Hvilken veske skal jeg velge ?

Reklame | ELLOS

Ellos//Ellos//Staycation//Esprit//Ellos

Heisann!

Der er noe som en kvinne egentlig aldri kan få nok av. Vesker er nemlig en svakhet hos mange av oss. Som med mye annet, så har vesker blitt noe som jeg virkelig liker, og ovenfor ser dere min ønskeliste for øyeblikket. Jeg er svak for romslige vesker, hvor man har plass til alt mulig rart i hverdagen. Men liker også de veskene som ikke er så digre. Litt av hvert passer for meg! Jeg har planer om å få hjem nye vesker, men må bestemme meg for hvilken jeg skal velge først.

Hva er din favoritt veske? Er du blant som har samme modell i flere farger? Eller holder det med basis modellene? Klikk gjerne inn på de ulike veskene, for ytterligere informasjon. Jeg elsket disse veskene, og blir bare mer og mer giret på å fornye veske kolleksjonen min!

Klem fra Wenche

Vi booker platestudio!

God morgen!

Nå er jeg i full gang med å planlegge plate innspilling til høsten. Det betyr at min barndomsdrøm endelig skal gå i oppfyllelse! Artistdrømmen lever i beste velgående, og jeg har fjernet en del sperrer rundt meg selv. Nå er jeg ikke redd for å satse på meg selv som artist, og tenker at det skal bli en skikkelig spennende prosess å være i. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå, men jeg skal kose meg underveis. Nyte alle de gode øyeblikkene, og underholde mitt publikum så godt som jeg bare kan. Det blir spillejobb på Tiedemands, låtskriving og platestudio. Så håper jeg på flere konserter og spillejobber underveis. Det aller viktigste er å holde seg i gang, og fokusere på det som gjør meg trygg på scenen. Jeg elsker å synge foran mennesker, og det gir meg så masse adrenalin i kroppen min. Blir helt høy på livet mens det står på. Deilig å kunne nyte livet på denne måten nå. Det skal jeg gjøre så ofte som mulig, og jeg skal ikke være flau over min egen sang glede.

Jeg kan ikke få forklart for dere hvor viktig dette er for meg. Min mentale helse får så god hjelp av musikken, og det løfter livskvaliteten min mange hakk. Det er sterkt for meg å kunne gjøre dette nå, og faktisk satse skikkelig på min egen artist drøm. Jeg er blitt en voksen dame, og jeg kan ikke bare la sjansene gå fra meg hele tiden. Så derfor er jeg i gang, og det føles veldig bra for meg. Flotte tilbakemeldinger varmer hjertet mitt så utrolig mye. Det gjør meg tryggere på eget valg, og jeg vet at dere liker stemmen min. Så herlig å endelig føle seg fri , og faktisk bare gjøre det som man alltid har ønsket og drømt om. Veien til å bli en artist, er ganske lang og usikker. Men jeg føler meg endelig klar får å gå noen flere steg i riktig retning. Etter sommeren, skal mine fire første låter spilles inn i studio her i Mandal. Jeg kan nesten ikke tro at det er sant!

Klem fra Wenche

Hudpleie som fungerer!

Reklame | LYKO SKIN CAMILLA PIHL

God kveld!

Jeg har i alle år vært ganske dårlig på å bruke hudpleie produkter. Det var bare kliss og klass, som jeg ikke likte å ha på huden min. Og flere ganger , reagerte jeg sterkt på lukten de ulike produktene som jeg testet. Men så blir man jo mer voksen, og huden trenger mer pleie. I tillegg fikk jeg svært tørr hud, og revmatismen min gjorde det ikke akkurat bedre. I tillegg bruker jeg makeup jevnlig, så da ble det ekstra viktig å bruke gode produkter på ansikt og kropp.

Løsningen for meg, ble produktene til Camilla Pihl! Produktene er passelig parfymert , gir huden min fukt og næring. Jeg føler at de er verd pengene, og jeg benytter meg ofte av tilbud på Lyko. Nedenfor har jeg samlet mine favoritter, og klikk gjerne på produktene for ytterligere informasjon!

Endelig angstfri Egersundstur!

God morgen!

Vet dere noe? I dag er jeg så glad og stolt! For jeg hadde min aller første dagstur til Egersund i går, uten at angsten tok overhånd. Faktisk så hadde jeg en helt fin tur sammen med min familie, og vi koste oss sammen med gjengen hjemme hos min bror. Der var ikke antydning til panikkangst i det hele tatt, og jeg hadde nesten ikke uro inni meg i det hele tatt. Ufattelig lettelse å kunne oppleve en slik dag, og jeg blir rørt bare ved tanken. Så godt å se igjen alle sammen, og få gi min kjære far en god klem. Det er lenge å være borte fra hverandre, helt siden lille julaften. Der ligger masse kjærlighet til min nærmeste familie, og jeg har valgt å kjempe for å finne godfølelsen tilbake. Kanskje var gårsdagen det første steget i riktig retning?

Jeg vet at mine angstlidelser ikke forsvinner. Men desto gladere blir jeg, når jeg klarer å få til slike mestringsopplevelser som dette. Det betyr så uendelig mye for meg, og det gir meg påfyll av håp. Min beste opplevelse på mange år, og den skal jeg glede meg over i lang tid. Håper at vi får til å møtes flere ganger i løpet av sommeren. Kanskje er vi alle sammen i Byglandsfjord samtidig. Vi får bare se det an. Nå er jeg litt mer optimist på egne vegne, og håper at det vil løsne enda mer for meg de nærmeste månedene. Ingen kan ta i fra meg det håpet som jeg har inni meg. Et brennende ønske om å kunne mestre flere utfordringer i tiden som kommer. Det skal jeg jobbe hardt for å få til, og jeg skal glede meg over de lyspunktene som kommer underveis.

Dette forteller meg at jeg aldri må gi opp! Livet kan ta mange uventede vendinger, og det er lov å være litt forsiktig optimist på egne vegne. Det ble en skikkelig fin dag, og ungene mine hadde også en fin dag. God stemning, og en avslappet atmosfære. Deilig å kunne nyte det med senkede skuldre, og faktisk være tilstede i øyeblikket. I dag skal jeg kose meg, og nyte denne fine opplevelsen. Gjøre litt arbeid her hjemme, og forberede en ny måned i Mestringsklubben. Alltid noe som skal gjøres, og det passer meg utmerket. Ha en strålende mandag, så snakkes vi her igjen i kveld.

Klem fra Wenche

To gode venner tok ansvar!

God kveld!

Noen vennskap stikker dypere enn andre. Sånn er det jo bare med relasjoner generelt. Noen ganger matcher man helt perfekt, mens noen ganger må man utvikle vennskapet gradvis over tid. Jeg føler meg svært heldig, og er så takknemlig for mitt nettverk her i Mandal. Vennskap som bygger meg sterkere, som setter meg på nye prøvelser og som utvider min hverdag. Mennesker som velger å dele sine tanker og følelser med meg, er alltid like sterkt. Og jeg er heldig som har så mange gode mennesker i livet mitt. Da jeg hadde en ekstra tøff dag på tirsdag, så hadde jeg to gode venner rundt meg. Og de løftet meg opp, viste omsorg og kjærlighet. For meg så var det helt nødvendig, og en stor hjelp i krevende timer. At noen holdt meg i hånden, holdt rundt meg eller ba meg om å puste. De så meg, og hadde tatt på seg et ekstra ansvar for meg akkurat den dagen. Det kommer jeg aldri til å glemme.

Åpenheten mellom venner, er helt spesiell. For jeg klarer endelig å åpne meg opp, og snakke om personlige utfordringer. Er mer klar for å ta i mot råd, og lytte til de andres tanker om akkurat det temaet som jeg tar opp. Å kunne ha en saklig og sterk dialog, utvikler meg som medmenneske. Og jeg har endelig åpnet opp noen dører, og tatt tak i enkelte utfordringer. Venner som klarer å stå i det sammen med meg, er så utrolig verdifullt for meg. De siste dagene så har jeg kjent på en enorm lettelse og takknemlighet. For jeg tar ikke ekte vennskap for gitt. Det er en gave, som si må ta godt vare på. Å vite at man alltid har noen i ryggen, er til uvurderlig hjelp for min del. Da føler jeg meg tryggere, og vet at jeg alltid kan ha noen å prate med. Som jeg våger å vise min sårbarhet til, og være helt ekte der og da. Å kunne stole på et annet menneske, er en prosess som virkelig tar tid. Men når den tilliten er på plass, så føles det ekstremt befriende og deilig!

