MENTAL BREAKDOWN

Hei!

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men noen ganger så kjenner jeg bare at det blir en sånn liten mental breakdown i hodet mitt. I går morges fikk jeg en sånn runde. Hvor tårene trillet, og jeg bare følte meg helt utslitt og tom. Samtidig som hundre tanker ville kjøre oppe i hodet mitt, og jeg visste at vi hadde så mye forskjellig som skulle skje denne helgen her. Det ble bare litt mye for meg, rett og slett. Ikke så kjekk stemning rundt frokosten, men jeg kom meg av sted på trening. Det hjalp heldigvis veldig på, og jeg unnet meg ekstra god tid i dusjen og med hudpleien etterpå.

Heldigvis så ble det litt endringer i planene for helgen, sånn at jeg kan puste litt lettere. Det er godt å kjenne på, så da ble det ikke fullt så hektisk likevel. Det er ikke så rart at jeg fikk denne reaksjonen, når jeg tenker på hvor hektiske de siste ukene har vært her hjemme. Ferien vår har jo vært stappet full av oppgaver her hjemme, og vi er ikke kommet i mål med alt enda. Min mann har en uke ferie igjen, så det blir nok en innspurt der ja. Men han skjønner at min kropp og mitt hode trenger litt pause. Så jeg får gjort mine ting, mens han jobber på med sitt. Så takknemlig for at vi klarer å kommunisere om våre ulike behov underveis.

Vi er mennesker, og ikke maskiner. Så at det noen ganger blir litt for mye, vil kunne skje med oss alle sammen. Men da er det ekstra viktig å lytte til hva kroppen trenger akkurat her og nå. For meg, så hjalp det å trene ut litt frustrasjon på treningssenteret. Da kom jeg inn i min egen boble, og fikk brukt kroppen min litt. Det gav hodet en liten pause. Etterpå klarte jeg å få til en ganske så god dag likevel, og det er jo bra. Vi merker at vi ikke er vant til å være hjemme så mye sammen i hverdagen, da han alltid sover i lastebilen i ukedagene ellers. Så ja, vi gleder oss nok litt begge to til normale hverdager igjen. Det må være lov!

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart igjen!

Klem fra Wenche

 

VIS MEG HVEM DU ER!

Hei!

Jeg merker at jeg blir ekstra glad i mennesker som våger å vise sin ekte personlighet. De som er åpen og ærlige om livets oppturer og nedturer. Når alt blir en fantastisk fasade, så trekker jeg meg vekk. For livet svinger jo for oss alle sammen, og hvorfor skal man late som at alt bare er bra hele tiden? Det er noe med det å kunne ha gode samtaler med mennesker som byr på seg selv. Selvsagt innenfor deres egen grenser. Jeg har slett ikke behov for å vite om absolutt alt som de har i sin hverdag. Men å være ekte, er en egenskap som jeg virkelig setter mer og mer pris på.

Bloggen min har alltid vært et sted hvor jeg har skrevet åpent og ærlig om mitt liv. Det kommer jeg til å fortsette med. Men samtidig har jeg vernet om de tingene som er viktig for meg å ha privat. Den grensen har jeg vært trofast mot hele tiden, og det er jeg glad for. Likevel får jeg tilbakemeldinger hvor dere er glad for min åpenhet, og at jeg har delt om vanskelige ting. Jeg er glad for at min åpenhet kan hjelpe deg. Det er godt å vite. Noen ganger har jeg kanskje følt at jeg deler for lite også. Men så er det bra å holde litt igjen for seg selv, og sine nærmeste. Når man skriver på internett, så er det jo der for alltid.

I voksen alder så har jeg fått meg en ny vennekrets. Det har vært en spennende prosess, og jeg er så glad og takknemlig for mine vennskap. Jeg merket kjapt at det var svært viktig for meg å kjenne på en kjemi, hvor vi kunne dele livserfaring sammen. At jeg ofte har venner som er eldre enn meg, gjenspeiler jo også det. Men jeg elsker å latter og humor, gjerne litt over kanten. Så jeg har en herlig miks av latter og alvor i min vennekrets. Det føles så deilig å ha skapt ett nytt nettverk her i Mandal. Og jeg setter stor pris på alle den åpenheten som vi har mellom oss.

