Farvel Januar 2019!

Det er utrolig hvor fort januar har gått. Ukene har bare flydd av sted, og jeg har kommet godt i gang med både jobb og trening. Det har vært veldig fint å komme skikkelig i gang med 2019. Jeg har mange jern i ilden for øyeblikket, og det er mye som skal fikses. Men jeg er også i ferd med å finne en hverdagsrutine som faktisk fungerer fint for meg og min familie. Det er veldig viktig å ha en god rytme i hverdagen. Vi har kommet oss godt i vei med skole, og det er blitt de vante rutinene. Jeg liker ferier, men den vanlige hverdagen er desidert aller best.

Jeg er svært takknemlig for at helsen min er såpass god. Det er jo litt varierende for min del, ,men det kommer seg gradvis. Energien er i ferd med å komme litt mer tilbake, og det setter jeg stor pris på. Så må jeg bare være veldig flink til å ta pauser. Jeg har nå fikset det slik at jeg ikke har mye jobb i helgene. Det er fordi jeg trenger fri, og jeg vil ha tid til å være med min kjære ektemann. Han er jo kun  hjemme i helgene. Der kommer blogginnlegg i helgene også, men ikke videoer på Youtube. Jeg føler at det er riktig for meg. Noen ganger tar det litt tid før man finner det riktige tempoet. Men vi nærmer oss noe som er veldig bra for oss alle sammen.

Nå er jeg klar til å starte en ny måned! Det kommer garantert gode og vonde dager. Men jeg tar en dag om gangen. Det har vist seg å være ganske smart. Jeg planlegger alltid lenger frem. Men jeg forsøker å være tilstede her og nå. Hver dag har sin egen sjarm. Og jeg gleder meg til å se hva som kommer denne gangen. Jobben min har fungert veldig fint nå, og jeg satser på at det fortsetter på den måten fremover. Så hyggelig med alle de fine kommentarene som jeg får underveis. Det er noe som varmer hjertet mitt veldig, og jeg takker hver enkelt av Dere!

Der hadde ikke vært noen blogg eller Youtube kanal dersom ingen så eller leste dem. Men jeg har en sånn herlig gjeng som heier på meg, og som hjelper meg videre. Det er noe som jeg ikke tar for gitt, og jeg håper inderlig at jeg produserer innhold som Dere liker! Gi meg gjerne tips om hva Dere ønsker at jeg skal skrive om eller filme!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg gjør så mye rart!

Når man skal jobbe med sosiale kanaler, så må man by på seg selv hele tiden. Det betyr at man må filme seg selv, og man må ta masse bilder. Det ser ganske så rart ut når jeg er rundt i hagen min , og vimser med selfiestangen min for å ta bilder til bloggen og Instagram. Jeg må bare erkjenne at det er en smule flaut når folk kikker på meg fra gangstien nedenfor huset. Der står liksom jeg midt i hagen , og smiler som bare det til denne selfiestangen. Jeg tar nemlig en god del bilder i hagen når det er ok vær. Man tar mange bilder, og så løper man inn for å skifte antrekk og begynner på nytt igjen.

Hvis noen hadde fortalt meg for tre år siden at jeg skulle ha denne jobben, så ville jeg ikke trodd på det. For det virket veldig usannsynlig for meg. Med nesten ikke noe selvtillit, så visste jeg ikke hvordan min vei skulle bli. Nå har jeg jammen meg kommet langt. Det gjør meg veldig stolt, og jeg merker at det er viktig for meg å kunne lykkes med mine kanaler. Det er ikke alltid så enkelt for andre å forstå meg. Men jeg er skrudd sammen slik at dette faktisk fungerer fint for meg. Min hverdag er blitt helt annerledes, og jeg holder meg i aktivitet. Jeg må være kreativ hver eneste dag, og produsere innhold til kanalene mine.

