Jeg er stolt av meg selv !

Nå er det veldig mange ting som virkelig har løsnet for meg. Det skjer fordi jeg har jobbet veldig hardt både med personlige ting, og med min jobb som Influencer. Og det gjør meg stolt! Mange ganger har jeg tenkt at livet aldri kommer til å bli helt bra. Men det har endret seg, og jeg er blitt en optimist på egne vegne. Det har jo ikke akkurat vært særlig enkelt å komme seg opp fra gjørma etter min livskrise. Men jeg er her, og viser Dere at det faktisk er mulig å komme sterkere tilbake.

Dere som har fulgt meg en stund, har vært med på store deler av min prosess. Men jeg vet også at der har kommet en del nye følgere. De har ikke sett meg når det stod på som aller verst. Men jeg skal nå fokusere på det som skjer her og nå. Og fremtiden ser jo spennende og lys ut! Det er nesten for godt til å være sant. Men jeg skal jobbe hardt i tiden som kommer. For jeg vil se om min mentor faktisk har rett, og om jeg lykkes så godt som hun sier. Det virker nemlig ganske surrealistisk for meg.

Jeg tar en dag om gangen, og fokuserer på å gjøre jobben min så godt som jeg kan. Det vet jeg er mer en nok. Men stadig vekk så strekker jeg meg enda lenger, og lærer enda mer. Det er utrolig kjekt å lære seg ting på den tekniske siden. For der er jo ikke jeg den smarteste. Men nå spør jeg om hjelp, og lærer meg det selv steg for steg. Og da blir jeg så barnslig glad når jeg endelig fikser ting selv! Sånn er jeg skrudd sammen, og jeg koser meg for tiden!

Da vil jeg bare ønske Deg en fin søndagskveld! Nyt de gode stundene sammen med de som Du er glad i! Og tusen takk for at Du følger meg her på bloggen!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram !

Snapchat: wencheblogg

Jeg ble solbrent til tross for faktor 30!

Jeg forsøkte meg i bikini på terrassen her på fredag. Det var så nydelig vær, og jeg ville få litt farge å denne vinterbleke huden min. Men klok av skade fra tidligere så hadde jeg kjøpt inn ny solkrem med faktor 30. Så derfor trodde jeg at det skulle gå helt fint med meg ut i solen. Men nok en gang så tok jeg feil når det kommer til min hud og sol. For det gikk ikke mange minutter før jeg kjente at solen var for sterk for min hud. Det begynte å svi, og jeg måtte bare komme meg inn etter omtrent 20 minutter.

Da var jeg allerede ganske rødflammet i ansiktet, og jeg var solbrent på lår og legger. Heldigvis gikk jeg inn tidlig nok til at det ikke var for smertefullt. Men jeg ble jo litt oppgitt over hele greia. Så nå må jeg etter gode råd fra Dere, få hjem solfaktor 50! Min hud er tydeligvis ikke så glad i solen, og jeg vil ikke bli så brent som de forrige gangene. Det er ikke bra for huden min, og det er svært smertefullt. Jeg har faktisk lært en del av mine feiltrinn på dette området.

Jeg får bare være flink til å smøre meg i sommer, og håpe at jeg får fin farge likevel. For jeg ønsker jo å bli sommer brun, og ikke se ut som en rosa gris. Dette er jo ikke et alvorlig problem. Men det var litt surt når jeg endelig hadde våget meg i bikini, og lagt meg ut på terrassen. Det er nemlig ikke lett for meg å grave frem bikinien selv om det er hjemme. Det føles ikke så naturlig for meg å vise så mye kropp. Faktisk så har jeg ikke vært på en strand på mange år. Men jeg har egentlig tenkt meg dit i år. Blir Du lett solbrent?

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube , Instagram !

Snapchat: wencheblogg

Jeg har så mange baller i luften!

Akkurat nå så har jeg egentlig veldig mange baller i luften. For jeg har drømmer og målsettinger på flere områder samtidig. For det henger på en måte sammen i hverandre. Som Dere sikkert skjønner, så ønsker jeg meg mange ting. Det handler nok også om at mange år av livet mitt føles tapt, og jeg ønsker å endelig få oppleve gode ting. Men jeg må puste med magen, og ta en ting om gangen. Det er ikke alltid like enkelt for meg, og Anne Brith må holde meg litt igjen iblant.