Jeg håper at du våger å vise hvem du er til dine venner. At du er velger å være ekte, og at du viser frem din personlighet. Det vil gi deg en mulighet til å skape nye vennskap. Og du vil treffe mennesker som genuint føler seg vel sammen med deg. Når man plukker vekk alle lagene av fasade, så finner man det ekte mennesket. Og der er der masse gull å finne!

Klem fra Wenche

ENDELIG MYKE FØTTER!

Reklame | NUSKIN

SOLE SOLUTION FOTKREM

Hei!

Har du utfordringer med tørre føtter, eller sprukne hæler? Det er noe som både jeg og mange andre har levd med i mange år. Men jeg har endelig funnet en løsning, som faktisk fungerer veldig bra etter kort tid. NuSkin har nemlig en skikkelig fet og god fotkrem, som har reddet mine føtter! Hva er vel bedre enn å få gode og myke føtter? Jeg simpelthen elsker å se hvordan føttene mine responderer på Sole Solution. Og det har vært null stress å gå med sandaler denne sommeren her.

Kremen trekker seg ganske kjapt inn i huden din, og da vil den gi føttene dine deilig behandling. Det er lurt å bruke kremen 1-2 ganger per dag, i hvert fall dersom du har sprekker som du trenger å få lukket. Smør føttene dine, og la dem tørke litt. Har også hørt om at det er lurt å ta på en sokk etterpå, og ha den på over natten. Det vil også gi god effekt. Jeg har ikke prøvd akkurat det, men har hatt svært god effekt av kremen på mine føtter.

Det er så viktig at du tar godt vare på føttene dine. Noen deler på kroppen trenger ekstra pleie, og føttene er ett av de sårbare delene av kroppen vår. Jeg anbefaler deg å teste ut kremen, og tips gjerne foreldre/besteforeldre som ofte kan ha behov for en ekstra god fotkrem!

Du kan få tak i fotkremen her, eller ta kontakt med meg så kan jeg hjelpe deg!

Klem fra Wenche

LIVET SMILER!

Hei!

Jeg vet at noen av dere har fulgt meg i mange år nå. Det er noen år siden denne bloggen ble startet, og jeg har delt oppturer og nedturer med dere som følger med. Noen ganger har jeg trengt å ta pauser, men av en eller annen grunn så kommer skrivelysten alltid tilbake etter en stund. Så jeg klarer ikke å lukke dette kapittelet her enda. Men jeg vet at livet har endret seg, og jeg har det mye bedre i min hverdag i dag. Derfor er det også naturlig at denne bloggen lever med meg, i den hverdagen som jeg nå har. Det betyr at jeg deler en del om jobben min, om musikken min , om treningen, om psykisk helse og om personlig vekst. Ja, alt det som jeg har i livet.

Sannheten er jo at det går mye bedre nå. Selv om jeg fortsatt kan få kjenne på angsten, og noen panikk angst anfall dukker opp i løpet av året fortsatt. Hverdagen min er blitt annerledes, på en god måte. Ungene har blitt større, og familielivet er roligere. Nye epoker kommer og går. Det er jo en fin ting, og jeg setter stor pris på fremgangen. Noen ganger så lurer jeg på hva denne bloggen egentlig skal handle om. For nå har det liksom åpnet seg en ny verden, som føles tryggere og spennende. Der er mer for meg som skal skje, og jeg har endelig skikkelig tro på fremtiden.

Livet er ikke rosenrødt, men heller ikke så full av torner som før. Og jeg har senket skuldrene ned. Puster litt mer med magen, og er klar for å være meg selv. Takknemlig for at jeg aldri ga opp meg selv, eller håpet om en bedre fremtid. Den veien som jeg har gått til nå, har vært krevende og lærerik. Sånn er jo bare livet. Men jeg håper at de neste årene vil gi meg enda mer glede og mestring. At jeg kan få lov til å oppnå mange flere mål, og kose meg med musikken min. Stå på scenen, og holde konserter for deg. Bare nyte det som jeg elsker aller mest i hele verden.

Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe av gleder og sorger. Men jeg har tenkt å fortsette å dele. Ikke hver eneste dag, men når jeg har kapasitet til det. Så får dere bli med meg i kulissene. Håper at du liker det!

Klem fra Wenche

HVA SIER DU TIL DEG SELV?

Hei!

Er du bevisst på hvordan du tenker om deg selv? Hvordan snakker du til deg selv? Dette er noe som jeg ble bevisst på for noen år siden, og har jobbet knallhardt med i eget liv. For det har så utrolig mye å si. Dersom du fokuserer på de riktige tingene, så vil du blomstre og vokse. Og jeg vet at det er mange harde tak underveis i livet. Men det kan bli så mye bedre dersom du tar ansvar for ditt eget liv, og din egen fremtid. Har du mål som du vil nå? Ja, da må du ta frem de positive ordene om deg selv. De skaper selvtillit, og du våger å gjøre det som trengs for å oppnå resultater.

Aldri la negative mennesker få bestemme over din fremtid! Selv om de ikke har de samme målene i livet som deg, så skal ikke det hindre deg fra å leve det livet som du ønsker deg. Omgi deg med positive mennesker, som ser ditt potensiale. De vil heie på deg, og gi deg den støtte som du trenger i vanskelige perioder. Når du har et nettverk som støtter deg, så blir det enklere å stå i stormene. Dersom du opplever at andre har en negativ holdning til deg, så bør du vurdere hvor stor plass dette mennesket skal få ha i din hverdag. Selv har jeg valgt å fjerne meg fra andres negativitet, og det har frigjort meg.

Jeg sier ikke at det har vært enkelt å gjøre. Nei, dette er prosesser som har kostet masse krefter. Og noen tårer. Men etterpå at har jeg blitt sterkere og modigere. Våget å sette meg mål, som jeg selv har bestemt. De målene har jeg eierskap til, og det gir meg motivasjon til å jobbe hardt hver eneste dag. Jeg gjør det for meg, og for mine nærmeste. De som heier på meg, og som støtter meg. Det er det som betyr noe i det lange løp. Og det har hjulpet meg til å tro på de positive ordene som jeg sier inni hodet mitt. At jeg er god nok. Og at jeg er rå!

Du har hørt det mange ganger før, men jeg sier det likevel. Du er verdifull akkurat sånn som du er. Og du har kvaliteter og egenskaper som du kan bruke til akkurat det du selv vil. Lytt til deg selv, og ha fokus på de gode ordene.

Klem fra Wenche

FERIE ELLER ARBEIDSLEIR?

Hei!

Da er ferien i gang her hjemme, og det vil si at min mann skal være hjemme i to uker. Men jeg vet også at det betyr full rulle med masse oppgaver som skal gjøres ferdig her hjemme. Det blir nemlig ikke noen som helst tur på oss denne sommeren, så vi skal ha fokus på å komme i mål med store prosjekter både ute og inne. Alle mest så haster det med å få malt ferdig huset vårt, og det skal vi nok klare. Heldigvis nærmer vi oss noe nå, og kan se enden på det.

I tillegg holder vi fortsatt på med oppussing i kjelleren, og der skal gulvet avrettes i løpet at få uker. Vi blingset litt da vi støypte gulvet for noen måneder siden, så det ble ikke helt sånn som vi ønsker å ha det. Dermed må vi ta en liten runde med avretting nå, før vi skal legge gulv og sette opp lister. Alt dette blir ikke ferdig nå i sommerferien, men vi skal komme noen steg videre. Jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdige med kjelleren. Der skal jeg nemlig ha mitt eget kontor, og det ser jeg virkelig frem til.

Ellers blir det å rydde litt her og der, pluss planlegge litt detaljer til konfirmasjonen som er i starten av september. Dette året er bare stappet fullt med masse utgifter, så vi valgte derfor å ikke prioritere noe mer ferieturer dette året her. Vi satser heller på en fin tur neste sommer med guttene våre. Disse to ukene kommer garantert til å løpe av sted, og jeg skal i tillegg jobbe med min business og trene litt innimellom. Så vi er litt spente på hvordan min kropp vil reagere på dette nå.

