TAKK FOR MEG!


God kveld!

Å skrive blogg, skal være kjekt. Noe som gir meg påfyll av positiv energi, og som jeg skal like å drive på med. Sannheten er at jeg ikke på noen måte har det sånn. De siste måneden så har bloggen gradvis mistet sin plass i livet mitt. Jeg har kjent at det ikke lenger gir meg de samme følelsene som før.

Det er skummelt å legge bloggen til side. Men det må jeg rett og slett gjøre nå. Valget mitt er tatt, og det er på tide å innse realiteten. Livet mitt har endret seg. Jeg har tatt noen nye steg, og bruker tiden min annerledes. Bloggen skal nå settes bort. Kanskje for alltid. Det er på tide å gi slipp. Fokusere på det som opptar meg her og nå.

Jeg håper dere vil følge meg videre på Instagram. Og at dere har forståelse for min beslutning. Tusen takk til alle som har lest innleggene mine. Og har fulgt meg her de siste årene. Det er en tid for alt. Og jeg vil bruke min kreativitet på musikken min.

Klem fra Wenche

TANKEVIRUSENE SKAL BORT!

God kveld!

Er du sånn som meg, og blir fort frustrert over deg selv? Kommer de negative tankene kjapt hos deg også? Det er veldig mange av oss som sliter med negative tanker. Faktisk er det veldig vanlig, og vi har alle sammen våre utfordringer. Vi kjemper for å tenke riktig, gjøre de rette tingene og være den beste utgaven av oss selv. Å forbedre seg selv, er en fin tanke det. Men vi må ikke sette for høye krav til eget liv. Da blir jo fallhøyden altfor stor.

I løpet av livet så har jeg kjempet meg gjennom mange faser. Det har satt sine spor, og jeg har derfor ganske mange tankevirus. Jeg har i dag lest en bok om tankevirus, og kjente meg så utrolig igjen i de ulike beskrivelsene. Dette skal jeg jobbe aktivt med i terapien fremover, og det vil kunne endre min hverdag på en god måte. Tenk på all den energien som jeg etter hvert kan bruke på positive ting, og ikke på negative tankevirus!

Nå handler det om å akseptere tankene som kommer, og plassere dem i riktig kategori. Bli enig med meg selv, og sende bort de tankene som ikke gjør meg godt. Personlige traumer og kriser, har gitt meg denne utfordringen i livet. Da må jeg finne en vei videre, slik at jeg ikke blir sittende fast i det gamle. Endelig handler terapien om å komme seg videre, og jeg slipper å gå gjennom gamle traumer nok en gang. det gir meg et solid håp om bedring.

Noen ganger må man lære seg å tenke annerledes på ting. Jeg ønsker meg et så godt liv som mulig. Og med mange fine opplevelser av glede og mestring. Nå skal jammen meg de tankevirusene møte på motstand hos meg. Jeg skal gjenkjenne dem, akseptere dem og sende dem videre. Da blir jeg ikke så full av tungsinn, og det er en prosess som vil ta tid. Heldigvis er jeg kommet godt i gang, og er mottagelig for å gjøre endringer.

Klem fra Wenche

KREATIV & FØLSOM I DAG!


God kveld!

Herlighet, så koselig respons jeg fikk fra dere i etter avsløringen i gårsdagens innlegg! Dere er så herlige, og sender meg så masse fine ord. Det er så kjekt å lese, og jeg har vært så glad i hele dag. Nå føler jeg at det begynner å synke inn, og jeg er så motivert. Tenk at det ligger så masse spennende foran meg!

I dag hadde jeg en skikkelig fin økt på musikken. Kun en av musikerne mine var tilstede i dag, og da fikk vi mulighet til å jobbe med nye melodier. Jeg har nemlig masse tekster som ligger klar. Vi kom godt i gang på tre ulike låter. Nå blir det spennende å jobbe videre med hele trioen neste uke.

Jeg koser meg med musikken, og fokuserer på kreativiteten. Nå har jeg lyst til å bli enda bedre fra tekst til ferdig låt. Det krever øvelse, og jeg må slippe meg løs fra negative tanker. Jeg må være åpen for de ideene som dukker opp i skriveprosessen. Så deilig å kjenne at man er på riktig sted i livet akkurat nå!

Klem fra Wenche

JEG HAR SIGNERT KONTRAKT!


God kveld!

I kveld kan jeg endelig fortelle hva som har skjedd i livet mitt den siste tiden. Det hele er for meg ganske så uvirkelig, og jeg jobber med å la det synke inn i kropp og sjel. Som dere vet, så ga jeg ut min første singel fredag 15.januar i år. Jeg gledet meg veldig over det, og fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger. Men jeg ble skikkelig overrasket en uke etterpå, da det tikket inn en e-post fredag ettermiddag.

Da fikk jeg en svært hyggelig e-post fra FAJo Music plateselskap. De hadde hørt låten min, og ønsket et møte angående samarbeid! Det er et moderne plateselskap, som satser på visesangere og singer/songwritere. Jeg ble så overrasket, og gikk helt i spinn. Det er ikke hver dag man blir kontaktet av et plateselskap. Vi mailet litt, og ble enige om å ha et Skype møte forrige mandag. Jeg var så nervøs før det møtet, og ble skikkelig fjern.

Møtet gikk så fint, og jeg fikk tilbudt om en promo/distribusjon/lisensavtale på min første plate! Det betyr i praksis at deres jobb er å markedsføre min musikk inn til alle mediekanaler/radio/tv i Norge. Det har vært masse å tenke på, og jeg har fått god hjelp av mennesker med faglig bakgrunn i musikk bransjen. Og jeg er så stolt over å kunne meddele at jeg nå har signert med FAJo Music!

Nå tar jeg for alvor skrittet inn i norsk musikk bransje, og jeg er så takknemlig for denne sjansen. Musikken skal produseres på samme måte som før. I studio her i Mandal, og med mine to musikere. Jeg er ikke lenger en ambisiøs amatør, men en signet profesjonell låtskriver/artist. Skummelt, men veldig spennende. I tiden fremover blir musikken min hovedaktivitet. Det betyr at bloggen må vike litt, og jeg kan ikke love dere daglige oppdateringer i denne fasen.

Denne våren blir helt vanvittig spennende! Jeg jobber med nye tekster og melodier. Så blir det ny runde i studio i mars og mai! Jeg gleder meg, og drømmen min lever!

Klem fra Wenche