Ta godt vare på de vennskapene som gjør deg godt! Og pass på at du er en god venn for dem også. Dette skal gå begge veier, og man må bevare den respekten for hverandre. Å åpne seg opp, kan være veldig skummelt. Men de aller fleste gangene, så går det jo veldig fint. For min del, så er det befriende og deilig. Så jeg forsøker å ta godt vare på de menneskene som kommer inn i livet mitt. Jeg har så mange gode venner, og er takknemlig for hver enkelt. Dere er så viktige for meg i min hverdag, og jeg er ydmyk og svært tilfreds med den tryggheten som dere gir meg!

Klem fra Wenche

Vi skal på dagstur!

God morgen!

I dag er det dagstur til Egersund som står på programmet. Min kjære mor har bursdag, så da skal familien samles for anledningen. Jeg har ikke vært sammen med hele gjengen siden lille julaften, så det skal bli kjekt å treffe gjengen igjen i dag. Vi skal kose oss med pizza, og bare tilbringe litt tid sammen, både voksne og ungdommer. Nå er jo alle ungene blitt så store, så der er ganske så mye roligere nå for noen år siden. Håper at vi får noen fine timer i sammen, og at vi kan ha det kjekt og avslappet. For min del, så er det jo en utfordring å dra til Egersund. Men jeg føler meg roligere denne gangen, så da er jeg optimist. Dette er jo noe som jeg virkelig ønsker å jobbe meg gjennom, sånn at jeg kan være mer sammen med min familie. Jeg er jo veldig glad i dem, og savner dem. Særlig denne perioden med pandemien, så har det vært utfordrende.

Det pleier å bli ganske så mye latter, når alle sammen møtes. Der er som regel alltid noen som lager ekstra god stemning, så det satser vi på denne gangen også. Familie er viktig for meg, og jeg vet jo at det er viktig å være tilstede de gangene alle skal møtes. Håper bare at vi fire klarer å ha en fin dagstur sammen, og at det gode humøret bevares også underveis på kjøreturen. Jeg og min kjære elsker å kjøre bil, men ungene er ikke like fornøyde med akkurat det. Så vi satser på det beste, og håper at vi kan få være i Egersund noen timer. Det blir så godt å se igjen gjengen, og jeg vet det blir sterke følelser for meg. Den siste tiden har vært så krevende for meg, men jeg har klart å komme meg velberget gjennom det. Da har jeg lov til å være ekstra glad nå, og bare kose meg sammen med familien min i dag.

Litt sliten i kroppen etter gårsdagens karaokeshow. Men det er så kjekt, så jeg blir bare full av positiv energi. Satser på å hvile litt underveis i bilen, siden min kjære kjører begge veiene. Ønsker dere alle sammen en strålende søndag! Vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

MIN ØNSKELISTE SOMMERKJOLER!

ANNONSE

 

God kveld!

Nå er det ikke lenge til jeg skal underholde med karaokeshow på Tiedemands Cafe. Det gleder jeg meg til ,og det er så viktig for meg å se bra ut når jeg opptrer. Man ønsker jo å være fin, men samtidig veldig komfortabel på en slik kveld som dette. For meg så har det blitt så deilig å ta på seg en sommerkjole. Da føler man seg pyntet, og magen er fri til å kunne puste godt mens jeg synger. Den siste tiden så har jeg kjøpt meg flere kjoler, og har virkelig funnet en stil som passer meg og min kropp. Deilig å kunne utvide garderoben, og få et utvalg av kjoler til fest og sosiale settinger. Som artist, vil jeg føle meg vakker når jeg går på scenen. Da må jeg ha klær som er komfortable, og som gir meg en god følelse. Jeg har funnet masse fine kjoler hos Ellos, og tenkte det kunne være kjekt å tipse dere om dem. Ellos har mange ulike merker, og dermed ulike prisklasser også. Et mangfold som jeg setter pris på, og de er en seriøs aktør på nettshopping.

Det var jo årets høydepunkt da Ellos katalogen kom hjem i posten to ganger i året. Herlighet, som vi bladde masse i dem som barn. Det var jo så spennende, og vi fikk som regel lov til å bestille noen få plagg. Nå er det slutt på kataloger, men alt finnes godt forklart på nettsiden deres . Så håper at dere koser dere med mine motetips, og kanskje finner dere noen favoritter også. Kos dere, så snakkes i igjen i morgen tidlig!

Ellos//Ellos//Fin farge til sommerens kjole!//Luftig og lett kjole til sommeren!//Sommerlig kjole i nydelig farge!//Sommerdrøm i rosa!//Behagelig kjole med fin utringning!//Fin kjole til sommerens festligheter!//Lyseblå er sommerens farge!

Klem fra Wenche

Jeg endrer på bloggen min!

God morgen!

Det er kjekt å ha startet med blogg på ny plattform ,og jeg har tatt noen konkrete valg. For det første, så har jeg åpnet opp kommentarfeltet mitt igjen. Så jeg håper at vi kan kommunisere på en ordentlig måte der i tiden som kommer. Minner dere om at direkte stygge kommentarer, ikke vil bli publisert. Konstruktiv kritikk er ok, men jeg orker ikke å ha et kommentarfelt som er negativt og nedlatende. Så la oss fokusere på det positive, og skape en hyggelig atmosfære også der. Det klarer vi! Der kommer også til å komme litt mer variert innhold her på bloggen, og der vil være noen kommersielle innlegg. Jeg er veldig glad i mote og trender, så det vil der komme jevnlige innlegg på fremover. Føler for å ha litt mer hverdag, og ikke bare fokus på det som utfordrer meg i hverdagen. Bloggen vil alltid være et sted hvor hovedfokuset er personlig vekst. Men jeg ønsker å vise et større mangfold av hvem jeg er, og la dere få bli kjent med enda flere sider av meg.

Det er befriende for meg for tiden. For jeg føler at en del sperrer er tatt bort, og jeg våger å vise mer av hele meg. Være akkurat sånn som jeg er, og tenke at det er godt nok. Har kommet over mange stengsler, og tatt nye steg. Herlig å starte sommeren på denne måten, og kunne nyte den hverdagen som jeg har nå. I går kom endelig energien tilbake etter en tøff uke, så jeg er så lettet over å kjenne på det nå. Her på bloggen skal jeg dele mine innerste tanker, men samtidig la dere ta del i den hverdagen som jeg faktisk har her og nå. Jeg håper at dere vil like det innholdet som jeg skaper, og husk at jeg har masse å lære. Det er mye nytt for meg, så jeg får bare hoppe i det med begge beina. Er heldigvis ikke så redd lenger, så det trigger meg på en god måte. Jeg skal kose meg maksimalt med bloggen, og det skal være kjekt for både dere og meg. Følte at det var på tide med en endring, og jeg våger endelig å bevege meg litt ut på den kommersielle biten også. Skal jeg ha dette som jobb, ja så må jeg finne muligheter til å tjene noen kroner her også.

Takk for at du leser bloggen min, og jeg håper at du koser deg! Nå skal jeg ha en fin og rolig lørdag. Viktig for meg å spare på kreftene, da jeg skal ha karaoke show på Tiedemands Cafe her i Mandal kl 20-23 i kveld! Det gleder jeg meg masse til, og stikk gjerne innom dersom du tilfeldigvis er her på ferie! Kos dere, og nyt lørdagen!

 

Klem fra Wenche

ÅRETS SOLBRILLER FRA NA-KD!

ANNONSE

Jeg elsker sommeren, og jeg har blitt skikkelig glad i store solbriller! Det var derfor veldig kjekt å shoppe noen nye solbriller denne sommeren, fra NA-KD . For meg så var det naturlig å velge svarte solbriller, og jeg har valgt å gå for tre ulike varianter denne gangen. Ett som er ekstra store, og som virkelig gjør mye ut av seg. Det topper ethvert antrekk, og er skikkelig kult. Slike detaljer digger jeg virkelig. I tillegg så gikk jeg for to mindre varianter, hvor den populære cateye effekten er gjeldende. Valgte meg en variant med buede kanter, og en med spisse kanter. Kjekt å kunne variere litt, og velge mellom ulike stiler.

Det er moro for meg å pynte meg litt ekstra, og har virkelig begynt å legge merke til alle de små detaljene som man kan benytte seg av i et antrekk. Denne sommeren skal jeg kose meg i store sommerkjoler, deilige sommersko, sommerfrisk makeup og lekre solbriller! Det blir prikken over i en for meg. Hvilke solbriller digger du denne sommeren?

Klem fra Wenche