ENDELIG GIKK DET!

God kveld!

Det er alltid spennende å jobbe mot konkrete mål. Og jeg merker at i min network marketing business, så må jeg jobbe mot mine egne mål. Da jeg startet med businessen min i november 2021, så satte jeg meg et mål om å nå LOI. I NuSkin har man nemlig mulighet til å jobbe mot å oppnå forskjellige leder titler. Men da må man aller først klare å komme seg opp til kriteriene for LOI. I går kunne jeg endelig feire at jeg har oppnådd dette målet, og det føles utrolig deilig!

Nå kan jeg starte på selve kvalifiseringen mot min første leder tittel. Det skal bli spennende å se hvordan fremdriften blir, og jeg er så motivert for oppgavene som kommer. Når jeg vet hva jeg jobber mot, så blir jeg jo ekstra giret. Så kjekt å kjenne på mestringsfølelsen, og virkelig vite at dette har jeg jobbet målrettet for i flere måneder. I tiden fremover vil jeg ha stort fokus på å bygge team, og samtidig kose meg med produktene og nettbutikken min.

Jeg koser meg på jobb. Rett og slett. Det passer meg helt utmerket, og jeg føler virkelig at her ligger fremtiden min. Å finne en jobb som passer min livssituasjon har ikke vært spesielt enkelt. Men nå er jeg på riktig spor. Så blir det noen konserter også, og musikken skal få lov til å gi meg den ekstra gleden. Det er så viktig å finne det som man virkelig liker å drive med. Da blir jobb noe som er kjekt, og som du gleder deg til å ta fatt på i hverdagen.

Jobben min består av to deler. Den ene delen er å vise frem mine favoritt produkter fra NuSkin på mine sosiale medier. Og jeg kan ha fysiske kunde kvelder også. Del to består av å dele business muligheten videre til deg, og bygge mitt eget team. Å få lov til å veilede andre, har virkelig løftet denne jobben noen hakk. Jeg elsker å heie på teamet mitt, og det gir meg så mye inspirasjon. Er du interessert i jobb muligheten, så bare ta kontakt via sosiale medier!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

EN TRAVEL HØST!

God kveld!

Jammen meg flyr denne høsten bare unna. Ukene kommer og går, og jeg jobber konsekvent med network marketing business og musikken min. Når man da i tillegg skal styre hus og hjem, så blir det travle dager. Vi har fått gjennomført en skikkelig vellykket konfirmasjon, og det var så ubeskrivelig deilig. Ellers går der masse tid til oppussing, og vi er så gira på å bli ferdige i kjelleren snart. Kjekt med mange baller i luften på en gang, men også en smule stressende for min egen del.

Jeg føler meg veldig heldig som har en så god hverdag nå. Det tar jeg ikke for gitt, og gleden er stor. Min helse har holdt seg bra gjennom disse travle ukene, og formen er overraskende fin. Er flink til å gå noen turer hver uke sammen med venninner, selv om jeg ikke har kommet meg så mye på trening denne perioden. Viktig å ha fysisk aktivitet, og nok bevegelse. Da kommer jeg ganske langt, faktisk. Jeg har også blitt absolutt helt ferdig i platestudio, og det er en stor lettelse. Nå venter jeg bare på miksen.

Så da har jeg ikke oppdatert noe å bloggen på en lang stund, så tenkte det kunne være kjekt med en liten oppdatering nå. Det er rart hvordan tiden bare flyr, og jeg føler at ukene bare blir kortere og kortere. Businessen min vokser, og jeg har nå 2 team buddies. Så kjekt å nå noen av målene mine allerede nå. Jeg koser meg veldig med jobben min, og har så mange planer for fremtiden. Utrolig spennende å se hvordan dette skal utvikle seg over tid.

Håper at du har en fin høst, og at du skaper deg gode øyeblikk. Vi snakkes igjen snart!

Klem fra Wenche