Aktivitet holder meg friskere! Det er faktisk helt avgjørende for meg. Jeg kjenner at det er noe som skjer med meg når jeg jobber. Da er jeg i mye bedre humør, og jeg koser meg. Noen dager er selvfølgelig hardere enn andre. Men jeg kommer meg videre i livet, og det går stadig bedre med meg. Jeg liker godt å få litt oppmerksomhet slik at jeg kan få ut mitt budskap til Dere! Et aktivt hode er bedre enn et deprimert hode! Jeg skal gjøre mitt aller beste i tiden som kommer!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Kommentarfeltet mitt er åpent igjen!

Jeg har valgt å ha kommentarfeltet åpent igjen her på bloggen min. Men det er satt slik at jeg må manuelt godkjenne hver enkelt kommentar før det publiseres på bloggen min. Det betyr at jeg siler ut nett troll og usaklig kritikk selv. Jeg kommer ikke til å godta trakassering på mine kanaler. Så det er ikke noen vits i å prøve engang. Jeg er et voksent menneske som bestemmer selv. Derfor kan jeg si at jeg sletter de kommentarene som jeg ikke vil ha der. Bloggen skal være et positivt sted. Jeg har nettopp fått ny bloggplattform, og det er derfor jeg nå tester ut denne løsningen en stund fremover.

Det er litt utfordrende for meg å ha åpent kommentarfelt. Men jeg vet at mange av mine følgere har savnet denne muligheten. Og så er jo tross alt 95% av kommentarene veldig fine. Nå håper jeg at det kan fortsette med en fin tone her inne. Det er opp til Dere som leser min blogg. For dere leser dette her helt frivillig. Jeg gleder meg til tiden som kommer, og er veldig klar for å brette opp ermene. Nå er det i gang med å nå målsettinger, og jobbe effektivt på mine kanaler. Jeg ønsker å oppnå økning på blogg, Instagram og Youtube. Da må jeg være tilstede på de plattformene, og være aktiv nesten hele tiden. Det er en del jobb, men jeg har gode rutiner på ting nå.

Jeg vil veldig gjerne nå ut til veldig mange mennesker. Da må jeg kjøre på, og vise meg frem. Det er noen ganger litt kleint. Men jeg merker at det går lettere nå. For jeg er vant med å snakke til kameraet, og ta egne bilder. Jeg ligger i forkant, og har en veldig mye bedre plan for ukedagene mine nå. Man lærer virkelig masse for hvert år som går. Man blir mer voksen, og man får nye erfaringer. Alt sammen gjør meg sterkere., og jeg våger å være tilstede i offentligheten. Jeg er svært takknemlig for at jeg kan fortsette med dette,

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg er en “gammel” blogger!

Det er ikke så enormt mange damer på 41 år som har sin egen blogg og Youtube kanal. Jeg er en “gammel” blogger. Men det lever jeg veldig godt med. For jeg har lagt en del år bak meg, og vet at jeg er kommet inn i en annen periode i livet. Jeg sammenligner meg ikke med de unge jentene som blogger om sine interesser. Men jeg håper at der kan være plass til meg også. Selv om jeg har et annet innhold på min blogg. Noen ganger tviler jeg litt på det. For jeg merker jo at bloggen ikke vokser like mye som hos en del unge bloggere. Jeg tror at min vekst kommer til å gå ganske sakte, men jeg har fortsatt masse å hente der ute!

Jeg liker å drive på med mine kanaler. Det er kjekt, og jeg kommer enda noen flere steg videre mot det jeg ønsker. Nå skjer der ganske mange ting hos meg som kan hjelpe på dette. Men det er litt som gjenstår før jeg kan komme meg videre. Derfor jobber jeg så godt som jeg bare kan med å øke min synlighet i samfunnet. Det krever sin tid, og det er ikke alltid enkelt. For jeg ønsker å ha innhold på mine kanaler som gjenspeiler livet mitt her og nå. Jeg har ikke den samme hverdagen som yngre jenter har. Og da blir det en del innhold som er annerledes. Men min målgruppe er ikke de unge. Jeg vil gjerne nå ut til de som er litt eldre.

Man kan ikke blidgjøre alle sammen der ute. Jeg driver min blogg og mine kanaler slik som jeg selv ønsker. Men jeg følger selvfølgelig med på det som skjer i bransjen, og tar med meg det som passer inn hos meg. Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle mine kanaler i tiden som kommer. Jeg ønsker å kunne gi Dere bra innhold, og bedre kvalitet på videoene mine. Da må jeg lære meg noen flere triks,. Det er det som jeg øver på nå!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg elsker å gå tur i Furulunden!

Som Dere vet så skal jeg holde meg i fysisk aktivitet flere ganger i uken. Da kan det bli ganske kjedelig å gjøre det samme hver gang man skal trene. Men jeg har blitt ganske flink til å gå turer i Furulunden igjen. Det er et veldig vakkert område her i Mandal, og det har veldig mange flotte steder. Stiene tar deg rundt i hele området, og man kan gå tur her i flere timer. Det er veldig deilig å få vind i ansiktet, og kjenne at man er ute i frisk luft. Jeg merker på meg selv at det har en veldig positiv effekt, og jeg føler meg bra etter slike turer. Noen ganger kan jeg gå ganske langt. mens noen dager tar jeg bare en liten runde. Det kommer an på hvordan kroppen kjennes ut akkurat den dagen.

Jeg skal ha moderat trening. Så jeg kan ikke ta altfor høy fart på disse turene. Men jeg kjenner at pulsen øker, og jeg tar noen bakker underveis på turen. Det er viktig for meg å kunne holde meg i grei form. Det er mange ting som krever min energi, og jeg må hente krefter i naturen. Det er en gave å ha et slikt område så nært. Jeg setter skikkelig pris på å kunne gå der flere ganger i uken. Man trenger bare å kle seg etter været, og ha en positiv holdning. Når jeg går tur så kan jeg få tenke på de tingene som er viktige for meg. Det er deilig å kunne gå litt alene, og være i en samtale med seg selv. Jeg kjenner at det hjelper meg videre i mine prosesser.

Noen ganger klarer jeg ikke å gå så veldig langt. Da er det helt ok. Jeg skal ikke tvinge meg selv altfor mye. Den feilen har jeg gjort altfor mange ganger. Men jeg har tro på at det noen ganger må svi litt i beina etter en slik tur. Kroppen min trenger bevegelse, og det får den når jeg mosjonerer i Furulunden. Jeg liker å se utover havet, og la bølgene ta med seg mine utfordringer. Der blir sendt ut mange følelser i havet fra meg. Det er noe som jeg alltid har vært fascinert av. Havet kan være stille og nydelig. Men det kan også buldre og slå med høye bølger. Akkurat sånn er jo livene våre også. Jeg vil veldig gjerne videre i livet mitt, og da bruker jeg naturen så godt som jeg kan.

Jeg må være streng med meg selv, og komme meg ut på tur. Det er ikke alltid at det frister like mye. Men det er viktig for meg, og det gjør meg veldig godt. Det er alltid en fin følelse i kroppen min etter en slik tur. Det kan noen ganger være friskt og kaldt. Men da er det jo ekstra deilig med en varm dusj når man kommer hjem igjen! Så kom deg ut på tur!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg er ikke et A4 menneske!

Jeg føler meg mange ganger annerledes. Det trenger ikke å være negativt. Men jeg kan merke at jeg tenker på en annen måte enn mange andre. Det gjør ikke at jeg er noe bedre enn andre. Men det er riktig for meg. For jeg er ikke et såkalt A4 menneske. Egentlig liker jeg ikke så godt den beskrivelsen. For vi er alle sammen unike, og lever hvert våre liv på vår måte. Men samfunnet har på mange måter laget en slags mal på hva som er A4. Jeg passer ikke inn i det. Det erkjenner jeg enkelt og greit. De siste årene har jeg tatt mange valg. Og det viktigste var at jeg og familien min skulle få lov å være oss selv. Det skulle ikke være en tvang på å være annerledes enn det som var meningen.

Jeg nekter å leve med en maske. Derfor har jeg valgt åpenhet. Det betyr at jeg deler ganske mye, men slettes ikke alt. For jeg har laget mine egne grenser, og de er jeg strenge på  å holde. Nå er livet i ferd med å bli bedre, og det har vært en hard jobb så langt. Jeg mener likevel at det har vært verd det. For jeg er endelig meg selv på godt og vondt. Det handler om at jeg ikke lenger trenger å skjule meg, Dermed trenger jeg litt plass, og jeg har valgt å bruke den. Det medfører en del dritt. Men aller mest så føler jeg meg endelig fri. Det er noe som jeg har lenget etter veldig lenge. Nå kan jeg legge opp livet mer etter det som jeg føler er ok.

Her i huset er kommunikasjon veldig viktig. For vi har et stort behov for trygge rammer og forutsigbarhet. Det gjelder både store og små. Vi snakker om det som er lett, og det som er vanskelig. Det er viktig for meg at familien min har det bra, og at vi er sammen. Når vi kommer til ulike vei valg, så inkluderer vi hverandre så godt som mulig. Men det er vi voksne som bestemmer. Synlighet medfører ulike utfordringer. Da må jeg vite at familien min støtter meg. Jeg er heldig som har den støtten fra mine nærmeste. Det gjør at jeg kan føle meg fri, og ta min plass. Det føles veldig riktig for meg, og jeg kommer til å være her. Jeg håper at Du også vil være her sammen med meg!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

Jeg elsker det lange håret mitt!

Jeg er så glad for at jeg valgte å la håret mitt vokse seg langt. Det har nå gått nesten 1,5 år siden jeg bestemte meg for det. Det har jeg ikke angret på i det hele tatt. Nå begynner det å bli en del lengde på det, og jeg gleder meg til det blir enda lenger. Jeg vekket kvinneligheten i meg selv når håret ble lengre, og sminken kom på. Det var så merkelig å merke den forskjellen på meg selv. Jeg føler meg endelig mer vel, og det er noe som jeg har lengtet etter ganske lenge. For det har virkelig vært vanskelig for meg i veldig mange år. Nå koser jeg meg med håret, og jeg varierer på frisyren. Det har også sin naturlige farge, og jeg liker den. Foreløpig ikke noen gråe hår heller!

Jeg fikk krølltang og volumbørste til jul, og de gleder jeg meg til å bruke. Det krever nok litt øvelse, men jeg liker tanken på litt mer krøller iblant. Det er blitt veldig viktig for meg å føle meg fin i hverdagen også. Det hjelper på humøret mitt, og jeg blir tryggere på meg selv. Det handler om mange ting. Men jeg koser meg nå. Det er det som er viktigst. Jeg duller og steller her hjemme, og har fått en ro over meg. Det er noe som endelig har kommet på plass inni meg. Jeg blir eldre, og har fått mer behov for å ta vare på egen kropp. Jeg forsøker å kose meg litt mer, og ikke alltid være så kritisk og hard mot meg selv. Det er kjekt å se seg selv på bilder, og selv føle at jeg ser bra ut!

Noen vil ikke like at jeg skriver dette. For man skal ikke snakke høyt om seg selv. Jeg vet det. Men jeg velger å ikke bry meg om det. For jeg har kjempet hardere enn dere aner. Og jeg lar meg ikke stoppe nå av misunnelse og sjikane. Jeg er meg med alle plusser og minuser. På ingen måte perfekt, men jeg klarer meg fint. Det handler egentlig bare om at man skal være glad i seg selv! Det har jeg lov til, og det samme har du!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!