SNART I MÅL!

God kveld!

Jeg er blant dem som liker å tenke. Det blir alltid mange tanker i hodet mitt på en gang, og noen ganger kan det bli vel mye. Men jeg liker å se for meg hvordan jeg skal gjøre ting, eller hvordan jeg ønsker at fremtiden vår skal bli. Noe av det handler jo selvsagt om at jeg er en person som liker å ha kontrollen, og gjerne vil vite hva som skal skje med meg i tiden som kommer. Men det trenger ikke å være så negativt. For jeg ser målene mine veldig tydelig, og det gjør at jeg holder motivasjonen min oppe. 

Når du har noe som du jobber mot, så vil du kjenne på en større energi og motivasjon til å finne løsninger. Jeg vet akkurat hva som er mine mål, og heg har laget meg en plan på hvordan jeg skal komme dit. Det krever at jeg er på ballen, og gjør de oppgavene som trengs. Hver eneste dag forsøker jeg etter beste evne å holde meg til planen. Men der er rom for å ta pauser, og jeg jobber i mitt eget tempo.

Små delmål har jeg allerede klart å nå, og det gjør meg giret og stolt! Det er så viktig å ha disse målene, og faktisk gi seg selv litt belønning underveis. Da går du ikke så lei, og du gir gass mot neste milepæl. Jeg nærmer meg veldig ett av mine mål i min network marketing business, og det er spennende og gøy. Det viser meg at konsekvent action faktisk gir resultater. Selv om det kanskje tar lenger tid enn jeg egentlig ønsker.

Jeg er glad for at jeg valgte å ta sjansen. Det har gitt meg så mye personlig utvikling, og jeg er så mye tryggere i meg selv nå. for alt handler ikke bare om penger. Nei, det er så viktig å se hva annet som kommer ut av slike utfordringer. Når man virkelig kjenner en positiv endring i seg selv, så er det også verd å feire. Husk at det er så mye mer inni deg, enn det du tror!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

KJÆRLIGHETSSPRÅKET

God kveld!

Det er rart hvordan vi mennesker formidler vår kjærlighet på forskjellige måter. Noen bruker ord, og er kan si de fineste tingene til hverandre ofte. Mens andre foretrekker å vise kjærligheten i gjerninger. Min kjære er av de som viser sin kjærlighet ved å hjelpe meg til å ha en bedre hverdag. De små tingene som viser at han bryr seg, og at han tenker på meg. Som å fyre i ovnen nede på hjemmekontoret mitt, fordi han vet at jeg snart skal ned for å jobbe. Og da kommer jeg ned til et varmt og godt kontor, med den koseligste atmosfæren.

Jeg er så takknemlig for de tingene som han gjør for meg. Og jeg vet med sikkerhet at han gjør det av kjærlighet. Det gjør meg trygg, og jeg føler meg så ivaretatt. Hver eneste helg når han er hjemme, så spør han om hva jeg trenger. Da gjør han alt han kan, for at det skal være fikset før han drar på jobb igjen. Sånn har vi hatt det i en del år nå, og han blir visst ikke lei. Vi er også begge to flinke til å si ofte at vi elsker hverandre. Det gjør oss glade begge to.

Det er ikke en dans på roser. Vi har våre utfordringer som alle andre. Men kommunikasjon er nøkkelen for oss til å ha det bra. Og jeg har lært på den harde måten hvor galt et forhold kan gå, så jeg gjør alt jeg kan for å ha det bra resten av livet sammen med min kjære. Jeg tror at det å snakke sammen, løser det aller meste. Det er ikke alltid vi blir helt enige, men vi kommer likevel frem til en løsning som passer for oss begge to til slutt.  Man gir og tar.

Livet har mange sider, og kjærligheten kan gjøre hverdagen god og trygg. Jeg er så glad for at vi fant hverandre, og at det vi har sammen er så sterkt. Det har skapt et trygt hjem for både meg og barna. En ny fremtid som vi kunne skape sammen. Det tar jeg ikke for gitt.

