Hvorfor føler jeg meg aldri fin nok?

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Det er mange ting som jeg ikke kan helt forstå når det kommer til egne utfordringer. Selv om jeg nå er ganske så annerledes enn før, så henger masse igjen på innsiden. Det betyr at jeg slett ikke er så selvsikker som jeg kanskje ser ut til å være. Jeg sliter nesten alltid når skal finne et antrekk. Særlig når jeg skal i et selskap eller arrangement. Da er jeg liksom alltid redd og engstelig for å ikke se bra ut. Jeg kan spørre mannen min veldig mange ganger om jeg er fin. Det er litt vanskelig for ham når jeg spør igjen og igjen om samme antrekket. Det handler om min selvtillit som jeg ikke klarer å holde stabil nok. Jeg vet at det er veldig mange kvinner og menn som sliter med det samme. Men for meg er det faktisk veldig vanskelig.

Licensed from: monika1607 pixabay.com 

Noen ganger føler jeg meg rett og slett stygg og feit. Jeg er klar over at det ikke stemmer. Men jeg kan si med hånden på hjertet at det fortsatt skjer. Jeg kan se meg selv i speilet, og virkelig føle meg som verdens styggeste kvinne. Ikke så rart med mine opplevelser i fortiden. Det er bare veldig synd at det fortsatt henger i meg etter alle disse årene. Jeg jobber veldig med å komme meg gjennom disse utfordringene. Det er noe som jeg ikke vet om jeg klarer å bli helt kvitt. Men jeg må komme så langt som mulig, og bygge meg selv opp igjen steg for steg. Jeg vet at det kommer til å ta lang tid, men jeg skal komme dit engang. Jeg har begynt på denne reisen, og jeg føler meg heldigvis mye bedre.

Licensed from: pasja1000 pixabay.com 

Vi skal ikke føles at vi er stygge eller udugelige! Det er viktig at vi reiser oss opp, og har ryggen rak. For meg så er det helt nødvendig. Jeg må være tryggere i meg selv, og jeg skal ikke la meg knekke. Det kommer noen knekker iblant. Jeg håper bare så inderlig at jeg en gang kan kjenne at jeg virkelig innerst inne er stolt over hele meg. Med alle mine egenskaper og hele kroppen min. Det er godt å kunne kjenne at man lever, og at man stadig tar nye steg videre i livet!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg meg gjerne på Youtube og Instagram: WeLG Foredrag

Jeg er glad for at jeg ikke visste….

Licensed from: PixelAnarchy pixabay.com 

Livet har gitt meg erfaringer som jeg ikke i min villeste fantasi hadde trodd skulle skje meg. Det er sårt og vanskelig for meg å tenke tilbake på alt som vi har vært gjennom. Jeg er faktisk stolt over meg selv. For jeg har kommet meg gjennom umenneskelige øyeblikk og stunder. Det skjer noe med oss mennesker når man må gjennom ulike kriser. Man finner en styrke som man ikke ante fantes. Jeg er derfor veldig glad for at jeg ikke visste hva som ventet på meg. Da tror jeg at livet ville blitt for vanskelig å ta fatt på. Nå er jeg heldig som kan sitte her, og ha en trygg atmosfære som heler meg dag for dag. Men det har jo ikke alltid vært slik, og det har satt veldig dype spor.

Licensed from: Pezibear pixabay.com 

Det er mye som jeg ikke den dag i dag skjønner. Noen ganger må man rett og slett legge ting bak seg, og bare forsøke å komme seg videre. Jeg vil aldri finne alle de svarene som jeg egentlig søker. Det er noe som jeg bare må leve med, og forsøke å komme meg velberget gjennom hverdagen. Noen ganger er det et stort irritasjonsmoment for meg. For jeg trenger en forklaring og et ærlig svar. Men det kommer aldri til å skje. Nå velger jeg derfor å rette fokuset mest mulig fremover. Jeg tar en dag om gangen, og hjelper familien min videre i livet. Vi har kommet et godt stykke på vei. Men jammen meg er det mye som gjenstår. Alt jeg vet er at vi alltid kommer til å jobbe oss videre i livet.