Heldigvis er vi fleksible begge to, så vi kommer garantert til å gi hverandre litt spillerom også. Det trenger vi begge to, for vi er ikke vant med å være sammen her hjemme i flere uker om gangen. Da kommer virkelig våre ulikheter til syne, og her må man gi og ta. Men jeg er så glad for å kunne ha tid sammen, og vi skal kose oss også!

Klem fra Wenche

HVA ER NWM, OG HVORDAN JOBBER JEG?

Hei!

I dag har jeg lyst til å forteller dere mer detaljert om hvordan jeg jobber i min network marketing business, og hva oppgavene mine egentlig er. For der er veldig mange som ikke helt skjønner hva jobben egentlig innebærer, og det vil jeg gjerne være åpen om. I en network marketing business, jobber du online som selvstendig næringsdrivende. Og så samarbeider du med et brand, som du genuint liker og bruker selv. For min del, så var det naturlig å velge NuSkin, og jeg ble med i et online team som kalles for Beauty Secret Community.

Det som passer meg aller best med denne jobben, er at jeg jobber utelukkende online. Der finnes de som også velger å jobbe med NuSkin offline med homeparty. Men jeg har utelukkende valgt å jobbe via internett på sosiale medier. Jobben består av to deler. Den første delen er å vise frem mine favoritt produkter fra NuSkin på mine sosiale medier. Da bruker vi attraction marketing, som er markedsføring ved å vise frem og ikke pushe frem salget. Null spam eller telefonlister. Det er deilig!

Del to av jobben handler om å bygge sitt eget team. Da hjelper du andre mennesker til å starte opp sin egen network marketing business, og jeg blir da deres “business mamma” eller sponsor. Her handler det også om å tiltrekke seg mennesker som har lyst til å jobbe online, og som har fått bli kjent med meg via mine sosiale kanaler. Hvis du vil jobbe med meg, så må du ta kontakt med meg. Jeg pusher ikke noen, og jeg er svært glad for at vi jobber på denne måten. Da er det jo sånn at de som vil starte, faktisk har lyst til dette selv.

Alle som jobber i network marketing som distributører for NuSkin, har provisjon lønn basert på produktsalg. Det er helt likt for absolutt alle. Dersom du velger å bygge team, så vil du da bli belønnet med ekstra lederbonus fra NuSkin etter hvert som teamet leverer bra resultater. Så det er veldig rettferdig system, og jeg tar ikke en krone fra de som jeg er business mamma for! Jeg kan også betrygge dere alle på at Nuskin er godkjent av Direktesalgsforbundet, og har et helt lovlig og bra opplegg som er svært rettferdig.

Så hva gjør jeg jo da egentlig hver dag? Jo, jeg er aktiv på mine sosiale medier. Det betyr at jeg skaper innhold til Instagram, Facebook og Snapchat. Passer på at der postet nye innlegg i feed hver eneste dag, og sender live sendinger så ofte som jeg kan. Filmer video snutter til story, og viser frem de deilige hudpleie og sminke produktene som jeg bruker hver dag. I tillegg prater jeg masse med mennesker på sosiale medier, og jeg deler om business muligheten.

Synlighet er alfa og omega. Det nytter ikke å være synlig to ganger i uken. Her må man virkelig være villig til å vise seg frem, og være konsekvent i jobben hver eneste dag. Så dette er ikke en hobby. Nei, det er en jobb som krever tålmodig innsats over lang tid. Den jobben jeg gjør i dag, ser jeg kanskje ikke resultatet av før om noen måneder. Heldigvis er jeg innstilt på å bruke tiden. For da vet jeg at det løsner etter hvert. Jeg koser meg veldig, og stoler på prosessen.

Hvis du synes at dette er interessant for deg, så send meg gjerne en melding via mine sosiale medier. Så kan vi ta en uforpliktende prat om muligheten! Null økonomisk risiko, og null varelager er også digg med denne business muligheten.

Klem fra Wenche

JEG VET HVA JEG VIL!

Hei!

Jeg har de siste ukene prioritert å jobbe aller mest med min network marketing business. For den skal være mitt fremtidige levebrød, og da må det være solid innsats der hver eneste dag. Heldigvis storkoser jeg meg, så det er ikke noe stress knyttet til det for min del. Men jeg merker jo at energien min må brukes på riktig måte, og jeg må fordele den på de oppgavene som er viktigst for meg. Sommeren er jo også i full gang, og ungene er hjemme. Da blir rutinene endret, og alt må finne sin egen flyt i disse ferietidene.

Nå har jeg kastet meg på bølgen, og har tatt knekken på live sending skrekken min. Det var viktig for meg å kunne kjøre live sendinger på sosiale medier, uten å bli så stresset over det. Det er jo ikke så farlig, og jeg er jo vant til å være på video. Så nå kjører jeg live sendinger nesten hver dag, sånn at det blir en helt normal ting for meg å gjøre. Og det følger med jobben min, så her kan jeg ikke feige ut. Rart hvordan noen ting kan virke så skummelt. Jeg er glad for at jeg våger å trå utenfor komfort sonen min.

Å bygge noe eget tar masse tid og krefter. Men så vet jeg jo at gevinsten venter på meg lenger fremme i tid. Dette er en perfekt måte for meg å jobbe på. Mine utfordringer står ikke i veien for meg på dette, og det føles utrolig deilig. Langt fremme i tid så skal jeg ha network marketing businessen min som hovedinntekt, sånn at uføretrygden kan tas gradvis eller helt bort. Det kan virke langt frem dit, men jeg er trygg på at jeg kommer meg dit.

Så denne sommeren skal der jobbes. Hver dag, og med et stort smil om munnen. Jeg koser meg, og har det kjekt nå. Det er så herlig å ha den gode følelsen i kropp og sjel. Å finne sin egen vei er ikke alltid så enkelt. Men nå vet jeg hva jeg vil ,og hvor jeg skal. Da kan ingen stoppe meg!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

HALVVEIS ALLEREDE!

God kveld!

Da er vi jammen kommet oss til juli, folkens! Herlighet, nå er vi allerede halvveis i 2022. Hvordan føles det for deg? Har tiden gått kjapt, eller har det vært tunge tak? Jeg må bare si at for meg så går det unna i svingene, og ukene flyr av sted. Særlig etter at jeg begynte å jobbe i network marketing, så har tiden bare gått unna. Jeg tror det handler om å ha faste oppgaver hver eneste dag, som fører meg mot målet mitt. Da har jeg noe som kreves av meg hver dag, selv om jeg styrer tiden min helt selv. Når man er opptatt med noe som man liker, så blir jo dagene enklere. Sånn er det i hvert fall for meg personlig.

Men jeg ønsker jo å nå målene mine for dette året her, så jeg tar en evaluering på det nå. Viktig å se hvor langt man har kommet, og så justere målene etter behov. Det er ingen hemmelighet at mine mål er krevende å nå, men det gjør det jo ekstra gøy også. Heldigvis har jeg valgt å ha et langt perspektiv på mine mål, sånn at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Jeg vil så gjerne at 2022 skal være et år som jeg ser tilbake på med stolthet og glede. Og jeg har masse å glede meg til de kommende månedene. Vi jobber enda med å ferdigstille platen min, sånn at den kommer ut til høsten en gang.

Jeg utfordrer deg til å tenke over din egen situasjon i dag. Er du der du ønsker å være? Har du tatt imot de mulighetene som året har gitt deg? Vel, det er ikke for sent å komme i gang med dine egne mål og drømmer! Ta tak i det som gjør det glad, og gjør enda mer av det. Våg å sette i gang med jobb eller prosjekter som du har god magefølelse på. Alt handler om hva du selv velger å gjøre. Skal du bli sittende i sofaen resten av året? Eller skal du komme i gang med det som du alltid har hatt lyst til å gjøre? Valget er ditt, og jeg håper inderlig at du setter i gang nå!

Og dersom du har lyst til å komme i gang med din egen network marketing business, så hjelper jeg deg gjerne!

Klem fra Wenche