April har vært en spennende måned!

Vi er kommet til siste dagen i April 2019. Det er helt utrolig hvor fort denne måneden har gått. Men jammen har den snudd opp ned på min tilværelse! Jeg hadde ikke så store forventninger til April. Da er det jo veldig hyggelig når den blir ekstra innholdsrik og fin. Jeg har blitt flinkere til å tenke gjennom ting. For der skjer jo masse hver eneste måned uten at jeg legger merke til det. Jeg kommer nok likevel alltid til å huske akkurat denne tiden som har vært nå. Vi har kommet oss gjennom påskefeiring, og jeg har fått starte på Anne Brith Influencer Program.

Noen ganger så skjer der ting som man ikke kan forutse. Så nå sitter jeg her, og er full av pågangsmot og positiv energi. For det har betydd veldig masse for meg å endelig få en sjanse i jobbsammenheng. Jeg ønsker jo så inderlig å kunne klare meg selv. Nå er jeg inne i en fase hvor jeg skal lære veldig masse, og det vil på sikt gi meg mange muligheter. Endelig kan jeg kjenne på en realistisk mulighet som jeg har fått. A oppleve at noen ser mitt potensiale, har virkelig hjulpet meg mentalt. Så jeg avslutter April 2019 med et smil om munnen. For jeg er skikkelig glad, og jeg føler meg bedre enn på veldig lenge!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg gleder meg til å synge!

Da er det endelig tirsdag, og jeg gleder meg sånn til å synge sammen med gjengen på Musikkterapi! Det er uten tvil ukens høydepunkt for meg. Jeg koser meg sånn når jeg får holde på med musikk i flere timer. Tiden flyr alltid av sted, og jeg blir så full av energi. Dette er nok den terapien som jeg får mest utbytte av. For det handler om å oppleve glede og mestring! Jeg merker at det bygger meg opp, og at jeg blir mer optimistisk når jeg har vært der. Vi er en herlig gjeng, og jeg er så stolt av alle sammen. Vi byr på oss selv, og kaster oss utenfor komfortsonen mange ganger. Det har vi godt av, og det skjer i trygge omgivelser.

Musikken er så viktig for meg! Jeg er helt avhengig av musikk for tiden. Det er noe som jeg virkelig liker, og som hjelper meg gjennom hverdagen. Jeg lytter masse til musikk mens jeg jobber hjemme på kontoret mitt. Da kommer jeg inn i en tilstand som er rolig og konstruktiv. Min musikk smak har også forandret seg en hel del. Det er fordi jeg kommer innom så mange sjangre på musikkterapien. For vi har ulike ting som vi liker å spille, og alle får velge seg sanger. Det har gjort meg til en bedre sanger. Jeg lærer så masse nytt, og det gir meg mestringsfølelse. Det er noe av det beste som kan oppleve i min hverdag.

Å lytte til musikk roer meg ned. Dersom jeg har vært urolig inni meg, så hjelper det som regel alltid med musikk. Jeg håper at Du også finner glede i musikk! Det er ikke alle som vil utøve musikk, og det respekterer jeg. Men jeg tror at de aller fleste vil kunne ha nytte av å lytte til musikk. Det har en positiv effekt på de aller fleste. Finn den musikken som Du liker, og gi Deg selv litt tid til å nyte musikken!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Vær Din egen bestevenn!


I kveld vil jeg gjerne snakke litt med Deg om en veldig viktig ting. For vi har så altfor lett får å kritisere oss selv. Det er noe som er skadelig når det skjer for ofte, og uten grunn. Jeg vet det veldig godt, for jeg er min verste kritiker selv. Dette har jeg snakket om i terapien, og det er noe som jeg virkelig har jobbet med den siste tiden. For det er så inngrodd i min hverdag, og jeg må fokusere for å holde det på avstand. Jeg vet at jeg ikke er alene om dette. Altfor mange mennesker sliter seg ut fordi de aldri blir fornøyde med sin egen innsats. Dette er faktisk en av de største årsakene til at man møter veggen.

Jeg ønsker å fokusere på dette fordi jeg vil at vi skal hjelpe hverandre litt. Vi må minne hverandre på at vi faktisk er gode nok! Det er veldig viktig at vi bygger hverandre opp, og at vi faktisk unner andre suksess. Jeg vet at jeg stikker hodet mitt frem i offentligheten. Det er det ikke alle som liker. Men jeg trenger ikke å bli minnet på det hele tiden. For jeg har valgt min egen vei, og jeg har jo lyst på støtte og gode ord. Vi må se litt lenger frem, og virkelig gi hverandre rom til å leve sine egne liv. Respekt for hverandre er veldig viktig.

Vi må minne hverandre på at vi skal være vår egen bestevenn! Det er så viktig at man er glad i seg selv, og at man behandler seg selv på en respektfull måte. La styggen på ryggen falle vekk fra skulderen. Ikke snakk Deg selv nord og ned! For Du har din egen personlighet. Den inneholder ulike ferdigheter og ressurser som ingen kan ta fra Deg. Jeg har jobbet med dette over tid. Nå er jeg blitt flinkere til å gi meg selv ros. For det hjelper! Jeg klarer det ikke alltid. Det vil jeg nok alltid oppleve. Men jeg har tatt grep i eget liv, og valgt min vei! Det skal jeg være stolt over, og jeg være min egen bestevenn. Så nå utfordrer jeg Deg! Vær din egen bestevenn!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg er så klar for en ny uke!

Innlegget inneholder reklame.

Da er vi i gang med en ny uke, og tiden flyr jo av sted! Det er ikke mange dager til det er Mai måned. Nå er vi virkelig inne i en tid som bare går unna i en fart. Sånn er det hvert eneste år. Men jeg er skikkelig klar for en ny uke, og har mange oppgaver som venter på meg. Det er bare kjekt å ha mye å gjøre. For jeg har kontrollen, og styrer tiden godt. Så da er formen fin, og jeg koser meg! Det er deilig å kjenne at man lever. Og at hverdagen er blitt enda kjekkere de siste ukene. Jeg utvikler meg hver eneste dag, og det fører meg fremover. Jeg er i en fase nå hvor jeg lærer meg masse nytt. Da er der jo mange ideer som svirrer inni hodet mitt. Men jeg koser meg veldig, og det gjør meg så godt.

Hverdagen kan være tung i blant. Så derfor blir jeg ekstra glad og motivert når livet smiler til meg. Akkurat nå så jobber jeg masse med min profil på Instagram ,og jeg produserer masse kjekt til min Instagram konto. Jeg har hatt stort utbytte av å gjennomføre et Instagram kurs som palladinomedia har lansert! Dette er et kurs som jeg virkelig lærte masse av, og som har inspirert meg veldig. Nå har jeg tatt en avgjørelse, og valgt egne farger som skal brukes i min feed. Kurset hjalp meg til å se en helhet, og til å fokusere på få områder om gangen.

Jeg gleder meg veldig til å jobbe med alle mine kanaler denne uken! Motivasjonen er på topp, og jeg er glad. Dette har jeg lengtet etter så lenge. Og endelig er jeg i en posisjon hvor jeg får lært masse nytt, og jeg får gode tilbakemeldinger på jobben som jeg gjør. Jeg skal også fokusere på fotografering. Jeg trenger masse bilder til mine kanaler, og det må tas ofte. Så jeg håper på ok vær slik at jeg får tatt masse bilder denne uken! Jeg ønsker Deg en strålende mandag! Vi snakkes igjen i kveldens innlegg!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg har hatt en fin helg!

Jeg har hatt en veldig fin helg alene her i Mandal. Det var ganske rart å sende gjengen av sted på fredag. Jeg slet veldig på formiddagen. Men når de hadde kommet seg av sted. så klarte jeg å roe meg ned. Det ble veldig stille i huset etterpå, og det var en utfordring for meg. Men jeg satte på litt musikk, og fikk jobbet litt på ettermiddagen. Så dro jeg på besøk til en god venninne på kvelden, og det var så koselig. Jeg er veldig glad for at jeg hadde planer på kveldene. For det tror jeg hjalp meg ganske mye.

Nå er jeg faktisk stolt over meg selv. For jeg har holdt meg til planen min, og jeg har klart å ha det kjekt uten resten av gjengen hjemme. Jeg tror vi har funnet en løsning som fungerer når det kommer til Egersund besøk. Jeg kommer selvsagt til å besøke familien min iblant. Men det er ikke så ofte det kommer til å skje. Jeg er nødt til å fokusere på de tingene som gjør meg godt, og som holder meg i god form. Nå ønsker jeg å ha fokuset på mine oppgaver her hjemme, og bruke tiden fornuftig. Jeg er så glad for at livet bedrer seg.

Jeg er heldig som får nye sjanser! Og jeg skal ta godt vare på de mulighetene som kommer min vei. Endelig har jeg en god følelse i kroppen , og jeg føler meg svært heldig. Det kommer garantert utfordringer i tiden som kommer. Men det skal jeg takle. For nå har jeg satt meg nye mål, og jeg ser at det kan være muligheter for meg der ute! Nå venter jeg på guttene mine, og jeg gleder meg til å få dem hjem igjen. Ha en fin søndagskveld! Jeg gleder meg til en ny uke med Dere!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

En rolig søndag alene hjemme!

I dag skal jeg faktisk kose meg helt alene hjemme. For mine kjære barn kommer ikke hjem før i kveld. Dermed har jeg egentlig en helt dag til det jeg selv vil. Jeg tror at det kommer til å bli en kombinasjon av hvile , jobb og fysisk aktivitet. Jeg er litt trøtt etter jentekvelden i går kveld. Men det var veldig koselig, og jeg sov godt etterpå. jeg føler at det er på tide med enten en treningsøkt hjemme, eller en fin tur i Furulunden. Jeg får se an hvordan været blir. Noe bevegelse må jeg gi denne kroppen min. Det skal bli en fin dag her hjemme alene. Men jeg gleder meg til å få mine kjære hjem igjen.

Helgen har vært veldig fin , og jeg har klart å slappe av i eget selskap. Men jeg er veldig glad for at jeg avtalte treff med venninner. Det har virkelig vært så koselig for meg å tilbringe tid sammen med dem. Jeg håper at det ikke blir så lenge til neste gang vi møtes. Det er noe eget med jentesnakk. Sånn er det bare, og jeg koser meg veldig når vi er samlet. Kroppen min har det egentlig bra, og er klar for litt etterlengtet aktivitet. Jeg skal også bruke litt tid på jobb. For som influencer så har jeg jo ikke fri. Nå er det ikke så farlig for meg, for jeg er i god form og koser meg med skrivingen,

Da håper jeg at Du får en fin søndag sammen med dem som Du er glad i! Og dersom Du er alene i dag slik som meg, så gjør noe som Du liker. Ta godt vare på alle de fine øyeblikkene som finnes i livet! God søndag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg er klar for jentekveld!

Nå er jeg så klar for å ha en skikkelig jentekveld her hjemme hos meg! Det er noe som jeg liker veldig godt. Det er kjekt å være vertinne for de herlige venninnene mine. Vi blir ikke så veldig mange i kveld for det passet ikke for alle. Men det er veldig kjekt at vi fikk samlet en liten gjeng. Når jeg er alene hjemme, så passer det jo ekstra godt å ha besøk. Det skal bli gøy å ha jentesnakk en hel lørdagskveld! Det er lenge siden sist. Jeg har laget i stand god mat, og vi skal kose oss skikkelig. Dette har jeg virkelig sett frem til.

Jeg er heldig som har så gode venninner! Det betyr veldig masse for meg, og det gjør meg så glad. Jeg klarer å være meg selv, og vi kan prate om alt mulig. Det er veldig befriende med litt jenteprat en gang i blant. Det tror jeg nesten alle damer liker. Jeg går ikke i noen forening, så det skjer jo ikke så veldig ofte at jeg har besøk. Denne dagen har jeg virkelig bare kost meg, og forberedt kvelden etter beste evne. Jeg liker å invitere hjem til meg. For jeg har en ro her hjemme som jeg virkelig elsker. Jeg vil jo veldig gjerne kunne nyte besøket. Og det klarer jeg fint her i hjemmet vårt.

Nå skal jeg logge meg av sosiale medier, og fokusere på gjengen som er samlet her. Men disse flotte jentene støtter meg i min drøm om en ny karriere. Det setter jeg stor pris på. De pusher meg fremover, og holder meg igjen dersom jeg blir for ivrig. Venner som virkelig kan snakke på godt og vondt. De er jeg glad i. Og jeg har jo flere venninner enn de som er her i dag. Jeg er så heldig som har en flott gjeng med venninner! Kos Deg videre i kveld, så snakkes vi igjen her på bloggen i morgen tidlig!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg bryter barrierer hele tiden!

Jeg bryter nye barrierer hele tiden! Det er så kjekt å se hvordan jeg endrer meg til det bedre for tiden. Før kunne jeg gitt opp veldig kjapt dersom jeg skulle gjøre noe som jeg ikke kunne. Men nå som jeg er med i Anne Brith Influencer Program, så må jeg forsøke å fikse en del tekniske utfordringer på egen hånd. Jeg var jo så lykkelig da jeg faktisk klarte å lage meg eget domene og ny blogg. Men så var det å få inn statistikken på riktig plass. Jeg skal ærlig erkjenne at jeg ble ganske stresset da jeg fikk tilsendt linken til en engelsk Youtube video. Bruk den, så fikser du det selv. Det var beskjeden fra vår tekniske ekspert.

Men selv om jeg ble stresset, så ville jeg ikke gi meg. Og jammen meg klarte jeg det etter litt kluss og kjefting på meg selv. Da var jeg helt sjokkert! For hadde dette vært tidligere, så hadde jeg garantert kastet inn håndkleet. Men nå er jeg så inspirert og full av positiv energi. Og da ville jeg jo ikke skuffe meg selv, og bare gi opp. Nå er statistikken på plass, og jeg klarte det selv! Jammen meg skjer der en utvikling inni meg for tiden. For meg så har det vært veldig forløsende at noen faktisk har gitt meg tillit igjen, og ser en plass til meg i arbeidslivet der ute. Det har gjort meg så godt, og jeg kan kjenne på en lettelse og glede. For jeg vil jo så inderlig lykkes!

For meg så er dette stort. Det har gjort meg gladere, og jeg ser lysere på fremtiden. Små ting som jeg mestrer, gir meg ekstra påfyll i sjelen. Det er små seiere som jeg trenger. For her skal der bygges opp et sterkt menneske igjen. Jeg har vært nede for telling ganske lenge. Men nå føler jeg at det går riktig vei!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!