MIN TRENINGSUKE!

God kveld!

Nå er jeg godt fornøyd med egen innsats på treningsfronten. Det har vært rart å legge om på rutinene, og ha kun moderat trening. Jeg har deltatt på to treningsøkter på Sanden Helsesenter i løpet av uken, og så fikk jeg meg en fin tur i Furulunden i formiddag. Kroppen har taklet treningen veldig bra, og jeg er i ferd med å finne roen. Det skal nok gå bra å trene på denne måten fremover. Jeg må bare venne meg til det rolige tempoet, og fokusere på å gjøre øvelsene riktig.

Fibromyalgien er ganske sint på dette vinterværet, så jeg har en hverdag med mye smerte. Heldigvis føler jeg at treningen hjelper, og at blodsirkulasjonen blir bedre. Så bra at der finnes alternative løsninger for oss som ikke har mulighet til å klare alt annet. Hver mandag og onsdag skal jeg på trening, og det passer meg veldig bra. Kanskje får jeg lov til å ta en tredje økt i uken etter hvert. Men jeg må vente å se hvordan kroppen reagerer først.

Jeg har fortsatt fokus på å gå ned i vekt, men vi har roet det litt ned. Det ble for mye press i mitt hode, og spiseforstyrrelsen ble så trigget. Nå jobber vi aller mest med å få inn gode rutiner. Det gjelder både trening og kosthold. Jeg merker at kroppen sakte blir litt mindre, og klærne blir store. Så jeg gjør noe riktig. Det var deilig å kunne flytte fokuset litt vekk fra kun kg og vekttap. Men heller fokusere på å leve en sunn hverdag, og holde kroppen min i aktivitet.

Nå fortsetter jeg jobbingen, og er klar for å starte nok en ny uke. Med flotte mennesker rundt meg, så kommer det til å gå bra. Vi tar nemlig en uke om gangen, og så stresser vi ikke for mye. Håper at du også får en fin uke, og lag plass til fysisk aktivitet i hverdagen!

Klem fra Wenche

ENDRINGER PÅ GANG!


God kveld!

Der er deilig å ha et mer avslappet forhold til bloggen min. Jeg oppdaterer hver dag, men jeg følger min egen vei. Det er umulig for meg å blogge på en kommersiell måte, og jeg kan noen ganger være usikker. I tiden fremover vil musikken komme aller først hos meg. Mer enn noengang. Og jeg vet helt ærlig ikke om det på sikt vil være plass til blogging.

Jeg er i ferd med å finne veien videre, og noen ganger betyr det at ting endrer seg. I løpet av neste uke legges mange brikker på plass. Da kan jeg dele mer om hva som skjer. Uansett så føles det riktig å bevege seg videre i livet. Endringer trenger ikke å være negativt. Det kan heller gi oss masse erfaringer. Og med masse utfordringer, som jeg gleder meg til å dele med dere.

Tryggheten inni meg har vokst seg større. Og det er jeg takknemlig for.

Klem fra Wenche

ENDELIG HELG!!


God kveld!

Endelig er fredagen her, og helgen kan starte. Dette har vært en uke med masse tenking, og med store avgjørelser. Jeg gleder meg til å tilbringe helgen sammen med mine kjære. Godt å få hjem min kjære mann. Fredagen er ukens beste dag. Da faller skuldrene ned, og familien samles igjen.

Jeg skal bruke denne helgen til å samle krefter. Sove litt ut, og få meg frisk luft. Skal bli deilig med gåtur på søndag. Vi starter helgen med taco, som vanlig. Men vi må innse at ikke alle samles rundt bordet lenger hver helg. Ungene er sosiale når det er mulig å få til, og det er bra for dem.

Det blir godt å sovne i min kjæres armer i kveld. Jeg trenger den tryggheten. Håper at du også får en kjempefin helg! La oss gjøre det beste for hverandre, og spre litt ekstra kjærlighet og omsorg! God helg!

Klem fra Wenche

ER DU LEI DEG?


God kveld!

Jeg tror vi er mange som jobber oss gjennom mange tanker for tiden. Det er hardt for alle med denne pandemien, og vi ser liksom ikke noen ende på det heller. For min del, så går det ganske greit. Men jeg savner foreldre og søsken som bor i Egersund. Jeg savner gode og varme klemmer fra mine nærmeste.

Vi må selvsagt forsøke å håpe på litt positive nyheter snart. Og at samfunnet kan leve normalt i løpet av dette året her. Jeg tror vi må ha lov til å kjenne på alle følelsene. Noen liker å få mer ro rundt seg, og klarer å ha det fint. Mens andre har det skikkelig tungt og vanskelig akkurat nå.

La oss gi hverandre støtte og omsorg i denne tiden. Være litt motiverende, og hjelpe vennene våre gjennom dagene! Ring eller FaceTime, det kan snu hele dagen!

Klem fra Wenche

STILLE FØR STORMEN!

God kveld!

De siste dagene har jeg kjent på et behov for stillhet og ro. Tid til å tenke grundig over eget liv, og min egen fremtid. Jeg har det fint, men tok litt fri fra sosiale medier i noen dager. Tro meg, jeg kommer sterkt tilbake. Noen ganger må man bare finne seg selv, og søke inn til kjernen. Finne ut hvor man er i dag, og hvor man ønsker å komme.

Jeg er full av sommerfugler i magen, og livet smiler til meg akkurat nå. Kanskje er jeg på riktig vei nå? Det har vært godt å bruke tid på trening, og tenke over eget liv. Jammen har jeg mye godt i hverdagen min. Deilig å se lyspunktene, og komme seg fremover. De to siste ukene har endret mye for meg. Gleder meg til å dele alt etterhvert.

Det var riktig for meg å trekke pusten litt. Gi seg selv litt slakk, og ha noen dager uten å måtte prestere noe. Husk at både kropp og hode trenger hvile. Og samfunnet krever mye av oss. Nå føler jeg meg i bedre form, og treningen hjelper på kropp og hode. Godt å være i bedre humør !

Klem fra Wenche

SNAKK OM DET!


God kveld!

Jeg føler meg heldig. Rett og slett fordi jeg har så mange fine mennesker rundt meg. Familie og gode venner. Mennesker som vil meg vel, og som hjelper meg gjennom livet. Både i oppturer og nedturer. De tar jeg ikke for gitt, og jeg er så glad i dere alle sammen. Herlighet , så mye kjærlighet som er tilstede i livet mitt.

Det er så ufattelig deilig å kunne prate med mine nærmeste om alt mulig. Både de fine tingene, og også det som er vanskelig. Jeg trenger å sparre med andre, og lære nye ting om livet og meg selv. For jeg vet at man ikke ikke kan alt selv. Vi har masse å lære. Takk for alle de gode samtalene.

Våg å prate med den du stoler på. Del det som du føler er ok å dele. Men våg å få innspill fra dine nærmeste. Ikke i alle valg du tar i livet. Men når du kjenner at du trenger innspill.

Klem fra Wenche

HOLD LIV I DRØMMEN!

 

God kveld!

Noen drømmer kommer tidlig i livet. De bare dukker opp inni deg, og fyller deg opp med sommerfugler og spenning. Der er noe som du ønsker med hele kroppen og sjelen din. Jeg har båret på sånne drømmer hele livet. Og jeg kan si at det har ikke vært forgjeves. Når man minst aner det, så kan drømmer bli til virkelighet.

Vi må aldri gi slipp på drømmene våre! Du trenger dem, og de driver deg fremover. Mot noe som du ikke helt vet hva er, men som du bare føler er helt riktig. Det er så viktig for vår psykiske helse. Hverdagen er altoppslukende med tusen gjøremål. Men det aller viktigste er at vi prioriterer det som gjør oss godt.

Akkurat nå så skjer det mye spennende i mitt liv, og jeg gleder meg over det. Noen ganger så må ting synke inn, før jeg kan og vil dele med dere. Uansett skal dere huske på det jeg har sagt. Aldri gikk gi opp dine drømmer! Ikke most motet, eller fokuset. For jobber man hardt og godt, så kan ting skje.

Klem fra Wenche

JEG KASTER MEG UT I DET!