Som Influencer så jobber jeg jo for å få flere følgere og lesere. Sånn er det jo for oss alle sammen. Men jeg vil veldig gjerne ha et nært og ærlig forhold til Dere. Så derfor forsøker jeg etter beste evne å svare på alle kommentarer og meldinger så raskt som mulig. Men jeg jobber med flere prosjekter. Blant annet så skriver jeg egne låter som jeg håper å gi ut på egen plate i løpet av 2020! Det er en utrolig spennende prosess for meg, og jeg satser friskt!

Jeg ønsker også å få enda mer fremgang på Youtube kanalen min. Det er skikkelig moro å være foran kameraet. Det føles faktisk ganske så naturlig for meg nå. Og jeg er også veldig klar til å holde flere foredrag om personlig vekst, mestring og psykisk helse. Det ligger nærme hjertet mitt, og jeg vil så gjerne formidle mine tanker og erfaringer ansikt til ansikt rundt om i landet. Så her blir det ikke mye dødtid de neste årene. Det er drømmen min.

Jeg håper at Du har lyst til å bli med på denne spennende reisen videre! Husk at Du er hjertelig velkommen til å følge meg på mine kanaler.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram !

Snapchat: wencheblogg

Jeg elsker rolige lørdagskvelder hjemme!

Akkurat nå er jeg hjemme, og koser meg sammen med familien min. Jeg simpelthen elsker rolige lørdagskvelder hjemme sammen med min kjære mann. Det er ikke alltid at ungene er hjemme, men jeg er veldig hjemmekjær. Nå er jeg jo alene som voksen her hjemme hele uken. Så da føles det ekstra godt å få ektemannen min hjem i stuen. Som regel så lager vi oss en god middag, og så slapper vi av med prat, tv og musikk. Vi har våre rutiner, men vi trives veldig godt sammen.

Dette har vært litt av en uke for meg. Men en del action som jeg ikke taklet så veldig bra. Men jeg kom meg helskinnet gjennom alt sammen, og det er jeg glad for. Og med fine ord fra mentoren min i bakhodet mitt, så slapper jeg av med verdens beste samvittighet i kveld. Jeg jobber masse hele tiden, så jeg trenger en rolig kveld med min kjære. Han drar på jobb mandag morgen, så da gjelder det å bruke tiden godt nå. Jeg er så heldig som har en god støttespiller uansett hva som skjer.

Jeg håper at Du også har en fin kveld! Ta godt vare på Deg selv , og senk ned skuldrene. Hverdagen kommer tidsnok, så nyt helgen så godt som Du bare kan. Det skal i hvert fall jeg fokusere på nå. En ny dag venter på oss alle sammen i morgen, og den kan vi forme akkurat slik som vi selv ønsker! Jeg gleder meg til å være her på bloggen i morgen også.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram !

Snapchat: wencheblogg

Jeg blir så glad inni meg!

Glede er en herlig følelse å ha i kroppen! Og det merker jeg ekstra godt siden gleden var borte en lang stund. Når man endelig kan kjenne lysten til å smile og le, så føles det ganske så magisk. Latteren som jeg elsker å bruke, har blitt så viktig for meg. Hver eneste dag så takker jeg for at livet mitt har blitt bedre å leve. Det er fortsatt ganske store fartsdumper midt i veien min. Men jeg har lært meg å komme meg helskinnet over dem en etter en.

Å være glad er noe som alltid har vært en viktig del av meg. For jeg var et smilende barn utad. Jeg gav velvillig bort klemmer, og ønsket å bli sett. Men etter hvert som livet ble vanskelig, så føltes gleden og smilet veldig falskt. Jeg har jobbet meg gjennom alle disse utfordringene, og nå er det ekstremt deilig å kjenne på latter og glede! Å få lov til å ha det moro sammen med venninner, føles helt fantastisk. Og når vi koser oss som familie, så er det ekstra godt.

Jeg kommer aldri til å ta gleden som en selvfølge lenger. Livet har nemlig lært meg veldig mange ting, og jeg setter uendelig pris på gleden i dag! Nå er det kjekt å våge mer. Det er spennende å satse på seg selv. Og jeg føler endelig at jeg stråler på ekte. Det har jeg lyst til å dele med alle Dere som følger meg i hverdagen! For vi skal gå videre i livet sammen gjennom mine kanaler. Livet kommer til å gi oss sitroner iblant, men vi skal alltid finne tilbake til det søte og gode.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube , Instagram !