Licensed from: HoliHo pixabay.com 

Jeg klarer ikke å tenke så veldig mye bakover før følelsene og angsten kommer snikende. Det er vanskelig å ta tak i dette i terapien. Men jeg vet veldig godt at det må til. For jeg vil bli enda sterkere i meg selv. Da må jeg ta tilbake livet mitt fullt og helt. Jeg har en nydelig ektemann, og to herlige barn. Det er det som er viktig her og nå. Jeg kan ikke få gjort noen verdens ting med fortiden. Det eneste som betyr noe nå, er at vår fremtid blir så god som overhodet mulig. Det skal jeg kjempe for hver eneste dag resten av mitt liv.

Vi blogges!

Jeg koser meg med sminke!

Jeg er blitt veldig glad i bruke sminke. Det er noe som skrus på når jeg tar på sminken min. Jeg vil ikke kalle det for en maske. Men jeg merker at det skjer noe med meg. Det blir faktisk lettere å møte hverdagen min. For jeg føler meg fin, og jeg vet at utseendet mitt er helt ok. Jeg føler likevel at jeg er meg selv. For det er innsiden som brukes aller mest i min personlighet. Nå er det så mye som har forandret seg i livet mitt. Jeg vet det veldig godt selv, og jeg koser meg. Det er godt å endelig kunne ta vare på seg selv, og gi seg selv litt egentid i en tøff hverdag. Noen dager er veldig harde å komme seg gjennom. Da hjelper det faktisk å kunne se seg selv i speilet, og føle seg velstelt og fin.

Jeg vet inderlig godt at man ikke skal trenge å pynte på utsiden for å kunne mestre hverdagen. Men for meg så er det en hjelp. Man kan ikke tenke på alt som burde vært annerledes. Men heller ta godt vare på det man faktisk har, og nyte livet litt iblant. Jeg trenger de pusterommene hvor jeg lytter til podcast mens jeg sminker meg. Da har jeg noen minutter kun for meg selv. Dere aner ikke hvor etterlengtet det faktisk er for meg. Jeg blir veldig klar til å angripe dagen etter at all morgenstell er unnagjort. Det skal ikke alltid så mye til før man føler seg mer vel. Jeg har fått andre interesser de siste månedene. Det er noe som jeg gleder meg over, og som hjelper meg videre. 

Det er viktig å kunne velge selv. De dagene jeg ikke vil sminke meg, så lar jeg det være. Det er ikke noe skal føles som tvang her i huset. Jeg har full støtte hos min kjære mann, og det er gull verd. Jeg tror faktisk at han liker at jeg tar bedre vare på meg selv. Noen ganger blir jeg kanskje litt vel opphengt i mine nye interesser. Men det er ikke noe som går utover de andre. Jeg bruker min egentid på best mulig måte. 

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg meg gjerne på Youtube og Instagram: WeLG Foredrag

Jeg er avhengig av sosiale medier!

Licensed from: FirmBee pixabay.com 

Det er bare å erkjenne det med en eneste gang. Jeg er en slik person som er avhengig av sosiale medier. Det er skremmende dersom man tenker over hvor mye tid som går med til å sjekke de ulike plattformene hver eneste dag. Jeg prøver ikke engang å bortforklare det lenger. For det er sant. Jeg er innom alle plattformene utallige ganger i løpet av dagen min. Det er det første som jeg sjekker hver morgen, og det siste jeg sjekker før jeg legger meg om kvelden. Det er noe som jeg er klar over, men som jeg ikke makter å endre så mye på. For min jobben min er på disse plattformene, og jeg sliter med å være nok strukturert i forhold til jobben min. Det er i tankene mine hele tiden på en eller annen måte.

Licensed from: PhotoMIX-Company pixabay.com 

Det er både positivt og negativt. Jeg mener det er positivt at jeg er engasjert og entusiastisk  når det kommer til jobben min. Men jeg ser også at det spiser opp tiden min. Jeg trenger mer fritid utenom de sosiale kanalene. Det er noe som jeg må ta på alvor. Jeg kan regne med at det blir vanskelig å endre på, men jeg er i ferd med å innse alvoret. Jeg håper at det blir mer struktur over jobbingen min etter hvert. Jeg forsøker å lage gode rutiner. Men det er ikke alltid at kroppen min fungerer slik som jeg ønsker. Altfor mye av jobbingen min foregår fra sofaen. Jeg er på sofaen for å hvile og strekke ut kroppen min. Men ender opp med å lage markedsføring på Instagram mens jeg ligger der. Typisk meg for å si det sånn.

Licensed from: geralt pixabay.com 

Dette er et sammensatt problem for meg. Det handler om mange ting. Jeg må ærlig erkjenne at jobben hjelper meg når det kommer til å jage vekk tungsinnet. Dermed frister det mye mer å jobbe litt til istedenfor å kjenne etter hvordan man egentlig har det inni seg der og da. Så ender det med at jeg tar til telefonen, og kaster meg inn i en eller annen sosial kanal istedenfor å kun hvile. Jeg tror veldig mange mennesker kan kjenne seg igjen i mitt problem eller deler av det. Vi er veldig mange som er avhengige av telefonen og sosiale medier. Det kan i perioder bli for mye for min del. Men jeg har forstått at det er kun meg som kan endre på de uvanene som jeg nå har. 

Licensed from: FirmBee pixabay.com 

Det kommer til å ta tid, og det blir hardt. Jeg vet ikke om jeg klarer å minske det så mye som jeg egentlig bør. Men jeg skal redusere bruken en del. Det er noe som jeg er helt nødt til. Jeg må fylle opp hverdagen min med andre sysler. Det kan ikke nytte. Man må kunne gjøre en jobb selv med dette her. Sosiale kanaler er en veldig viktig del av min jobb, så jeg kan ikke kutte det ut. Men jeg kan forsøke å lage meg en bedre hverdag. Det får bli et mål å jobbe mot fremover!

Vi blogges!

DONUT BAKERY EYESHADOW PALETT MAKEUP MEKKA!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Så har Makeup Mekka klart det atter en gang. De har laget et produkt som virkelig er kjempebra! Jeg er blitt så glad i dette produktet. Øyenskyggene er meget pigmenterte, og blender seg helt fantastisk på øyet. Det er ni deilige høstfarger som kommer mot oss når vi åpner pallettet. Det er veldig fine farger, og man kan lage utallige looker med disse fargene utover høsten. Jeg er mektig imponert over kvaliteten. Det er et lite og tynt palett som nesten ikke tar plass i toalettmappen. Med dette produktet så ha man egentlig alt man trenger for hele høsten og vinteren. 

Jeg kommer til å bruke dette produktet veldig ofte. For jeg merker at disse fargene passer ekstra godt til min garderobe. Da er jeg sikker på at det blir en knallbra høst med masse fin sminke. Det er så kjekt å kunne leke med andre farger, og bli mer vågal iblant. Det er viktig å kunne leke litt i hverdagen. Skyggene legger seg veldig lett på øyelokket, og man trenger ikke mye produkt for å få farger. Jeg merker at de denne gangen har satset ekstra på at skyggene skal være veldig pigmenterte. Det liker jeg meget godt, og det gjør det enklere. 

Jeg fikk kjøpt det til kun 130kr på www.makeupmekka.no ! Dette produktet er en Limited Edition. Det betyr at når varen er utsolgt, så kommer den ikke inn på lageret igjen. Du bør derfor være kjapp med å bestille deg det hjem. Jeg tror ikke at du kommer til å angre. Dersom Du vil ha et palett med høstfarger, så er dette det som er rimelig og veldig bra!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg gjerne meg på Youtube og Instagram: WeLG Foredrag

Jeg byr på meg selv!

