NÅR HUDEN TRENGER FUKTIGHET!

Reklame | Annonselenker egen butikk NuSkin

 

God kveld!

Som dere vet, så har jeg nå jobbet med hudpleie og sminke fra NuSkin siden november 2021. Og da er det jo selvsagt noen produkter som blir personlige favoritter. I jobben min er det jo svært viktig at jeg tester produktene, før jeg kan fortelle deg om mine erfaringer. Så jeg har kost meg med masse deilig hudpleie de siste månedene, og huden min bare elsker det! Jeg har aldri hatt så myk og frisk hud som akkurat nå, og det er fordi produktene som jeg bruker fungerer veldig bra!

DAGKREM MED SOLFAKTOR 30!

I dag har jeg lyst til dele litt om de tre fuktighetskremene som jeg bruker. Jeg har en dagkrem, som inneholder solfaktor 30. I tillegg beskytter den også mot blått lys fra mobil/pc. Det er jo også viktig, med tanke på all den tiden vi bruker foran en skjerm. Nå på sommeren så er det jo utrolig viktig at du bruker solfaktor hver dag, så da er det jo genialt at den allerede er på plass i dagkremen din. Dagkremen er lett å smøre ut, og trekker fort inn i huden. Den gir huden din masse fuktighet, og i tillegg blir huden svært myk og god. Tuben er drøy i bruk, og kan brukes av alle hudtyper.

MOISTURIZE ME

Som nattkrem har jeg to varianter å velge mellom, Moisturize Me og Thirst Fix gel hydrating creme. Hvis du er på jakt etter en god og luksuriøs fuktighetskrem, så er Moisturize Me noe for deg. Den er litt fet, men trekker seg så kjapt inn i huden. Lukter så behagelig, og gir huden din masse fuktighet. Men jeg har altså også en gel krem, som virkelig gir huden din en fuktighetsboost. Thirst Fix er frisk og behagelig å ta på huden, og den trekker seg inn i huden på kort tid. Jeg har brukt denne så mange ganger, og den er skikkelig drøy i bruk. Du trenger ikke masse gel, før du har nok fuktighet til ansiktet ditt. Begge disse kremene er jo også for alle hudtyper.

THIRST FIX HYDRATING GEL CREAM

Der finnes selvsagt enda flere fuktighetskremer i nettbutikken min, men det er disse jeg har prøvd selv og kan anbefale etter egne erfaringer. Har du spørsmål om produkter, så ikke nøl med å ta kontakt med  meg!

Ha en fin kveld!

EN LITEN OPPDATERING!

God kveld!

Nå går virkelig dagene kjapt unna her i gården! Vi har fortsatt igjen å male en del på huset vårt, så det blir gjort på de dagene hvor været tillater det. Ellers har det blitt en del henting, kjøring, pakking og vasking av klær. Det er jo sånn når man har unger som skal på ferier, mens jeg holder meg hjemme. Jeg koser meg ellers med businessen min, og har alltid noe som skal gjøres der. Det er jo bare gøy, så jeg klager ikke i det hele tatt. Musikken har også tatt en del tid, pluss en tur til Egersund nå i helgen som var. Så dermed strekker ikke energien helt til alt jeg ville gjort, men sånn er det jo bare.

Det er deilig å ha fint sommervær, og jeg koser meg når solen skinner. Da blir jeg i ekstra godt humør, og ting går lettere. Jeg har en sommer uten så mange avtaler, så dermed vil det nok roe seg ned litt nå. Skal opptre 23.juli på Trysnes brygge restaurant, ellers har jeg masse fritid. Gleder meg selvsagt til å underholde den kvelden. Men hovedoppgaven er jo å blir ferdige med malingen. Herlighet, så lang tid det tar. Må nok regne med å bruke hele sommeren på det. Vel, det må bare gjøres og resultatet blir heldigvis bra. Hverdagen er altså sånn hos meg nå. Men jeg skal kose meg også, det er helt sikkert!

Så dette var bare en aldri så liten oppdatering fra meg nå i kveld. Så håper jeg at du har det fint, og at du koser deg med gode øyeblikk. Husk at du fint kan ha det bra, uten å gjøre så veldig mye. Ta deg en tur på stranden, eller møt noen venner. Gå en tur, eller møt noen på en kafe. Tenn opp grillen i hagen, og sleng på noen pølser. De små tingene kan være like gode som alt annet!

Klem fra Wenche

EVIG OPTIMIST!

God kveld!

Da er sommerferien endelig her, og det er slutt på vekkeklokke om morgenen. Det er ganske deilig,må jeg bare si. Men jeg forsøker likevel å holde på gode rutiner for min egen del. Nå kan jeg fokusere mer på mine ting, og jobbe meg fremover i network marketing businessen min. Jeg gleder meg til fine sommerdager, med en blanding av jobb og fritid. Som dere ser, så rekker jeg ikke alltid å poste blogg innlegg hver dag. Noen ganger klarer jeg rett og slett ikke å ha energi nok til alt, og da må noe vente.

Men samtidig er jeg ved veldig godt mot. For jeg blir så inspirert av mine kollegaer, som oppnår store mål i sine businesser. Og jeg vet at de også startet på null, akkurat som meg. Så hvorfor skal ikke jeg da ha de samme mulighetene til å oppnå mine mål? Så lenge som jeg jobber konsekvent hver eneste dag, så vil jeg klare det. Det er ekstra kjekt å kunne hjelpe andre til å starte på sin reise, så jeg vil ha stort fokus på team bygging i tiden fremover.

Jeg har laget en 5 årsplan. Der har jeg konkrete målsettinger, og jeg vet hvor jeg skal. For jeg gir meg selv god tid, og skal bygge et solid fundament. Selvsagt gleder jeg meg veldig til å nå målene, men jeg jobber tålmodig. Ingenting skjer over natten, og det vet jeg jo veldig godt. Derfor skal jeg kose meg i prosessen, og fylle hverdagen min med positive gjøremål. Steg for steg. Både i musikken og i businessen. Herlighet, så spennende tider jeg har foran meg nå!

Våg å tenke litt lenger frem i tid, og sett deg egne mål. Vær ærlig mot deg selv, og lytt til hva du egentlig ønsker deg i livet. Da vet du hvor du skal, og hva som må gjøres for å komme deg dit. Ikke bli skremt av at ting tar tid. Det er så viktig at vi tar oss tid til å gjøre alt ordentlig. For da vet du at grunnmuren er trygg, og du kan videreutvikle deg i rolige omgivelser. Jeg er en annen person i dag, enn jeg var for få år siden. Og jeg gleder meg sånn til å se hva livet har på lur til meg de neste årene!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

UT PÅ TUR, ALDRI SUR!

Hei!

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men i noen perioder er dørstokkmilen ganske så krevende å komme seg over. Men så er det så herlig når man kommer seg ut på tur, gjerne sammen med gode venninner. Da er det ikke så vanskelig å gå ganske langt heller, for man glemmer å tenke på det underveis. I morges hadde jeg en skikkelig fin tur sammen med min gode venninne, og det gav dagen en helt perfekt start. Nydelig sommervær, og Furulunden viste seg fra sin beste side.

Vi har masse å snakke om, så praten stopper aldri når vi går tur. Men vi tok oss tid til å ta noen bilder, og puste litt også. Det er svært viktig for meg å holde meg i fysisk aktivitet gjennom sommeren, så jeg må ta meg litt sammen nå når ferien starter. Jeg må komme meg innom treningssenteret noen ganger i uken, og gi denne kroppen den riktige omsorgen som trengs. Fysisk aktivitet var noe som absolutt ikke var min ting før, men som nå har blitt så uendelig viktig. Det gir psyken min et løft, og jeg får en verdifull pause i hodet.

Det er deilig å bo her i Mandal, og jeg er så takknemlig for at Furulunden bevares. Så koselig å møte på medlemmene i Furulundens venner, som fikser og holder området vedlike. Med alle de fine stiene, de nydelige strendene og små toppene så har vi alt vi trenger. I dag kom vi oss opp en bakke, og fikk se på den nydelige utsikten. Små øyeblikk som gir fred og ro i sjelen. Kanskje kan jeg inspirere deg til å bevege deg litt mer i sommer? Ta en tur sammen med familie eller venner. Gjør det til en sosial greie, eller bare søk naturens ro alene.

Det vil du ikke angre på!

Klem fra Wenche

JEG BLIR SÅ NERVØS🌸

Hei❤️

Det er rart hvordan noen oppgaver kan føles skummelt å gjennomføre. Nå har jeg vært synlig på sosiale medier i flere år, og poster i både feed og story daglig. Men en ting pusher meg fortsatt ut av komfortsonen min. Å gå live, gjør meg nervøs fortsatt. Jeg tror det handler om mitt store kontrollbehov. Og det fører til over tenking.

Men så er det faktisk veldig viktig å fortsette å gjøre det likevel. For det som er skummelt blir bare verre dersom du unnlater å gjøre det. Å eksponere seg for det man synes er utfordrende, er uten tvil et viktig punkt i din personlige utvikling. Jeg velger derfor å kjøre livesendinger i Facebook gruppen min, eller på Instagram. Men ikke så ofte som jeg bør. Der har jeg et stort forbedringspotensiale .

Jeg er ikke redd for å dele mine utfordringer med dere. For vi er mennesker, og alle sammen har sine utfordringer i livet. Men ved å vise hverandre hva som er krevende, så kan vi støtte hverandre. Der er ikke noe som skal stoppe meg i min network marketing business. Målene skal nås. Så jeg kjører på, og skal overvinne min frykt.

Ønsker deg en fin uke 🌸

Klem fra Wenche

HÅRKLIPP & FAVORITT PRODUKT!

Reklame | Lyko . Annonselenke

God kveld🌸

I dag har jeg vært hos Junes Frisørhjørne , og klippet meg igjen. Jeg har gått der i alle år siden jeg flyttet ned til Mandal i 2015. Deilig å ha en fast frisør, som kjenner meg og vet hva jeg liker. Min frisyre krever at jeg klipper meg hver 5-6 uke. Og jeg bare elsker den korte frisyren min!

Det er viktig å finne riktig hårspray til en sånn type frisyre. Jeg bruker Morrocain serien, og bruker både styling spray og texture spray. De fungerer kjempebra på håret mitt, og er lett å gre ut etterpå. Jeg bruker texture spray i fuktig hår , før jeg føner det. Deretter bruker jeg styling sprayen, for å bevare frisyren slik jeg ønsker å ha den.

Nå skal jeg nye sommeren med nyklippet hår, og style med fine kjoler og kule solbriller. Elsker denne årstiden. Håper bare at vi får mange fine sommerdager fremover 🌞

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

IKKE HELT SOM PLANLAGT!

Hei🌸

Ja, da var allerede søndagen her. Denne helgen ble ikke sånn som vi hadde planlagt. Målet vårt var å få malt mest mulig på huset vårt. Men værgudene var ikke helt på vår bølgelengde. Regn er jo ikke akkurat så bra når man maler, så det ble ikke så effektivt denne helgen. Min mann fikk malt rundt vinduene, så det er jo bra i hvert fall.

Denne helgen har også min kropp streiket. Jeg har vært ekstremt sliten, og sovet masse. Både dag og natt. Sånn er det noen ganger, og  da må jeg bare lytte til kroppen. Selv om det er skikkelig kjedelig. Jeg ønsker jo å bidra med min innsats, men sånn ble det ikke denne helgen. Føltes godt å få laget middag til familien i dag. Koselig å ha alle rundt bordet.

Jeg har også sett på britiske krim serier på NRK denne helgen. Noe som jeg ikke har pleid å gjøre på mange år. Er jo så lett skremt av meg. Men ble faktisk fascinert, og har kost meg med nett tv på sofaen. Godt å kunne se på litt forskjellig mens jeg hviler. Så nå blir det bra med online Mastermind møte med Beauty Secret Community i kveld . Jeg er klar for å komme i gang med en ny uke!

Ha en fin søndagskveld❤️❤️❤️

Klem fra Wenche

MIN FØRSTE TEAM BUDDY!

Hei🌸

I går var endelig dagen hvor jeg fikk min aller første team buddy i min network marketing business! Det har jeg jobbet hardt for nå i flere måneder. Jeg er så glad for at en flott dame tok kontakt med meg via dm, og var interessert i business muligheten. Etter en fin prat, så valgte hun å registrere seg hos NuSkin💥💥💥

Det er så kjekt å kunne få veilede henne i oppstarten av businessen hennes. Å bygge sitt eget team tar tid, men det kommer til å bli spennende! Å jobbe online via sosiale medier blir mer og mer vanlig. Det er fremtiden. Så da gjelder det å være på ballen, og komme seg i gang med sin egen network marketing business.

Men dette beviser også at tålmodighet er utrolig viktig i denne bransjen. Konsekvent synlighet skaper tillit. Og tilliten må være på plass, før noen ønsker å starte opp via deg. Jeg har bestemt meg for at dette er jobben for meg. Da må jeg bare fortsette å gjøre de oppgavene hver eneste dag. Jeg gleder meg over å endelig ha en team buddy, og har god kapasitet til å hjelpe enda flere i gang⭐️

Så bare ta kontakt med meg, dersom du ønsker en uforpliktende prat om business muligheten. Alle starter på null, og jobber seg oppover. Men den som er tålmodig og jobber konsekvent, får resultater etter hvert.

Ha en fin fredagskveld ❤️

Klem fra Wenche

BRUK HODET!

Hei🌸

Jeg har i altfor mange tilfeller snakket meg selv ned. Det var helt innarbeidet i mitt hode. Men jeg har jobbet med å snu mitt eget mindsett. Våge å tenke positive tanker om meg selv. Fy søren, det var rart og skummelt i starten. Følte jo at tankene mine var helt ulovlige. Hvordan kunne jeg tillate meg selv å si fine ting eget utseende/kropp/livsstil?

Du har garanter kjent på det selv også. Uten å helt vite hvorfor det skjer, så prater du deg selv ned. Vi skal jo ikke være så fornøyde med hvem vi er, eller hvordan vi ser ut. Janteloven kommer kjapt inn i bildet, og skaper dårlig stemning. Vel, det er på tide å skrote den for evig og alltid. Våg å si fine ting til deg selv, for du fortjener det. Alle sammen har gode kvaliteter og personlige egenskaper. Og når du lærer deg å verdsette deg selv, så frigjøres det store mengder med positiv energi ❤️

Jeg heier på deg som våger å være deg selv. Vis verden hvem du er, og hva du står for. Tenk positive tanker om deg selv, og øv deg på å ha riktig mindsett. Husk å være god mot andre som er rundt deg, og del på de gode øyeblikkene som livet gir deg❤️

Klem fra Wenche

MIN NYESTE KJOLE👗

Reklame | Annonselenke Lindex

Nydelig sommerkjole fra Lindex🌸

Hei🌸

Jeg har de siste to årene virkelig fått kjoledilla. Hele garderoben er nå full av kjoler i ulike farger og lengder. Sommeren skal definitivt nytes, og jeg skal pynte meg med stor glede i hjertet. Det er nemlig sånn at jeg liker å være mer feminin. Skyldes sikkert både alder og bedre selvtillit. Men jeg tenker at det er utelukkende positivt.

Nå skal det sies at jeg har vært flinkere til å ikke shoppe mye denne sommeren. Jeg hadde jo masse kjoler fra i fjor, som er absolutt like fine i år. Men i dag ville jeg vise deg denne fine kjolen fra Lindex. Sommerlig og lett, i deilige farger. Så utrolig deilig å ha på seg, og akkurat passe på lengden.I hvert fall nå som jeg har fått litt mer farge på føttene også. Jeg ser frem til å bruke denne kjolen i ulike anledninger utover sommeren.

Både du og jeg har godt av å pynte oss ofte. Det gir hverdagen et løft, og sommersolen blir en ekstra motivasjon til å ta på kjolen. Ha din egen stil, og kos deg med sommerens farger. Det finnes jo kjoler for alle kroppsfasonger, så ikke nøl med å ta den på deg. Din glede og entusiasme kan jo  inspirere andre også til å finne frem kjolen🌸

Kos deg, og skap gode øyeblikk!

Klem fra Wenche