Snapchat: wencheblogg

Jeg går virkelig all in!

Jeg har merket en endring ved meg selv den siste tiden. Det er nok noen brikker som endelig har kommet på riktig plass i livet mitt. For jeg er ikke usikker lenger. Nå er jeg så bestemt på hva jeg vil , og jeg gir meg ikke uansett hva som skjer. Det handler om at jeg endelig føler meg sterk nok i meg selv. Jeg er sjefen i eget liv. Og jeg har funnet ut hva jeg egentlig drømmer om. Det var kanskje på tide, men bedre sent enn aldri tenker nå jeg. Faktisk så er det utrolig befriende for meg.

Livet er så spennende for tiden, og jeg kan nesten ikke vente med å se hva som skjer. Det føles veldig godt, og jeg merker at det betyr masse for meg. Når jeg kan få lov til å være meg selv uten filter, så trives jeg jo aller best. Sånn er jeg skrudd sammen. Hjertet mitt banker hardt når jeg tenker på fremtiden. For jeg tror faktisk at den endelig er lys. Det kommer til å være krevende perioder, og jeg må alltid være forberedt på å jobbe hardt og målrettet. Jeg husker alltid på målsettingen min, og jeg gjør alt jeg kan for å komme dit.

Det gjelder å skynde seg langsomt, og gjøre en grundig jobb underveis på denne reisen. Jeg er ikke så redd for å si hva jeg vil, eller hva jeg drømmer om. Dersom noen føler at det blir for voldsomt, så er det likevel sånn jeg er. Så lenge jeg oppfører meg fint underveis, så tror jeg dette kommer til å gå veldig fint for seg. Når man får offentlighetens lys på seg, så er det jo godt å vite at man har vært ærlig fra starten av! Nok en arbeidsuke er unnagjort, og jeg er godt fornøyd. Fine tilbakemeldinger får jeg stadig vekk, og det gjør meg virkelig stolt og takknemlig.

Ha en fin lørdag alle sammen, og fyll den med mange gode øyeblikk! Vær god mot Deg selv, og spre litt kjærlighet til de som Du er glad i!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg

Små utgifter blir fort en stor sum!

Jeg tok en grundig undersøkelse i min egen økonomi denne uken. Og jeg fant fort ut at der var mange ,små utgifter som til slutt ble en stor sum. Man tenker ikke så mye over det. For jeg merker nemlig at når et abonnement i utgangspunktet ikke er så dyrt, så tror man at man har råd til det. Men jeg har nå ryddet skikkelig, og jeg har bestemt meg for å avslutte en del abonnement. Akkurat nå så trenger familien de kronene til daglige innkjøp. Sånn er det bare når man ikke har så stor inntjening enda. Jeg ble både overrasket og ganske flau når jeg summerte alle de små summene.

Det er ikke enkelt å snakke om økonomi. Men jeg tror alle sammen kan lære noe av hverandre. Jeg føler meg flink som har ryddet opp i saker og ting. Men så får man heller fokusere på de fine tingene man fortsatt har. For eksempel har jeg avsluttet abonnementet på de tre ulike eskene med hudpleie og sminke. For jeg har hele hyllen full av hudleieprodukter, og sminke har jeg masse av. Så jeg velger heller å putte de pengene på en annen budsjettpost. Det var ikke så vanskelig å bestemme seg for å gjøre endringer. Men det var vanskelig å starte ryddingen i utgangspunktet.

Skapene mine er allerede stappfulle av sommerklær, og jeg skal ikke kjøpe mer denne sesongen. For nå må jeg heller fokusere på å bruke det jeg allerede har. Jeg mangler jo ikke noen verdens ting når det kommer til klær og sko. Så nå har jeg lukket lommeboken for en god stund, og satser på at der finnes masse ukjente skatter i skapet mitt fra før. Når man får skikkelig oversikt, så føler jeg det er lettere å luke bort de innkjøpene som man ikke trenger. Jeg vet at det kan bli utfordrende, men akkurat nå så skal jeg fokusere på disse tingene!

Vi blogges!

Hvis Du trenger gode tips til din private økonomi, så anbefaler jeg Deg å sjekke ut denne bloggen:

https://www.rakablakk.no/

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg

Jeg våget nesten ikke å gå ut av bilen….

I går våknet jeg opp til deilig sommervær, og herlig temperatur. Perfekt vær til å pynte meg i en av sommerkjolene mine. Jeg valgte en kjole i en fin Burgund farge, og gav blaffen i mine hvite legger. Sminket meg, og jobbet i et par timer. Tok de bildene som jeg alltid gjør, og var fornøyd. Men så måtte jeg ned til apoteket for å hente ut medisiner. Og i løpet av de få minuttene som den kjøreturen varte, så forsvant selvtilliten min. Det var akkurat som om jeg hadde lagt den igjen hjemme i gangen. For plutselig kom der bare negative tanker i hodet mitt, og jeg ble sittende i bilen.

Der og da følte jeg meg stygg og mislykket. Hele meg var plutselig ikke fin nok til å gå i sommerkjole. Jeg vet at det høres veldig rart ut. Men sånn er det å leve med gamle traumer og vonde minner. Man mister liksom fotfestet iblant. Men jeg har lært meg teknikker som hjelper meg tilbake til nåtid. Lukke øynene, og puste helt ned i magen mens man teller sakte til fem på inn pust og ut pust. Når jeg fant pusteankeret så kunne jeg tenke mer fornuftig. Så jeg bestemte meg for å trosse de vonde og dumme tankene. Jeg kom meg ut av bilen, og gjennomførte planene mine.

Jeg hater de øyeblikkene hvor min fortid setter meg ut. Det er faktisk noe av det verste jeg vet. Men det nytter ikke å kjempe en kamp som man aldri vinner. Det handler mye heller om å bruke de verktøyene som ufarliggjør traumer og vonde ord. Til høsten er det 7 år siden bruddet. Men jeg kommer til å bruke hele livet mitt på å takle minnene. Takk og lov for at jeg fikk hjelp til å takle livet. Det er jeg så glad for. For selv om slike episoder fortsatt skjer, så er det ikke så ofte lenger. Og jeg kommer meg videre. Jeg velger å dele dette med Dere fordi jeg vet jeg ikke er alene.

Vi er mange som lever med en tung bagasje fra fortiden. Men den skal ikke få ødelegge mer av livet. Jeg velger derfor å la åpenheten ta bort tabuet og skammen. For jeg skal ikke skjemmes av eget utseende lenger. Man skal våge å gå ut av bilen i sommerkjole. Men noen ganger kreves det utrolig mye, og man kjemper hardt. Denne gangen vant jeg!

Vi blogges!

Forresten folkens, jeg har blitt kjent med en herlig dame som holder til i nord. Hun deler masse erfaringer, kunnskap og bilder fra ulike reisemål. Sjekk ut:

https://www.rossibella.no/

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg

Ros gjør meg veldig glad og motivert!

Jeg jobber veldig strukturert for å nå mine mål. Og jeg ble så glad da jeg fikk en koselig telefon fra mentoren min, Anne Brith. For man lurer jo iblant på om den jobben man gjør egentlig er bra nok. Men jeg fikk så mange fine ord, og det var fryd og gammen. Jeg er i full fart fremover, og jeg er så motivert til å jobbe bra i hele sommer! Jeg må bare si at det betyr veldig mye å ha en mentor som kan gi meg både ris og ros. For jeg har masse å lære enda, og jeg ser virkelig frem til en spennende høst!

Det er alltid litt sommerfugler i magen når Anne Brith ringer. Jeg er ikke redd, men alltid veldig spent å hva som kommer nå. For jeg vet at hun virkelig heier på meg, og alle de flotte deltagerne i Anne Brith Influencer Program. Jeg må enda klype meg litt i armen for å skjønne at jeg faktisk snakker med henne, og at hun hjelper meg videre. For meg så er det herlig å ha noen som man kan diskutere med, og finne løsninger sammen. For jeg sier nei dersom jeg ikke er enig, og så prater vi videre om den aktuelle problemstillingen.

Jeg fikk så mange fine ord i løpet av få minutter på telefonen, og det var nok til å gi meg en fin dag! For ja, jeg blir veldig lettet og glad når det kommer ros fra sjefen sjøl. Da vet jeg med sikkerhet at jeg er på riktig vei, og at vi begge er fornøyde med utviklingen. Det var godt å få en munter samtale, og bare få vite at det er godt nok. Nå skal jeg fortsette å produsere innhold på mine kanaler, og gleder meg til å jobbe hardt i tiden som kommer!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg