Nervene er på plass!

Jeg kjenner at sommerfuglene finnes inni magen min. For i morgen er det klart for en ny opptreden, og det er alltid spennnende. Men jeg gleder meg aller mest. I morgen skal julegranen tennes på torvet kl 16.30. Og jeg skal da fremføre fine julesanger, og være forsanger når de går rundt juletreet. Dette kommer garantert til å bli en fin opplevelse, og jeg håper på fint vintervær. Å få lov til å synge på et slikt tradisjonsrikt opplegg, er jeg veldig takknemlig for. Det har blitt masse øving, og begge musikkterapautene er musikere for meg. Vi er så klare for å gjøre en fin fremførelse.

Det er bare sunt å være litt spent. Men så sant stemmen min er på plass i morgen, så skal dette gå helt fint. Jeg har fått beskjed om å kle meg veldig godt, og passe på at jeg ikke fryser. Vi skal møtes allerede kl 14 for siste finpuss. Så er det rigging på torvet kl 15.30. Da må vi også ha en liten lydprøve. Så det blir ull innerst til ytterst på denne damen. Og jeg skal ha på lue, skjerf og vanter. Vinterskoene har også ull inni. Så jeg har tenkt på det meste. Fryser jeg, så blir jeg jo dårlig og stiv i kroppen min. Det er ikke så greit når man skal opptre.

Dette kommer til å bli så koselig. Jeg gleder meg veldig. Det er viktig for meg å gjennomføre med stil, så fokuset kommer til å være på plass. Så derfor planlegger jeg å legge meg tidlig i kveld. For jeg må samle energi til morgendagen!

Klem fra Wenche

Hyggelig om du vil nominere meg til Vixen Influencer Award!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Kom jeg i mål?

God kveld!

Herlighet, for en dag dette har vært! Det er så godt å kjenne at jeg har kommet i mål med alt som var planlagt i dag. Men det har ikke vært den enkleste dagen å komme seg gjennom. Etter en nokså smertefull natt, så var det ganske hardt å komme seg opp relativt tidlig på en lørdags morgen. Men vi visste veldig godt at dagen måtte gjennomføres etter planen, så det var bare å komme seg i gang. Etter frokost, så kom vi oss av sted. Jeg fikk hentet ut medisiner, og vi fikk handlet det vi skulle i Lyngdal. Vi var også innom senteret her i Mandal. Da var jeg så sliten, så jeg ble beordret på sofaen av min kjære mann. Der sovnet jeg, og sov i 40 minutter!

Etter litt sen lunsj, så kom jeg meg i gang med å filme video, og jobbe med bloggen. Så var det tid for å pynte til jul. Det gikk veldig greit når jeg bare kom i gang. Koste meg med julemusikk på radio, og jobbet i eget tempo. Så nå er heldigvis julen kommet for alvor her i huset. Det er så godt å gjøre seg ferdig, og så nyte resten av kvelden i fred og ro. Så jeg er i mål! Det eneste som gjenstår, er juletreet. Men det kommer ikke frem enda. Vi velger å vente litt med akkurat det. Jeg er trøtt, men likevel veldig glad og fornøyd. For dette er jo så koselig! Lørdagskvelden skal nytes litt ekstra i dag, for det har vi fortjent.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin lørdagskveld, og håper at du har det fint. Kos deg, og ta godt vare på deg selv. Her skal jeg kose meg med god mat, lørdagssnop og tv! Men vi snakkes her igjen om et par timer!

Klem fra Wenche

Veldig hyggelig om du ønsker å nominere meg til Vixen Influencer Award!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hektisk lørdag!

God morgen!

Nå er vi allerede i gang med en skikkelig travel lørdag. Vi skal komme oss gjennom morgenrutinene her hjemme, og så drar jeg og min kjære først til Lyngdal. Vi skal handle litt i de butikkene der, og så skal vi innom apoteket på Vigeland. Der får vi så god service, og varene er billigere enn på apotekene her hjemme. Så skal vi også innom senteret her i Mandal, og få gjort noen ærender. Da regner jeg med å være ganske sliten. Men når vi kommer hjem, så skal resten av julepynten på plass. Det eneste vi sparer, er juletreet. Så jeg regner med at denne dagen blir heftig.

Heldigvis er vi to, og min kjære hjelper meg med julepynten. Vi er ferdige på utsiden, så nå er det ikke så utrolig masse igjen egentlig. Men det skal nå gjøres, og det pleier å være litt krevende for meg. Derfor gleder jeg meg allerede til å roe helt ned her hjemme i kveld. God mat skal lages, og så skal resten av kvelden være på sofaen eller i godstolen. Det kommer vi til å fortjene. Men jeg gleder meg til å se på en ferdig pyntet stue. Julepynt er jo veldig koselig, og det skaper en egen stemning her hjemme. Så regner jeg med å begynne på julebaksten i neste uke.

