Blir du med i Mestringsklubben?

Reklame

Jeg er så glad for at noen av dere allerede har blitt med i Mestringsklubben! Tusen takk for tilliten, jeg gleder meg til å jobbe sammen med dere i tiden som kommer. Men jeg har plass til mange flere, og håper at du også har lyst til å bli med i medlemsportalen. Min intensjon med Mestringsklubben, er å kunne motivere og inspirere hverandre til personlig vekst. Men det er ikke en terapi, og jeg er veldig bevisst på hva jeg kan hjelpe dere med. Helsevesenet tilbyr en mengde terapiformer, og har kvalifiserte fagpersoner til den biten. Men jeg ønsker å bidra med de verktøyene som har hjulpet meg videre i livet. Og i Mestringsklubben skal vi gi hverandre den ekstra støtten, og jeg ønsker å bidra med det jeg kan for deg.

Så gleder jeg meg veldig til å ha livesendinger hver uke i vår lukkede Facebook gruppe. Der skal vi snakke om ulike temaer, og dere kan stille meg spørsmål. Det blir kjekt å bli bedre kjent med hverandre, og se hva jeg kan hjelpe deg med. For min del, så er denne medlemsportalen et viktig skritt videre. Og jeg jobber fra hjertet. Dette er viktig for meg, og jeg er utrolig ydmyk og glad for at dere blir med! Jeg gleder meg til å gi dere tips og gode råd, veilede deg litt i hverdagen og være tilstede for deg. Jeg bryr meg om andre mennesker, og finner stor følelsesmessig verdi i å hjelpe andre mennesker.

Inni Mestringsklubben ligger der allerede klart motiverende videoer, og jeg har fått fine tilbakemeldinger allerede! Så ikke nøl med å henge deg på, og bli med nå til lanseringspris 299 kr per måned. Der er ikke noen bindingstid, så du velger selv hvor lenge du vil være med. Jeg håper at du sender meg spørsmål, dersom du lurer på noe. Jeg svarer så kjapt jeg kan. Du kan melde deg på her!https://mestringsklubben.mykajabi.com/offers/gFUnqCqY

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Er det lov å være lei?

God kveld!

Jeg savner min vanlige hverdag. Det er vel greit å si høyt? For det er jo sånn at den vanlige hverdagen, som oftest fungerer aller best. Det er egentlig en del små ting som jeg savner mest. Som å ha litt alenetid om formiddagen, møte venninner til lunsj, gå turer sammen med andre, delta på musikken igjen og bare være sammen. Heldigvis så kommer det tilbake til oss igjen. Men akkurat nå er det viktig å holde seg hjemme, og det gjør jeg. Man tenker ikke så mye over dette når alt er som vanlig. Men nå har vi kommet i en situasjon hvor vi må forholde oss til nye regler. Det kan være litt hardt.

Det skal bli godt å få en god klem igjen fra mine venner. Og jeg savner selvfølgelig familien min også. Men det kommer en tid hvor vi igjen kan bestemme helt selv. Dette er bare en periode som setter oss på prøve, og som viser oss hva vi egentlig bør sette pris på i hverdagen. Jeg merker at det er mange ting som jeg trenger, for å holde på mine trygge rammer. Og jeg har enda en gang lært verdifulle ting om meg selv. Når jeg som voksen skal veilede ungene mine, så er det viktig å være ærlig. Da kan man møte dem på deres følelser, og vi har lov til å ønske oss en vanlig hverdag igjen alle sammen.

Dagene kommer og går. Det er snart påsketider, og vi kommer oss gjennom disse ukene på en god måte. Jeg er bare veldig trygg på hva jeg liker å ha i livet mitt til vanlig, og hva som ikke er så viktig lenger. For man ser jo også at man klarer seg uten tilgang til absolutt alt hele tiden. Så lenge vi alle sammen er friske, så er ikke dette så forferdelig heller. Man må bare ta en dag om gangen, og gjennomføre de rutinene som passer inn hos den enkelte. Og vi klarer å ha en ok stemning her hjemme. Hva tenker du? Er du litt lei? Hva savner du?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Godfølelsen er på plass!

God morgen!

I natt har jeg sovet godt. Deilig å kjenne at godfølelsen er på plass igjen, og jeg er klar for en ny dag med varierte oppgaver. Jeg skal prate med flotte folk på telefon og chat i dag, og det blir jo koselige å ha noen fine samtaler i dag. Det er jo ikke så mange man møter nå til dags, og dagene kan bli ganske lange her hjemme. Men jeg trives godt i eget selskap, og har nok av ting som skal gjennomføres i dag.

Det blir livesendinger på Facebook og Instagram i dag også, og det er jo alltid et kick. Deilig å kjenne at man lever, er det ikke sånn? Jeg er heldigvis ikke så redd for å snakke via kamera, så det pleier å gå greit. Nå er det jo ekstra spennende dager denne uken, så jeg jobber så godt som jeg bare kan. Godt å ha flotte mennesker som heier meg frem, og som har tro på meg. Jeg kjenner at det krever litt mot, men det føles likevel veldig fint å være i gang.

La oss alle sammen ta fatt på en ny dag, og være gode mot hverandre! Det er ikke noe poeng i å deppe for det som allerede har skjedd, men heller fokusere på det som ligger foran oss! Ha en strålende tirsdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Jeg står stødig!

Jeg visste veldig godt at der ville komme negative kommentarer her på bloggen i dag. For jeg er ikke likt av alle, og tar valg som noen velger å kritisere. Det kan jeg ikke gjøre så mye med, for jeg ønsker å være meg selv akkurat sånn som jeg faktisk er. Heldigvis står jeg trygt i meg selv, og har tenkt nøye gjennom mine steg. Det er også veldig kjekt å se at der finnes mennesker som gir meg ros også der ute. Når man velger å starte noe for seg selv, så blir der alltid reaksjoner, og til tider ganske hardt munnbruk og usaklige beskyldninger. Det er trist, men noen mennesker klarer ikke å la vær, og sender ut det de ønsker.

For meg så er det viktig å huske på hva min egen intensjon er, og holde et positivt fokus. For jeg vet nemlig at mine valg er gjennomtenkte, og jeg har drøftet det med flere utenom vennekretsen min. Så tusen takk til alle dere som har sendt meg støttende meldinger i dag. De har varmet hjertet mitt veldig. Jeg er nok en person som velger mine egne veier, og som ikke lar meg stoppe av andres negativitet. Men det betyr ikke at jeg er steinhard, og ikke har følelser. Selv om det sårer meg, så gir jeg meg ikke. For det er viktig for meg å kunne være sterk, og stå for det valget som jeg har tatt. Liker du meg ikke, nei da misbruker du din egen tid ved å følge meg.

Jeg ser frem til å jobbe videre med mine prosjekter, og fokuserer på de flotte menneskene som ønsker å være med meg på reisen. Det er de som er viktige for meg nå, og jeg skal gjøre mitt beste for at de neste ukene blir fylt opp av mestring og positiv energi! Å motivere andre mennesker, er en gave. Og jeg er svært takknemlig for at dette nå er en realitet! Så folkens, spre glede og positivitet! Hold negativiteten for deg selv.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

En deilig mandag!

God kveld!

I dag har jeg beveget meg utenfor komfortsonen min, og det har vært en spennende dag for min del. Men det har vært en veldig fin dag også, og jeg er glad for at jeg har fått gjennomført det jeg ønsket i dag. Jeg har vært en glad dame i dag, og nå skal jeg nyte kvelden med god samvittighet. Er klar til å svare på spørsmål fra dere, og det er jo koselig. Skjønner godt at mange trenger mer informasjon fra meg. Det var godt å komme i gang med jobben, og faktisk se at nå skjer der ting!

Det ble lite søvn i natt, og jeg var veldig spent i morges. Men jeg har hatt riktig fokus, og det er bare godt å være trøtt nå. Sovner nok kjapt i kveld, regner jeg med. Nydelig vårvær har også passet fint i dag, og jeg har vært en del ute på terrassen i dag. Enda ganske kald vind, men så herlig med solskinn og vårfølelse. Frisk luft er så deilig, og man får påfyll av positiv energi i løpet av få minutter. Det har ellers vært en rolig dag, og uken har startet på en positiv måte.

Deilig å kjenne at man har tatt nye steg, og jeg kan være trygg på at dette er noe som jeg virkelig ønsker å jobbe med i fremtiden. Det er nå selve jobben starter, og jeg vet at mennesker der ute stoler på meg. Jeg har en viktig oppgave, og den gleder jeg meg til å gjennomføre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

BLI MED I MESTRINGSKLUBBEN NÅ!

REKLAME

God morgen!

I dag kan jeg endelig lansere min egen medlemsportal, nemlig Mestringsklubben! Jeg har gledet meg veldig lenge til å kunne tilby dere en portal, hvor vi sammen kan ta nye steg videre i livet! Det er mange som lurer på hva en medlemsportal egentlig er. Så jeg skal forklare etter beste evne. I en medlemsportal tegner man et abonnement, og hver måned får man da tilgang til ny kunnskap/inspirasjon/utfordringer.

I Mestringsklubben får du:

  • 3 motiverende videoer innenfor temaet mestring. Hver måned setter vi nye mål, og jeg gir dere tips og råd underveis.
  • 1 video med temaet personlig vekst.
  • 1 video med temaet psykisk helse.
  • 1 video med temaet fysisk aktivitet, og en månedlig utfordring!
  • tilgang til lukket Facebook gruppe.
  • livesending hver uke i Facebook gruppe.
  • en solid heiagjeng som løfter deg opp i hverdagen!

Jeg håper at du har lyst til bli med i Mestringsklubben, fordi du fortjener å sette fokus på deg selv og din fremtid. Vi skal bli bedre kjent med oss selv, og finne veien videre. Skape en trygg grunnmur i deg selv, sånn at du kan bli en sterkere og tryggere versjon av deg selv!

For dere som blir med nå i første lansering, så har jeg en fin medlemspris å tilby dere, og dere vil ikke få noen prisstigning i etterkant! Jeg tilbyr deg derfor fullt medlemskap til Mestringsklubben, for kun 299kr i måneden! Lanseringsprisen vare til og med søndag 5.april 2020!

MELD DEG PÅ HER!https://mestringsklubben.mykajabi.com/offers/gFUnqCqY

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg i Mestringsklubben, og ta gjerne kontakt med meg dersom du lurer på noe! Ta kontakt via sosiale medier, eller per epost [email protected]!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Spent, men glad!

Jeg har sommerfugler i magen. For i morgen er det en ganske stor dag for meg. Jeg aner ikke om det blir så godt mottatt som jeg håper på, men nå er det på tide å hoppe i det. Å skulle ha en egen lansering, er ikke bare enkelt. Men jeg får gjennomføre det på min måte, og ha hjertet med meg underveis i alt jeg gjør. Da kommer det nok til å ende bra til slutt, og jeg vet at det ble gjort med de beste intensjonene uansett utfall. Den som intet våger, intet vinner. Det fikk plutselig en dypere mening for min del, kjenner jeg. Jeg er uansett veldig heldig som har muligheten til å gjennomføre egne prosjekter, så det blir en spennende hverdag.

Nå i kveld skal jeg bare lade opp så godt som jeg kan. Forsøke å roe meg ned, og bare sjekke det aller siste. Forberede meg mentalt på å være ekstra synlig den neste uken, og ikke la styggen på ryggen få ødelegge for meg. Jeg kommer til å være ganske mye utenfor komfortsonen min. Men satser på at det kommer til gå fint likevel. Jeg ønsker jo å vise frem det jeg har skapt selv, og er stolt fordi jeg våger. Nå er det tid for å ta nye steg, og komme seg enda litt mer videre i livet. Så får jeg bare ta små steg om gangen, og være meg selv underveis.

Da gjenstår det bare å ønske dere en fin kveld, og så håper jeg at dere besøker kanalene mine i morgen også! Da er dagen her, og jeg har lansering!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Ut på tur, aldri sur!

God kveld!

I dag var det skikkelig viktig for meg å komme meg ut på tur. Det hadde jeg ikke så veldig lyst til, men jeg kjenner meg selv godt. Så jeg vet at det bare må gjennomføres. Da jeg kom ned til Piren, så valgte jeg å gi meg selv en konkret oppgave. For det hjelper meg til å gjennomføre planene mine, selv med liten motivasjon. Det endte med at jeg skulle fokusere på å ta fine bilder underveis, som jeg kan benytte i mine kanaler. Da ble jeg opptatt med å se etter motiver, så turen gikk egentlig veldig greit.

Det ble en fin tur på 4 km, og jeg er godt fornøyd med det. Det var deilig å bruke kroppen skikkelig, og beina gikk i en grei fart. Fine bilder fikk jeg jo også tatt, så det ble godt å få gjennomført den oppgaven underveis. Jeg er så glad for at jeg finner kreative løsninger, og motiverer meg selv til å trene jevnlig. Turen var fin, og jeg traff en del mennesker underveis. Men alle var på trygg avstand, og hilste høflig på meg da vi møttes. Godt å se at man tar de forholdsreglene som behøves i denne hverdagen.

Frisk luft kurere masse gruff, det er helt sikkert! Det var deilig å få seg en varm dusj etterpå, og ha velvære i kroppen. Jeg fikk gjennomført det jeg hadde tenkt, så det var jo bare velstand. Resten av dagen var ikke så kjekk, da jeg måtte snu opp ned på mine planer en stund. Men det ordner seg alltid, og kvelden blir nok fin!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Søndagsplaner!

God morgen!

I dag skal jeg finpusse en del detaljer i forbindelse med morgendagens lansering, så jeg har nok å henge fingrene i . Men jeg skal ta meg tid til en god treningstur i Furulunden også. Det er jo viktig med fysisk aktivitet, og hodet mitt trenger det nå. Jeg er jo ganske så spent på den kommende uken, og trenger en god form de neste dagene. Ellers så blir det en fin dag sammen med familien min, og det er jo rolig og fint. Søndagene er blitt en blanding av hviledag, og en del gjøremål som jeg og min kjære fikser i sammen. Sånn blir det når han er borte hele uken ellers.

Jeg gleder meg til å få alle detaljene på plass, sånn at jeg bare kan glede meg til morgendagen. Det er godt å kjenne at man er fornøyd, og kan stå inne for det man gjør. Magefølelsen er ganske god, så jeg forsøker å være avbalansert og rolig. Det er deilig å kjenne på glede og mestring, så får alt annet komme i tillegg. Tenker at denne kroppen har godt av å være mye ute i frisk luft. Så treningen skal prioriteres, det er helt sikkert. Det skal i hvert fall bli en rolig kveld her hjemme. Og jeg skal forsøke å komme meg tidlig i seng, Trenger jo masse energi i morgen!

Hva er dine planer i dag? Hva bruker du søndagene til? Del gjerne med meg i kommentarfeltet. Håper at du uansett har en fin dag foran deg, og at du holder deg frisk og rask. Kos deg masse, og nyt siste rest av helg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)