IKKE SÅ LETT PÅVIRKELIG LENGER!

God kveld!

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker så godt å skrive ned tankene mine her på bloggen. Noen ganger går det litt tid mellom innleggene mine, men jeg faller alltid tilbake til å ville skrive litt igjen. Det er noe med det å sette ord på det man tenker eller føler. Og gleden av å kunne dele noen glimt fra livet mitt med dere. I en travel hverdag så er disse skrive stundene et lite pusterom for meg. Høres kanskje rart ut, men det hjelper meg til å renske hodet litt,

Da jeg drev med blogg for fullt, så ble jeg lei. Og jeg ble fanget inn i et mønster som jeg ikke ønsket å sitte fast i lenger. Det måtte være mer frihet, og ikke så mye flink pike mentalitet over det. Noen lærdommer har vært ganske brutale opp gjennom årenes løp. Men jeg merker at dette nå bare er en hobby, og ikke noe som jeg skal stresse meg opp over. Det er så deilig å kjenne på. og det gir meg mer glede når jeg faktisk skriver innleggene nå.

Min hverdag er uten tvil en ganske annen nå, enn da jeg startet å blogge for noen år tilbake. Jeg har blitt enda mer voksen, og har landet på et trygt og godt sted i livet. Der er masse som jeg har lyst til å gjøre fremover, og det kommer nok til å skje etter hvert. Hver epoke har sin lærdom, og jeg føler meg tryggere i meg selv nå. Ikke så lett å påvirke meg lenger, og jeg vet hva og hvor jeg vil. Noen ganger må jeg bare tenke litt over livet, og faktisk unne meg å være stolt over egen fremdrift.

Så vil der alltid komme nye utfordringer, og jeg kommer sikkert til å tryne flere ganger. Men sånn er jo livet, og man kan ikke unngå det i lengden. La oss heller våge litt mer, og ta de sjansene som dukker opp i livet. Det har jeg tenkt å gjøre!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

” WALK & TALK”

God kveld!

Nå er virkelig høsten kommet for fullt, og jeg kjenner på både gode og vanskelige følelser. Selv om jeg virkelig liker høsten kjempegodt, så drar mørket meg litt ned også. Heldigvis skal jeg fylle dagene mine med kjekke ting, og komme meg masse ut i frisk luft. Det hjelper virkelig å ta seg en god tur sammen med gode venninner, og bare prate om alt som skjer i hverdagen vår. Det er jo alltid noe som har skjedd, eller noe som vi stresser litt for. Og da kan en god venninneprat virkelig gi verdifull hjelp.

Jeg har kjent på et indre stress i det siste, og det har gitt meg utfordringer på natten. Mange netter med mareritt kulminerte i en skikkelig dårlig natt i helgen som var. Intenst mareritt som vekket meg, med panikk og full gråt. Jeg lever med traumer, og har påvist PTSD. På dagtid klarer jeg oftest å ha kontroll på meg selv, men om natten senker vi jo ned garden. Da kan stresset ta overhånd, og de vonde marerittene kommer snikende. Heldigvis hadde jeg min kjære mann hjemme ved siden av meg, og han trøstet meg og passet på meg gjennom natten.

Det har vært viktig for meg å sortere litt, for å finne ut hva som trigger meg denne gangen. Og jeg har nok bare litt vel mange baller i luften på en gang. Særlig med tanke på at vi nå jobber med oppussing hver helg også. Det er kjekt å pusse opp, men jeg må ut av min egen komfort sone hele tiden. Det bruker jeg da masse energi på, og jeg bygger opp et indre stress. Heldigvis prater vi godt sammen her hjemme, så vi fikk tatt en liten pause nå i helgen.

Så fikk jeg jo da også snakket skikkelig godt med min venninne, mens vi gikk på tur mandag morgen. Viktig å kunne ventilere, og få høre litt fra en annen synsvinkel. Glad for at jeg kan snakke med nære om det, og takknemlig for det nettverket som jeg har rundt meg. Det har gjort at uken min slettes ikke er så verst!

Ha en fin kveld, så snakkes vi nok snart igjen!

Klem fra Wenche

PÅ TIDE Å TA DIN PLASS!

Reklame | EGEN BEDRIFT NUSKIN

God kveld!

I kveld har jeg lyst til å utfordre deg litt. For det er på tide at du tar din plass! Jeg hører altfor ofte fra ulike mennesker at de egentlig har lyst til å satse på seg selv, men så blir det ikke noe av det. Det er mange årsaker til hvorfor de ikke velger å ta action. Men jeg blir trist når jeg ser på hvor mange mennesker som ikke stoler nok på sine egne ferdigheter, og dermed går glipp av store og små muligheter. I mitt liv gikk jeg så mange år uten å stole på meg selv, og det angrer jeg på. For jeg har vokst så mye på å endelig ta sjansen. Det har åpnet opp dører inni meg, som har gjort meg sterkere og tryggere.

Du må bestemme deg! Det er ingen andre som kan ta valgene for deg lenger. Du må virkelig ta eierskap på godt og vondt. Ja, der kommer til å være dager hvor du føler at du ikke kommer noen vei. Men du skal vite at stegene fører deg fremover. Selv om de er bittesmå. I dagens samfunn så har vi så mange muligheter å velge mellom. Og da må vi ikke bli sittende uten å benytte oss av det som faktisk finnes rett foran nesen vår. Har du en entreprenør spire inni deg, så kom i gang nå! Dette er det perfekte tidspunktet å starte opp med din egen network marketing business.

Det er ikke mange som kan starte opp med null økonomisk risiko. Jeg startet opp med en leppestift og en tannkrem. Likevel kunne jeg få nettbutikken min i gang på få timer, og sette i gang med min nye business. Og da den store Black Friday kampanjen startet, så hadde jeg kun ett av produktene som var på tilbud. Gav jeg opp? Nei, stikk motsatt! Jeg tok min plass, og viste frem dette ene produktet. Jammen solgte jeg, og det viser at alt er mulig i denne businessen. Når du starter opp med NuSkin, så trenger du ikke ha varelager. Og NuSkin krever ikke at du skal ha spesifikke produkter. Du bestemmer helt selv hva du vil vise frem.

Jeg har mulighet til å hjelpe deg i gang med din business. Det eneste du må gjøre, er å ta kontakt med meg via sosiale medier. Så kan vi snakke sammen, og finne ut av veien videre. Jobben består av å vise frem NuSkin sine produkt på dine sosiale medier, og også dele business muligheten. Bestemmer du deg til å ta din plass? Ja, da kan du klare dette like godt som alle andre.

Klem fra Wenche

JEG FANT ROEN!

God kveld!

Da jeg kom ned til Mandal i februar 2015, så var jeg på desperat leting etter en tilhørighet. Jeg søkte etter en fred, både på innsiden og utsiden. Akkurat som at jeg i underbevisstheten hadde en ide om at dette ville være løsningen for oss. For det føltes riktig å ta den beslutningen, og flytte meg og barna ned til Mandal. Her ventet jo min kjæreste, og han hadde husrom til oss alle sammen. Det var virkelig en stor lettelse å komme hjem.

Nå har årene gått, og jeg har sakte men sikkert kommet meg på beina. Det har vært en reise som har kostet masse, men som likevel har gitt meg verdifull livserfaring. Nå er jeg uendelig takknemlig for den hverdagen som vi lever i dag. Vi har det ikke rosenrødt, men vi har det fint. Med oppturer og nedturer som alle andre. Heldigvis har vi en stor trygghet i hverandre, og vi finner løsninger som fungerer i vårt hjem. Nå har jeg også endelig blitt medeier i hjemmet vårt, og det føles så utrolig deilig. Jeg er kommet meg skikkelig tilbake i et vanlig liv.

Det er betryggende å ha denne godfølelsen i kropp og sjel. Endelig føler jeg meg hel igjen. Med nye brikker som har kommet på riktig plass. Ikke et innvendig kaos lenger. Men roen har senket seg. Derfor smiler jeg litt ekstra for tiden, og nyter hverdagen min. Dere som har fulgt bloggen min i flere år, vet at livet virkelig har vært utfordrende. Men den som kjemper videre, kommer seg fremover. Og jeg er stolt over den jobben vi har gjort sammen, som en familie.

Noen ganger er det viktig å tenke litt over livet sitt, Minne seg selv på hvor godt man egentlig har det. Og gi seg selv en klapp på skulderen, og være stolt over egen innsats. Der er jeg nå, Hjemme. Men beina godt plantet på jorda, og så klar for å skape resultater!

Klem fra Wenche

LÅTSKRIVERKODEN!

God kveld!

Nå har jeg drevet på med låtskriving i vel 3 år, og min første plate kommer om noen måneder. Men jeg er allerede i gang med å skrive nye låter, som mest sannsynlig kommer på neste plate etter hvert. For ja, jeg tenker langsiktig også i musikken. Det er jo ikke sånn at man automatisk fenger mange med musikken sin i starten, men kan få flere lyttere med tiden. Så jeg er motivert for å jobbe med musikken i mange år fremover. Da vil jeg samle erfaringer, og øke min kunnskap som låtskriver. Et mål er også å komme meg på låtskriver kurs i en eller annen anledning med tiden.

Jeg kjenner på stor glede ved å videreutvikle meg i musikken. Det er jo noe som jeg har ønsket å drive med i lang tid. Nå tar jeg steg for steg, og føler meg trygg på at de riktige tingene vil komme til meg. Man møter mennesker underveis, og skaper kontakter i ulike bransjer. I musikkbransjen har jeg så utrolig masse å lære. Det er masse kunnskap i podcaster, og jeg elsker å lytte til erfarne låtskrivere. Ikke for å kopiere det de har gjort. Men for å samle informasjon, og se hvordan de har løst sine utfordringer på. Musikk er kreativt arbeid, som må løses på din egen måte.

Som låtskriver så lager man utallige utkast til låter, og det er bare en brøkdel av tekstene som faktisk blir musikk til slutt. Men jeg skriver ned, og lar det ligge i arkivet mitt. Så kan det hende at noen gamle tekster passer til senere anledninger, og kan være et godt utgangspunkt likevel. Jeg har allerede masse tekster som ikke ble brukt på første albumet. Musikken skal få utvikle seg sammen med meg, og forhåpentligvis vil dere også merke det . Dette gleder jeg meg til å jobbe med de neste årene!

Klem fra Wenche

EN NY HVERDAGSFAVORITT!

Reklame | NUSKIN EGEN BUTIKK

Jeg elsker denne lip glossen!

God kveld!

Det er alltid kjekt å få hjem et Nuskin produkt som jeg aldri har testet før. Da er jeg alltid like spent på hvordan dette produktet vil kjennes ut på huden min, og på hvilken måte det vil hjelpe meg. Så da jeg endelig fikk hjem Contouring lip gloss, så ble jeg så positivt overrasket. Den er skikkelig digg på leppene, og gir et nydelig shimmer. Leppene defineres virkelig bra, og særlig amor buen blir synligere. Masse fuktighet til leppene, som varer i lang tid. Litt klissete rett etter du har påført den, men det går over. Føler virkelig at leppene er “pyntet”, selv uten leppestift.

 

Denne lipglossen kan også brukes sammen med Powerlips. Det vil gi deg masse fukt, og en skikkelig fin farge på leppene dine. Jeg blir også veldig fascinert over at den inneholder ingredienser som øker kollagen produksjonen i leppene dine. Og etter jevnlig bruk i 28 dager, så vil du se resultatet. Dette er noe som jeg skal følge godt med på, og jeg merker allerede at leppene mine blir mer definert. Perfekt størrelse til å ha i veska, og den kan påføres så ofte som du vil. Hos meg kommer den definitivt til å bli brukt masse, og leppene mine er takknemlig for den ekstra fuktigheten som de får.

Små hverdagsprodukter som man automatisk bruker, behøver vi alle sammen. Og det er så deilig når man endelig finner de produktene som man virkelig elsker å bruke. Jeg kan trygt anbefale deg denne lip glossen, og håper at du vil ta kontakt der som du ønsker å få tak i den! Jeg hjelper deg mer enn gjerne!

Klem fra Wenche

ENDELIG ALENETID!

God kveld!