Jeg håper at denne dagen går fint, og at kroppen min takler det greit. Vi koser oss sammen, og skal nok få en fin dag. Det er viktig å komme tidlig i gang, og ikke bli liggende i sengen altfor lenge. Ha en superfin dag, så snakkes vi her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Forresten folkens, hyggelig om dere har lyst til å nominere meg til Vixen Influenser awards!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Bilen skal få stå!

De siste ukene så har bilen vært et par ganger på verksted. Og det har da blitt en del gåturer på meg. Og faktisk så har jeg virkelig taklet disse turene bra, og kondisjonen er i bedring. Jeg gikk og tenkte på det her i formiddag. Hvorfor tar jeg alltid bilen? Hvorfor bruker jeg så mange penger på parkering? Det er jo tross alt ikke så langt ned til sentrum fra der vi bor på Frøysland. Nei, det handler om uvaner. Nå har vi snakket om det her hjemme, og er enige om at bilen ikke alltid må brukes. Det er en litt trøblete sesong for meg, men jeg skal være forsiktig på isete dager.

Det er rart hvordan vi bare kjører på, og ikke tenker oss om. Faktisk så blir det en del penger på parkering hver måned. Særlig de to dagene i uken hvor jeg er på musikkterapi. Nå skal jeg utfordre meg selv, og faktisk la bilen bli værende hjemme. Dette kommer nok til å bli utfordrende. Men noe må gjøres. For jeg trenger de turene også. Å være uten bil, ble altså en skikkelig vekker for oss, og vi ønsker å endre på ting. Spare penger der vi kan, og faktisk prioritere litt annerledes. En frisk tur på vinteren, skader ikke for noen av oss. Men vi må bare ha fokus på det vi ønsker å endre.

Jeg har hatt så godt av alle de treningsturene de siste ukene, og det frister til gjentagelse. Siden jeg er hjemme, så har jeg god tid. Da kan jeg ta meg tid til å gå opp og ned til byen et par ganger i uken. Dette skal bli et spennende prosjekt! Nå skal jeg kose meg på sofaen resten av kvelden. Det har beina mine fortjent!

Og folkens, kjempekoselig hvis dere har lyst til å nominere meg til Vixen blog awards!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg må ta MR!

God kveld!

Da var jeg kommet meg hjem, og helgen er rett rundt hjørnet. Min kjære mann er allerede kommet hjem, og det er jo så koselig å se ham her igjen. For min del, så er jeg glad for at han er hjemme. Dagens legetime gikk ikke helt etter min plan, men fastlegen min er virkelig flink til å oppmuntre meg. Det har seg nemlig sånn at jeg har en del smerter i venstre hofte, og jeg håpet at dette skulle være lett å fikse. Men den gang ei. Nå mener fastlegen at det er slitasje, og hun har bestilt MR i Kristiansand. For det er viktig å følge med på utviklingen.

Jeg var redd for at jeg ikke fikk trene, men det må jeg faktisk gjøre. Men jeg må regne med smerter, og har fått smertelindrende tabletter. Så må jeg være flink til å ta disse pillene, og gi meg selv lov til å slippe smertene. Jeg har nemlig en tendens til å klare meg uten smertestillende. Det går ikke nå. Jeg er veldig glad for at treningsturer nå er enda viktigere, og så må jeg være litt forsiktig med styrkeøvelser. Jeg må erkjenne at det var litt tungt å vite at smertene ikke forsvinner. Men jeg skal gjøre mitt beste for at treningen blir riktig gjennomført, og gjøre det beste ut av situasjonen.

Kroniske smerter er jeg vant til. Noen dager er verre enn andre, men det går stort sett bra med meg. Det handler om innstilling, og jeg lar ikke dette stoppe meg! Hver eneste dag må jeg opp, og gjennomføre dagsplanen min. Sånn er det bare, og jeg er fokusert på den oppgaven. Det blir viktig å lytte til det kroppen forteller meg, og jeg er glad for at fastlegen sjekker dette skikkelig. Da vet vi mer om hvordan hverdagen blir, og hva jeg kan klare å gjennomføre. Så jeg er litt sliten, og trenger litt tid. Men jeg er fortsatt optimist, og regner med at dette går bra!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Legebesøk og terapi!

God morgen!

Jeg skal starte denne dagen med et legebesøk. Det er på tide med en prat med fastlegen min, og få tatt en kontroll på alle verdier. Nå har jeg følt meg veldig sliten de siste dagene, så da passer det fint med en sjekk igjen. Jeg føler meg veldig heldig. For jeg har en flott fastlege som virkelig hjelper meg, og som forstår at jeg sliter til tider. Å kunne snakke åpent med sin fastlege, er veldig viktig. Det har hjulpet meg veldig i mange prosesser, og jeg er veldig takknemlig. Samtidig så kan det være hardt å ta disse samtalene. Men hun er veldig rolig og reflektert. Det setter jeg ekstra pris på. Og jeg ønsket meg en kvinnelig fastlege. Det fungerer best for min del.

Som revmatiker, så er det viktig at fastlegen jevnlig sjekker hvordan kroppen har det. Og jeg vet jo av erfaring at vinteren er den vanskeligste årstiden. Heldigvis så føler jeg meg i relativt god form, og har trent bra i hele november. Så grunnlaget bør egentlig være bra. Noen få kg har også forsvunnet, så det er jo bare en bonus. Jeg håper at formen er bra etter legetimen, for da skal jeg rett på musikkterapi. Det skal bli kjekt å være sammen med gjengen. Vi øver til opptreden rett før jul, så det er bare å holde seg i gang. Jeg ser alltid frem til å komme meg på musikken, og satser på at dette blir en fin opplevelse i dag.

Det her ser ut til å bli en fin fredag! Og i ettermiddag kommer min kjære mann hjem for helgen. Det elsker jeg jo! Så nå er det ikke mange timene til jeg ser ham igjen, og kan få en god klem. La oss alle sammen komme i gang med denne dagen, og virkelig jobbe godt før helgen kommer for fullt! Gleder meg til vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Jeg orker ikke Black Friday!

Sparer vi egentlig penger på Black Friday kjøret denne uken? Eller blir vi på mange måter lurt til å bruke mye mer penger enn vi strengt tatt hadde tenkt? Trenger vi alt det som vi kjøper? Vet du, denne gangen så blir jeg faktisk litt irritert over all den reklamen som florerer overalt. Det har tatt helt av, og kjedene konkurrerer helt vilt for å kapre pengene våre. For å si det sånn. Dersom du ikke er veldig bevisst på kjøpe inn kun det du faktisk trenger, så kan pengene forsvinne fortere enn du aner. Det er selvsagt fint å kunne kjøpe julegave til rabattert pris. Men det er overalt, og vi lokkes i fella altfor mange ganger.

Jeg merker det selv. Fikk plutselig veldig lyst til å kjøpe meg sko, for det var 30% avslag. Trenger jeg flere sko? Nei, på ingen måte. Men det var liksom ikke så farlig når de var så mye billigere enn vanlig. Vet du, jeg kom nesten helt i mål med kjøpet før jeg våknet. Så jeg klarte å unngå det. Jeg har jo tross alt altfor mange sko allerede. Men fristelsen var stor. Det er ikke godt å styre unna alle tilbudene. Men jeg må faktisk skjerpe meg, og heller bruke alt det fine som jeg allerede har. Kjøpepresset er stort, og denne uken har vært ekstrem på alle måter. Jeg føler med de nisjebutikkene som virkelig ikke kan hive seg med på kjøret.

Da jeg jobbet i butikk, så var Black Friday ikke kommet til Norge. Men de siste årene har det virkelig tatt helt av. Nå er det fullt kjør hele uken, og vi bruker mer penger enn aldri før. For meg så har det vært en viktig uke å styre unna butikkene på. Og jeg har da altså nesten klart å unngå kjøp. For vi trenger ikke mer. Vi har det vi trenger. Så jeg vil heller oppfordre oss alle sammen til å bruke det vi allerede har! Tenk gjenbruk!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Har influenser kurset hjulpet meg?

God kveld!

Noen ganger så blir jeg veldig overrasket. For i løpet av livet så utvikler man seg, og endrer fokus. Og jeg har virkelig kjent på et annet fokus de siste månedene. For meg så var det et skille da jeg valgte å starte på Anne Brith Influencer program. Ikke fordi at det er en kjent person som vil hjelpe små bloggere. Men fordi jeg tok et skikkelig valg, og våget å gå for det jeg ønsker meg! Å faktisk ta et gjennomtenkt valg, og jobbe hardt for å komme nærmere det målet som jeg har satt meg. Det handlet om å ta nye steg videre i livet, og lære mer om den bransjen som jeg ønsker å være en del av. Jeg kjente at det var på tide å satse skikkelig, og gå all in.

Det var litt skummelt, og jeg var ganske nervøs i starten. For hvordan skulle jeg klare å nå målene, og gjennomføre med stil? Ville det bli altfor vanskelig, eller ville jeg finne meg selv? Jeg har hatt god effekt av selve kurset. Ny kunnskap har satt seg fast hos meg, og jeg opplever en fin fremgang på mine kanaler. Men for meg så er de personlige endringene like viktige. Faktisk enda viktigere enn tall og statistikker. For jeg har blitt sterkere i meg selv, og tar fatt på større oppgaver enn før. Dumme unnskyldninger er jaget bort. Det er ikke alt som blir like vellykket, men jeg kan i hvert fall ta med meg kunnskapen.

Heldigvis så føles det helt riktig å jobbe med blogg og sosiale medier! Så jeg har nok kommet for å bli. Men hvor jeg ender, vet ingen. Sånn sett er jeg flink til å ta en dag om gangen, og gjøre den jobben som kreves for å lykkes. Nå har jeg gått på kurs i 6 måneder, og det føles bra, Selvstendig jobbing fører meg videre, og jeg elsker å kommunisere med dere som følger meg! Der kommer nok masse kjekt i fremtiden.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg