hvert som trykket meg ned! Jeg har fått spist, og frysepinnen som jeg er, har funnet frem et godt skjerf og funnet pleddet på sofaen. Ute herjer høstværet, regn og vind! Så digg å kose meg på sofaen mens regnet herjer utenfor.  I kveld skal batteriene lades til en svært hektisk og tøff onsdag. Så derfor koser jeg meg i kveld, og satser på en rolig kveld med reprise på Hver Gang Vi Møtes på Tv2sumo. Da har jeg det helt fint. Jeg ønsker dere alle sammen en flott kveld! Takk for at dere følger meg her i gode og vonde stunder!