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg har valgt å snakke til en mengde mennesker via internett. Da er jeg også veldig klar over at jeg byr på meg selv. Det er noen ganger veldig skummelt. Men jeg velger selv hva som skal skrives eller deles på ulike plattformer. Det er ikke noen andre som bestemmer der, og det passer meg veldig fint. Jeg snakker en del sammen med mannen min om våre grenser, men det er full enighet om det. Så lenge jeg holder meg innenfor våre grenser, så har jeg støtte her hjemme. Og det er absolutt det viktigste for meg. Jeg har valgt å være synlig, men det har ikke resten av familien. Så derfor skjermer jeg dem mest mulig. Vi trives godt med den løsningen.

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg elsker å jobbe med formidling. Det holder liv i mine kreative sider, og jeg holder i meg i aktivitet. Jeg mener helt ærlig at dette er med på å holde meg unna depresjoner. For jeg har mange mørke rom som jeg kan gå inn i dersom jeg slutter med denne jobben. Jeg er fast bestemt på at jeg skal kose meg med dette i mange år fremover. Vi vet ikke hva som venter oss i fremtiden, men min intensjon er å fortsette jobbingen med blogg, Youtube og WeLG Foredrag. Det er mye som jeg ønsker å få til etter hvert, og jeg skal jobbe beinhardt. Det er ikke noe som kommer gratis her i verden. Man må legge ned masse arbeid for å komme dit man vil.

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg byr på mye av meg selv. Men jeg deler likevel ikke alt. Det er viktig for meg å bevare noe av meg selv kun for meg og mine nærmeste. Det er noe som jeg tar på alvor, og som jeg tenker masse på. Jeg vil ikke miste meg selv underveis. Det skal være ekte, og det skal være en ærlighet på mine kanaler. Jeg vil være åpen, men likevel bevare en del privat. Det er en fordel for meg at jeg er voksen. Man vet litt mer om hva livet kan inneholde på godt og vondt. Så jeg vet litt om hva som bør bevares innenfor mine egne fire vegger. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med dette arbeidet. Jeg skal gå steg for steg fremover mot mine mål!

Vi blogges!

URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE EYESHADOWS!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Endelig fikk jeg muligheten til å kjøpe meg makeup fra Urban Decay! Det er noe som jeg har hatt veldig lyst på ganske lenge. Men det koster en del mer enn jeg vanligvis bruker på et øyenskyggepalett. Men nå når jeg var på tur til Oslo, så hadde jeg litt tid og penger til overs da jeg var på flyplassen. Dermed kunne jeg velge meg ut et øyenskygge palett. Jeg valgte til slutt Naked 3. Det er et palett med nydelig øyenskygger i en fargetone som jeg bruker veldig ofte. Jeg gleder meg veldig til å bruke dette masse i tiden som kommer nå. Jeg har mange tanker inni hodet mitt med ulike farger som jeg ønsker å teste ut.

Jeg har allerede kommet litt i gang. Det er ikke noen tvil om at dette produktet har veldig høy kvalitet. Øyenskyggene blender seg veldig lett ut, og er fint pigmentert. Det var så enkelt å påføre dem på en fin måte. Jeg må si at det imponerte meg veldig. Fargene passet veldig fint sammen, og gav en nydelige look. Det er kjekt at det fungerer fint når jeg tross alt brukte 419kr på dette produktet. Det er mye penger for meg, men jeg mener at det var verd det. Jeg er helt sikker på at dette kommer til å være en stor favoritt hos meg. 

Det er kjekt å teste produkter fra andre merker. Nå har jeg sett og lest masse om Urban Decay sin makeup. Nå har jeg endelig et produkt her hjemme, og kan kose meg med det. Jeg ønsker meg allerede enda flere produkter fra dette merket, men jeg må spare litt først. Det er viktig for meg å holde meg til budsjettet. Jeg kan ikke bare kjøpe alt jeg har lyst på. Men da er det ekstra kjekt når jeg endelig kan unne meg noe ekstra!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg meg gjerne på Youtube og Instagram : WeLG Foredrag

Jeg våger å være annerledes!

Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Det hender ganske ofte at jeg føler meg annerledes. Noen ganger er det negativt. Men mange ganger opplever jeg det som positivt. For jeg kan nemlig selv velge hva jeg vil tenke om det å være annerledes. Jeg har de siste årene forsøkt å bli kjent med meg selv. Det høres kanskje rart ut. Men jeg kjente ikke meg selv. Gjennom krisen som oppstod, så har jeg kommet i kontakt med meg selv. Det har vært veldig sårt og vanskelig. Men de siste årene har det også blitt veldig spennende. For jeg opplever en endring i meg selv som jeg ikke forutså. Jeg ante ikke at jeg skulle endre meg så mye. Det har vært mange følelser underveis, og en stor dose med frykt. For det er ganske skummelt å måtte finne seg selv som voksen. Man skreller liksom av alle lag, og skal finne en kjerne innerst inne. 

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Det føles ganske nakent til slutt. Man står der, og ser på det som egentlig er en selv. Uten å ha noe å gjemme seg bak. Man må innse hva som er inni seg selv. Hva må jeg jobbe videre med, og hva skal jeg forsøke å kvitte meg med. Det er en prosess som er ganske hjerterå¨. For jeg måtte akseptere så utrolig mye vondt underveis. Men å akseptere betyr ikke at jeg liker det, eller at jeg godtar det. Men jeg måtte akseptere at livet faktisk hadde utviklet seg slik for min del. Ansvar måtte puttes der det hører hjemme, og noen store oppgjør måtte tas underveis. Jeg har vært i krigen for mitt eget følelsesliv. Det er noe som jeg egentlig ikke unner noen andre i hele verden. Jeg aner ikke hvordan jeg klarte meg gjennom de verste rundene. Heldigvis er kjærligheten til mine nærmeste så uendelig stor og sterk.

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Nå er jeg i ferd med å finne meg selv. Det er mange brikker som skal på plass. Alt skal passe sammen, og skape et helt menneske igjen. Men nye tanker og interesser. Og faktisk et nytt utseende også. Hele meg er på en måte renovert. Jeg føler meg annerledes. Det er noe som har skjedd underveis. Jeg har et annet syn på livet, og jeg er veldig bestemt. Det er slutt på de tidene hvor andre mennesker kunne behandle meg dårlig. Jeg vil være et raust og varmt menneske. Men jeg tåler ikke at noen tråkker på meg en gang til. Da smeller det. Jeg har kjent på mange såre følelser, og jeg vet hvorfor de har kommet. Nå er det viktig for meg å beskytte meg selv. Jeg vil ikke være i negative omgivelser som trykker meg ned. 

Jeg vet ikke hvor mye omverdenen merker at jeg har forandret meg. Men jeg kjenner det godt inni meg. Og jeg viser det også med det ytre. Jeg er tryggere på min egen kropp og har min egen stil. Det får bare være at noen kanskje ikke deler min smak. Jeg vil være en sterk, varm, raus og tøff kvinne. Jeg vil være meg.

Vi blogges!

Nye AQUA SHINE LIP GLOSS fra MAKEUP MEKKA!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Endelig har det kommet nye LIP glosser hos Makeup Mekka! Jeg valgte ut fire farger som jeg bestilte hjem fra www.makeupmekka.no ! Det er hele tiden nye produkter som lanseres hos dem, og jeg elsker deres produkter. De er veldige rimelige, og har god kvalitet. Dessuten har de nesten alltid ekstra tilbud. Jeg har vært en fast kunde hos dem det siste året, og jeg er faktisk svært godt fornøyd. Det er alltid kjekt når der kommer nye leppe produkter. Jeg sliter litt med tørrhet på leppene, så det er ekstra greit for meg å ha  noen fine LIP glosser med meg i vesken! Jeg liker når leppene mine glitrer litt, og da får ansiktet mer glød!

Jeg har nå brukt dem en del ganger, og jeg må si at de virkelig fungerer fint. Leppene blir veldig myke, og fargene er delikate og fine. Det har vært enkelt på påføre, og jeg har følt meg fin. Jeg er litt kresen på akkurat leppeprodukter. Men disse fungerer faktisk veldig fint for meg. Jeg kommer til å bruke dem veldig mye fremover. Det er ikke alltid man vil ha en sterk leppestift. Da er disse helt fantastiske å bruke. Man får en fin look, og er med på å skape et mykt og mildt utrykk. De har en friskt  lukt av fersken. Men den er ikke så veldig sterk. Nå har jeg tatt hjem ulike nyanser av rosa. Det er det som fungerer fint for meg. Og det er ekstra kjekt at de har shimmer og glitter!

Jeg anbefaler deg gjerne disse produktene dersom Du er på jakt etter gode LIP Glosser. Sjekk ut de ulike fargene på www.makeupmekka.no ! En high-shine gloss som gir leppene sine en blank aqua-finish. Glossen føles myk og behagelig på leppene. Den kan brukes aleine eller som en top coat over din favoritt leppestift. Aqua Shine serien er stablet med rene klassiske glosser og top coater med glitter og holografiske effekter. Jeg vet at der også finnes noen nyanser av lilla. Jeg håper at Du finner noe som passer til akkurat DEG’!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg gjerne WeLG Foredrag på Youtube!

Motgangen trigger meg!

Licensed from: pixel2013 pixabay.com

Jeg kan finne mange grunner til å gi opp, Hvis jeg ikke orker så mye mer, så kommer folk til å skjønne hvorfor. Men det er ikke noe alternativ for meg å gi opp! Der er ingen som skal klare å knekke den gnisten som jeg har inni meg. Det er blitt tatt mange valg i livet mitt. Jeg har vært helt nede for telling, og jeg har reist meg igjen . Det er mange mennesker som vil meg vel, og som støtter meg i min hverdag. Det er jeg utrolig glad for. Men jeg har også en del motstand som jeg ikke kan skrive detaljert om her på bloggen min. Men det tærer veldig på meg i lange perioder. Noen ganger kan jeg føle at ingenting vil hjelpe meg videre i livet. Man føler seg utslitt og nede for telling mange ganger. Men jeg gir meg ikke. Det er altfor mye som er verd å kjempe for. 

Licensed from: pixel2013 pixabay.com

Mitt aller viktigste i livet er ungene og mannen min. Familie og gode venner er også veldig viktige for meg. Men jeg kjemper like mye for min egen del. Jeg trenger å få til noe som er mitt eget, og som jeg kan være stolt over. Jeg vil ikke bare være det mobbeofferet som det gikk så galt med. Man er så mye mer enn en diagnose. Jeg har et veldig stort behov for å kunne skape noe mer. Det er ikke noe alternativ for meg å gi opp drømmene mine. Jeg kommer til å kjempe for meg selv og mine drømmer så lenge jeg lever. Det er så uendelig viktig for meg å kunne bidra til samfunnet på en positiv måte. Jeg vil spre håp og positive tanker. Gjennom formidling skal jeg spre åpenhet, og sammen skal vi oppleve masse mestring!

Jeg vet at firmaet mitt er levedyktig. Det blir noen harde år til, men jeg skal komme dit engang. Jeg er kanskje ganske egen i min tankegang. Men jeg trenger det. Jeg må ha noe eget som motiverer meg til å komme gjennom hverdagen. Ikke bare som mamma eller ektefelle. Men som en arbeidsdyktig ressurs i samfunnet vårt. Om så det blir i en bitteliten prosent, så skal jeg være i mitt eget arbeid. Det er ikke noen skal ta fra meg det som jeg allerede er i ferd med å skape!

Vi blogges!