Denne uken er ganske spesiell for meg. For jeg er hjemme alene i denne høstferien. Minstemann er på skoletur, og mannen på jobb. Så da blir det meg og katten her hjemme i noen dager. Men det føles veldig greit, og jeg koser meg i eget selskap. Det er jo tross alt ikke så ofte jeg er alene, og kan kun ta hensyn til meg selv i noen dager. Jeg har fokus på fysisk aktivitet, business og får unna noen oppgaver som jeg har planlagt en stund. Masse tid til egen pleie og velvære. Ekstra god tid i dusjen, og noen runder med ansiktsmaske. Små ting som likevel betyr masse for meg.

Alenetid er noe som blir mer og mer viktig for meg. Jeg er sosial av meg, men så trenger jeg så sårt å få slappe godt av uten innblanding. Det kan være å lytte på musikk med iPods i ørene på sofaen. Eller gå en tur alene i den skjønne naturen vår. Lytte til fuglesang, eller bølgeskvulp. Små friminutt hvor jeg bare kan være alene med mine egne tanker, og lande i meg selv. Heldigvis har vi stor respekt for hverandres behov her i huset, så det har vi en så god dialog på mellom oss. Lytt til dine egne behov, og du vil få en bedre hverdag med mer overskudd og energi.

Jeg skal kose meg disse dagene, og spise den maten som jeg liker aller best. Se de seriene på tv som jeg liker. Bruke de timene som jeg ønsker på businessen min. Legge meg tidlig om jeg ønsker det. Være fokusert på mine egne behov, for en gangs skyld. Det er lov å unne seg, når muligheten byr seg. Uten å ha dårlig samvittighet. Når du klarer det, så blir jo slike dager ekstra kjekke å ha. Selvsagt savner jeg både mann og barn. Men herlighet, dette her skal nytes!

Klem fra Wenche

DETTE SKAL GÅ BRA!

God kveld!

Da er vi kommet godt i gang med en ny måned, og oktober er jammen meg her igjen. Det går virkelig mot vinter, men det skal jeg ikke få påvirke meg nå. For der er masse kjekt som ligger foran meg, og jeg skal bruke denne høsten/vinteren godt. Nå har jeg fullt fokus på å gjennomføre de gode rutinene mine, og ha en hverdag som passer meg og min familie. Det går også mot en viktig lansering i businessen, og det blir så spennende å se reaksjonen i markedet. Jeg ønsker å virkelig legge inn masse tid på team bygging, og samtidig ha det skikkelig kjekt på jobb.

Jeg har et mål om å holde på riktig fokus, og ikke la den mørke årstiden få ta energien min. Det har ofte vært tunge måneder å komme seg gjennom, men nå har jeg jobbe meg gjennom det. Ha konkrete mål, og gjøre jobben hver eneste dag. Merker også at denne jobben virkelig bare blir mer og mer spennende. Jeg opplever nye sider ved meg selv, og jeg får pushet meg skikkelig. Det gir meg også en solid tro på fremtiden, og jeg skal ta vare på denne muligheten. Nå har jeg noe som opptar meg hver eneste dag, og som fyller hverdagen min med gode rutiner.

Du har kanskje også noen utfordringer gjennom vinteren? Da er det lurt å finne noe som du kan bruke tiden din på. Noe som virkelig holder deg kreativ, og som vil hjelpe deg til å ta action. Hvis vi bare blir sittende foran tv i sofaen, så kan det fort gi oss en veldig passiv hverdag. Men i det øyeblikket man har noe som skal gjøres, så vil kroppen reagere positivt. Så kanskje er dette akkurat riktig tidspunkt for deg å komme i gang med noe nytt? Og dersom du er interessert i å starte opp med network marketing og Nuskin, så er det bare å ta kontakt ned meg. Dette kan nemlig virkelig være noe for deg også!

Så denne gangen skal jeg altså ikke grue meg til vinteren. Det har gått opp for meg hvor mye jeg styrer dette selv, dersom jeg tenker på de riktige tingene. Nå har jeg laget meg en skikkelig god plan ,og jeg koser meg med businessen min.

Håper du også har gode planer for månedene som kommer.

Klem fra Wenche