SUNT OG GODT PÅ GRILLEN!

Hei!

Tusen hjertelig takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene som kom etter at jeg postet innlegg her igjen! Det er så hyggelig å høre, og jeg blir varm i hjertet mitt.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så skal vi ha en sommer her hjemme i år også. Vi sparer så godt vi kan, for å ha en fin familie ferie i utlandet i 2023. Dette året her prioriteres husmaling, og så skal vi ha konfirmasjon i september. Heldigvis koser vi oss her hjemme, og har en deilig terrasse hvor solen kan nytes. Her er vi glade i å grille om sommeren, og det er jeg som er grill ansvarlig her i huset. Ungene elsker grillmat, så det er enkel middag her i huset. Så lenge de får koteletter og hamburger, så er det velstand.

Jeg har funnet noen svært gode kylling burgere, og sverger til de og salat. Sunt og godt er det jo også, da jeg skal unngå rødt kjøtt så mye som mulig. Så lenge jeg har friske grønnsaker, så kutter jeg ut hamburgerbrødet også. Blir god og mett likevel, og tar halve tallerkenen grønn. Det går veldig fint å spise mer riktig, og det har vært godt for kroppen min og helsen min. Er fortsatt i noen samtaler hos Friskliv sentralen angående kosthold, men er snart ferdig der nå.

Håper inderlig at det blir en fin sommer, med nydelig sommervær. Jeg er blitt så glad i sole meg i hagen, og slapper godt av på solsengen min. Ser frem til å samle ny energi i solen, og bare være tilstede i øyeblikket som det heter. Før kunne jeg ikke klare det, men de siste årene så har jeg kommet meg over den kneiken. Bryr meg ikke om at jeg sprader i bikini i hagen min, og det er befriende for meg å kjenne på. Så nå må både du og jeg være flinke til å nyte de finværs dagene som kommer. Sommeren fyker nemlig fort forbi, så grip dagen!

Klem fra Wenche

JEG ER HER IGJEN!

Hei!

Der var jeg jammen meg tilbake på bloggen, gitt! Ja, jeg skal holde liv i denne bloggen fremover. Men jeg kan samtidig si at det blir annerledes enn før. Min network marketing business og musikken kommer aller først, og så vil jeg oppdatere bloggen når jeg har overskudd og lyst. Det føles helt naturlig at bloggen også blir brukt i forbindelse med min network marketing business, så det gleder jeg meg til å vise  dere. Nå har jeg jobbet med det i over 7 måneder, og kommet godt inni de nye rutinene. Da ser jeg på bloggen som en fin mulighet til å dele litt mer om livet mitt, og hvordan jeg har det nå.

Min hverdag er ganske så fin for tiden, og det nyter jeg skikkelig. Businessen min vokser, og jeg er snart i mål med min aller første plate også. Herlighet, som jeg gleder meg til å dele masse om det etter hvert. Jeg har også jobbet godt med meg selv angående kosthold og trening, så helsen er ganske bra må jeg si. Føler meg så klar for en deilig sommer sammen med min familie, og ingen store reiseplaner skjer denne sommeren her heller. Vi skal male huset vårt, så det kommer til å ta en del tid denne sommeren. Men sånn er det jo å ha sitt eget hjem, så det ønsker vi å ta godt vare på.

Som sagt, så kommer jeg til å skrive her når jeg føler for det. Det blir ikke et fast opplegg med hvor ofte jeg skal poste her. Jeg må gjøre det som føles riktig, og lytte til hva kroppen forteller meg. Å skrive en blogg skal jo utelukkende være kjekt, så det er viktig for meg å ha det rolig og avslappende. Når sant skal sies, så har jeg på en måte savnet bloggen ganske mye. Men så har der igjen vært perioder hvor jeg har hatt det deilig uten. Så nå er det litt mer sånn at vi tar det som det kommer. Ellers er livet ganske som før, og min kjære mann kjører fortsatt trailer og er borte i ukedagene.

Jeg håper at du ble glad for at jeg nå er her igjen, og er takknemlig for at du stikker innom meg her eller på mine sosiale kanaler. Er mest aktiv på Instagram, så der er det ekstra kjekt om du titter innom. Ønsker deg en fortsatt fin dag, så snakkes vi nok snart igjen!

Klem fra Wenche