God kveld!

Nå er det på tide å komme noen hakk videre med låtskriving. Jeg har behov for å fikse mer av noter selv, og ikke gi for mye arbeid til mine musikere. Så da har jeg endelig kommet i gang med å lære et note program på datamaskinen. Jeg knoter veldig mye, og det er ikke så enkelt å sette inn riktig noteverdi og rytme. Men jeg klarer å komme i mål, selv om kanskje ikke er helt 100% riktig. Det er enklere for musikerne å henge seg kjapt på låten når man har et utgangspunkt.

Å skrive ned noter, krever masse tålmodighet fra min side. Men det er så spennende, og jeg har lyst til å lære det skikkelig. Det er mange finesser med dette dataprogrammet, og jeg trykker i vei. For noen år siden hadde jeg aldri våget å laste det ned en gang. Heldigvis har datakort kunnskapene mine kommet til nytte, og jeg har bedre selvtillit når det kommer til pc. Jeg merker at dette er en krevende jobb, så det er viktig å ta pauser.

Det er mange ting som skal ordnes etter at man har skrevet en tekst. Man må bruke litt tid til å velge hvilken sjanger låten skal være i. Skal det være en rolig melodi, eller skal man ha en annen rytme? Hvordan skal man få frem budskapet, og samtidig ha en melodi som fanger publikum sin interesse? Jeg jobber nå masse med selve musikken, og har lyst til å bli enda tryggere på det. Da må jeg rett og slett bare kaste meg ut i det, og stole på det som kommer innenfra.

Jeg blir nok sittende mange timer med låtskriving i tiden som kommer. Men det er kjekt å kjenne at kreativiteten blomstrer. Da vet jeg at dette kommer til å være en stor del av livet mitt. Hva mer kan jeg ønske meg? Dette er jo allerede så kjekt og spennende. Jeg er i en fase hvor nysgjerrigheten min er veldig stor. Med tiden så skal jeg nok bli enda flinkere til å mestre det som jeg driver med. En låt om gangen. Så kommer jeg garantert i mål!

Klem fra Wenche

HVORFOR KRANGLER JEG?


God kveld!

Det er nok ganske så åpenbart at jeg krangler ganske ofte med meg selv. For der er så uendelig mange tanker på en gang, og jeg sliter med å holde meg rolig. Det er fort gjort å bli veldig ivrig, og gå all in veldig kjapt og nådeløst. På en måte vil jeg ikke kvitte meg med den impulsiviteten. Men jeg må forsøke å balansere den, og ikke glemme hvilke hensyn som må veie tyngst. Man tenker kanskje at jeg burde klare dette nå, men jeg trenger fortsatt profesjonell hjelp til å sortere tanker og følelser. Det skjemmes jeg ikke over.

Noen ganger må jeg ta et steg tilbake, og se på meg selv med andres øyne. Forsøke å ta innover meg hva andre kan se, og hvordan jeg vises utad. Da blir det ganske fort en kollisjon med min egen oppfatning av det jeg driver med. Heldigvis er jeg glad i kommunikasjon, så jeg velger å snakke åpent om mine utfordringer. Jeg lar nære venner få snakke med meg om det de ser. Det har jeg lært så mye av , og jeg merker at det starter viktige tankeprosesser inni meg. Selvsagt svir det noen ganger. Men det er viktig å få vite det.

Jeg forsøker å komme meg velberget gjennom livet. Med all min bagasje. Det er ikke den letteste oppgaven, men jeg finner min måte å gå videre på. Nå er jeg så glad for at fokuset ligger på fremtiden. Da kan jeg få god hjelp til en litt enklere hverdag. Min evne til å jobbe meg gjennom ting, er enda på plass. Mange ganger har jeg gravd svært dypt. Men jeg lar meg ikke ble begravd i gammel dritt lenger. Den tiden er forbi. Når jeg ser meg selv i speilet nå, så ser jeg en annen kvinne. En kvinne som ser fremover. Som våger å gå for drømmen.

Husk at det er mulig å komme seg videre. Selv om det kanskje er skikkelig mørkt akkurat nå. Der er bedre dager i vente, så lenge man ikke gir opp. Våg å tro på en god fremtid. Noen ganger ser man det ikke så klart foran seg. Men der kommer bedre tider. Det vet jeg av egen erfaring. Nå våger jeg å tenke positivt. Det kan du også klare!

Klem fra Wenche

NÅR PANDEMIEN ER OVER!

God kveld!

Når pandemien en gang er over så skal jeg:

Være sammen med mine venner, og alle som vil skal få gode bamseklemmer! 

Herlighet som jeg savner å kunne være sosial, og kunne klemme vennene mine. Det er så rart å ikke kunne klemme dem man er glad i, og som man er vant med å kunne være sammen med.  De som ønsker det, skal få gode klemmer fra meg når den tiden kommer. Og jeg håper noen vil klemme meg også.

Gå på konsert

Dette er noe som jeg tror ganske mange mennesker savner. Jeg håper at det blir mulighet for å kunne gå på kjekke konserter når pandemien tar slutt. Da tror jeg også at artistene står i kø for å kunne besøke hele landet, og få jobbe med det som de elsker aller mest.

Gå på kino

Jeg ser ikke mange filmer, men jeg har lyst til å gå på kino sammen med min kjære mann eller en god venninne. Det er noe med det å kunne være sosial, ta en tur ut og samtidig se på noe annet enn sin egen tv.

Invitere til venninnekveld her hjemme hos meg

Dette er noe som jeg virkelig gleder meg til å kunne gjennomføre. Så kjekt å få venninner hjem en kveld, og bare spise god mat mens man prater om løst og fast. Tror nok vi har mange temaer som trenger å prates om etter denne perioden ,og vi setter nok mer pris på å kunne være sammen igjen.

Ta meg en tur på dansegulvet sammen med gode venner

Ja, jeg har lyst til å kunne kose meg på dansegulvet sammen med gode venner! Det er så befriende og kjekt å danse, selv om jeg ikke er den flinkeste. Nå ønsker jeg bare å senke skuldrene ned, og ha en fin kveld med høy musikk og god stemning.

Reise på ferie

Vi har et mål om en utenlandsferie med ungene sommeren 2022. Da vil vi reise et sted i Europa, og kose oss sammen i 14 dager. Har enda masse å diskutere før vi velger reisemålet. Men viktig at det er helt trygt før vi reiser. Så derfor velger vi å vente til neste sommer.

Kose meg ute på kafe i deilig sommervær

Jeg lengter etter en nydelig sørlandssommer her i Mandal. Hvor vi kan kose oss ute på kafe, og bare nyte sol og sommer. Her håper jeg inderlig at sommerværet slår til, sånn at vi virkelig kan få nyte hverdagen litt.

Dra i campingvognen på Neset camping

Det kjekkeste med camping, er jo å kunne være sosial. Så det er en stor fordel for campingsesongen at pandemien kommer under kontroll, og fordufter til slutt. Regner med å tilbringe noen helger i sommer, så får vi se hvordan tingene er da.

Besøke familien min i Egersund

Jeg savner familien min i Egersund, og ønsker å kunne besøke dem snart. Selvsagt kan jeg dra nå også, men da møter jeg ikke så mange. Håper at vi snart kan samles, og tilbringe litt tid. Og at jeg kan kombinere flere besøk på en og samme dag.

Arrangere egne konserter i Mandal og Egersund

Dette er noe som jeg håper å kunne få til i forbindelse med at platen kommer i sommer. Men jeg er spent på hvilke regler som gjelder da, og må kanskje vente litt med noen av konsertene.

Våge å være impulsiv, og finne på kjekke ting på kort varsel

Jeg har et ønske om å slippe å tenke så mye hele tiden. Nå må vi hele tiden forholde oss til mange regler og anbefalinger hele tiden. Det er bare et ønske om å kunne gjøre sånn som jeg selv ønsker. Det tror jeg mange kjenner på.

Grillfest i hagen

Noe så enkelt som en liten grillfest er faktisk på listen min. Det handler om et behov for å kunne samles, og kose oss med et måltid sammen. Kanskje kan vi få det til denne sommeren?

Klem fra Wenche