Deilig å komme hjem❤️❤️

For en deilig følelse å komme hjem! Det var så deilig å få komme hjem, få pakket ut av bagger og poser! Klesvask er allerede sortert , og i full gang! Alt av rene klær er tilbake i skap der de hører hjemme ! Her er det alltid full ryddesjau før man setter seg ned!

Desto deiligere føles det nå å ligge på sofaen nydusja og fornøyd! Veldig deilig å bruke eget bad! Små ting som man setter pris på etter en uke på tur! Resten av kvelden blir jeg her på sofaen ! 

Tilsammen på ferien har vi kjørt ca 150 mil! Og alle fire er fortsatt gode venner! Vi har levd tett på hverandre, så nå har barna emigrert inn på sine rom, og bedt om å få fred😜😜de skal få det! Det har de fortjent etter sin første bilferie!

Håper alle sammen har hatt en fin helg!

Timene flyr i godt selskap!

I dag har timene virkelig gått fort avsted! Vi har kost oss sammen med familie på campingen, og har kost oss med grilling og drøs! Utrolig koselig å ha god tid til en god samtale med folk man er glad i! Ungene syntes det var deilig å komme tilbake hit hvor de er vant med å være!

Nå gjør vi oss klare til å kjøre hjem til Mandal! Så da blir det noen dager med klesvask, ulike ærender og jeg må komme meg ut på en treningstur eller to! Kroppen skriker etter en lang gåtur i Furulunden ! Skal bli godt å strekke seg ut på sofaen hjemme i stua ikveld !

Det er kjekt å være på ferie, men det skal bli godt å komme hjem til egen seng og dusj! Barna ser frem til å lukke seg inne på hvert sitt rom etter å ha vært sosiale i en uke! Borte bra, men hjemme best!

 

Deilig å være på Neset!

Det var veldig kjekt å komme tilbake til Neset camping i går kveld! Det var nesten som å komme hjem! Min kjære fikk satt vogna på plass igjen, og vi har en ryddejobb foran oss i dag! Nå skal alt ordnes på plass igjen slik vi pleier å ha det rundt oss!

Det var veldig hyggelig å møte familie og venner her på campingen! Vi koste oss sammen i for kveld, og vi kom oss sent i seng! I dag skal vi grille god mat, og då drar vi til Mandal i kveldinga ! Vi vil hjem å vaske tøy, og få noen dager hjemme! Så drar vi opp igjen på torsdag!

Sommerferie er deilig, men også ganske utfordrende! Små og store tett oppå hverandre hele tiden merkes ! Men vi klarer oss greit, og koser oss så godt vi kan!

Ferieturen er over!

Da er vi tilbake på Neset om få minutter ! Ferieturen vår er vel gjennomført , og små og store er fortsatt gode venner! Vi har hatt noen fine dager sammen! Nå blir vi på Neset en natt, før vi kommer hjem noen dager!

Jeg er så glad for at vi fikk disse dagene sammen på tur! Nå har prinsene fått se litt av vårt vakre land! Vi har kommet oss gjennom mange mil i bilen! Nå får vi kose oss med flotte minner fra en fin ferie !

Håper dere alle sammen har en fin kveld! 

Tålmodighetsprøve deluxe!

Ungene storkoser seg i vannet mens vi voksne forsøker å være tålmodige sjeler som venter på land ! Ungene flyter rundt og rundt i flodbølgen i timesvis! Kjempegøy for dem, og de ønsker ikke stå i kø ved alle rutsjebanene! 

Bø sommarland et et kjekt sted for barn og voksne! Men du bør være glad i å bade ellers blir dagen lang! Stive priser å komme inn, og svindyr mat her inne! Men vi koser oss likevel! Godt og varmt vær fikk vi ihvertfall i dag!

Nå nærmer det seg at vi drar hjemover mot Neset camping! Gleder oss til å treffe venner og familie der! Vi har hatt en kjekk ferie! Vi har gjort oss masse nyttige erfaringer med hensyn til de neste års ferier ! Kjekke minner å se tilbake på! 

Nydelig vær på feriens siste dag!

Deilig å våkne opp til sol og flott sommervær når vi skal i sommarland! Nå er vi klare til å innta parken , og de små gleder seg veldig! Jeg håper bare at alt går bra med alle sammen! 

Vi drar rett til Neset i kveld! Håper dere alle sammen får en fin dag! En uke har gått siden vi ble gift! Ferien har vært fin! Nå skal vi kose oss i parken noen timer!

Pizza og kos på camping😍

Vi er kommet oss vel frem til Beverøya camping ! Vi har regn og 12 grader! Rene høstferiefølelsen! Vi har fått opp forteltet, så vi voksne kan være der i kveld ! Middagen i kveld er enkel , godt med Pizzabakeren overalt!!

Jeg har virkelig fått kjenne på mine utfordringer angående krefter og helsen på denne turen! Det er litt leit for meg å måtte innse! Jeg makter ikke alt jeg skulle ønske! Men så er det glede i alle de små ting vi opplever! Jeg ønsker jo å være en sprek og aktiv mamma ! Men min kjære mann er forståelsesfull, og vi finner gode løsninger!

Nå krysser vi fingrene for fint vær i morgen, slik at ferien får en fin avslutning i Bø Sommerland! Ungene gleder seg til bading, og mest sannsynlig må jeg også uti vannet !! Så gleder vi oss til å komme tilbake til Neset i morgen kveld!

Når mammas “batteri” går flatt….

Vi er i gang med turen ned til Bø! Det tok sin tid å komme seg avgårde, da jeg er utslitt! Jeg sliter med fibromyalgi og revmatismen , så det gikk tregt! Men litt hvile i bilen, og litt Paracet , så kommer jeg meg gjennom dagene!

Nå regner vi med å være fremme ca kl 17, og satser på Beverøya camping! Alt går så lenge man tar tiden til hjelp! Små og store er klare for hjemreise snart, så det går mot slutten på en fin ferieuke! 

Det er masse kjekke stunder å tenke tilbake på etter denne uken! Vi har aldri gjort dette med barna før , så det er en læringsprosess ! 

Nå drar vi mot Bø!!

Vi har akkurat kommet oss i gang med dagen ! Vi har ett rolig tempo, det er helt sikkert ! Vi skal nå pakke oss sammen, og reiser mot Bø i Telemark! Planen er å gå i sommerland i morgen med våre kjære prinser! De gleder seg til å få badet litt! Det har ikke vært noe bading til nå denne ferien, så regner med at de kommer til å kose seg der!

I går kveld grillet vi spareribs og mais til prinsene , og de koste seg! Vi fikk satt opp fortelt slik at vi kunne sitte ute uten å bli iskalde! Vi hadde en stille og rolig kveld, og det var deilig å slappe godt av! Min form varierer veldig, så vi tar det med ro! 

Håper dere alle sammen har det fint! Vi er nok tilbake på Neset i slutten av helgen! 

Timeout i vogna😄


Etter besøket på Langedrag dro vi en liten tur til Geilo sentrum! Vi fikk oss litt mat, og kikket litt i butikker! Men etterhvert ble jeg desverre ganske dårlig, så kroppen gav beskjed om at nå er det på tide å stoppe litt! Vi dro derfor tilbake til campingvogna! Nå koser ungene seg med film inne, og vi sitter ute! Jeg har funnet strikketøyet frem, og formen er i bedring! Vi skal grille, og ha en rolig kveld i vogna ! Det er deilig å finne roen om kveldene! Vi trenger å slappe litt av innimellom ! 

Jeg går desverre litt tom for krefter til tider, og kroppen verker! Men det gir meg energi å være med de jeg er aller mest glad i! Da klarer jeg det neste ! Hverdagen kommer tidsnok , så jeg nyter dagene så godt jeg bare kan!  Håper alle sammen får en fin kveld!