Ha en fin kveld, og spre litt kjærlighet rundt deg!

Klem fra Wenche

 

JEG FIKK SVI FOR DET I DAG!

God kveld!

Jeg merker at kroppen min forteller meg noe for tiden. Den sier at jeg må roe litt ned, og ikke ha så mange krav til meg selv. Der er mange tanker rundt platen min, og jeg sover svært dårlig for tiden. Det handler nok bare om at jeg er så spent, og at kroppen min kjenner at jeg liksom går å venter på noe. Jeg kan jo ikke kontrollere det som skal skje, så jeg forsøker å ta det som det kommer. Nå kjenner jeg at den manglende søvnen tærer på meg, så jeg har også bestilt meg en legetime for å sjekke at alt er ok med kroppen min.

I slike perioder som dette, så må jeg være ekstra flink til å både hvile og ha bevegelse. Så jeg er glad for den fine turen jeg fikk i Furulunden i går morges, selv om jeg er veldig sliten i dag. Det er jo så deilig å være utendørs, og kjenne den friske vinter luften i kinnene. Vi ble nok litt vel ivrige, for det ble over 9000 steg. Min kropp kjente det, men det gikk så fint likevel. Været var kaldt, men så blir det fine stunder også når solen kommer litt gjennom.

Når jeg velger å bruke kroppen min litt mye, så vil det gi meg en tung dag etterpå. Men jeg klarer ikke å bare sitte inne, fordi jeg er engstelig for at kroppen min skal slite etterpå. Ja, jeg trenger ikke å slite meg helt ut. Så jeg klatrer ikke på de høyeste toppene akkurat. Det ble en rolig tur, hvor vi var innom de ulike strendene i Furulunden. Det er bare så utrolig nydelig, og jeg lever enda på den gode følelsen. Det hjelper i dag, når mesteparten av dagen har vært under pleddet på sofaen min.

Nå skal jeg ha en rolig kveld her hjemme med min kjære, og se på både håndball kampe og Hver gang vi møtes. Det blir jo en knallbra lørdagskveld det!

Ha en fortsatt god helg!

Klem fra Wenche

JEG FANT KONSERT KJOLEN MIN!

God kveld!

Nå er jeg så lettet og glad! For jeg har endelig funnet den kjolen som jeg skal på på konserten min. Det er noe som jeg har tenkt masse på, og ventet på å få den godfølelsen som kommer når du finner den rette kjolen. Jeg hadde bestilt hjem to kjoler fra H&M. En som er kort, og en som er lang. Begge to satt så fint på kroppen min, og jeg elsker de begge to. Men da jeg fikk på meg den korte, så bare kjente jeg at alt stemte inni meg. Jeg gleder meg sånn til å ha den på meg, og jeg følte meg så fin i den.

Dere får ikke se den enda. Jeg vil nemlig ikke vise den frem før på konserten. Men nå er jeg i full planlegging når det kommer til hvilke sko jeg skal bruke, og hvordan sminke og hår skal være stylet. Jeg vurderer nå om jeg skal ha litt mer røff stil på skoene, eller om det blir pensko. Der er jeg ikke enig med meg selv enda. Og så må jeg få tak i en god strømpebukse, som ikke er for liten i størrelsen. Det er alltid en utfordring for meg.

Dette er så kjekt å planlegge! Jeg blir skikkelig gira, og gleder meg som et lite barn. Den andre kjole skal jeg nok få bruk for nærmere sommeren, og da blir det sikkert noen opptredener og konserter. Og jeg har en aldeles nydelig sommerkjole i tillegg, som definitivt skal brukes på scenen ved en anledning, Ja, jeg er altfor glad i kjoler. Det er en svakhet som har kommet med årene, og jeg elsker å ha skapet mitt fullt av slike skatter.

Heldigvis har jeg ikke så dyr smak, så det går innafor budsjettet mitt. Men noen få ganger smeller jeg til med litt ekstra. Nå skal jeg bare kose meg i tiden som kommer, og forberede kroppen min så godt som jeg bare kan. Det er deilig å vite at jeg kommer til å føle meg så fin når jeg går på scenen! Det er viktig.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

PERFEKT KOMBINASJON!

Reklame | NuSkin

Tenk at LuniSpa er en business mulighet!

God kveld!

Jeg er glad for å kunne kjenne på samhold og vennskap i jobben min. Selv om vi jobber online, så føler jeg at der er kollegaer som er nærme meg likevel. I network marketing har vi jo jobben vår hjemme, og møtes ikke så ofte. Det skal bli svært hyggelig å møte gjengen i Spania til våren. Men enn så lenge så kommuniserer vi online. Der er så mange flotte damer som jeg kan sparre med, og finne nye løsninger sammen med. Alle er så rause, og vil dele av sin kunnskap.

Dersom jeg står fast med noe, så har jeg flere i mitt team som jeg kan snakke med. Alle som starter opp får jo en business mamma, og hos henne kan jeg be om råd og tips. Deilig å vite hvor man skal ta kontakt, og vite at det er helt ok. Null drama blant alle disse damene, er jo ganske så utrolig. Men det er sant. Vi er så heldige som har det så fint sammen., og det gjør at jobben vår gir resultater. Jeg føler meg sett, og hørt. Og jeg føler meg absolutt ikke alene.

Å jobbe online er fremtiden. Og den friheten som du får, er jo så verdifull. Men du må håndtere den også, og ha en solid struktur. I min hverdag fungerer det så fint. Dette er den jobben som jeg skal drive med i fremtiden min, og samtidig skal jeg kose meg veldig med musikken min. En aldeles nydelig kombinasjon for meg! Dette hadde jeg ikke trodd for bare få år siden, men jeg er så trygg på at dette er riktig plass for meg.

Våg å være åpen for nye måter å jobbe på. Det vil kunne løse utfordringer som du kjenner på i forhold til økonomi. Denne jobben er en perfekt ekstra jobb for deg som ønsker deg mer inntekt i tillegg til ordinær jobb. Flere av mine kollegaer jobber 100%  i sine jobber, men har bygget seg opp en solid inntekt ved siden av. Er du interessert, så bare ta kontakt via sosiale meder!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

SETT DEG SELV FRI!

God kveld!

Jeg har alltid vært et følelsesmenneske. Det er noe som jeg har hatt meg siden jeg var liten. Men i mange år viste jeg en følelse på utsiden, og så var det en annen følelse som regjerte på innsiden. Jeg tenker tilbake på det med gru, for det var blytungt å holde den masken på hele tiden. Når man lever sånn over tid, så mister man på en måte de følelsene som er ekte. Og alt blir tungt og utfordrende å leve i. Det er noen år siden jeg kastet masken ,og startet livet mitt på nytt. Det var en befrielse.

Det er utfordrende å starte livet sitt på nytt, og jeg vet hvor mye det kan koste av krefter og energi. Men det er så viktig å gjøre det. For dersom du ikke lever ekte sammen med følelsene dine, så brenner du lyset i begge ender. Jeg har aldri følt meg så naken og alene, som da jeg kastet masken min. Men jeg visste også at det var det eneste riktige å gjøre. Følelser må få komme ut av systemet. Det er lov å være både trist og rasende. Og når du har sluppet de ut, så vil det etter hvert endre seg til å blir glede og lettelse.

Det er lenge siden 2012, når jeg endret min kurs i livet. Men jeg kan fortsatt kjenne på det på kroppen min. Heldigvis er det aller mest lettelse jeg kjenner på nå, og det føles deilig å leve det livet som jeg lever akkurat nå. Der var så mye spennende som ventet på meg, og jeg har mye mer i vente. Så jeg velger definitivt å se fremover, og heller være takknemlig for alt som skjer nå. Hvis du sitter fast i livet ditt, så velg å kjempe deg ut av det. Det er skummelt og tøft, men det blir verd det til slutt!

Ta et steg om gangen, og sett deg konkrete mål underveis. Du trenger ikke mestre alt på en gang. Men du må være villig til å starte på nytt, og bygge en ny grunnmur i deg selv. Dette klarer du, og jeg heier på deg!

Klem fra Wenche

HVORDAN SKAL JEG TAKLE DET?

God kveld!

Jeg forsøker ofte å være mentalt forberedt. Det handler om at jeg liker å være i forkant, og hele tiden ha god kontroll på hva som møter meg. Det kan være ganske så utfordrende, og det gjør også at jeg bruker masse energi på det hele tiden. Dette har jeg snakket om i terapi timer, og de sier at det her helt normalt for mennesker som har en slik fortid som meg. Men det er mulig å gjøre noe med det, gradvis over tid. Jeg har jobbet med å være mer tilstede her og nå. Klare å nyte øyeblikket, og kose meg der og da. Jeg er ikke i mål, men merker en endring.

Det er jo helt umulig å alltid ligge i forkant. Det sliter deg helt ut, og er enormt krevende å stå i. Men noen ganger er det bare sånn kroppen er skrudd sammen, og det tar tid å løsne en slik knute. Heldigvis har jeg evnen til å jobbe meg gjennom mentale utfordringer, og dette skal jeg også klare å løse. Så jeg forsøker å ikke planlegge absolutt alt jeg skal til enhver tid. Våge å ta ting litt mer på sparket. Bli med på ting som kommer overaskende på meg.

Men jeg merker at det er krevende for meg å forberede meg mentalt til platen min kommer ut. For jeg aner jo ikke om der skjer noe i det hele tatt. Kanskje blir det ikke mottatt sånn som jeg håper. Eller så kan det bli en veldig positiv opplevelse, som åpner opp nye dører for meg. Faktumet er at ingen vet hvordan det kommer til å gå. Og da kan jeg ikke forberede meg på å takle det på en spesiell måte. Jeg må være åpen for det meste. Og det er ganske så skummelt for meg.

Vi har jobbet så hardt med musikken, og jeg har gravd dypt i meg selv når jeg skrev tekstene mine. Så dette er sårbart, og jeg utleverer meg selv på en heftig måte. Derfor må jeg forberede meg mentalt, men på en annen måte enn før. Jeg jobber med å stå trygt i meg selv. Være stolt over den jobben som vi har gjort.  Uansett hvordan platen mottas, så er jeg fornøyd med egen innsats. Og musikken har blitt sånn som jeg håpet på. Jeg må fokusere på det. Og gi meg selv trygge rammer, sånn at jeg takler det som måtte komme av reaksjoner.

Mest av alt så gleder jeg meg til platen endelig slippes, og jeg skal gi dere datoen så fort som jeg selv får vite det!

Klem fra Wenche

DET GIKK TRILL RUNDT!

God kveld!

Da er jeg her igjen, etter noen dagers fravær. Det skyldes rett og slett at jeg måtte ta det med ro, etter at jeg fikk kjennskap med krystall syken igjen. Det er noe skikkelig dritt, men heldigvis klarer jeg å stabilisere det selv ved hjelp av gode øvelser. Jeg har jo hatt dette før, og noen ganger kommer det tilbake igjen. Nå har jeg hvilt masse, og holdt meg til de øvelsene som jeg vet fungerer aller best. Føles allerede veldig mye bedre, så jeg har kontroll på det igjen.

Som kronisk syk lager man seg rutiner etter hvert. Jeg har jo flere utfordringer, og har lært meg til å takle det på min egen måte. Tatt med meg gode tips, og forsøker etter beste evne å holde alt sammen i sjakk. Både ved å ha god kontroll på kosthold, og ha moderat fysisk aktivitet. Kanskje har kroppen min reagert litt på nye styrkeøvelser som jeg tar her hjemme. Men det skal jeg nok finne ut av, og luke bort de tingene som trigger sykdommen min.

Jeg har mange ganger vært nede i den mentale kjelleren, fordi jeg ikke klarer alt jeg vil. Men det hjelper jo ikke noe særlig å bli trist. Ja, vi skal kunne kjenne på alle følelser. Men det beste man kan gjøre, er å lete etter en hverdag som faktisk fungerer bra. Da må man være villig til å prøve og feile litt. Noen ganger blir jeg litt vel ivrig, og da kan jeg få slite tilbakeslag som denne episoden med krystall syken. Føler meg heldig som vet hvordan jeg skal roe det ned igjen raskt.

Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny uke sammen med dere. Denne uken blir det bare en dag på Musikkloftet, så jeg har ekstra god tid til network marketing businessen min. Det gleder jeg meg over, og skal få unna masse planlegging. Håper at du også er klar for en ny uke!

Klem fra Wenche

EN NYDELIG MORGENTUR

God kveld!

Jeg har i perioder elsket å gå tur, og har ofte gått på tur helt alene. Men nå har jeg blitt alt for godt vant til å alltid ha en venninne med meg på tur. Så jeg har unnlatt å gå tur alene. Det er jo bare dumt, for det er jo deilig med frisk luft uansett. I morges skulle jeg på en gåtur med en god venninne. Men hun ble syk, så da var det opp til meg om det skulle bli noen tur eller ikke.

Heldigvis kom jeg meg ned til Furulunden, og gikk meg en tur på 4KM. Det ble gåing på kryss og tvers der nede, på grunn av store vann dammer i veiene. Så det ble nesten 7000 steg. Frisk vind i ansiktet var bare deilig, og jeg er så fornøyd med turen. Takknemlig for at vi har det fine turområdet. Og jeg må bli flinkere til å bruke det igjen, både alene og sammen med mine venner.

Noen ganger må vi bare jobbe oss over dørstokken, og fokusere på de positive følelsene som vi får etter at turen er kommet godt i gang. Jeg er glad for at min dag startet på en så god måte, med nydelige natur opplevelser rundt hver sving på turen!

Ha en fin kveld !

JEG HAR AKSEPTERT DET!

God kveld!

Det er litt rart å se tilbake, og virkelig ta et innblikk i hvordan hverdagen min har endret seg de siste årene. Mye har skjedd, og jeg føler meg sterkere enn noen gang. En av de viktigste årsakene til min fremgang, er uten tvil at jeg har akseptert min helse. Jeg har på ingen måte gitt opp å bli bedre, men selve erkjennelsen av at helsen min er som den er har kommet på plass. Da har det vært enklere for meg å legge til rette for å ha en god hverdag. Mindre stress, og enda mindre press på meg selv.

Ja, jeg er fortsatt aktiv og vil gjerne få ting til. Det kommer nok alltid til å være en slik drivkraft inni meg, og den er gull verd. Men når jeg våkner opp og kjenner at kroppen min streiker, så tar jeg nå hensyn til den. Da flytter jeg rundt på oppgavene mine, og gir kroppen min tid til å bli bedre. Trening kan jeg for eksempel enkelt utsette til ettermiddagen, selv om min plan var å trene om morgenen. Når jeg nå velger å lytte mer til kroppen, så har jeg unngått de store smellene som jeg hadde før.

Dette er en prosess som har tatt lang tid for meg, for det har vært vanskelig å erkjenne det. Men jeg vet nå at dette er sånn det er, og jeg er tross alt heldig som kan leve et langt liv. Kroniske smerter venner man seg på en måte til, så det går greit. Ikke alle dager er like gode, og jeg kan ha dager hvor tårene triller i fortvilelse. Men så tar jeg meg sammen ganske så kjapt, og er oppe på beina igjen. Det er jeg som bestemmer hvordan livet mitt skal være, så jeg styrer det så godt som jeg kan.

Jeg liker å ha dager hvor alt går greit, og jeg får unna alt jeg hadde tenkt. Så må jeg heller akseptere at ikke alle dager er sånn ,og at det er helt ok. For totalsummen er jo positiv, og da kan jeg kose meg med det!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche