Små steg er likevel fremgang!

Det hender at jeg blir veldig utålmodig, og kjenner på en motløshet. Det føles som om jeg ikke kommer meg noen vei, og at målene mine er altfor langt vekk. Men det er jo noe som er helt normalt når man forsøker å skape sitt eget firma. Det er da jeg må tenke at små steg er også fremgang! Jeg har kommet veldig langt. Det har skjedd mange ting underveis, og jeg bygger meg opp. Nå er det en del mennesker som kjenner til meg og WeLG Foredrag. Jeg må forsøke å huske på at jeg har startet opp fra ingenting. Det var ikke noe som het WeLG Foredrag. Nå har jeg skapt noe som skal vokse seg større med tiden. Hver eneste dag produserer jeg innhold, og er aktiv på sosiale medier. Jeg er interessert i nye muligheter, og forsøker alltid å finne gode ideer til innhold.

Det er ikke noen som vet hvor dette ender. Jeg kan oppnå mine mål, eller jeg kan gå rett på en smell. Men jeg skal vite med meg selv at det ble gjort en iherdig innsats over tid. Nå er det så mange ting som jeg har troen på. Det er mange dører som skal åpne seg underveis. For meg så gjelder det å holde motet og motivasjonen oppe. Når jeg er som mest lei, så ser jeg bakover for å finne ut hvor jeg kom fra. Da blir jeg fylt opp med stolthet over min egen motivasjon og innsats. Det gir meg håp om å engang få litt mer fortgang i sakene. Jeg tror det kommer etter hvert, og det er sikkert sunt for meg å bygge meg sterkere først. Da kan jeg lettere håndtere de mulighetene som vil dukke opp etter hvert.  Jeg har bestemt meg, og jeg skal komme meg videre med mine ideer!

Det er spennende å skape noe helt eget! Men jeg skal ikke legge skjul på at det til tider er hardt. Man har så inderlig lyst til å gjøre så mye. Men så gjelder det å ha is i magen ,og jobbe langsiktig. Det er viktig for meg å ha en god plan , og den jobber vi med jevnlig. Det er godt å kunne diskutere med min kjære mann på disse tingene. Vi finner veien sammen, og det føles veldig trygt og godt for meg. Jeg gleder meg til å komme noen hakk videre i mine prosesser etter hvert som tiden jobber med meg! Jeg er heldig som får sjansen til å satse!

Vi blogges!

Tiden flyr avsted!

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Da var vi jammen meg kommet til den siste dagen i august 2018! Det er helt utrolig hvor fort disse ukene går for tiden. Det er så utrolig mye som skjer for tiden. Jeg har mange ting som skal ordnes med blogg og YouTube. Det er veldig kjekt å jobbe med formidling, og jeg har mange planer. Jeg er også i gang med å øve til min konsert. Jeg gleder meg veldig til 19.oktober! Jeg produserer og poster videoer hver eneste dag, og det krever masse kreativ jobbing fra min side. Jeg må finne nye ideer. Det er også veldig kjekt med endringene på bloggen min. Det medfører mer arbeid, men nå er bloggen en viktig del av min fremtidige jobb. Det er blitt en annen hverdag, og jeg forsøker å komme inn i gode rutiner for min egen del. 

Licensed from: castleguard pixabay.com 

Jeg koser meg med å drive med dette! Det er spennende og utfordrende for meg. Jeg kaster meg ut på dypt vann ganske ofte. Men det har gått fint til nå, og jeg skal jobbe meg sakte fremover. Nå har jeg konkrete ting som skal leveres av meg. Det trigger meg på en god måte, og jeg føler at min jobb er i ferd med å sette seg. Det gjør at tiden flyr, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg føler meg heldig som tross alt har muligheten til å gjøre dette hver eneste dag. Jeg passer på å ligge i forkant, så jeg innvilger meg pauser når det behøves. Men nå er første måneden som “fulltids” blogger og YouTuber vel overstått. Jeg har erfart flere ting, og jeg vet mer om hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer så bra.’

Licensed from: pixel2013 pixabay.com 

Nå gjelder det å ha fokuset fremover, og legge gode planer. Nå kommer en veldig travel måned. Det er spennende tider for hele familien. Jeg håper og tror at det skal gå bra for oss alle sammen i tiden som kommer. Vi planlegger så godt som vi bare kan, og hjelper hverandre gjennom hverdagen. Da blir alle sammen fornøyde, og vi kan gå videre til neste dag. Jeg har mange drømmer og ideer. Men kroppen og familien bestemmer tempoet! Nå er det aller først konfirmasjon for eldstemann her i huset i morgen! Det er helt uvirkelig! Jeg kjenner at jeg  blir rørt bare jeg tenker på det. Det blir en stor dag, og en flott start på en ny måned!

Vi blogges!

Jeg må beskytte huden min!

Det er noe som jeg alltid svikter litt på når det kommer til eget velvære. Jeg er ikke så veldig flink til å ta vare på huden min. Det går ganske bra med hudpleie rutinen i ansiktet. Mye på grunn av at jeg tar sminke fjerning på alvor hver eneste kveld. Men resten av kroppen er jeg ikke så flink til å ta vare på. Jeg vet at den bør smøres inn daglig, men jeg skulker ofte unna det. Det straffer seg fort. For jeg er så utrolig tørr i huden min. Føtter og hender blir likbleike og skikkelig tørre. Her blir jeg nødt til å gjøre en bedre innsats fremover. Jeg har produkter hjemme, så det mangler ikke på det. Jeg må rett og slett lage meg en rutine på som virkelig fungerer i hverdagen. Og jeg må prioritere tid til det. 

Jeg vet det så inderlig godt. Dette har vært en utfordring ganske så lenge. Men jeg har en tendens til å la det bli med tanken. For jeg er ikke så veldig begeistret for klissete kremer overalt på kroppen min. Foreløpig er jeg flink med ansiktet, og så er jeg kommet i gang med håndkrem igjen. Det er noe som jeg bare må huske på. For mine hender blir skikkelig hvite og tørre. Som revmatiker så har det forverret seg med tiden. Nå er det inn i den kalde årstiden, og da er det ekstra viktig for meg å beskytte hendene mine. Jeg skal ta meg selv i nakken , og komme i gang med mer hudpleie atter en gang. Det er rart hvordan man kan gli vekk fra rutiner. Jeg har nemlig forsøkt ganske så mange ganger.

Huden min trenger pleie. Jeg skal finne en god løsning. Det er viktig for meg å beskytte meg selv på en forsvarlig måte. Og jeg ønsker jo å se bra ut også. Jeg er jo på bilder og film hver eneste dag. Jeg vil ikke være perfekt, men likevel være velstelt og fin. Det er noe som blir stadig blir mer og mer viktig for meg i hverdagen og jobben min. Så da må man bare innse at forbedringspotensialet er veldig stort, og komme i gang med nye rutiner!

Vi blogges!

Jeg blir så fort frustrert!

Licensed from: freeGraphicToday pixabay.com 

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde lengre lunte. Jeg merker nemlig at jeg ganske kjapt kan bli både hissig og irritert. Det er ikke noe som jeg liker ved meg selv, og jeg forsøker å jobbe meg gjennom det. Men det er så mange ting som skjer rundt meg, og jeg blir veldig sliten iblant. Da er det ekstra vanskelig å holde seg sindig og rolig til enhver tid. Jeg kan ikke noe for at min slitasje nå er ganske synlig for de som bor sammen med meg. Det har blitt mange påkjenninger over lang tid, og jeg er rett og slett sliten på innsiden. Det handler om mange ting som jeg ikke kan eller vil utdype mer om her på bloggen min. Heldigvis så er vi sammen om det, og jeg har en veldig god støtte i min kjære ektemann. Det er deilig å kjenne at man er to om tingene.

Licensed from: Farmgirlmiriam pixabay.com 

Jeg kan ikke trykke på en knapp, og så forsvinner alt stresset. For stresset handler ikke om de ytre tingene som jeg bestemmer over selv. Det ligger dypere enn som så. Jeg skal derfor forsøke å få litt mer hjelp via terapi, musikk og fysisk aktivitet. Det blir de viktige faktorene som skal hjelpe meg gjennom denne perioden. Når alt kommer til alt så er jeg veldig sterk, og skal klare meg gjennom alt sammen. Det er lov å kjenne på at man er mentalt sliten iblant. Jeg liker ikke  erkjenne det, men jeg er jo ikke en robot. Noen ganger må man bare innse at kreftene minker fælt, og at man trenger litt ekstra pause fra livet. De pausene som er vanskelige å få, men ekstra viktige å nyte.

Licensed from: gonziser pixabay.com 

Jeg er heldig som allerede får god hjelp. Jeg har en flink terapeut. Jeg er godt i gang med musikken igjen sammen med flotte mennesker hver uke. Jeg trenger litt mer fysisk aktivitet i hverdagen, og det er der jeg sliter aller mest. Men jeg må finne frem det jeg har av motivasjon, og komme meg skikkelig i gang med moderat trening igjen. Det er noe dritt når man ikke klarer å ha den gnisten som man trenger. Jeg begynner på nytt igjen atter en gang. For jeg har en kropp som virkelig trenger hjelp. Et steg om gangen.

Vi blogges!

Høstmote fra Cubus!

Reklame | Reklame, men innlegget er ikke sponset eller betalt!

Jeg er i gang med å få hjem noen nye plagg til årets høstgarderobe! Det er alltid like kjekt hvert eneste år når høstmoten kommer i butikkene. Jeg elsker gode og myke plagg. Og fargene som kommer nå er jo aldeles nydelige. Jeg har en del fine plagg allerede, så jeg forsøker å ikke kjøpe så veldig mange plagg nå. Men det er ikke så enkelt. Jeg fikk nylig hjem en pakke fra Cubus. Der hadde jeg bestilt to plagg fra deres nyeste kolleksjon.  Jeg fikk hjem en brun og en lilla genser/kjole. De er så utrolig myke og varme. Det er plagg som jeg virkelig gleder meg til å bruke fremover. Det blir enten med tykk strømpebukse eller tights. Så skal jeg style de med lune skjerf og muligens en baker boy hatt. Jeg har liksom et bilde inni hodet mitt på hvordan dette kommer til å bli! 

Jeg har blitt så utrolig mye mer interessert i mote og trender! Det er veldig rart for meg å se tilbake på bilder. Store endringer på bare det siste året. Men jeg mener at det er utelukkende positivt for meg. Nå er jeg i ferd med å finne en trygghet inni meg selv, og det vises på utsiden. Jeg er en tøff dame, men har et varmt hjerte. Det er gøy å kle seg litt annerledes iblant. Det er utrolig at jeg våger å bruke hatt. Men jeg føler meg så fin, og bærer den med stolthet. Det er en ny følelse som jeg elsker! Man kan finne sin egen stil, og bare være seg selv fullt og helt. Det er det som er aller viktigst for meg i tiden som kommer. Jeg vil bruke plaggene mine akkurat slik som jeg selv liker det. Jeg kan faktisk lage min egen stil, og være veldig stolt av den! Det er kjekt med alle de hyggelige kommentarene som kommer min vei for tiden! Det varmer hjertet mitt!

Jeg gleder meg til høsten! Det blir kjekt å ta i bruk disse nye plaggene. Det er mye som skjer fremover, og mange arrangement som skal besøkes. Da er det alltid kjekt å ha en del plagg å velge mellom. Jeg skal bygge meg en garderobe som kan vare i mange år. Jeg vil ha en del basis plagg som ikke går av moten. Så blander jeg dem med de ulike trendene som kommer underveis. Det vil bli en fin miks av nytt og gammelt i skapet mitt. Favorittplagg får være med videre til nye sesonger. Jeg merker at dette er noe som jeg virkelig skal kose meg med i tiden som kommer!

Vi blogges!

Jeg må være ivrig!


Licensed from: geralt pixabay.com 

Jeg har satt meg noen mål. Da må jeg være ivrig og dedikert til mine arbeidsoppgaver. Det høres muligens litt merkelig ut med tanke på at jeg ikke er i “vanlig” jobb. Men for meg er det ikke sånn. Jeg har skaffet meg min egen jobb. Det handler om formidling. Jeg koser meg med YouTube, og jeg ser allerede stor fremgang i statistikken. Det er kjekt å endelig våge å gjøre det som man har lyst til. Jeg får vist frem mange sider av meg selv, og trives med det. Det er nemlig mye forskjellig som jeg liker i livet mitt. Det er ikke noe negativt i å dele det med omverdenen. Så lenge jeg kan bestemme helt selv, og jeg kan ha de grensene som vi selv ønsker her hjemme. Jeg trenger å ha noe som er mitt eget. Noe som jeg kan kose meg med her hjemme i hverdagen min. Jeg kan ikke kun tenke på psykisk helse. Da blir jeg faktisk ganske deppa. 


Licensed from: Alexas_Fotos pixabay.com 

Nå har jeg mer glede i livet mitt! Jeg har sluppet frem sider av meg selv som har ligget i tung dvale. Jeg sitter her og skriver med knallrød neglelakk på neglene mine, og jeg elsker det. Jeg føler det litt som at jeg er i ferd med å virkelig blomstre. For endelig våger jeg å være meg selv fullt og helt. Nå sminker jeg meg akkurat som jeg selv tenker er bra for meg. Jeg koser meg med å tenke på klær, sko, vesker, hærbøyler, øredobber og smykker. Jeg som ikke gadd å interessere meg for det i det hele tatt tidligere. Men jeg tror det handler om at jeg bevisst holdt det nede. For i mitt hode var det ikke vits i å forsøke seg på å være fin. Selvbildet var helt ødelagt, og jeg orket ikke å bry meg om slike ting engang. Nå er livet helt annerledes på dette punktet. Jeg kan fortsatt slite med selvbildet. Det er en evigvarende prosess. Men nå er jeg kommet skikkelig i gang med å være den beste utgaven av meg selv.


Licensed from: Wokandapix pixabay.com 

For å klare det, så må jeg være aktiv! Jeg må fortsette å pushe meg selv ut av komfortsonen. Det er viktig for meg å beholde gnisten, og troen på meg selv. Det kan godt hende at noen ikke har tro på det som jeg driver med. Men jeg har det. Jeg elsker det. Det gjør meg veldig godt, og det skal ikke noen få ta ifra meg. Jeg har kanskje ikke en kropp som alltid vil fungere særlig bra. Men jeg har en vilje av stål. Den fører meg sakte fremover i mitt eget tempo.

Vi blogges!

Hjemmetrening fungerer perfekt!

Reklame | Inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt!

Jeg har vært litt usikker på hvilke treningsmetoder som jeg skal bruke. Det er en del ting som man kan velge mellom. Jeg synes det er kjekt å kunne variere. Men jeg har ikke lyst til å betale masse penger på ting som jeg egentlig ikke bruker så mye. Det er derfor viktig for meg å kunne velge en løsning som faktisk fungerer fint for meg og min familie. For å kunne velge, så må man prøve ting. Jeg har lenge vært medlem ved et treningsstudio her i Mandal. Men jeg er ikke så veldig flink til å bruke det. Det er liksom et ork å komme seg ut døren for å skulle trene. Og så er det også slik at jeg nesten ikke bruker noen av apparatene som de tilbyr. Jeg løper litt på elipsemaskinen, ellers så trener jeg selv på matte i et lite hjørne. Det blir for lite brukt til at jeg ønsker å fortsette der.

Jeg har ganske lenge vært medlem hos Excerto. Det er et treningstilbud på internett hvor du har tilgang til veldig mange videoer med treninger av alle slag. Jeg kobler det opp på tv via appletv og nettbrettet mitt. Det fungerer faktisk veldig fint. Jeg kan dermed trene her hjemme når jeg selv ønsker det. Det er masse løsninger på internett, men for meg fungerer dette veldig bra. Jeg har brukt det hjemme en stund nå, og er veldig fornøyd! Det handler om å legge ting litt til rette her hjemme. Jeg har noen matter på gulvet, og så har jeg en CORE bare. Den bruker jeg når jeg tar ulike øvelser på mattene etter kondisjonsbiten er ferdig. De har vært veldig flinke til å lage videoer for ulike nivåer. Dermed kan jeg finne det som passer meg best.

Ellers så skal jeg få god kondisjonstrening hver uke på Linedance. Det er faktisk veldig fin trening for meg, og jeg klarer å pushe meg gjennom sangene. Det vil også bli noen turer i Furulunden alene og sammen med venninner utover høsten. Nå føler jeg at dette er den beste løsningen for meg. Og flere av familiens medlemmer kan også bruke treningene som jeg har tilgang til via Excerto!

Vi blogges!

Jeg liker frivillig arbeid!

Licensed from: 3dman_eu pixabay.com 

Denne sommeren har jeg brukt en del timer på frivillig arbeid. Det er ganske mye som har blitt gjennomført denne sommeren, og det har vært kjekt å kunne bidra på min måte. Når man ser gleden fra de som deltar, så er det verd det. Jeg har vært ansvarlig på ulike aktiviteter, og jeg har stekt vafler for pensjonistene. Små ting som betyr noe for andre mennesker. Det har til tider vært ganske travelt. Men jeg har kost meg underveis også. For det er givende å være med i frivillig arbeid. Man kommer seg ut av sin egen boble, og gjør noe fint for noen andre. Jeg merker at det er noe som gjør meg veldig godt. Man blir kjent med nye mennesker, og kan gi en håndsrekning til noen som trenger det. Jeg har virkelig kjent på en indre glede over å kunne bidra. 

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Vi trenger å gjøre ting for hverandre! Det trenger ikke være så veldig mye. Men vi kan være medmennesker, og dele på de godene som vi har. Det går fint for meg å hjelpe til med transport dersom noen ønsker å delta på et arrangement. Jeg kan møte et menneske utenfor døren slik at de slipper å gå inn helt alene. Det går fint  å steke de vaflene som pensjonistene skal kose seg med en onsdags formiddag. Det handler om å sette andre ting til side, og gjøre en innsats for andre enn kun oss selv. Hverdagen spiser opp tiden vår. Vi må selv velge hva vi ønsker å bruke den til. Så er der visse perioder i livet hvor man kanskje ikke makter å delta som frivillig. Det skjønner jeg godt. Men når ting ordner seg, så kan man bruke litt energi på andre mennesker også.

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Jeg blir glad når jeg klarer å hjelpe andre mennesker! Det gir meg en god følelse i hele kroppen. Jeg blir rørt når jeg ser smilet på små barn som har fått noen fine timer sammen med dyrene på Lindland gård. Vi kan gjøre små ting som virkelig gjør dagen bedre for små og store. Men vi må ta oss tid til å gjøre det i praksis. Noen ganger kan jeg bli sliten. Men det glemmer man fort når man får gode ord og takknemlige klemmer fra medmennesker. Jeg er veldig glad for at jeg ble med i frivillig arbeid. Jeg har lært veldig mye om meg selv. Det har vært en ganske bratt læringskurve. Men jeg liker det veldig godt.

Vi blogges!

Jeg reiser meg alltid opp igjen!

Det hender at jeg ligger nede for telling. Når alt blir for vanskelig, og jeg ikke klarer så mye annet enn å gråte. Jeg har noen slike dager iblant. Men det skjer ikke så veldig ofte lenger. For jeg har blitt mye sterkere i meg selv. Det er kommet noen skorper på de store sårene i sjelen min. Det er ikke ferdig grodd igjen, men det er ikke så smertefullt lenger. Men de dagene kommer uansett. Jeg må la dem få lov til å komme. Gråte ferdig, og så kan jeg starte på nytt igjen. For det blir ikke bedring dersom jeg skal holde alt det vonde inni meg. Jeg har lært det på den harde måten. Jeg vil ikke tilbake til de tidene der. Jeg har kommet meg gjennom mange prosesser, og jeg er stolt over den jobben jeg har gjort.

Jeg reiser meg alltid opp igjen! Det er ikke noe som skal få stoppe meg. Jeg vil ha et godt liv sammen med min familie. Da kan man ikke bli liggende nede. Jeg har funnet en god balanse på det nå. Det hender at jeg ikke klarer mer, og jeg bryter litt sammen. Men jeg vet at gode tider kommer etterpå. For jeg er omringet av kjærlighet og trygge rammer. Det er så godt å kjenne på det hver eneste dag. Jeg vet at livet kommer til å svinge litt. Men jeg føler meg så uendelig mye tryggere i meg selv. Jeg vet hva jeg vil, og jeg våger å si det høyt! Veien blir til mens man går, og jeg føler meg sikker på at mye bra er i vente for oss alle sammen. Vi bygger et fundament som skal holde oss på rett kjøl. 

Det er ikke noen som går gjennom livet uten å kjenne på smerte. Alle har hver sine utfordringer, og det er slik livet er. Jeg har funnet min måte å håndtere det på. Jeg får profesjonell hjelp, og det skjemmes jeg ikke over. Noen ganger trenger man å snakke med noen som er utenfor. Jeg er glad for at den hjelpen faktisk finnes for meg her i Mandal. Jeg bygger meg selv opp igjen. Det er mange ting som skal komme på plass. Små brikker som danner en helhet. Heldigvis så er jeg kommet godt i gang. Det er så mange muligheter som kommer min vei. Jeg er åpen for å leve selve livet nå. Det handler ikke om brannslukking lenger. Nå har jeg kontroll på det aller meste.

Det har vært tunge stunder underveis. Det er ikke vits i å forsøke å si noe annet enn sannheten. Jeg har vært helt nede for telling. Det tar lang tid å komme seg til hektene igjen. Men jeg er i ferd med å kjenne at jeg lever! Det er deilig og veldig befriende for meg! Jeg gleder meg veldig til fremtiden!

Vi blogges!

Vær Deg selv!

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Jeg har lært veldig mange ting de siste årene. Men det er en ting som skiller seg veldig ut. Jeg måtte lære å være meg selv! Jeg kunne ikke leve bak en maske resten av livet. Det var umulig for meg å fortsette å spille det skuespillet som hadde vart så altfor lenge. Jeg måtte kaste vekk masken, og bare være meg selv. Alt sammen måtte få komme frem i lyset. Det har vært en utrolig smertefull prosess som har vart i mange år nå. Men samtidig så har det vært veldig befriende på mange måter. Jeg har funnet ekte kjærlighet i voksen alder. Vi har fått et nytt liv her i Mandal. Men jeg bærer med meg en fortid som enda er vond og vanskelig å håndtere. For sårene er mange, og de gror veldig sakte. Dype arr i sjelen kommer alltid til å være der. Jeg må være bevisst på å la det positive få råde i hverdagen vår. Det kan jeg kun klare dersom jeg er meg selv fullt ut.

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Jeg måtte innse hva som hadde foregått i livet mitt. Det ble en veldig hard erkjennelse. Men jammen meg har jeg kommet meg opp igjen, og står stødig på egne bein. Når man kommer seg gjennom slike livskriser, så er det en ny grunnmur som må bli skapt. Det er noe som tar tid, og som krever ærlighet og kjærlighet. Det er mange som ikke skjønner hele sammenhengen her. For jeg kan ikke dele alt. Men jeg har vært åpen om mange ting, og jeg har mine årsaker til at ting tar tid. Det handler om mange ting som jeg ikke ønsker å dele med alle sammen her på bloggen. Nå er jeg i hvert fall kommet dit at jeg våger å være meg selv. Det er det som betyr aller mest for meg. Jeg har funnet meg selv, og jeg er i ferd med å bli kjent med meg selv på en ny måte. 

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Det er både spennende og litt skummelt. For jeg merker at endringene virkelig er ganske store. Jeg har nye interesser, og jeg bruker mer tid på meg selv. Nå er jeg opptatt av å være den beste utgaven av meg selv. Jeg har kjent på styrker og svakheter. Jobben har vært hard. Men jeg føler at det har kommet et mye godt utav disse årene. Vi mennesker er alltid i utvikling. Men for meg så er det veldig mye som er nytt og annerledes. Jeg trenger tid til å bli kjent med meg selv. Jeg koser meg som mamma og ektefelle. Mitt ønske om å jobbe som influencer er veldig sterk. Jeg tror dette kommer til å bli en spennende reise fremover!

Vi blogges!